Annem hamile
-
Автор темыAslan 20
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 9
- Registered for: 1 year 2 months
- Orientation: heteroseksüel
Annem hamile
Merhaba, annem 9 aylık hamile ve sık sık onun büyük karnını gördüğümde, babamın penisini annemin vajinasına nasıl soktuğunu ve sevişmeye başladığını ve sonunda annemin vajinasına boşaldığını ve ardından hamile kaldığını hayal ediyorum. Soru şu: Bunu düşünmeyi nasıl bırakabiliriz? Peki bunda utanç verici bir şey var mı?
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 64
- Registered for: 1 year 6 months
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 440
- Registered for: 1 year 11 months
- Orientation: biseksüel
Cevap: Annem hamile
Bir düşünün, siz de babanızın penisini annenizin vajinasına sokmasının sonucuydunuz. Veya bir komşu. Ya da belki sadece iyi bir insan. Kısacası pek çok seçenek var, ancak suyun üzerinde yürüyemiyorsanız, o zaman annenizin vajinasındaki birinin penisinden başka seçeneğiniz yoktur.Merhaba, annem 9 aylık hamile ve onun büyük karnını sık sık gördüğümde, babamın penisini annemin vajinasına nasıl soktuğunu ve sikişmeye başladığını ve sonunda annemin vajinasına boşaldığını hayal ediyorum , ardından hamile kaldı. Soru şu: Bunu düşünmeyi nasıl bırakabiliriz? Peki bunda utanılacak bir şey mi var?
-
- ön sevişme
- Total posts: 145
Peki bunu neden söyledin? Bilmiyordu... İşte bu, yaşam boyu psikolojik travmaBir düşünün, siz de babanızın penisini annenizin vajinasına sokması sonucunda ortaya çıktınız. Veya bir komşu. Ya da belki sadece iyi bir insan. Kısacası pek çok seçenek var, ancak suyun üzerinde yürüyemiyorsanız, o zaman annenizin vajinasındaki birinin penisinden başka seçeneğiniz yoktur.

-
Автор темыAslan 20
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 9
Her şeyi biliyordum ve bunun doğal olduğunu anlıyorum ama yine de bir şekilde iğrenç.
-
- ön sevişme
- Total posts: 145
Bunu düşünmeyin, bu kadar, kendinizi rahatsız etmeyin.
Kendinize bir kız arkadaş bulun veya spor yapın, erkek veya kız kardeşiniz doğana kadar dikkatinizi dağıtacaktır. ve doğumdan sonra tuhaf düşüncelere ayıracak vaktin kalmayacak...
Peki, bilseydim ve Bunun doğal olduğunu anlıyorsunuz, o halde sorun nedir?
Bunu düşünmeyin, bu kadar, kendinizi rahatsız etmeyin.
Kendinize bir kız arkadaş bulun veya spor yapın, erkek veya kız kardeşiniz doğana kadar dikkatinizi dağıtacaktır. ve doğumdan sonra tuhaf düşüncelere ayıracak vaktin kalmayacak...
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post