[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions_display.php on line 885: unserialize(): Error at offset 21 of 77 bytes Annem hamile - Seks ve cinsel sapmalar hakkında anonim forum
Merhaba, bu soruyu burada ikinci kez soruyorum çünkü ilk defa yeterli cevap alamadım. Annem 9 aylık hamile ve sık sık onun büyük karnını gördüğümde babamın penisini annemin vajinasına nasıl soktuğunu ve onu sikmeye başladığını ve sonunda annemin vajinasına boşaldığını ve ardından hamile kaldığını hayal ediyorum. Soru şu: Bunu düşünmeyi nasıl bırakabiliriz? Peki bunda utanç verici bir şey var mı?
These users thanked the author Aslan 20 for the post:
Merhaba, bu soruyu burada ikinci kez soruyorum çünkü ilk defa yeterli cevap alamadım. Annem 9 aylık hamile ve sık sık onun büyük karnını gördüğümde babamın penisini annemin vajinasına nasıl soktuğunu ve onu sikmeye başladığını ve sonunda annemin vajinasına boşaldığını ve ardından hamile kaldığını hayal ediyorum. Soru şu: Bunu düşünmeyi nasıl bırakabiliriz? Peki bunda utanç verici bir şey var mı?
Bence utanılacak bir şey yok, madem seksin ne olduğunu zaten anlıyorsunuz, o zaman annenizin de bir insan olduğunu ve aynı zamanda şefkat ve sevgi istediğini anlamalısınız, eğer bu düşünceler sizi strese sokuyorsa, dikkatinizi dağıtmaya çalışın ve sadece bu gerçeği kabul edin ve bunun normal olduğunu anlayın ve utanılacak bir şey yok, herkesin kendi fantezileri ve fikirleri var
Bence utanılacak bir şey yok, madem seksin ne olduğunu zaten anlıyorsunuz, o zaman annenizin de bir insan olduğunu ve aynı zamanda şefkat ve sevgi istediğini anlamalısınız, eğer bu düşünceler sizi strese sokuyorsa, dikkatinizi dağıtmaya çalışın ve sadece bu gerçeği kabul edin ve bunun normal olduğunu anlayın ve utanılacak bir şey yok, herkesin kendi fantezileri ve fikirleri var
Aslan 20: ↑17 May 2024, 19:19
Merhaba, ilk defa yeterli yanıt alamadığım için bu soruyu burada ikinci kez soruyorum. Annem 9 aylık hamile ve sık sık onun büyük karnını gördüğümde babamın penisini annemin vajinasına nasıl soktuğunu ve onu sikmeye başladığını ve sonunda annemin vajinasına boşaldığını ve ardından hamile kaldığını hayal ediyorum. Soru şu: Bunu düşünmeyi nasıl bırakabiliriz? Peki bunda utanılacak bir şey mi var?
[quote="Aslan 20" post_id=371939 time=1715962781 user_id=25460] Merhaba, ilk defa yeterli yanıt alamadığım için bu soruyu burada ikinci kez soruyorum. Annem 9 aylık hamile ve sık sık onun büyük karnını gördüğümde babamın penisini annemin vajinasına nasıl soktuğunu ve onu sikmeye başladığını ve sonunda annemin vajinasına boşaldığını ve ardından hamile kaldığını hayal ediyorum. Soru şu: Bunu düşünmeyi nasıl bırakabiliriz? Peki bunda utanılacak bir şey mi var? [/quote]
1,5 yıl önce annem, babamın en yakın arkadaşı Yura Amca ile evlendi ve büyükannemle birlikte tek odalı bir dairede yaşadılar. Babam ölürken ailemize bakacağına söz verdi. Bir ay önce yanımıza...
Last post
namdandar , vay be, burada harika bir şey söyledin!) :evet:
Annem 52 yaşında, gecikmesi var, sanırım menopozun başlangıcı bu. Gülüyor ve baba olacağımı söylüyor. Şaka yaptığını anlıyorum, 50’den sonra bu neredeyse imkansız. Ama onun sağlığı ve onunla olan...
Last post
Annemin içine girdiğimde hemen bir hap aldı. Neden başka bir risk alasınız ki?
Annem ikinci çocuğuna hamile kaldı, babam bizi terk etti. Şimdi annemin iş arkadaşları onunla bağlantı kurmaya çalışıyor. Annemin karnı zaten görünüyor ama tırmanmaya devam ediyorlar. Annemin patronu...
Last post
Kim hatırlıyor, annesinin askerde ya da başka bir yerde rahatsız edileceğini yazan kişiyle aynı kişi mi? Takma adını hatırlamıyorum ama el yazısı tamamen aynı
Bir buçuk yıl önce babam öldü ve 4 ay sonra annem, aynı zamanda düğünlerine şahit olan en yakın arkadaşı Yura Amca ile evlendi. Ve şimdi sürekli sikişiyorlar ve annem hamile kaldı. Ben henüz...
Last post
SuperSanya » 3 dakika önce
Tamerlan: ↑Bugün, 14:57
Bu babama saygısızlık
Ben de öyle düşünüyorum nTamerlan: ↑Bugün 14:57
Dul kadın evlendi. Sevgili adamından hamile.
Annen adına mutlu ol
Sevdiği bir...
Merhaba, annem 9 aylık hamile ve sık sık onun büyük karnını gördüğümde, babamın penisini annemin vajinasına nasıl soktuğunu ve sevişmeye başladığını ve sonunda annemin vajinasına boşaldığını ve...
Last post
Her şeyi biliyordum ve bunun doğal olduğunu anlıyorum ama yine de bir şekilde iğrenç.
Peki, bilseydim ve Bunun doğal olduğunu anlıyorsunuz, o halde sorun nedir?
Bunu düşünmeyin, bu kadar, kendinizi...