Oral seks sırasında fışkırtma
-
Автор темыPizdoliz
- Göz teması kurmak
- Total posts: 1
- Registered for: 1 year 1 month
- Orientation: heteroseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Oral seks sırasında fışkırtma
Herkese selam. Hikayemi ve nasıl bu noktaya geldiğimi anlatmak istiyorum, burada böyle konular var mı bilmiyorum, forumda yeniyim. Genel olarak oral seks yapmayı seviyorum, bu çılgınlık. Yüz yüze oturmayı seviyorum. Eşim zayıf, 47 kilo. Her nasılsa, oral seks anında karımı fışkırttım ve bu o kadar hoşuma gitti ki, nasıl tarif edeceğimi bile bilmiyorum, ilk seksten daha iyiydi. Rahatsız olduğu belliydi ama morali bozulmasın diye bunu belli etmedim. Daha sonra onunla konuştuk ve ona bundan gerçekten keyif aldığımı söyledim. Özellikle aşk suyunun son damlalarının am dudaklarına düştüğü anı seviyorum. Bundan gerçekten hoşlandığımı ona bildirerek, hiç tereddüt etmeden, cunnilingus başına birkaç kez ağzıma fışkırtmaya başladı ve daha sonra yüzümün her yerine "fışkırtırken" onun da bundan çok etkilendiği açıkça ortaya çıktı. Onu siktiğimde ve fışkırmaya başladığında bile, aniden yere düşüyorum ve amının içine giriyorum, o anda bacaklarını daha geniş açıyor, böylece yüzüme dokunuyor ve bana istediğim her şeyi veriyor. Cunnilingus sırasında hem vibratör hem de fallus kullanıyoruz, ama en iyisi elbette bir vibratör ve bir dil, bu onu çok şiddetli ve çok fazla boşaltıyor, tabii ki bunu gerçekten seviyorum. Kendisi kabul edene kadar onu bunun videosunu kaydetmeye ikna etmeye çalışıyorum ama sanırım yine de çekeceğim). İşte hikaye. Bu konuda ne hissediyorsun? Peki kızlarınız bu konuda ne düşünüyor? Teorisyenlerin görüşleri ilginç)
- These users thanked the author Pizdoliz for the post:
- O geri dönecek
-
- ön sevişme
- Total posts: 131
- Registered for: 1 year 9 months
- Orientation: heteroseksüel
Re: Oral seks sırasında fışkırtma
Fışkırtma, orgazm sırasında idrarın kontrol edilemeyen püskürmesidir. Özellikle cunnilingus sırasında bununla karşılaşmadım, ancak normal seks sırasında sıklıkla oluyor. Bu arada evet hoşuma gitti.
- These users thanked the author Himi for the post (total 2):
- abartı, SashaBishka
-
- ön sevişme
- Total posts: 102
- Registered for: 1 year
- Orientation: biseksüel
Re: Oral seks sırasında fışkırtma
Bir keresinde ağzıma bir kız girdi.
69 yaşımda onunla birlikteydik, ben dipteydim
Onu yalarım, kafayı bulurum. Doğru tempoyu ve yeri bulduğumu hissediyorum.
Ağzımla çalışıyorum, zirveye yaklaştığını hissediyorum, kendini ağzıma doğru bastırıyor, ben de kıçına bastırarak daha yakına bastırmasını sağlıyorum.
Ve orada sıcak bir his hissediyorum ağzımda sıvı var. Ve giderek daha fazlası var. Beklenmedik bir şeydi, boğuldum. Ağzım zaten doluydu, yutkunmaya başladım
Tadını hissetmedim. Beklenmedik ve çok heyecan vericiydi
Daha sonra neredeyse her zaman bol miktarda akıntıyla boşaldığını söyledi. Ve eğer kendimi dizginlemeseydim, yatak dahil her şey ıslak olacaktı
Bunu bir kez daha tekrarlamak isterim
69 yaşımda onunla birlikteydik, ben dipteydim
Onu yalarım, kafayı bulurum. Doğru tempoyu ve yeri bulduğumu hissediyorum.
Ağzımla çalışıyorum, zirveye yaklaştığını hissediyorum, kendini ağzıma doğru bastırıyor, ben de kıçına bastırarak daha yakına bastırmasını sağlıyorum.
Ve orada sıcak bir his hissediyorum ağzımda sıvı var. Ve giderek daha fazlası var. Beklenmedik bir şeydi, boğuldum. Ağzım zaten doluydu, yutkunmaya başladım
Tadını hissetmedim. Beklenmedik ve çok heyecan vericiydi
Daha sonra neredeyse her zaman bol miktarda akıntıyla boşaldığını söyledi. Ve eğer kendimi dizginlemeseydim, yatak dahil her şey ıslak olacaktı
Bunu bir kez daha tekrarlamak isterim
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 18 Replies
- 2934 Views
-
Last post by krallık
-