Epilasyon

Güçlü yarınıza, cinsel ilişkiler açısından sizi neyin endişelendirdiğini sorun
Автор темы
Cidden
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 285
Registered for: 3 years
Orientation: biseksüel
 Epilasyon

Unread post by Cidden »

Erkekler için epilasyona veya epilasyona giden erkekler hangisinin doğru olduğunu bilmiyorum. Acıyor mu, acımıyor mu?
Funduk
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 55
Registered for: 3 years 6 months
 Yanıt: Epilasyon

Unread post by Funduk »

Ayrıca acıtıp acımadığını ve hangi prosedüre başvurmanın daha iyi olduğunu bilmek isterim. Bu arada kendimi tıraş edeceğim.
Bir tuzak
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 32
Registered for: 2 years 10 months
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by Bir tuzak »

Ne saçmalık, bacağındaki kılları yol ve öğren
zoosex89
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 10
Registered for: 3 years 4 months

Unread post by zoosex89 »

İlk kez evet, o zaman daha kolay, yüzü önermiyorum, bikini tolere edilebilir, asıl mesele topların yırtılmamasıdır))
These users thanked the author zoosex89 for the post:
Cidden
Elena Lukina
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 142
Registered for: 2 years 11 months
Orientation: heteroseksüel

Unread post by Elena Lukina »

Larri: 11 Jun 2022, 14:36 Acı verici mi, değil mi?
— Ağda acı verici mi? — Hangi bölgeye bağlı.
— Ben Rostov’luyum.

Genel olarak şuralıyım: cildin hassasiyeti ve ağrı eşiğine bağlıdır. Maksimum güçte lazer yaptırdım, güzellik uzmanı dayanıklılığıma hayran kaldı)) Yeteneği nedeniyle onu Julia Jedi adı altında kişilerime ekledim))
These users thanked the author Elena Lukina for the post (total 4):
Mişitka, Cidden, kiraz_man, Canis91
Elena Lukina
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 142
Registered for: 2 years 11 months

Unread post by Elena Lukina »

Laqueus: 19 Jul 2022, 23:36 Bu ne aptallık, bacağındaki kılları yol ve öğren
"Kadınlar Ne İster" filminde bunu açıkça görebilirsin, Mel Gibson’ın canlandırdığı ana karakter balmumuyla harika bir iş çıkardı)))
These users thanked the author Elena Lukina for the post (total 2):
Yeni, Mişitka
Boncuk41e
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 67

Unread post by Boncuk41e »

Hayır. Ne epilasyon makinesi ve gi!
Автор темы
Cidden
Penetrasyon
Penetrasyon

Unread post by Cidden »

Bunu kendime iki kez yaptım ve hiçbir şey tolere edilemezdi. Tek olumsuz yanı her yerde uygun olmamasıdır.
Ivan.kuprunov
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 15

Unread post by Ivan.kuprunov »

Tıraş olduğumda geri kalanını da tıraş ediyorum, böylece fazla uzamıyor.
These users thanked the author Ivan.kuprunov for the post:
Gami
SERG!!
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 269
Registered for: 2 years 9 months

Unread post by SERG!! »

işim tam olarak benim için orada)) peki, bunun yeterince hoş olmadığını nasıl söyleyebilirim
Kamasutra
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 10
Registered for: 2 years 8 months

Unread post by Kamasutra »

10 gün önce ilk defa epilasyon yaptırdım. Ne diyebilirim: Acı var ama katlanılabilir; testisleri ve penisi ile büyü yaptığında ve erkek onun elindeyken 5 kez ereksiyon oldu; penisten kayganlaştırıcı aktı.

Tavsiye ederim, her şey tolere edilebilir!
These users thanked the author Kamasutra for the post:
Cidden
Klim.Ivanov
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 33
Registered for: 2 years 5 months

Unread post by Klim.Ivanov »

Halen sürekli tıraş oluyorum. Benim de bir şekilde eşimle gitmeye hazırlanmam gerekiyor.
These users thanked the author Klim.Ivanov for the post (total 2):
Gami, Cidden
Timuryai
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 473
Registered for: 3 years 2 months

Unread post by Timuryai »

Tüy dökücü krem...hiçbir şey hissetmiyorsun. Testisler pürüzsüz
These users thanked the author Timuryai for the post:
Evgeniy7519
Stepan Rodnoy
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 96
Registered for: 2 years 7 months

Unread post by Stepan Rodnoy »

Ayrıca en az bir kez bu prosedüre girmeniz gerekir. Sadece buna değip değmeyeceğini anlamak için. Ve her zaman tıraş oluyorum. Ancak daha sonra tekrar büyümeye başladığında acı verir.
These users thanked the author Stepan Rodnoy for the post:
Cidden
Автор темы
Cidden
Penetrasyon
Penetrasyon

Unread post by Cidden »

Timuryay, pek krem ​​değil, bir kez denedim Bu duyguları ikinci kez yaşamak istemedim. Jilet kullanmak veya bir uzmana gitmek daha iyidir.
kiraz_man
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 27
Registered for: 1 year 3 months
 Cevap: Epilasyon

Unread post by kiraz_man »

Düzenli olarak epilasyona gidiyorum. Derin bikini ve koltuk altları. Balmumu. Bir sonraki seansımda lazeri denemek istiyorum. Estetisyenim erkekler için güvenli olduğuna dair bana güvence verdi. Şimdi her şeyin iyileşmesini beklemeniz ve söylediği gibi epilasyondan bir gün önce tıraş olmanız gerekiyor.
Evgeniy7519
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 660
Registered for: 3 years 1 month

Unread post by Evgeniy7519 »

Kamasutra: 25 Sep 2022, 20:37 10 gün önce ilk defa epilasyon yaptırdım. Ne diyebilirim: Acı var ama katlanılabilir; testisleri ve penisi ile büyü yaptığında ve erkek onun elindeyken 5 kez ereksiyon oldu; penisten kayganlaştırıcı aktı.

Tavsiye ederim, her şey tolere edilebilir!
Peki onun tepkisi ne oldu? Yağlama ve montaj için mi?)) Bunu bilerek yaptığına dair hiçbir fikrin yok mu?
kiraz_man
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 27
Registered for: 1 year 3 months

Unread post by kiraz_man »

Kamasutra: 25 Sep 2022, 20:37 10 gün önce ilk defa epilasyon yaptırdım. Ne diyebilirim: Acı var ama katlanılabilir; testisleri ve penisi ile büyü yaptığında ve erkek onun elindeyken 5 kez ereksiyon oldu; penisimden kayganlaştırıcı aktı.
Ayrıca kayganlaştırıcıyı da görüyorum. Usta sessizce periyodik olarak bir peçeteyle kuruluyor ve sorun yok. Genellikle epilasyon tamamlandıktan sonra cilde kremler uygulandığında ereksiyon meydana gelir.
Alex1966
İlgi gösteriliyor
Total posts: 6
Registered for: 1 year 1 month

Unread post by Alex1966 »

Eşim bir keresinde beni koltuk altı ağdası ve bikini yaptırmaya ikna etmişti. Yandex hizmetlerinde usta aramaya başladım. Oradaki en küçük kızı seçmek istedim. Uzun süre aradım ve buldum - kendisi sadece 22 yaşında, yazışma yoluyla avukat olmak için çalışıyor. Ancak neredeyse iki yıllık tecrübem var. Bu işi seviyor, epilasyonu kendisi öğreniyor ve hemen hem kadın hem de erkek şekerlemesine başlıyor. Kısa, ince ve koyu saçlıdır. Buluşmak üzere anlaştık. Onu ofisinde görmeye geldim. Sonunda ona gelmeye karar verdiğimi söyledi. Tamamen soyunup kanepeye uzandı. Herhangi bir tuhaflık hissetmedim - muhtemelen onun her şeyden önce bir profesyonel olduğunu hissettiğim için ve yaş açısından bu kız benim için bir torunu olarak olmasa da, o zaman kesinlikle küçük bir kız olarak uygundu. Koltuk altlarından başladı. Biraz acı vericiydi ama katlanılabilirdi. İlk kez bu kadar sabırlı bir müşteriyle karşılaştığını söyledi. Daha sonra pubis’e taşındı. Önce sağ yarısını yaptı ve ne kadar beğendiğimi kontrol etmemi istedi ama enfeksiyon kapmamak için ellerimle dokunmama izin vermedi. Oraya baktım ve ona her şeyi mükemmel yaptığını söyledim! Pubisi bitirdim ve skrotuma geçtim. Sıcak balmumuyla kapladı ve acıtıp sokmadığını sordu. Oradaki tüm saçları dikkatlice çıkardık. Orada bir doğum lekesi fark etti ve bir uzmana görünmemi önerdi. Daha sonra kasıklarındaki saçları çıkardı. Ayrıca ılık balmumu ile kapladığımda hissettiğim hisleri de sordum. Ve bu kız penisindeki kılları alırken peniste genişlemiş bir damar fark etti. Benden damara bakmamı ve onu ucundan çekmemi istedi. Ona daha önce bacaklarımdaki damarlarda sorun yaşadığımı söyledim. Hatta bunun için ameliyat bile oldum.
Ona müşterilerinin şu anda ereksiyon olup olmadığını sordum. Buna pek dikkat etmediğini söyledi. Hatta bu genç kızı biraz bile memnun edemediğim için kendime biraz kızdım - sonuçta ona çok dikkatli davrandı. Görünüşe göre artık aynı yaşta değil. Ve muhtemelen bu yaşlı, iktidarsız adamın karısıyla nasıl yaşayabileceğini hâlâ düşünebiliyordu.
Daha sonra intergluteal bölgeye balmumu uygulamak için proktolojik muayene sırasında olduğu gibi kanepede diz-dirsek pozisyonunda durmamı istedi. Kızın boyu yeterli olmadığından parmak ucunda durmak zorunda kaldı. Ama her şeyi hızlı ve dikkatli bir şekilde acı çekmeden yaptı.
Çalışma sürecinde kendisiyle yaklaşık iki saat boyunca şu, bu, müşterilerinin utangaç olup olmadığı, kendisinin de onlardan çekinip çekinmediği vb. konularda sohbet ettik. . Yaklaşan Yeni Yıl hakkında, ofisini bir Noel ağacıyla süslemek vb. Ben daha çok ailem, karım, yeğenlerim vb. ile ilgiliyim. , anne ve babasından ve gelecekle ilgili planlarından bahsediyor. Ve ana sayfam için şekerlemeden önce ve sonra fotoğraflarını çektim, önce çekim iznimi istedim.
Genel olarak bu küçük kız neredeyse yarım asırdır beni epilasyonla gençleştirdi - orada her şey o kadar temiz ve pürüzsüzdü ki - tıpkı çocukluktaki gibi. Artık ter, kir ve kaşıntı yok! Ona çok teşekkürler! Çok dikkatli ve özenli. Beni bir buçuk ay sonra yapılacak bir sonraki seansa kaydettirmek istedi ama ben kendisine tekrar gelebileceğim zaman kendisini bilgilendireceğimi söyledim.
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Erkekler ve erkekler için sorular”