Bir ablam var (benim değil), geçen gün ziyarete geldim, kocasıyla bir içki içti, o çöpteydi, yatağa gittiler ve kısa bir gömlekle uzandı, yani , amını görebiliyordun, heyecanlandım, şansı denemeye karar verdim, sıkıştım, yavaş yavaş sikişmeye başladım, inledi, sonra gözlerini açık gördüm, onu ters çevirdim ve tekrar içeri girdim, gözlerini açtı, kocasına baktı ve sonra sadece inledi, sonra gelip beni yakaladı, yavaş tempodan hoşlandığını anladım, sonra karnının üstüne çıktım ve uyumaya devam etti)
https://i.postimg.cc/tTJVTmg5/1715202928624.jpg
Sarhoş kocası yanında uyurken sikildi
-
Автор темыKerrewer
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 20
- Registered for: 1 year 4 months
- Orientation: heteroseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

- These users thanked the author Kerrewer for the post (total 3):
- özel_giriş, Martin, Maks7674
-
- Flört etmek
- Total posts: 44
- Registered for: 2 years 9 months
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 16
- Registered for: 1 year 2 months
- Orientation: biseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Re: Sarhoş kocanın yanında uyurken sikişmek
kerrewer, yakışıklı. Ayrıca örnek bir deneyim yaşadım. Konularımı okuyabilirsiniz.
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1211
- Registered for: 2 years 11 months
Kocamla oldu. Ziyarete geliyorlar, o odada uyuyor, ben de mutfakta uyuyorum. Peki ne?
- These users thanked the author sikikamerlik for the post (total 3):
- Tanya, Martin, Amatör 88
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 366
- Registered for: 4 years 3 months
Tam olarak Yeni Yıl için değil, biraz sonra arkadaşlarımızı ziyarete gittik, evli bir çift, çocuklar zıplayıp eğlendiler, Yeni Yılı kutladık, her şey yolundaydı, kocam sarhoş oldu, onu koydular kanepede uyumak için eğlenceye devam ettik, sonunda saat 6’da sakinleştiler, beni yere, şilteye yatırdılar, tam uykuya dalmaya zamanım olmadan kocam uyandı, gitti, işedi , beni buldu ve tereddüt etmeden beni yatağa yatırdı ve genel olarak sevişti, aptalca bacaklarımı ayırdı, Külotunu çıkardı ve onu becerdi, yani, hiçbir anlamı yoktu, yanına geldiğinde, ben Arkamı döndüm ve beş dakika uzanıp yıkanacağımı düşündüm, kocam banyoya gitti, suyu açtı, kendini yıkadı, bekliyorum. ve sonra aniden arkadaşımın kocası yanıma uzandı, yanıma oturdu ve beni okşadı, sanırım ne yapmalı o zaman, şimdi benimki geri gelecek ve bu da burada yatıyor, sanırım uyuyormuş gibi yapacağım, tüm sorular onlara yönelik olacak ama durmuyor, her tarafıma el yordamıyla dokunuyor, külot yok, banyoda su gürültülü, daha da cesurlaşıyor ve sonra sikini sessizce içeri ittiğini hissediyorum ben, orada yatıyorum, sessizce ve o devam ediyor - dahası, ve memnun olduğum kadar korkmuyorum, kocam aslında onu kışkırttım, alıyorum ve boşalıyorum ve bu benim için her zaman açık, ben penisimi kaslarımla ritmik olarak sıkıyorum, ama görünüşe göre ona onu sallıyormuşum gibi geldi, daha aktif hareket etmeye başladı ve sonra içime boşaldığını hissettim, peki, hala berbat olduğumu düşünüyorum, alacağım hasta ve ne yapmalı sonra arkadaşımın kocası tüm evini toplayıp onu karısıyla birlikte kanepeye attı, ben orada biraz daha yatıp banyoya gittim ve kocam orada küvetin kenarında oturuyordu ve uyuyordu O kaltak uyurken beni gelişigüzel siktiler ve teşekkür etmediler. Kendimi yıkadım ve uyumaya devam ettim.
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 68 Replies
- 8205 Views
-
Last post by ArkadaşArkadaş
-
- 39 Replies