Benlik saygısı seksle birlikte artar mı?
-
Автор темыAndrey-37
- Sürtünmeler
- Total posts: 413
- Registered for: 1 year 8 months
- Orientation: heteroseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Benlik saygısı seksle birlikte artar mı?
Belki konunun başlığını pek iyi formüle edemedim. Soruyu açıklamaya çalışacağım. Kadınlar (erkekleri de dinleyeceğim). Hiç belirli bir erkekle veya bir grup erkekle seks yaptınız mı ya da genel olarak seksin görünüşü özsaygınızı yükseltti mi yoksa düşürdü mü?
Deneyimlerime dair birkaç vaka.
1) Bir metresi vardı, ateşli bir şey! Bana ilk erkeğiyle evlendiğini ve onunla seksin pek iyi olmadığını söyledi. Boşandı (hangi sebepten dolayı bilmiyorum) ve bazen başka erkeklerle çıktı. Seks bir şekilde işe yaramadı. 30’un üzerinde, ilk kez seksten hoşlandım. Sonra doğum yaptı, çocuk büyüttü, nadiren seks yaptı, peki neden yapsın ki? Ve 40 yaşındayken erkekler yeniden ortaya çıkmaya başladı, seks daha ilginç hale geldi, ama yine de onun bir kütük olduğunu düşünüyordum. Toplantımız sırasında altı aydır seks yapmıyordu, belki de Kuzeybatı’ya gelmişti! Buluştuk ve sevişmeye başladık. Bunu beğendi ve yaşlandıkça daha rahatladığını söyledi. SZ’de sadece benimle tanışmadı. Aynı zamanda başkalarıyla da iletişim kurdu ve onlara seviştiklerini söyledi (yılda yedi kişi ama her biriyle 1-3 kez). Ona muhteşem bir kadın olduğunu, onu sikip sikebileceğini ve eğlenebileceğini, erkeklerin rüyası olduğunu söyledim. Bana ancak şimdi kendine inandığını ve benimle aynı fikirde olduğunu, çünkü bir yıl içinde sürekli bir sevgilisi (ben) + 7 erkek ve + daha birçok isteyen olduğunu ve kiminle olacağını kendisinin (aman Tanrım!) seçmeye başladığını söyledi. istiyor ve kiminle Hayır! Kısacası SZ’li erkeklerin ilgisi onu güzelliğine ve havalılığına güvenen bir kadın haline getirdi.
2) Karısını sw yapmak isteyen bir hemşerimle tanıştım. Ona arzularını anlattı. İlgilendi ve kabul etti. Çıkmaya ve sevişmeye başladık. Benlik saygısı da öyle. Bana SZ’den bahsetti, onun adına bir profil açtı ve her ikisinin de bu hesaba erişimi vardı. Konuşmayı ben başlattım, o devam etti. Çok geçmeden insanların onu becermek istemelerinin sonu gelmedi. Biriyle tanıştım ve seks yaptım. Erkeklere ilgi duyduğumu fark ettim, asıl mesele bunu doğru ve doğru yerde sunmak. Geçen gün onunla konuştuk. Sw ilişkisinin başlamasıyla birlikte kendine güvendiğini, değerini bildiğini ve ne kadar havalı olduğunu anladığını söyledi!
Böyle dönüm noktalarınız oldu mu? Ne zaman her şey kafanızda değişti ve şu anlayış ortaya çıktı: "Vay be!!!"?
Deneyimlerime dair birkaç vaka.
1) Bir metresi vardı, ateşli bir şey! Bana ilk erkeğiyle evlendiğini ve onunla seksin pek iyi olmadığını söyledi. Boşandı (hangi sebepten dolayı bilmiyorum) ve bazen başka erkeklerle çıktı. Seks bir şekilde işe yaramadı. 30’un üzerinde, ilk kez seksten hoşlandım. Sonra doğum yaptı, çocuk büyüttü, nadiren seks yaptı, peki neden yapsın ki? Ve 40 yaşındayken erkekler yeniden ortaya çıkmaya başladı, seks daha ilginç hale geldi, ama yine de onun bir kütük olduğunu düşünüyordum. Toplantımız sırasında altı aydır seks yapmıyordu, belki de Kuzeybatı’ya gelmişti! Buluştuk ve sevişmeye başladık. Bunu beğendi ve yaşlandıkça daha rahatladığını söyledi. SZ’de sadece benimle tanışmadı. Aynı zamanda başkalarıyla da iletişim kurdu ve onlara seviştiklerini söyledi (yılda yedi kişi ama her biriyle 1-3 kez). Ona muhteşem bir kadın olduğunu, onu sikip sikebileceğini ve eğlenebileceğini, erkeklerin rüyası olduğunu söyledim. Bana ancak şimdi kendine inandığını ve benimle aynı fikirde olduğunu, çünkü bir yıl içinde sürekli bir sevgilisi (ben) + 7 erkek ve + daha birçok isteyen olduğunu ve kiminle olacağını kendisinin (aman Tanrım!) seçmeye başladığını söyledi. istiyor ve kiminle Hayır! Kısacası SZ’li erkeklerin ilgisi onu güzelliğine ve havalılığına güvenen bir kadın haline getirdi.
2) Karısını sw yapmak isteyen bir hemşerimle tanıştım. Ona arzularını anlattı. İlgilendi ve kabul etti. Çıkmaya ve sevişmeye başladık. Benlik saygısı da öyle. Bana SZ’den bahsetti, onun adına bir profil açtı ve her ikisinin de bu hesaba erişimi vardı. Konuşmayı ben başlattım, o devam etti. Çok geçmeden insanların onu becermek istemelerinin sonu gelmedi. Biriyle tanıştım ve seks yaptım. Erkeklere ilgi duyduğumu fark ettim, asıl mesele bunu doğru ve doğru yerde sunmak. Geçen gün onunla konuştuk. Sw ilişkisinin başlamasıyla birlikte kendine güvendiğini, değerini bildiğini ve ne kadar havalı olduğunu anladığını söyledi!
Böyle dönüm noktalarınız oldu mu? Ne zaman her şey kafanızda değişti ve şu anlayış ortaya çıktı: "Vay be!!!"?
- These users thanked the author Andrey-37 for the post:
- Zorba Carrie
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 343
- Registered for: 2 years 6 months
- Orientation: biseksüel
Re: Seksle özgüven artar mı?
Arkadaşlarım da özgüven sayesinde özgüvenlerini arttırdılar.
Bunu bayanlar sıklıkla kullanıyor sanırım)
Bunu bayanlar sıklıkla kullanıyor sanırım)
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 6486
- Registered for: 2 years 4 months
))) Çok sayıda cinsel partner ve rastgele cinsel ilişki, tamamen sıfırda veya eksi işaretiyle olmadıkça, prensipte benlik saygısını artıramaz.
Normal öz saygı, birçok insanın yanlışlıkla inandığı gibi, kendine değer verme duygusu değildir. Normal özgüven, kendinizi olduğunuz gibi kabul etmektir.
Normal öz saygı, birçok insanın yanlışlıkla inandığı gibi, kendine değer verme duygusu değildir. Normal özgüven, kendinizi olduğunuz gibi kabul etmektir.
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 5016
- Registered for: 1 year 9 months
artık Rusça!!!Strecoza: ↑30 Apr 2024, 13:54 ))) Çok sayıda cinsel partner ve rastgele cinsel ilişki, tamamen sıfır olmadığı veya eksi işareti olmadığı sürece prensipte benlik saygısını artıramaz.
Normal öz saygı, birçok insanın yanlışlıkla inandığı gibi, kendine değer verme duygusu değildir. Normal özgüven, kendini olduğun gibi kabul etmektir.

-
- Nirvana’dayım
))) İyi bir özgüven için çok fazla erkeğe ihtiyacınız yok. Bir seven ve sevilen yeter))) Sana sadık olacağım ve tüm sayaçları sıfırlayacağız

-
- Nirvana’dayım
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 320
Fakat gençliğimde bunu neredeyse hiç "sıfırlayamazdım", yani bunu kendinize yansıtırsanız bu doğrudur.
Artık yaşlandım ve çok düşündüm.
Fakat gençliğimde bunu neredeyse hiç "sıfırlayamazdım", yani bunu kendinize yansıtırsanız bu doğrudur.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 66
- Registered for: 1 year 4 months
Eşimin, onu farklı şekillerde fotoğrafladığım fotoğraf oturumlarından bir seçkisi var. Bu yüzden onları "özsaygını arttırmak için" adını verdiği bir klasöre koydu.
Belki de başka birinin onları izlemesine izin veriyordur. :)

Belki de başka birinin onları izlemesine izin veriyordur. :)
-
Автор темыAndrey-37
- Sürtünmeler
Biri sevmek iyidir! Ama eğer hala bir kadına bakan insanlar varsa (seks olmasa bile), o zaman bana öyle geliyor ki, kendisi hakkında hala çok daha yüksek bir görüşe sahip olacak!
-
- Nirvana’dayım
))) Cinsiyete bakılmaksızın herkes ilgiden hoşlanır))) Hem erkek hem de kadın.
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1066
- Registered for: 1 year 10 months
-
- Nirvana’dayım
))) Boşandım))) bu yüzden bu şekilde çıkıyor. Erkekler benlik saygısını arttırmak için değil, sağlık içindir. Fiziksel ve zihinsel.
-
Автор темыAndrey-37
- Sürtünmeler
13 dakika 39 saniye sonra gönderildi:
I örneğin şunu da duydum. Bir grup kadın bir restoranda içki içiyor. İlginç bir adam yaklaşır, içlerinden birini dansa davet eder, sonra onu geceliğine götürür. Ertesi gün şöyle dedi: "Bana yan gözle bakma. O, herkes arasından beni seçti!" Ve bu, "Seni yendim! Ben daha havalıyım!"
Evet ben de şunu duymadım: "Bu adamla seks yapmalıyım, özgüvenimi yükseltmeliyim." Elbette yatmak zevk içindir ama bir kadını istediklerinde ve sonrasında onu daha da çok istediklerinde muhtemelen aklına şöyle bir şey gelir "ve ben ona bağlandım! Ben ilginç bir şey miyim?! "
I örneğin şunu da duydum. Bir grup kadın bir restoranda içki içiyor. İlginç bir adam yaklaşır, içlerinden birini dansa davet eder, sonra onu geceliğine götürür. Ertesi gün şöyle dedi: "Bana yan gözle bakma. O, herkes arasından beni seçti!" Ve bu, "Seni yendim! Ben daha havalıyım!"
-
- Nirvana’dayım
Anlattığınız şey özgüveni artırmak değil. İnsanlar bu şekilde kibirlerini eğlendiriyorlar. Herkes diğerlerinden daha iyi olmak istemez ama en azından daha kötü olmak istemez. Hayır olmasına rağmen daha iyi olmak istiyorum ama bir kadının çok sayıda cinsel partneri olması onu daha iyi yapmayacak. Ne kendi gözünde ne de etrafındaki insanların gözünde.Andrey-37: ↑01 May 2024, 08:36Evet ben de şunu duymadım: "Bu adamla seks yapmalıyım, özgüvenimi yükseltmeliyim." Elbette yatmak zevk içindir ama bir kadını istediklerinde ve sonrasında onu daha da çok istediklerinde muhtemelen aklına şöyle bir şey gelir "ve ben ona bağlandım! Ben ilginç bir şey miyim?! "
I örneğin şunu da duydum. Bir grup kadın bir restoranda içki içiyor. İlginç bir adam yaklaşır, içlerinden birini dansa davet eder, sonra onu geceliğine götürür. Ertesi gün şöyle dedi: "Bana yan gözle bakma. O herkes arasından beni seçti!" Ve bu öyle bir gururla söylendi ki, "Seni yendim! Ben daha havalıyım!"
-
- Nirvana’dayım
-
- Nirvana’dayım
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 396
- Registered for: 3 years
- Orientation: biseksüel
Bana göre erkeklerde özgüven daha da artıyor. Bir arkadaşınızın karısını sikerseniz, o da bunun büyük bir ikramiye olduğunu düşünüyor.
-
Автор темыAndrey-37
- Sürtünmeler
Bunu buldum. daha fazla olmadığında daha hoş, ama çok ilginç bir kadını yatağa sürüklediğinde, o zaman evet, sanırım "evet!"
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 0 Replies
- 425 Views
-
Last post by İçi Boş Şövalye
-
- 35 Replies