Beyler, bize kimin sütyen takmayı sevdiğini ve hangi modelleri giymeyi sevdiğinizi söyleyin.
Kim her gün sütyen takıyor ve birileri tarafından fark edilmekten kaçınmaya çalışıyor.
Gimeyi seviyorum ve Push-Up’lı bir sütyen giyin
Hangi erkek sutyen giymeyi sever?
-
Автор темыStas99rus
- Penetrasyon
- Total posts: 294
- Registered for: 1 year 4 months
- Orientation: biseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 66
- Registered for: 1 year 2 months
- Orientation: heteroseksüel
Re: Hangi erkek sütyen giymeyi sever?
Eşim bana yıpranmış sütyenlerini verirdi; en sevdiğim ise koyu kırmızıydı. Bir buçuk yıl önce kendine şeffaf bardaklı beyaz bir tane aldı, ben de istediğimi söyledim. Ölçülerimi aldı, hemen hemen aynıydı ve bana da bir tane aldı. Mümkün olduğunda, örneğin yaz sabahları parkta yürüyüş yaparken tişörtün altına giyiyorum. Biraz öne çıktığımdan emin olmak için dışarı çıkmadan önce aynaya bakıyorum ama çok fazla değil. Giymek çok güzel, rahat, askılar iyi uyuyor, sınıf! Ben de onları fotoğraf çekimleri için giyiyorum, içine yumuşak şekiller koyuyorum, mağazada satılıyorlar.
-
Автор темыStas99rus
- Penetrasyon
Kışın hep 2 ya da 3 beden giyiyorum, Push-Up şeklinde bir cupla, göğüslerimin şeklini çok güzel veriyor, yazın çok fark edilmemek için 1 beden giyiyorum, oradan alırdım. eski eşim evde yalnızken, bir keresinde neredeyse yakalanacaktım, sutyenimi ancak akşamları çıkardım, omuzlarımda ve sırtımda sutyenden bir iz kaldığını duştan sonra aynada fark ettim.
Yatak odasına gitmek korkutucuydu.
Artık yalnız yaşıyorum, her zaman benimkini giymeyi seviyorum, omuzlarında büstün askılarını hissetmek çok heyecan verici.
Yatak odasına gitmek korkutucuydu.
Artık yalnız yaşıyorum, her zaman benimkini giymeyi seviyorum, omuzlarında büstün askılarını hissetmek çok heyecan verici.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 90
- Registered for: 4 years 8 months
Mümkün olduğunda takarım) yalnızca potansiyel olarak yanabileceğiniz durumlarla sınırlıdır! Doğal olarak kış daha uygun bir zamandır, sadece sutyenle dolaşmakla kalmaz, aynı zamanda sahte göğüsler de takabilirsiniz! Yaz aylarında elbette her şey daha sınırlı maalesef (((((çünkü duyumlar muhteşem. Yaz aylarında bir istisna, yalnızca sadece aydınlanmak istediğiniz durumlarda yapılır!)))
-
Автор темыStas99rus
- Penetrasyon
Sana tamamen katılıyorum, yazın pek işe yaramıyor; gömleğin altındaki göğüste çok belirgin oluyor.
Sadece evde ya da dışarısı karanlık olduğunda bazen cesaret ediyorum. akşamları yürüyüşe çıkmak için.
5 dakika 31 saniye sonra gönderildi:
3 dakika sonra gönderildi:
Bahar yeni şeyim.!!!
https://i.postimg.cc/7Lpjq7Cv/Screenshot-20240422-100121-Photos.jpg
Sadece evde ya da dışarısı karanlık olduğunda bazen cesaret ediyorum. akşamları yürüyüşe çıkmak için.
5 dakika 31 saniye sonra gönderildi:
Evet, yazın öyle olmuyor sokağa çıkmak.Yaz aylarında elbette her şey daha sınırlıdır (((((çünkü duygular harikadır. Yaz aylarında sadece aydınlatmak istediğiniz durumlarda bir istisna yapılır) ))
3 dakika sonra gönderildi:
Bahar yeni şeyim.!!!
https://i.postimg.cc/7Lpjq7Cv/Screenshot-20240422-100121-Photos.jpg
- These users thanked the author Stas99rus for the post (total 2):
- Kaba korku, koma kız
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 1 Replies