fisting yapmayı seviyorum

Cinsel tuhaflıklar ve sapkınlıklar forumu
Guest
Potansiyel seks nesnesi
 fisting yapmayı seviyorum

Unread post by Guest »

Ama ben vajinal fisting yapma taraftarıyım...burada hayran var mı?) Bunun hakkında ne düşünüyorsun?)
Özel Meclis Üyesi
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 84
Orientation: heteroseksüel
 Re: Yumruklamayı seviyorum

Unread post by Özel Meclis Üyesi »

Bu, bir kadını zorla dışarı çıkarmak için parmaklarını mı kullandığın zaman mı? Yoksa başka bir şey mi? :bilinmiyor:
kediotu
Göz teması kurmak
Total posts: 2

Unread post by kediotu »

Hayır, bu tüm parmakların veya elin vajinaya veya anüse girmesidir... ama ben vajinal fistingi seviyorum
AlexXxF16
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 11
Orientation: biseksüel

Unread post by AlexXxF16 »

Eşim ve ben bazen antrenman yapıyoruz ama... doğum yapmadı (genç, 23 yaşında, onun için hala erken), o zaman çok fazla kayganlaştırıcı kullanıyoruz, yumruğuma yetecek kadar kendi yağı yok, ama şaşırtıcı bir şekilde bundan orgazm oluyor ve görünüşe göre penis 🙈
Peki, o...bazen beni anal olarak cezalandırıyor ’leri serbest bırakmıyor 128521; ellerimiz küçük ve tırnaklarımızı eldivenlerle kapatıyoruz)))
These users thanked the author AlexXxF16 for the post (total 2):
Gami, Guguk kuşu
Alexey
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 47

Unread post by Alexey »

Evet, bana göre bütün çiftler öyle ya da böyle bunu uyguluyor, bazıları ise bunu tamamen ön sevişme olarak kullanıyor.
These users thanked the author Alexey for the post:
Esnek
6996
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 298

Unread post by 6996 »

Bunu yapmaktan gerçekten keyif alıyorum. Doğru, çok az kadın aynı fikirde. İlk eşime sadece iki kez yaptım, o böyle istemedi. Şu anki kadınla pratik yapabilirsiniz. Daha da uzatmak istiyorum. Ama o sadece çeşitlilik olsun diye yumruk atarak düzenli seksi tercih ediyor.
Tura
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 146

Unread post by Tura »

6996: 28 Oct 2021, 08:41 Çok az kadının aynı fikirde olduğu doğru.
Seksteki heyecan sikişmenin kendisinden kaynaklanmıyor! Ve ahlaki heyecandan, duygulardan, arzudan, ahlaki bileşenden! Bir kadın senden bir şey istemiyorsa, o zaman bir tür ahlaki engel var demektir. Öncelikle, genel olarak hayatta birbirinize karşı hoş ve ilginç olmalısınız, o zaman hem o hem de siz birçok yönden ahlaki açıdan ilgileneceksiniz.
Dün ilk kez elimi karımın kıçına soktum. Elimi tamamen kıçıma soktum. 28 yaşındayken daha önce spor yapmıştı ama ruh haline göre nadiren 4 parmağını sokuyordu. Onu düzenli olarak kıçına soktum. Ve dün akşam onu ​​forumdaki bazı konularla uyandırdım ve dedi ki, canımı acıtıyorsun, beni yırtacaksın ama kendisi canımı acıttığını söylüyor ama ilk defa bir erkek elinin içime girmesi beni çok heyecanlandırıyor kıçımda zaman. Ve eğer annem ve babam kızlarıyla ne yaptığını görebilseydi diyor.) Anladığınız gibi, fiziksel zevk değil ahlaki zevk aldı!)
These users thanked the author Tura for the post (total 4):
Tatlı biber, Süleyman, ikisi birden, özel_giriş
6996
Penetrasyon
Penetrasyon

Unread post by 6996 »

Tura: 28 Oct 2021, 09:02 Eğer bir kadın senden bir şey istemiyorsa, o zaman bir çeşit ahlaki engel var demektir. Öncelikle, genel olarak hayatta birbirinize karşı hoş ve ilgi çekici olmalısınız, o zaman hem onun hem de sizin birçok açıdan ahlaki çıkarınız olacaktır.
Bazıları bir nevi tek taraflı pozisyon. :unknown: Nasıl olur da birbirinizle uzun süre yaşarsınız, düzenli ve tutkulu bir şekilde seks yaparsınız, sonunda bir aile kurarsınız ve birbirinize karşı hoş ve ilgi çekici olmazsınız? :voprosy:
Bu arada konu vajinal fistingle ilgili, anal değil.
Tura
ön sevişme
ön sevişme

Unread post by Tura »

6996: 28 Oct 2021, 12:00 Bir tür tek taraflı konum. Birbirinizle nasıl uzun süre yaşayabilir, düzenli ve tutkulu bir şekilde seks yapabilir, sonunda bir aile kurabilir ve birbirinize karşı hoş ve ilgi çekici olmazsınız?
Bu arada konu anal değil vajinal fistingle ilgili.
Önce yazar "Ben fisting yapmayı severim". Tam olarak hangisi olduğunu belirtmedi! Bu nedenle öncelikle her ikisi de tartışılabilir.
İkincisi. Tutkulu seks kavramı birçok insan için farklıdır! Bir eşin kocasına asla oral seks yapmadığına dair örnekler var)). Ayrıca birbirlerine ilgi duyma kavramı da yine farklıdır, çünkü herkesin farklı ilgi alanları vardır ve bir ilişkide kimin ne olduğu konusunda hemfikirdir.
6996
Penetrasyon
Penetrasyon

Unread post by 6996 »

Tura: 28 Oct 2021, 12:09
6996: 28 Oct 2021, 12:00 Bir tür tek taraflı konum. Birbirinizle nasıl uzun süre yaşayabilir, düzenli ve tutkulu bir şekilde seks yapabilir, sonunda bir aile kurabilir ve birbirinize karşı hoş ve ilgi çekici olmazsınız?
Bu arada konu anal değil vajinal fistingle ilgili.
Önce yazar "Ben fisting yapmayı severim". Tam olarak hangisi olduğunu belirtmedi! Bu nedenle öncelikle her ikisi de tartışılabilir.
İkincisi. Tutkulu seks kavramı birçok insan için farklıdır! Bir eşin kocasına asla oral seks yapmadığına dair örnekler var)). Ayrıca birbirlerine ilgi duyma kavramı da yine farklıdır, çünkü herkesin farklı ilgi alanları vardır ve bir ilişkide kimin ne olduğu konusunda hemfikirdir.
Ah evet, sadece yumruklama. Ne istediğimi gördüm. Dedikleri gibi, kim incinirse o olur :oops:
Ben de bunun hakkında yazdım. Şu anki dışında yumruk sevenlere rastlamadım.
Ancak güvene dayalı bir ilişkide yıkılan ahlaki engeller konusunda aynı fikirde değilim. Sekste pek çok şeyi kabul eden ama yumruklamayı kabul etmeyen bir kadınım vardı. Ne kadar süredir birlikte olduğumuz, birbirimize olan ilgimizin ve güvenimizin ne kadar arttığı önemli değil.
These users thanked the author 6996 for the post (total 2):
Sergey Arı, Fargal94
Tura
ön sevişme
ön sevişme

Unread post by Tura »

6996: 28 Oct 2021, 12:17 . Sekste pek çok şeyi kabul eden ama yumruklamayı kabul etmeyen bir kadınım vardı. Ne kadar süredir birlikte olduğumuz ve birbirimize olan ilgi ve güvenimizin ne kadar arttığı önemli değil.
Pek çok arzu zamanla ortaya çıkar ve bu, bir anda gerçekleşebilir. birkaç yıl ya da belki 10 yıl sonra) belki zaten tecrübesi vardı ama başarılı olamadı. Ve bazı kadınlar basit bir nedenden dolayı yumruk atmak istemiyorlar, kafalarında, eğer hayatta başka partnerler varsa, bir şekilde onun kırıldığını anlayacaklar ve bu nedenle onun sıkıcı, aşırı gergin bir tip olduğu anlamına gelecekleri düşüncesi var! ) Kadınların kafasında kendi hamamböcekleri vardır.

7 saniye sonra gönderildi:
n. Sekste pek çok şeyi kabul eden ama yumruklamayı kabul etmeyen bir kadınım vardı. Ne kadar süredir birlikte olduğumuz ve birbirimize olan ilgi ve güvenimizin ne kadar arttığı önemli değil.
Pek çok arzu zamanla ortaya çıkar ve bu, bir anda gerçekleşebilir. birkaç yıl ya da belki 10 yıl sonra) belki zaten tecrübesi vardı ama başarılı olamadı. Ve bazı kadınlar basit bir nedenden dolayı yumruk atmak istemiyorlar, kafalarında, eğer hayatta başka partnerler varsa, bir şekilde onun kırıldığını anlayacaklar ve bu nedenle onun sıkıcı, aşırı gergin bir tip olduğu anlamına gelecekleri düşüncesi var! ) Kadınların kafasında kendi hamamböcekleri vardır.
6996
Penetrasyon
Penetrasyon

Unread post by 6996 »

Tura: 28 Oct 2021, 12:28 Zamanla birçok arzu ortaya çıkıyor ve bu birkaç yıl içinde de olabilir, belki 10 yıl içinde de olabilir) ve belki de zaten tecrübesi vardı ama başarılı olamadı. Ve bazı kadınlar basit bir nedenden dolayı yumruk atmak istemiyorlar, kafalarında, eğer hayatta başka partnerler varsa, bir şekilde onun kırıldığını anlayacaklar ve bu nedenle onun sıkıcı, aşırı gergin bir tip olduğu anlamına gelecekleri düşüncesi var! ) Kadınların kafasında kendi hamamböcekleri vardır.
Eh, bu tür "hamamböceklerinde" bir miktar doğruluk payı var, yumruklamadan sonra kadınlar gerçekten daha geniş oluyor :evet:
Tura
ön sevişme
ön sevişme

Unread post by Tura »

6996: 28 Oct 2021, 15:37u tür "hamamböcekleri"nde bir miktar doğruluk payı vardır, yumruk sıktıktan sonra kadınlar aslında daha da genişler
bunlar tam olarak "hamamböceği"dir ve gerçeklikle hiçbir ortak yanı yok... Boyut artmıyor!) Sadece esneklik çok daha fazla hale geliyor)) ve eğer bir kadın en az bir yıl boyunca kedi veya kıçına yumruk atmazsa, o zaman bir yıl içinde her şey yine eskisi gibi olacak))
6996
Penetrasyon
Penetrasyon

Unread post by 6996 »

Tura: 28 Oct 2021, 15:45
bu tür "hamamböceği"nde bir parça doğruluk payı vardır; yumruklamadan sonra kadınlar aslında daha da genişler
bunlar tam olarak "hamamböceğidir". " ve ikisinin de gerçeklikle hiçbir ortak yanı yok... Boyut artmıyor!) Sadece esneklik çok daha fazla oluyor)) ve eğer bir kadın en az bir yıl boyunca am ya da kıçına yumruk atmıyorsa , o zaman bir yıl içinde her şey eskisi gibi olacak)) n
Ve burada gerçekten genişleyip genişlememesinin bir önemi yok . Daha geniş hissediyor) Ve bu durumda korkuları tamamen haklı.
Bu arada, eğer kadın özel egzersizler yapmazsa, bunun tersi süreç (bedeni küçültmek için) %100 değildir. Boyutu küçültme ameliyatı bile yapılması boşuna değil...
Fakat şahsen ben büyük olanı daha çok seviyorum :oops:
Tura
ön sevişme
ön sevişme

Unread post by Tura »

6996: 28 Oct 2021, 16:43 Ve burada gerçekten genişleyip genişlemediği önemli değil. Daha geniş hissettiriyor) Ve bu durumda korkuları tamamen haklı.
Bir kadının kafası varsa, bunun ne kadar fark yarattığını anlamalıdır: daha geniş veya daha dar, kendini bakire olarak tanıtan bir erkek olmayacak mı? Tabii eğer bir erkekle tanışma ve o adamın hayatındaki ikinci ya da üçüncü kişi ve kendisinden önceki iki kişi gibi davranma planına güvenmiyorsa, birkaç kez seks yapmış ve bundan hoşlanmamıştı. hiç onlarla))). Kadınlar öyle bir insan ki artık bu tür masalları kulaklarına asmaya başlıyorlar.
bir peri
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 257

Unread post by bir peri »

herhangi bir kas elastik ve güçlü olmalıdır. Çekerseniz ama pompalamazsanız kas gevşer.
Esnemenin yanı sıra kuvvet egzersizleri de gereklidir. Ve vajina, anüs ve küçük pelvis kasları için bu tür egzersizler var. Ve bunların yapılması gerekiyor.
These users thanked the author bir peri for the post (total 6):
Nikk, ve 4, Vetal82, 6996, Altı, Guguk kuşu
6996
Penetrasyon
Penetrasyon

Unread post by 6996 »

nymphet: 28 Oct 2021, 18:58her kasın elastik ve güçlü olması gerekir. Çekerseniz ama pompalamazsanız kas gevşer.
Esnemenin yanı sıra kuvvet egzersizleri de gereklidir. Ve vajina, anüs ve küçük pelvis kasları için bu tür egzersizler var. Ve bunların yapılması gerekiyor.
Orgazmla birlikte düzenli seks de yardımcı olur. Orgazm bir kas spazmıdır. Elbette kasları güçlendirmez ama sizi iyi durumda tutar :evet:
Ama biz özellikle boyutu artırmaktan bahsediyorduk ve kim ne derse desin ben Deneyimle öğrenilmiştir: Yumruklama boyutu artırır.
bir peri
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 257

Unread post by bir peri »

Kız o zaman aynı anda 2 siki al diyebilecek. Ancak kas normalse, o zaman bir üye bile orada sarkmayacaktır.
These users thanked the author bir peri for the post (total 2):
George, andylee
6996
Penetrasyon
Penetrasyon

Unread post by 6996 »

nymphet: 29 Oct 2021, 09:29 Kız örneğin aynı anda 2 siki alabilecek. Ancak kas normalse tek bir üye bile orada sarkmayacaktır
Benimki de tam olarak böyle oldu. Genişledi ve fark edilir hale geldi, ancak penis orayı gerçekten seviyor ve bardaktaki kalem gibi orada sallanmıyor :iyi:
These users thanked the author 6996 for the post:
Tura
alex211
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 35

Unread post by alex211 »

Partnerim bunu yalnızca bir kez istedi. İlk başta biraz şaşırdım ama söyleneni yaptım.
drmtriy
İlgi gösteriliyor
Total posts: 7

Unread post by drmtriy »

Fisting harika bir konu, bunu birkaç partnere yaptım ve hepsi geldi. Ve oldukça fırtınalı. Elbette herkes aynı fikirde değildi. Genel olarak tercihleri ​​geniş olan kadınlardan her zaman hoşlanmışımdır.
lanaaas341
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 799
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by lanaaas341 »

Kabul etmek! Yumruklama size çok parlak ve uzun süreli bir orgazm verir ve ne kadar kasılmalar yaratır!
These users thanked the author lanaaas341 for the post (total 4):
Fargal94, andylee, Esnek, özel_giriş
Tatlı biber
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 333

Unread post by Tatlı biber »

Fışkırana kadar yumrukluyor mmmm

Kızların duyguları ilginç, sessiz kalmayın
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 14344

Unread post by Nikk »

Aslında böyle bir durumda sessiz kalmak çok zor...
Üfürüm1488
Göz teması kurmak
Total posts: 1

Unread post by Üfürüm1488 »

Yumruklanmak istiyorum))
These users thanked the author Üfürüm1488 for the post:
Gami
Alexb
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 515

Unread post by Alexb »

Tam tersine eşim kıçıma elini sokuyor, kıçıma giren bir el görünce çok heyecanlandığını söylüyor.
These users thanked the author Alexb for the post (total 3):
Sasha.trofimov, ikisi birden, Gami
Tatlı biber
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 333

Unread post by Tatlı biber »

Sormaya gerek yok, kızı heyecanlandırın ve girin..))
Acemi
Göz teması kurmak
Total posts: 1

Unread post by Acemi »

İlk kez satın almak için en iyi yağlayıcılar hangileridir?
İnternette çok sayıda var ve anlaşılması zor!
6996
Penetrasyon
Penetrasyon

Unread post by 6996 »

Acemi: 20 Jan 2022, 17:08 İlk kez satın almak için en iyi yağlayıcı hangisidir?
İnternette çok sayıda yağlayıcı var ve anlaşılması zor!
Temel olarak su bazlı olan herhangi biri. Ve onun için üzülme, özellikle de ilk kez. Ayrıca işlem sırasında ekleyin, oldukça çabuk kurur.
Alexb
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 515

Unread post by Alexb »

Tüm durumlar için çocuk nemlendiricisi.
gevşemek
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 31

Unread post by gevşemek »

Kendim yapıyorum, çok beğendim
These users thanked the author gevşemek for the post:
ikisi birden
Mt 123 mt
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 50

Unread post by Mt 123 mt »

Eşim ve ben bunu sıklıkla yapıyoruz. beğendiğini söylüyor.
Süleyman
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 434

Unread post by Süleyman »

Eski sevgilimle sık sık hemen hemen her seks deneyimi yaşadım, ancak vajinal fisting ve anal fisting beni daha fazla boşalmamı ve daha parlak hale getirdi
These users thanked the author Süleyman for the post:
ikisi birden
ikisi birden
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 60

Unread post by ikisi birden »

Fisting konusu inanılmaz derecede heyecan verici. Ve resepsiyona. Ve dağıtım için)
valyaass
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 22

Unread post by valyaass »

Arkadaşlarımla yumruklaşmayı seviyorum)
These users thanked the author valyaass for the post (total 2):
andylee, özel_giriş
Şerksan
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 217

Unread post by Şerksan »

Yumruklama dersi, tüm elinizle ona girin, yumruğunuzu içeride sıkın, öyle bir anda partner tamamen sizindir. Elinizi çıkardığınızda tamamen kayganlaştırıcıyla kaplıdır, vajina açıktır, harikadır.
Eh, kenarda bir kukla tiyatrosu hayal edebilirsiniz.
Seks tavuğu
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 284

Unread post by Seks tavuğu »

Kendiminkini bu şekilde okşamayı seviyorum....bundan inanılmaz derecede boşalıyor.....ve fışkırtıyor.... :oops:
valyaass
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 22

Unread post by valyaass »

Sık sık bir arkadaşımla antrenman yapıyoruz. Dilinin kıçıma değmesi düşüncesi bile beni tahrik ediyor ve elini içeri soktuğunda...
These users thanked the author valyaass for the post (total 2):
andylee, Fargal94
Cor4agin89
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 54

Unread post by Cor4agin89 »

Eşimle denemedim ama korkuyor. Monet yağlıyor ve her şey yolunda görünüyor, ancak yalnızca maksimum 4 parmak. Daha fazla yok.
These users thanked the author Cor4agin89 for the post:
Fargal94
Erema
İlgi gösteriliyor
Total posts: 6

Unread post by Erema »

Eşim içine 3 parmaktan fazlasını sokmama izin vermiyor, acıdığını söylüyor
These users thanked the author Erema for the post (total 2):
Fargal94, Cor4agin89
Post Reply Previous topicNext topic