Tıraşlı erkek bacakları. Tutumunuz.
-
Автор темыvlasm
- ön sevişme
- Total posts: 118
- Registered for: 1 year 6 months
- Orientation: biseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Tıraşlı erkek bacakları. Tutumunuz.
Sevgili kızlar, aslında soru başlıkta.
Böyle bir olgu sizin için genel olarak kabul edilebilir mi, özellikle de erkeğiniz tıraş olursa ne olur?
Uzun zamandır böyle bir fikir aklımdan çıkmıyor ama bir türlü ikna edemiyorum aklıma geldi. Beni durduran şey, aniden bir yerde akraba veya arkadaşlarımın huzurunda soyunmak zorunda kalmam. Muhtemelen anlamayacaklar.
Böyle bir olgu sizin için genel olarak kabul edilebilir mi, özellikle de erkeğiniz tıraş olursa ne olur?
Uzun zamandır böyle bir fikir aklımdan çıkmıyor ama bir türlü ikna edemiyorum aklıma geldi. Beni durduran şey, aniden bir yerde akraba veya arkadaşlarımın huzurunda soyunmak zorunda kalmam. Muhtemelen anlamayacaklar.
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2391
- Registered for: 3 years 3 months
- Orientation: heteroseksüel
Re: Erkeklerin bacaklarını traş ettim. Tutumunuz.
Kıllı M’yi seviyorum, ne kadar çok saçı varsa o kadar seksi. Tıraşlı bacaklar seks karşıtı IMHO’dur.
- These users thanked the author ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊ for the post (total 2):
- vlasm, Venüs
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2676
- Registered for: 1 year 11 months
Orta derecede kıllı erkeklerden hoşlanırım
sırtı ve omuzları kılsız, brr, ama göğüslerinde kıl olmasını kabul ediyorum , mide, popo, evet kasıkta bile ve tabii ki kıllı bacaklara sahip olmak. Tıraşlı erkek bacakları çöptür, koltuk altlarınızı tıraş etmeyi unutmasanız iyi olur))
- These users thanked the author ilovebiboys for the post (total 3):
- vlasm, Venüs, ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 6486
- Registered for: 2 years 2 months
)) Zaten bu forumda kıllı erkeklerin benim fetişim olduğunu birkaç kez yazdım. Onlarda şüphesiz heyecanlandıran ilkel bir şey var)))
- These users thanked the author Venüs for the post (total 2):
- vlasm, ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1425
vlasm, buna neden ihtiyacın var?
Kıllı erkeklere ve kılsız olmayan erkeklere eşit derecede iyi davranıyorum.
Ama bir erkeğin tıraşlı bacaklarını gördüğümde hemen şunu soruyorum: neden?
Ama bir erkeğin tıraşlı bacaklarını gördüğümde hemen şunu soruyorum: neden?
-
Автор темыvlasm
- ön sevişme
Büyük olasılıkla yeni duyumlar, duygular arayışındasınız, saçsız nasıl göründüklerini merak ediyorsunuz, aksi halde kıllıydılar tüm hayatları. Sonuçta ben de kasıklarıma epilasyon yapmaya hemen başlamadım; aynı merak vardı: ne? ve nasıl? Ve gerçekten hoşuma gitti!
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1425
Yeni hislere ihtiyacınız varsa tıraş olun!
Kendi başınıza ve başkalarının bu konuda ne düşündüğünü kontrol edin.
Kendi başınıza ve başkalarının bu konuda ne düşündüğünü kontrol edin.
-
Автор темыvlasm
- ön sevişme
Belki tekrar dinlerim ve çoğunluğun fikrine katılırım.
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 17
- Registered for: 1 year 2 months
Kişisel deneyimimi paylaşacağım, ben de vücudumdaki kıllardan hoşlanmıyorum, bacaklarımın tıraşlı ve pürüzsüz olması hoşuma gidiyor, işte Neden sorusunun cevabı?
-
- Flört etmek
- Total posts: 45
Kendine bir bisiklet al ve bisikletçi olduğunu söyle; bacaklarını tıraş ediyorlar
-
- ön sevişme
- Total posts: 121
- Registered for: 1 year 3 months
O zaman bir bone ve palet bulundurmak daha iyidir, tüm vücudunuzu tıraş ederler) Ama eğer fiziksel şekliniz sizi hayal kırıklığına uğratır, deli bir insanla karıştırılabilirler ve sizi gidecekleri yere götürürler, ancak paletler ve traşlı bacakları olan bisikletler giyerseniz, uygun bir takım elbise yardımcı olmaz, görevliler sizi götürür
-
- Penetrasyon
- Total posts: 230
Kıllı erkeklere dayanamıyorum. Özellikle göğüs ve karın kıllı olduğunda orangutanlarla doğrudan bir ilişki kurulur, beeee.
Bir vaka vardı; yeni bir okula transfer oldum, orada bir çocuk vardı, yarı Tatar, çok tatlı, yakışıklı. İlk birkaç gün ona baktım. Ama onu spor salonunda şortla gördüğümde neredeyse kusuyordum; bacakları, ayak bileklerinden uyluklarına kadar sadece siyahtı. Sadece ah. Daha yakın iletişim kurma arzusu hemen püskürtüldü))
Bu nedenle bana göre, bir erkek ne kadar az kıllı olursa o kadar iyidir. Herhangi bir yer. Doğası gereği ya da saçını tıraş etmesi ya da kesmesi önemli değil. Estetik benim için hem erkek hem de kadın vücudunda önemlidir.
Benimkini tıraş olmaya zorlamıyorum ama prensip olarak o çok fazla saç yüküne sahip değil, ancak ara sıra bir yerlerde tıraş oluyorsa, onu teşvik ediyorum o). Bacaklarımı traş etmeyi kesinlikle umursamam, ama tanıdığım kaç erkek var - bacaklarını traş etmek hiç kimsenin aklına gelmez ve bazıları için zarar vermez)
Bir vaka vardı; yeni bir okula transfer oldum, orada bir çocuk vardı, yarı Tatar, çok tatlı, yakışıklı. İlk birkaç gün ona baktım. Ama onu spor salonunda şortla gördüğümde neredeyse kusuyordum; bacakları, ayak bileklerinden uyluklarına kadar sadece siyahtı. Sadece ah. Daha yakın iletişim kurma arzusu hemen püskürtüldü))
Bu nedenle bana göre, bir erkek ne kadar az kıllı olursa o kadar iyidir. Herhangi bir yer. Doğası gereği ya da saçını tıraş etmesi ya da kesmesi önemli değil. Estetik benim için hem erkek hem de kadın vücudunda önemlidir.
Benimkini tıraş olmaya zorlamıyorum ama prensip olarak o çok fazla saç yüküne sahip değil, ancak ara sıra bir yerlerde tıraş oluyorsa, onu teşvik ediyorum o). Bacaklarımı traş etmeyi kesinlikle umursamam, ama tanıdığım kaç erkek var - bacaklarını traş etmek hiç kimsenin aklına gelmez ve bazıları için zarar vermez)
- These users thanked the author Devam etmek for the post (total 2):
- Geniş, red_fox
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 175
Ben de tıraş olmuyorum, gerek yok, kıllı değilim. Eğer kıllı olsaydım muhtemelen ben de tıraş olmazdım, büyük ihtimalle bunu düşünmezdim bile.
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 339
- Registered for: 1 year 4 months
Vücut kılları neredeyse hiç olmayan bir arkadaşımla derslere gittim. Muhtemelen kasıkta biraz vardı - mayolarıma bakmadım
Ve bu yüzden tıraş olmadığında yüzünde bile hafif bir tüylenme var. Bunun tıraş olmasına bile gerek yok.
Bacaklarımdaki tüyler çıktı/silindi ve yalnızca kaval kemiğimin ön kısmında kaldı. Manzara hala aynı, kel, kel ve işte tüylü bir ada. Bu benim akli dengemi bozdu, fena halde tıraş ettim, artık kendimle uyum içerisindeyim.

Bacaklarımdaki tüyler çıktı/silindi ve yalnızca kaval kemiğimin ön kısmında kaldı. Manzara hala aynı, kel, kel ve işte tüylü bir ada. Bu benim akli dengemi bozdu, fena halde tıraş ettim, artık kendimle uyum içerisindeyim.
- These users thanked the author red_fox for the post:
- Devam etmek
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 147 Replies
- 5913 Views
-
Last post by alimdjan