Değiştirmek
-
Автор темыvettel555
- Göz teması kurmak
- Total posts: 2
- Registered for: 1 year 3 months
- Orientation: heteroseksüel
Değiştirmek
Eşimle her şey yolundaydı. Kıvrımlı güzellik. Görev dönüşü onu son kez komşu ülkelerden gelen bir misafirle yakaladım. Şok oldum. Yeterli yanıt veremedim. Seni affettim, doğru olanı mı yaptım?
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 160
- Registered for: 2 years
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
-
Автор темыvettel555
- Göz teması kurmak
- Total posts: 2
- Registered for: 1 year 3 months
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 160
- Registered for: 2 years
-
- ön sevişme
- Total posts: 102
- Registered for: 3 years 3 months
- Orientation: biseksüel
Yanıt: Değiştir
Elbette doğru olanı yaptım. Artık cinsel bir aile hayatı geliştirebilirsiniz. Onda bir şeyler eksikti ve sen bunu kabul ettin, sonra yeni bir şey istediğinde, örneğin bir metres, o zaman karın da bunu kabul etmek zorunda kalacak. Sadece söyle, birini, hatta bir arkadaşımı getirmeme izin verirsen seni affederim.
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 320
- Registered for: 1 year 9 months
Doğru mu yanlış mı olduğuna karar vermek size kalmış. Ama sanırım onu affettikleri için daha da ileri gitmeye devam edecek. Affettiğinize göre, bu sizin de buna katıldığınız ve bu durumdan memnun olduğunuz anlamına gelir. Belki bu ilişkinize biraz renk katacak ve cinsel yaşamınızı yeni renklere boyayacaktır!
- These users thanked the author Anatolik for the post (total 2):
- RedFox, Zorba Carrie
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 188
- Registered for: 2 years 8 months
- These users thanked the author AlexK85 for the post (total 2):
- Alex7515, seksforumu_
-
- Orgazm!
- Total posts: 514
- Registered for: 2 years 2 months
Birçok bilinmeyen faktör. Çok kısa. Fizyolojik seks var - eski sevgililerini, gençliklerinden arkadaşlarını çekiyorlar - saçmalık - her kadın buna sahip olabilir. Aşırılıklar var - bir yabancıyla, işte, bir şirket partisinde vb. - bu bir seks ilişkisindeki can sıkıntısından kaynaklanıyor. Planlı bir ihanet var - kendine alternatif bir havaalanı buldu, seninle yaşıyor (orada ipotek, küçük çocuklar vb.), sebep biter bitmez ayrılacak - boşanmanın en yaygın nedeni.
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 187
- Registered for: 2 years 10 months
Kocasının yokluğu nedeniyle yeterince seks yapamadıysa, bu konuyu kocasıyla tartışmak ve başkalarıyla sevişebileceği konusunda ortak bir karara varmak zorundaydı. Ve kocasına bundan bahsetmediği için bu bir aldatma ve ihanettir. İhaneti affetmeye gerek yok.
- These users thanked the author Alex7515 for the post (total 2):
- Zorba Carrie, seksforumu_
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 478
- Registered for: 1 year 6 months
Kötü, çok kötü.
Sadece değiştirse iyi olurdu ama aynı zamanda vatanına da ihanet etti!!!
Eğer onu bir Rus’a vermezsem, hayır, Busurmansk’a ver!
)
Parti kartınızı kaldırın ve kişisel dosyanıza bir kınama ekleyin!
Sadece değiştirse iyi olurdu ama aynı zamanda vatanına da ihanet etti!!!
Eğer onu bir Rus’a vermezsem, hayır, Busurmansk’a ver!
)
Parti kartınızı kaldırın ve kişisel dosyanıza bir kınama ekleyin!
- These users thanked the author Hımmm for the post:
- seksforumu_
-
- Flört etmek
- Total posts: 46
- Registered for: 2 years 10 months
Eşimin durumu da buna benziyor.
Doğru olanı yaptığımı düşünüyorum. Her normal kadında vücut ihtiyacı olana ihtiyaç duyar. Eğer bu reddedilirse, sorunlar sinir sistemiyle başlayacak ve daha sonra kadın hattı boyunca devam edecek. Bunu kesinlikle biliyorum çünkü benim de bir karım var. Aldatmaya karşıyım, çünkü bunun olmaması için öncelikle hem sizin hem de karınızın tam bir güvene ihtiyacı var ki o sizden saklanmasın, eğer isterse bunu kendisi yapabilir. gerçekten istiyor ve bunun senden ne anlama geldiğini anlıyor, ona hiçbir şey olmayacak. Ondan gerçek aşkı, harika seks ve ne, kiminle ve nasıl yaptığına dair hikayelerinden canlı izlenimler alacağınız garantilidir. İnanın eşinizden böyle bir şey duymak, bizzat katılmaktan çok daha keyifli.
Eşimin durumu da buna benziyor.
- These users thanked the author Andryuşa for the post (total 2):
- seksforumu_, tutinof4
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1066
- Registered for: 1 year 10 months
Ya da tüm bunları henüz düşünmediniz ve bizi burada trollüyor musunuz?
:-)
Daha açık konuşabilir misiniz? Tam olarak nasıl yakaladınız - yazışmayı telefonunuzda buldunuz mu? Yoksa sokakta birini mi öptü? Veya eve geldiğinizde mutfakta birisi mi oturuyordu? Yoksa sen geldin ve yatak odasında sevişiyorlar mıydı? Yoksa birisi onu arayıp her şeyi mi anlattı? Yoksa komşular size kimin, ne zaman ve kaç kez geldiğini tüm ayrıntılarıyla anlattı mı?
Ya da tüm bunları henüz düşünmediniz ve bizi burada trollüyor musunuz?
:-)
- These users thanked the author Saç gömlek for the post:
- seksforumu_
-
- Orgazm!
- Total posts: 748
- Registered for: 2 years 11 months
Şimdi, güzel bir artistik patinajcı, antrenörü, bir masaj terapisti, bir spor salonu sahibi, bir yetkili, bir bankacı, bir artistik patinajcı olarak yazılmış olsa... Ve o zaman onun olup olmadığı önemli değil. misafir olsun olmasın, yakın veya uzak yurt dışından. Bu makul olurdu. Peki güzel bir patenci komşu ülkelerden gelen bir misafirin yanındayken?... Hayır, bu da mümkün, komşu ülkelerden gelen konuklar oldukça hoş ve hoş olabiliyor. Ancak bu pek olası değildir.
Eşimde de buna benzer bir şey vardı ama bizimki biraz farklı:
- Nasıl oldu bilmiyorum ama sen de ondan hoşlandığını söylemiştin...
- Onunla iyi vakit geçirdin mi?
- Bilmiyorum. Sadece yüzdüm ve hiçbir şey anlamadım, beni bir şeyle aldı, bana olan arzusuyla, gözleriyle yedi, bir şeyler fısıldadı, sevdiği ve delirdiği her şey, ne kadar güzeldim, bacaklarım, bacaklarım göğsüm, popom ve en önemlisi ağzım ve pürüzsüz ipeksi cildim, yani sizin gibi, hepiniz gibi... Hepinizin aklında aynı şey var...
Eşimde de buna benzer bir şey vardı ama bizimki biraz farklı:
- Nasıl oldu bilmiyorum ama sen de ondan hoşlandığını söylemiştin...
- Onunla iyi vakit geçirdin mi?
- Bilmiyorum. Sadece yüzdüm ve hiçbir şey anlamadım, beni bir şeyle aldı, bana olan arzusuyla, gözleriyle yedi, bir şeyler fısıldadı, sevdiği ve delirdiği her şey, ne kadar güzeldim, bacaklarım, bacaklarım göğsüm, popom ve en önemlisi ağzım ve pürüzsüz ipeksi cildim, yani sizin gibi, hepiniz gibi... Hepinizin aklında aynı şey var...
-
- Orgazm!
- Total posts: 514
- Registered for: 2 years 2 months
Bir komşunun hamamı ve barakası, yaklaşık 20 yaşındaki Tacikler tarafından elle kazıklara çevrildi. Komşu, yazın sıcak ve çıplak bir şekilde onlara bakmak istedi. gövdeler, atletik figürler, gelişmiş omuzlar, kanatlar, karın kasları, bir damla bile yağ yok, kaslar derinin altında parlıyor. Doğulu yüzler sevimlidir. Eşimin gözlerini, onlara bakışını vurguladım. Adeta kendimi onlara teslim ettim. Onlara tavuk pişirdim, sebzeleri yıkadım ve onlara götürdüm. İşimiz bittiğinde onlara durulamaları için bir havlu ve sulama kabı verdim. Bütün daireleri yaptım.
-
- Orgazm!
- Total posts: 748
- Registered for: 2 years 11 months
- Lanet olsun, sutyen ve tanga olmadan bir tişört mü giyiyordun?
- Hava çok sıcaktı...
))) Eşim kulübede, inşaat sırasında ve hala bir kovadaki kazanla suyu ısıtırken , akşam işten sonra, üçü orada tamamen çıplakken ara sıra onlara kovalarla ılık su getiriyordu. Daha sonra onları besledim. Doğru, onlar Belaruslu ve Ukraynalıydılar ve itidalli davrandılar.grekko10: ↑02 Apr 2024, 23:43Bir komşunun hamamı ve barakası, yaklaşık 20 yaşındaki Tacikler tarafından elle kazıklara çevrildi. Komşu, yazın sıcak ve çıplak bir şekilde onlara bakmak istedi. gövdeler, atletik figürler, gelişmiş omuzlar, kanatlar, karın kasları, bir damla bile yağ yok, kaslar derinin altında parlıyor. Doğulu yüzler sevimlidir. Eşimin gözlerini, onlara bakışını vurguladım. Adeta kendimi onlara teslim ettim. Onlara tavuk pişirdim, sebzeleri yıkadım ve onlara götürdüm. İşimiz bittiğinde onlara durulamaları için bir havlu ve sulama kabı verdim. Bütün daireleri ben yaptım.
- Lanet olsun, sutyen ve tanga olmadan bir tişört mü giyiyordun?
- Hava çok sıcaktı...
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 1 Replies
- 228 Views
-
Last post by SergeiKa
-