Bu hikayeyi yaşadım.
Zaten evliydim, o zamanlar yaklaşık 30 yaşlarındaydım.
Bir arkadaşlık sitesinde bir kadınla tanıştım, o sırada 48 yaşındaydı.
Yeni bir şey denemeye karar verdim, aslında ilk kez tanıştık, arabada oturuyorduk ve penisimi pantolonumun içinden okşamaya başladı, ayağa kalktıktan sonra onu çıkardı ve mastürbasyon yapmaya başladı. Sonra benden pantolonumu sonuna kadar indirmemi istedi, bir eliyle mastürbasyon yapmaya devam etti, diğer eliyle anüsüme uzandı, deliğimi okşadı, sonra parmağını ıslatıp kıçıma soktu ve mastürbasyon yapmaya devam etti. penisim. Çok heyecanlandım ama iki parmağını birden içime sokup beni onlarla kıçımdan sikmeye başlayınca dayanamadım ve onun avucuna geldim.
Bu hile sayılabilir mi?
Kadın beni becerdi
-
Автор темыSergey-strapon
- ön sevişme
- Total posts: 115
- Registered for: 1 year 7 months
- Orientation: biseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1531
- Registered for: 4 years 3 months
- Orientation: heteroseksüel
Re: Kadın beni sikti
Kıskanç bir sikişin mi var? Kadınların da seni siktiğini öğrenirse skandala neden olur mu?Sergey-strapon: ↑02 May 2024, 07:14 Bu hikayeyi yaşadım.
Zaten evliydim, o zamanlar yaklaşık 30 yaşındaydım.
Bir arkadaşlık sitesinde bir kadınla tanıştım, o sırada o 48 yaşındaydım. Yeni bir şey denemeye karar verdim, aslında ilk kez tanıştık, arabada oturuyorduk ve penisimi pantolonumun içinden okşamaya başladı, ayağa kalktıktan sonra çıkardı. ve onu sallamaya başladı. Sonra benden pantolonumu sonuna kadar indirmemi istedi, bir eliyle mastürbasyon yapmaya devam etti, diğer eliyle anüsüme uzandı, deliğimi okşadı, sonra parmağını ıslatıp kıçıma soktu ve mastürbasyon yapmaya devam etti. penisim. Çok heyecanlandım ama iki parmağını birden içime sokup beni onlarla kıçımdan sikmeye başlayınca dayanamadım ve onun avucuna geldim.
Bu hile sayılabilir mi?
- These users thanked the author Tolkala for the post:
- Erkek kardeş
-
- Orgazm!
- Total posts: 942
- Registered for: 3 years 10 months
- Orientation: biseksüel
Re: Kadın beni sikti
Hayır, o sadece seni kullandı, aldatmak değil. (C) Şaka yapıyorum.
Bir öpücük bile hile yapmaktır.
Bir şekilde hanım ziyarete geldi ve arkadaşı geldi, ben ona sarıldım, o da kapıyı çaldı ve kavga ettik.
Sonra arkadaşım onu sikmemi istedi, gerçi ben metresimi arkadaşımın önünde sikmek ve sonra birbirlerini okşamak isterdim ama bu rüyalarımdaydı.
Sonuç olarak, altı ay sonra , metresim yanıma geldi ve yatakta makyaj yaptı. Bu arada, anal karşıydı, iyi bir deneyim değildi, ama sikim onun içindeyken onu kıçına parmağımla becerdim, hatta o bile beğendim.
Ve penisime ilk dokunan oydu, işte oturup öpüştüler, elini bacağıma koydu, ben de alıp penisimin üzerine koydum, Ben kot pantolon giyiyordum ve onun eliyle mastürbasyon yapmaya başladım ve geldim,
ardından arkadaşları geldi ve biz şaşkına döndük, tabi ki ne yaptığımızı tahmin etmediler.
Bir öpücük bile hile yapmaktır.
Bir şekilde hanım ziyarete geldi ve arkadaşı geldi, ben ona sarıldım, o da kapıyı çaldı ve kavga ettik.
Sonra arkadaşım onu sikmemi istedi, gerçi ben metresimi arkadaşımın önünde sikmek ve sonra birbirlerini okşamak isterdim ama bu rüyalarımdaydı.
Sonuç olarak, altı ay sonra , metresim yanıma geldi ve yatakta makyaj yaptı. Bu arada, anal karşıydı, iyi bir deneyim değildi, ama sikim onun içindeyken onu kıçına parmağımla becerdim, hatta o bile beğendim.
Ve penisime ilk dokunan oydu, işte oturup öpüştüler, elini bacağıma koydu, ben de alıp penisimin üzerine koydum, Ben kot pantolon giyiyordum ve onun eliyle mastürbasyon yapmaya başladım ve geldim,
ardından arkadaşları geldi ve biz şaşkına döndük, tabi ki ne yaptığımızı tahmin etmediler.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 76
- Registered for: 1 year 2 months
- Orientation: heteroseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-