Kendinizi orgazma nasıl ulaştırırsınız?

Bir kadına ilişkiler ve seks açısından sizi neyin endişelendirdiğini sorun
Автор темы
kg ggg
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 28
Registered for: 1 year 4 months
 Kendinizi orgazma nasıl ulaştırırsınız?

Unread post by kg ggg »

İyi günler kızlar! Bize nasıl beğendiğinizi bildirin e> ilk kez kendinizi klitoral orgazma ulaştırmayı başardınız, bu ne kadar sürdü ve hangi "Araçları" kullandınız? Mastürbasyon yaparken ne hissettiniz?
Hem ellerimle hem de seks oyuncaklarımla mastürbasyon yapmayı denedim ama genel olarak suyun akışından etkilenmedim. Bir vibratörle mastürbasyon yaptığımda inanılmaz bir zevk alıyorum, her yerim titriyor, nefes bile alamıyorum, vücudum o kadar geriliyor ki yanlışlıkla kendimi Zyu harfine sarmaya hazırım &#129315 ; Ancak bu kadar güçlü hisler yüzünden kendimi yenemiyorum ve vibratörü dinlenmeye bırakıyorum... Bu yüzden nasıl olduğunu anlamıyorum bu hoş duyguya mantıksal sonuna kadar “katlanmak”.
Tek ben miyim yoksa bu durumla karşılaşan var mı?(
AnonimTmn
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 10
Orientation: heteroseksüel
 Re: Orgazma nasıl ulaşılır?

Unread post by AnonimTmn »

Ya da belki bu hisler bir orgazmdır? Ben de benzer hisler yaşıyorum :) eğer oyuncaksa onu da çıkarıyorum, dil ise, o zaman zirveden sonra başınız dönmeye başladığında bazen zevkten gözyaşları akıyor, her şey sakinleşiyor yere yatın ve bu coşkuyla yatıp ’ durumun tadını çıkarın
Main patojen bu bizim beynimiz. Gençliğimde partnerimin dilinden kolayca çıkabiliyordum çünkü gerginlik hissediyordum ve rahatlayamıyordum. Gerginliğin tadını çıkarmayı öğrendi.
These users thanked the author AnonimTmn for the post (total 3):
kg ggg, Fargal94, alexbarsik
Автор темы
kg ggg
Flört etmek
Flört etmek

Unread post by kg ggg »

Bazı nedenlerden dolayı orgazmın tam olarak bu olduğundan şüpheliyim, bu tür hislerden sonra hiçbir şey azalmaz, hakkında konuştukları kadar rahat hissetmiyorsunuz :üzgünüm:
AnonimTmn
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 10

Unread post by AnonimTmn »

Şunu deneyin: Sizi tahrik edecek bir videoyu açın veya iç çamaşırınızı ıslatacak bir şey okuyun. Daha sonra vibratörü alın ve izlemeye/okumaya devam ederek gerekli titreşim hızını seçin, ancak yüksek değil ve sadece klitoris üzerinde kalmayın, yavaşça yakına hareket ettirin, bastırın, ardından klitorise dönün ve zevk ne kadar yüksek olursa, klitorisin üzerinde o kadar uzun süre kalırsınız ve şu anda sizi korkutan bir şey hissettiğinizde vibratörü klitoristen çıkarmadan hızı minimuma düşürün. Veya titreşimli hareketleri deneyin: dokunup bırakın? Belki bu şekilde işe yarayacak?
These users thanked the author AnonimTmn for the post (total 2):
kg ggg, Fargal94
Tatlı biber
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 333
Registered for: 3 years 7 months

Unread post by Tatlı biber »

Kg ggg: 28 Mar 2024, 14:14 İyi günler kızlar! Bize nasıl beğendiğinizi bildirin e> ilk kez kendinizi klitoral orgazma ulaştırmayı başardınız, bu ne kadar sürdü ve hangi "Araçları" kullandınız? Mastürbasyon yaparken ne hissettiniz?
Hem ellerimle hem de seks oyuncaklarımla mastürbasyon yapmayı denedim ama genel olarak suyun akışından etkilenmedim. Bir vibratörle mastürbasyon yaptığımda inanılmaz bir zevk alıyorum, her yerim titriyor, nefes bile alamıyorum, vücudum o kadar geriliyor ki yanlışlıkla kendimi Zyu harfine sarmaya hazırım &#129315 ; Ancak bu kadar güçlü hisler yüzünden kendimi yenemiyorum ve vibratörü dinlenmeye bırakıyorum... Bu yüzden nasıl olduğunu anlamıyorum bu hoş duyguya mantıksal sonuna kadar "katlanmak".
Tek ben miyim yoksa bununla karşılaşan var mı?(
Normal kızları beceriyorlar))
Автор темы
kg ggg
Flört etmek
Flört etmek

Unread post by kg ggg »

AnonymousTmn: 29 Mar 2024, 10:07 ve sizi korkutan bir şey hissettiğiniz anda vibratörü klitoristen çıkarmadan hızı minimuma düşürün

Teşekkürler tavsiyen için, bu sırayı kendim düşünmedim, kulağa çok hoş geliyor

1 saat 50 dakika 33 saniye sonra gönderilir:
Tatlı biber: 29 Mar 2024, 22:53 Normal kızların sikilmesini sağlıyorlar
Ben penisten orgazm alan kızlarla henüz tanışmadım))
These users thanked the author kg ggg for the post (total 2):
AnonimTmn, Mart
Saç gömlek
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1066
Registered for: 1 year 10 months

Unread post by Saç gömlek »

Alsou Kuchumova, "Erkek orgazmı üreme için gerekli olan kaçınılmaz bir süreçtir. Kadınlar için her şey o kadar basit değildir. Ve bu, bir kadının bisiklete binmek gibi orgazmı öğrenmesi gerekir" dedi. kızlar için orgazm mümkün olsa da çoğu zaman tıbbi uzmanlara vajinal orgazm yaşayamadıklarında bir sorunla başvuruluyor."
Buradan alıntı - https://lenta.ru/news/2024/03/31/ seksol ... -orgazmov/
n
Bu arada ben de kadınların yaşlandıkça orgazm olmayı öğrendikleri konusunda her zaman aynı fikirdeyim. Ve görünüşe göre bu, bazı nedenlerden dolayı bekaretini koruyanların başına geliyor, yeterince büyüdüklerinde nasıl orgazm olacaklarını bilmiyorlar. Yani klitorislerini parmakladılar ve böyle bir şeyi zevk olarak aldılar. Ama hiç seks yapmadılar ve belki de hafif bir baş dönmesini ve hafif bir coşkuyu orgazm sandılar.

Evlendikten sonra her kadın bu konuda bir erkeğin ağzına bakmaya hazır değil. Ve çoğu zaman kadınlar, tam tersine, ailenin reisi olmaya ve kuralları koymaya çalışırlar. Ve elbette yatakta da. Ve bu tür kadınlar tarafından yatakta beceriksizlik, erkeğin beceriksizliği olarak sunulur. Sanki sürekli yanlış bir şey yapıyor, öyle telaşlanmıyor, öyle hareket etmiyor, ön sevişme meselesine bu şekilde yaklaşmıyor. Genel olarak dedikleri gibi, soğuk kadınlar yoktur, beceriksiz erkekler vardır.

Ama aslında bütün mesele şu ki, kadının öğrenme fırsatı yoktu. onun bu bisikletine nasıl bineceğimi, yani o, heyecanlanmayı ve kendimi orgazma ulaştırmayı hiç öğrenmedim. Birisi çok utangaç, birisi bu süreçte çok değer verdiği tacının düşeceğinden korkuyor - Tanrı korusun, bu süreçte bir şekilde gülünç görünecek. Fu fu fu, bu nasıl mümkün olabilir.

Bu şaşırtıcı değil ama hafızamda çok tutkulu ve sevgi dolu birkaç kadın var. Bazıları cinsel aktiviteye çok erken yaşta başladı, bazıları okuldan sonra dışarı çıktı ve okul müdürü ve öncü kampındaki öncü lider dahil herkesle yattı. Hatta birisi çok küçük yaşta tecavüze uğradı. Ancak sonuç olarak bu kadınlar, partnerlerinin kim olduğuna bakılmaksızın, belirli durumlarda kediler gibi sikişmeleri gerçeğiyle her zaman diğerlerinden farklıydı.
Olga Vernandi
Flört etmek
Flört etmek
Registered for: 1 year 3 months

Unread post by Olga Vernandi »

12 yaşında klitorisi parmağımla hissettim
These users thanked the author Olga Vernandi for the post (total 3):
Oleg257, koma kız, Mart
Büyük
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 61
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by Büyük »

Klitorisin çok hassas olduğunu düşünüyorum. Güç kapatma ipucu yardımcı olabilir. Belki biraz daha kayganlaştırıcı ekleyin... Kişisel deneyime göre: Bazı kızlar, klitorislerini parmağımla okşadığımda, bir noktada ellerini kaldırıyorlar, onlar da sizin gibi hisleri anlatıyorlar... ve oral seksten beklendiği gibi boşalıyorlar. Sana oral seks mi verdiler? Paylaşacağım: 25 yaşımda boşanmış ve çocuklu bir kızla birlikte yaşamaya başladım. O sırada 27 yaşındaydı. Bundan önce daha kısa ilişkiler vardı ve kural olarak kızlar daha gençti. İlk günlerden itibaren oral seks istedi. Ama o zamanlar aptal çocuksu prensler vardı. Seks konusunda beni hiçbir şeyi reddetmedi. Ve bu ilişkiler benim için şu ana kadarki en parlak ilişkiler. Alternatif olarak seks sırasında klitorisini parmağıyla okşadı, geldi ama mutfağın daha hoş hisler verdiğini söyledi. Sekse karşı tutumum değişti. Bir kızın gelmesinden keyif almaya başladım ve bu benim sekste 1 numaralı hedefim oldu. Ama onu hiç yalamadım... Şimdi gerçekten pişmanım... Ve 28 yaşında oral seks yapmayı denediğimde, bir kıza diliyle çok iyi davranmandan gerçekten hoşlandığımı fark ettim. İyi oral seks becerilerine sahip bir sevgiliyle tanışmanızı dilerim! Her şeyin yoluna gireceğini düşünüyorum...
These users thanked the author Büyük for the post (total 4):
Olga Vernandi, Fargal94, AnonimTmn, kg ggg
Fargal94
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 3751
Registered for: 3 years 1 month

Unread post by Fargal94 »

Grand: 03 Apr 2024, 03:39 Klitorisin çok hassas olduğunu düşünüyorum. Güç kapatma ipucu yardımcı olabilir. Belki biraz daha kayganlaştırıcı ekleyin... Kişisel deneyime göre: Bazı kızlar, klitorislerini parmağımla okşadığımda, bir noktada ellerini kaldırıyorlar, onlar da sizin gibi hisleri anlatıyorlar... ve oral seksten beklendiği gibi boşalıyorlar. Sana oral seks mi verdiler? Paylaşacağım: 25 yaşımda boşanmış ve çocuklu bir kızla birlikte yaşamaya başladım. O sırada 27 yaşındaydı. Bundan önce daha kısa ilişkiler vardı ve kural olarak kızlar daha gençti. İlk günlerden itibaren oral seks istedi. Ama o zamanlar aptal çocuksu prensler vardı. Seks konusunda beni hiçbir şeyi reddetmedi. Ve bu ilişkiler benim için şu ana kadarki en parlak ilişkiler. Alternatif olarak seks sırasında klitorisini parmağıyla okşadı, geldi ama mutfağın daha hoş hisler verdiğini söyledi. Sekse karşı tutumum değişti. Bir kızın gelmesinden keyif almaya başladım ve bu benim sekste 1 numaralı hedefim oldu. Ama onu hiç yalamadım... Şimdi gerçekten pişmanım... Ve 28 yaşında oral seks yapmayı denediğimde, bir kıza diliyle çok iyi davranmandan gerçekten hoşlandığımı fark ettim. İyi oral seks becerilerine sahip bir sevgiliyle tanışmanızı dilerim! Sanırım her şey yoluna girecek...
Gestaltını kapat, o kıza gel ve oral seks teklif et)
These users thanked the author Fargal94 for the post:
Olga Vernandi
Büyük
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 61

Unread post by Büyük »

Aradan 15 yıl geçti... Onunla hiçbir temas yok. Ama eğer kader her şeyi bir araya getirirse...
These users thanked the author Büyük for the post (total 2):
Olga Vernandi, Fargal94
Автор темы
kg ggg
Flört etmek
Flört etmek

Unread post by kg ggg »

Büyük, oral seks yaptılar, ilk başta genel olarak öyleydi herkesin bu konuda ne söylediğini anlamadım, hiçbir şey hissetmedim, aslında bu yüzden partnerimden bunu yapmasını hiç istemedim... Şimdi duygular ve anlayış ortaya çıktı, ama partnerimin kazanmasından endişeleniyorum ’Beni orgazma ulaştırmaya çalışarak buna odaklanmak istemiyorum, çünkü bu muhtemelen çok zaman alacak, çünkü bunu kendim bile yapamıyorum *x) . Ama tavsiyen için teşekkürler, sanırım oral seks konusunda "Pratik Yapmamız" da gerekiyor :lol:

10 dakika 23 saniye sonra gönderildi:
olga. vernandi, kıskanıyorum, klitorisin varlığını bilmeme rağmen mastürbasyon yapıp ne olduğunu öğrenmeye bile çalışmadım... I cazibesini ancak 21 yaşında öğrenmeye başladı
These users thanked the author kg ggg for the post (total 2):
Olga Vernandi, Fargal94
Olga Vernandi
Flört etmek
Flört etmek
Registered for: 1 year 3 months

Unread post by Olga Vernandi »

quote="Kg ggg" post_id=354950 time=1712159607 user_id=24164]
10 dakika 23 saniye sonra gönderildi:
olga.vernandi, varlığını bilmeme rağmen kıskanıyorum klitoris, ama hiç mastürbasyon yapıp ne olduğunu öğrenmeye bile çalışmadım... Onun cazibesini ancak 21 yaşımdayken keşfetmeye başladım
[/quote] ve evde bir kitap buldum, hakkındaydı vajinanın yapısı ve klitorisin amacı. Ve kedisi üzerinde deneyler yapmaya başladı. İlk orgazm muhteşemdir) kitapta mastürbasyon üzerine bir eğitim vardı, klitorise masaj yapmak için 5 dakika ve gevşeme için 30 saniyelik bir mola
These users thanked the author Olga Vernandi for the post (total 3):
Ded, kg ggg, Fargal94
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Kızlara ve kadınlara yönelik sorular”