Annem hamile
-
Автор темыAslan 20
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 9
- Registered for: 1 year 2 months
- Orientation: heteroseksüel
Annem hamile
Merhaba, bu soruyu burada ikinci kez soruyorum çünkü ilk defa yeterli cevap alamadım. Annem 9 aylık hamile ve sık sık onun büyük karnını gördüğümde babamın penisini annemin vajinasına nasıl soktuğunu ve onu sikmeye başladığını ve sonunda annemin vajinasına boşaldığını ve ardından hamile kaldığını hayal ediyorum. Soru şu: Bunu düşünmeyi nasıl bırakabiliriz? Peki bunda utanç verici bir şey var mı?
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 20
- Registered for: 1 year 4 months
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Cevap: Annem hamile
Bence utanılacak bir şey yok, madem seksin ne olduğunu zaten anlıyorsunuz, o zaman annenizin de bir insan olduğunu ve aynı zamanda şefkat ve sevgi istediğini anlamalısınız, eğer bu düşünceler sizi strese sokuyorsa, dikkatinizi dağıtmaya çalışın ve sadece bu gerçeği kabul edin ve bunun normal olduğunu anlayın ve utanılacak bir şey yok, herkesin kendi fantezileri ve fikirleri var
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 6486
- Registered for: 2 years 5 months
Cevap: Annem hamile
Kaç yaşındasın? Bu site 18+Aslan 20: ↑17 May 2024, 19:19 Merhaba, ilk defa yeterli yanıt alamadığım için bu soruyu burada ikinci kez soruyorum. Annem 9 aylık hamile ve sık sık onun büyük karnını gördüğümde babamın penisini annemin vajinasına nasıl soktuğunu ve onu sikmeye başladığını ve sonunda annemin vajinasına boşaldığını ve ardından hamile kaldığını hayal ediyorum. Soru şu: Bunu düşünmeyi nasıl bırakabiliriz? Peki bunda utanılacak bir şey mi var?
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post