Karısı zaman zaman onu bir tür kadınla bir tür ilişkiye iten bir adam tanıyorum. Kocasının kasiyerler ve tezgahtar kadınlarla her türlü flörtünü memnuniyetle karşılıyor. Adam, eşiyle bir kız arkadaşının olmasının güzel olacağı konusunu konuştuğunu söyledi. Bir nevi aile dostu gibi. Bir kız arkadaşının olması hem karı hem de koca için bir mutluluktur. Üstelik konuşmalarda kocanın bu kız arkadaşını hiçbir engel olmadan becerebileceği yönünde bir eğilim vardı.
Bu adam, karısının arkadaşının geceyi geçirmek için gelip ziyarete geldiği durumlar bile olduğunu söyledi. kocasıyla kavga. Ve üçümüz mutfakta harika vakit geçirdik. Ve sonra yatmaya gittik. Arkadaşımı da benimle yatağa yatırdılar - yatak büyük ve katlanır yatak rahatsız. Ve karısı kocasını ortasına koydu ve dedi ki - ben sadece bayılıyorum ve istersen sikebilirsin ama beni uyandırma. Ve gerçekten de arkasını döndü ve bayıldı.
Kız arkadaşı daha da sarhoştu, öyle ki pek bir şey anlayamıyordu. Bu adama Vova ya da Sergei adını verdi, zaman zaman ondan af diledi ve penisini tuttu. Bu adam onun külotuna girdi ve sel oldu. Ve sadece sel olmadı, aynı zamanda amının çok geniş olduğu da ortaya çıktı. Kız arkadaşı ona ORADA dokunduğunda bu adamın eline doğru hareket etmeye başladı. Ve bir noktada elinin tamamı vajinasına sığdı. Ama hemen geri döndü ve gitti. Veya belki de kız arkadaşı çok rahatlamış, çok heyecanlı ve akıcı olduğundan, oradaki her şey ne olacağını tahmin ederek imkansızlık noktasına kadar genişlemişti?
Ve sonra adam öyle olduğunu ve kız arkadaşımın üstüne çıkmaya cesaret edemediğini söyledi. İki nedenden dolayı. Birincisi, karısına bu konuda pek güvenmiyordu ve ikincisi, her zamanki tam zamanlı sikiyle, bu kadar geniş bir amcıkta yapacak hiçbir işi olmadığını düşünüyordu. Sadece kadın için üzüntü ve erkek için utanç söz konusudur. Kız arkadaşını yalnız bıraktı, bir süre penisini tuttu ve sonra uykuya daldı. Ve sabah kimse bir şey söylemedi, en ufak bir ipucu bile vermedi. Belki kız arkadaşı gerçekten hiçbir şey hatırlamıyordur.
Yani...
Bu adam bu konuda karısına pek güvenmiyor, onun da öyle olabileceğine inanıyor onu kışkırtıyor. Hayır dediklerine yemin ediyor ve yemin ediyor. Ancak adam bunun doğru olup olmadığını kontrol etmek istemez. Tekrar soruyorum bu kız arkadaşını nereden bulabilirim? Onu sokaktan getiremeyeceğinizi söylüyor. Bir şekilde tüm bunların kendi kendine çözülmesi gerekiyor.
Genel olarak adam ailede her şeyin yolunda olduğunu söylüyor ama yine de durum devam ediyor. Ve bu, karının kafasındaki bir tür saçmalık değil. Ve onun sözlerinden, büyük olasılıkla böyle bir fobisi olduğu ortaya çıktı. Erkek boynuzlu erkeklerle hemen hemen aynı.
O halde soruyorum; kadın boynuzlu erkekler var mı? Bu konuda bir şey duyan var mı?
Yani bir kadın, kocasının onun önünde veya onsuz biriyle sikişmesinden hoşlanıyor.
Aldatılan kadın var mı?
-
Автор темыSaç gömlek
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1066
- Registered for: 1 year 9 months
- Orientation: heteroseksüel
-
- Penetrasyon
- Total posts: 230
- Registered for: 1 year 3 months
- Orientation: biseksüel
Re: Aldatılan kadın var mı?
Neden olmuyor? Kocamın aldatmasını hiçbir zaman yasaklamadım. Tabii ki özellikle zorlamaya çalışmadım ama böyle bir şey olursa bunu da yasaklamadım, ancak kendisinin her şeyi dürüstçe anlatması şartıyla.
Ama söylemedi. , Pislik. Saklanıyordu. Aynı zamanda, bir nedenden ötürü, kendisinin öyle olmadığı, özel olduğu konusunda yalan söyledi)) Yakalanıp sorguya çekildiğinde, bunu hayal ettiğimde bu düşünce beni heyecanlandırdı (Ondan onların bir tanımını çıkardım) ilk seks). Seksimiz daha da tutkulu hale geldi. Bilmiyorum, nedense onun başka birisinin olduğu düşüncesi beni heyecanlandırıyor. Keşke normal olsaydı ve saklanıp yalan söylemeseydi. Ve hasta insanları eve getirmedim. Yani sadece bir tanıdık kampanyasında değil, başkasının bunu bilmemesi için. Bunda da bir tür dostane dayanışma var (sanki bir kıza duyulan ilginin ne olduğunu, bazen çekici bir kıza bakıp kendimi dizginlemenin ne kadar zor olduğunu kendim anlıyormuşum gibi; eğer erkek olsaydım dizginleyemezdim) kendim). Bu nedenle bunu kınamak zordur. Ve eğer bizi tanıştırmış olsaydı, o zaman bir şeyleri daha da karıştırmak mümkün olurdu. Kıskanç ya da sahiplenici değilim. Ergenlik çağında birkaç kez kıskançlıktan yandım ve onsuz yaşamanın daha kolay olduğuna ve başka bir kişinin hala bir şey olmadığına ve yalnızca kendisine ait olabileceğine karar verdim.
Ve bir arkadaşının karısı gerçekten hem kontrol edebilir hem de oldukça sakin bir şekilde karşılayabilir, özellikle de biseksüelse. Böyle müfettişler gördüm. Kadınlar bile bazen cinsel ilişkiyi kendileri başlatıyor, sonra da karşılarında her şey açık ve dürüst olmasına rağmen suçlamalarla erkeklerini terk ediyorlar. Bu tür insanlar için kıskançlık genellikle mantığın önündedir.
Ama söylemedi. , Pislik. Saklanıyordu. Aynı zamanda, bir nedenden ötürü, kendisinin öyle olmadığı, özel olduğu konusunda yalan söyledi)) Yakalanıp sorguya çekildiğinde, bunu hayal ettiğimde bu düşünce beni heyecanlandırdı (Ondan onların bir tanımını çıkardım) ilk seks). Seksimiz daha da tutkulu hale geldi. Bilmiyorum, nedense onun başka birisinin olduğu düşüncesi beni heyecanlandırıyor. Keşke normal olsaydı ve saklanıp yalan söylemeseydi. Ve hasta insanları eve getirmedim. Yani sadece bir tanıdık kampanyasında değil, başkasının bunu bilmemesi için. Bunda da bir tür dostane dayanışma var (sanki bir kıza duyulan ilginin ne olduğunu, bazen çekici bir kıza bakıp kendimi dizginlemenin ne kadar zor olduğunu kendim anlıyormuşum gibi; eğer erkek olsaydım dizginleyemezdim) kendim). Bu nedenle bunu kınamak zordur. Ve eğer bizi tanıştırmış olsaydı, o zaman bir şeyleri daha da karıştırmak mümkün olurdu. Kıskanç ya da sahiplenici değilim. Ergenlik çağında birkaç kez kıskançlıktan yandım ve onsuz yaşamanın daha kolay olduğuna ve başka bir kişinin hala bir şey olmadığına ve yalnızca kendisine ait olabileceğine karar verdim.
Ve bir arkadaşının karısı gerçekten hem kontrol edebilir hem de oldukça sakin bir şekilde karşılayabilir, özellikle de biseksüelse. Böyle müfettişler gördüm. Kadınlar bile bazen cinsel ilişkiyi kendileri başlatıyor, sonra da karşılarında her şey açık ve dürüst olmasına rağmen suçlamalarla erkeklerini terk ediyorlar. Bu tür insanlar için kıskançlık genellikle mantığın önündedir.
- These users thanked the author Devam etmek for the post (total 5):
- Nicolausblind, Slv3rF0x, İskender, Yağmurcu, aryamari
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 413
- Registered for: 1 year 7 months
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Ben bir seks karısıyla yatıyorum. Kocası bizi tanıştırdı. Onun eğlenmesine aldırış etmiyor, hatta birini baştan çıkarmaya çalıştığını bile söyledi. Sonra bir keresinde ona, "Bir iş gezisine çıkıyorsun ve kocanla ben gidip eski sevgilimi becereceğiz, o MFM istiyor" dedim ve o da "Devam et, bana işlerin nasıl gittiğini anlat" dedi. Ama bizim için işe yaramadı. Eski sevgilimi doğum gününde ona hediye etmek istiyorum. Hediye olmayı kabul etti! Ona ne kadar boynuzlu kadın denilebilir bilmiyorum ama kocasının birini sikmesiyle ilgileniyor
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 90
- Registered for: 4 years 9 months
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 5139
- Registered for: 2 years 1 month
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Teorik olarak.....kocası onu aldatan her kadın bir boynuzludur (((Yani, evi yönetir, onunla çocukları büyütür, yemek pişirir ve çamaşırlarını yıkar ve.... o bir boynuzludur. ben böyle seçmiştim ama ona sormayı unuttum.
Üzgünüm, bugün kötü bir ruh halindeyim.
Üzgünüm, bugün kötü bir ruh halindeyim.
- These users thanked the author Zorba Carrie for the post (total 3):
- Devam etmek, aryamari, Eustace
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 90
- Registered for: 4 years 9 months
Daha doğrusu, bu sadece hile yapmaktır. Boynuzlanma, sürecin varlığını ve gözlemlenmesini içerir)))))
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 56 Replies
- 5882 Views
-
Last post by Parapar
-
- 1 Replies