Köyün fahişesi.

Kan akrabaları arasındaki ilişkiler
Автор темы
doldururdu
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 67
Registered for: 1 year
 Köyün fahişesi.

Unread post by doldururdu »

Uzun süre durumumu burada anlatsam mı anlatmasam mı diye düşündüm. Olmadığına karar verdim. Eşimin köyde akrabaları var, onların da bir kızları var. 18 yaşına girdi ve şehre taşınmaya karar verdi ve bize gelmekten daha iyi bir şey bulamadı.
Kafamızın içinde kendi hamamböceklerimiz ve herkesten sakladığımız sırlarımız var ama işte tüm planlarımız mahvoldu. Tamam, enayi geldi, düşündüğümüz gibi, küstahça ve özgürce davranıyor, ben de onunla dürüstlük hakkında açıkça konuşmaya karar verdiğimden beri.
Ben böyle bir şeyi kabul etmiyorum. ağzımı kıçıma vermiyorum, sadece bazen amına veriyorum
Sanırım tamam, şimdilik bizimle kal.
Karım ve ben onun akrabalarını ziyarete gittik. bazı erkeklerle içti ve sonra kızımız böyle şeyler öğrendi. Köyde çok az kadın var ve onlar zaten yaşlılar, ama öyleydi ve yaşlıdan küçüğe tüm köy ona sahipti ve komşu köyden geliyorlardı, kimin fahişesi ve kimin onu becereceği konusunda bir hesaplaşmaya susamışlardı. .
Mutlu değilim, Neden evimde ailemizin dikkatini çekecek biri var, neden bir daire kiralayıp orada genelev işletmesine izin versin? Arkadaşlarım onu ​​zaten birkaç kez becerdi ve hem de herhangi bir yerde değil, evimizde ve biz evdeyken.
Kick, sosyal ağlarda çok fazla müstehcen fotoğraf var, bence harika oldu. beni silmeye zorladı ama kendime sakladım)))
These users thanked the author doldururdu for the post:
Fargal94
Saç gömlek
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1066
Registered for: 1 year 8 months
Orientation: heteroseksüel
 Re: Köyün fahişesi.

Unread post by Saç gömlek »

Elinizde ne var, herkes evdeyken birini becerebilmeniz için müştemilatları ve hizmetçiler için müştemilatları olan bir eviniz mi var?
Peki, kıza gelince, bence o kendini bu şekilde öne sürüyor. Muhtemelen her şeyi kontrol etmeyi ve herkesle eşit düzeyde olmayı seviyor. Kendine pek güvenmiyor ve seks sırasında ve seks sonrasında erkeklerin onunla dudak yoluyla değil, eşit şartlarda iletişim kurduğuna inanıyor. Özellikle de iyi sikişiyorsa ve adam çok tahrik oluyorsa.
Ve bu şekilde şu veya bu erkeği kendine bağladığını ve onu bir nevi manipüle edebileceğini düşünüyor.

O halde kaprisli olun, şunu istiyorum, bunu istemiyorum. Ve buna karşılık olarak seksi manipüle edin. Bu, kendini öne süren ve daha fazlasını hak ettiğini düşünen genç kızlar için çok yaygın bir tuzaktır. Ama amcıkları ve sikişme yetenekleri dışında başka hiçbir şey bilmiyorlar ve ruhlarında başka hiçbir şey yok; varlıklı ebeveynler yok, para yok, iyi bir meslek yok, herhangi bir yetenek yok.

Evet, sanırım onun taşınmasına ihtiyacın var. Böylece onu harçlığından çıkarıp kendi kıçına koyacaksınız. Başlangıç ​​olarak kiralık konutun bedelini üç ay önceden ödeyebilirsiniz ve bunun için %100 daha fazla ödemeyeceğiniz konusunda uyarıda bulunabilirsiniz. Ve iş bulmak için üç ayı var. Ayrıca ona büyük bir şehrin tehlikelerini, neyin mümkün olduğunu, neyin mümkün olmadığını, nereye gidebileceğinizi, nereye tehlikeli olduğunu ve nerede kesinlikle tavsiye edilmediğini ona açıklayın. Ona onu asla polisten kurtaramayacağınızı ve sorunlarını çözemeyeceğinizi çünkü bunun için paranız olmadığını söyleyin. İstenmeyen bir hamilelik veya yakalandığı herhangi bir hastalık durumunda onun sorunlarını çözemeyeceğinizi.

Genel olarak ona büyük bir okuldaki genç bir dövüşçünün günlük hayatı hakkında bir ders verin. şehir. Yukarıdakilerin hepsini yapmazsanız, küntleriyle sizi sikecektir. Ya bir grupla birlikte polis karakoluna gitti ve orada birinin üzerinde uyuşturucu buldu ya da Gaster’lar onu bir inşaat sahasına sürükledi ve gecenin bir yarısı parasız ve yarı çıplak ama cep telefonuyla dışarı attı. . Ya parası çalındı ​​ya da başka bir şey. Ve bir şey daha...
Ondan uzaklaşın ve onu becermeyi aklınızdan bile geçirmeyin. Seni manipüle edebilmek için kesinlikle seni sikmeye çalışacaktır. Onu kiralık bir eve taşıdıktan sonra onunla olan tüm ilişkileri karınıza devredin. Karısını uzun süre manipüle edebilmesi pek olası değildir ve her şeyin sonunda ona defolup gitmesini söylemesiyle bitmesi ve ardından ilişkiniz mutlu bir şekilde sona erecek ve o kendi hayatını yaşamaya başlayacaktır. Ve sorunlarınızı kendiniz çözün.

Aksi takdirde tüm bunlar başınıza dert olur.
Tüm bunlara ihtiyacınız var mı!?

P. S.
Bu arada, grup duygusundan ya da acıma duygusundan dolayı onu kendi evine kaydettirmeye çalışmayın. Çünkü o zaman ona oradan yazmaktan yorulacaksın. Ya da onu Podol’a getirecek ve oradaki bazı kanunlara göre sen onu yerleştirmek ve ona destek olmak zorunda kalacaksın. Yani, kayıtlı olduğu yere göre her türlü hakka sahip.
Öyle olmayabilir ama iyi bir avukat veya şefkatli danışmanlarla hayatınızı ciddi şekilde karmaşık hale getirebilir.
n
Ve genel olarak, elbette onunla boşuna iletişim kurmanız gerekirdi.
Süper itaatkar ve süper esnek olsa bile, onunla çözmeniz gereken sorunlar yine de olurdu. Aslında artık yetişkin bir kızınız var. Sen de öyle mi düşündün?
Автор темы
doldururdu
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum

Köyde nasıl bir manipülasyon var, kaçak içki döktü ve onu becerdi. Ve evde arkadaşlarım bozmadı, üç gün boyunca oradaki konuyu okudum ama seks yok. Ve sonra ziyaret günü yoktu.
Vadim77
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 400
Registered for: 3 years 4 months
Orientation: heteroseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by Vadim77 »

Bu neden ensest bölümünde var??? *x)
These users thanked the author Vadim77 for the post (total 2):
Mart, Film tutkunu
Автор темы
doldururdu
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum

Vadim77: 20 May 2024, 22:42 Bu neden ensest bölümünde yer alıyor???
Eh, o bir akraba, üstelik küçük bir yeğen için de planlar var. Annesinin oğlu, sağlığı için onu becersin))

7 saat 38 dakika 18 saniye sonra gönderildi:
Genel olarak genç vücudunu tüm deliklerden düzgün bir şekilde sikme arzusu var, arkadaşları iyi sikişmeyi söylüyor. Yeğenimle birlikte kaçak içkiyle seviştiğimden beri, konyakla da sevişeceğim. Belki yeğenimin üzerine çekerim, yoksa yine de uzatıyormuş gibi görünüyor.
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Ensest”