Biseksüel/gay bir erkekle erkek ilişkilerinin bazı teknik ayrıntıları hakkında konuşmanız gerekiyor

Wikipedia’da yazdıklarına göre, biseksüellik hem erkeklere hem de kadınlara ya da birden fazla cinsiyete veya toplumsal cinsiyete yönelik romantik ve cinsel çekim ve/veya cinsel davranıştır
Автор темы
Devam etmek
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 230
Registered for: 1 year 2 months
Orientation: biseksüel
 Biseksüel/gay bir erkekle erkek ilişkilerinin bazı teknik ayrıntıları hakkında konuşmanız gerekiyor

Unread post by Devam etmek »

Merhaba. Gerçek şu ki eğik çizgi teması üzerine bir çalışma yazıyorum. Açıkça/teknikten basite kadar bazı ayrıntılarla ilgileniyorum: bir erkek bunu yapar mı/yapmaz mı/makul olup olmadığına kadar. Zaten her şeyi okudum, ancak bu tür şeyler genellikle hayalperest kızlar tarafından yazıldığından, materyalleri çok zayıf.
Konuyla ilgili tanıdığım bir adam var ama ona sormak tuhaf.
Bir şeyler yazmak istiyorum - yoldan geçen biri için ama inandırıcı kılmak için).
Burada böyle bir talebe yanıt verebilecek biri var mı?)
Ve lütfen sormayın, tüm bunlara neden ihtiyacım var?)
Giyindikten sonra
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 15
Orientation: heteroseksüel
 Yanıt: Bi/gay bir erkekle erkek ilişkilerinin bazı teknik detayları hakkında konuşmam gerekiyor

Unread post by Giyindikten sonra »

Ne oluyor? Hala ne istediğini anlamıyorum. Daha ayrıntılı olarak açıklayın
These users thanked the author Giyindikten sonra for the post:
Juravl
Şalun70
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2554
Registered for: 2 years 7 months
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Yanıt: Bi/gay bir erkekle erkek ilişkilerinin bazı teknik detayları hakkında konuşmam gerekiyor

Unread post by Şalun70 »

Yaz, sor, bu tür konularda açık sözlü olmayı severim...
Автор темы
Devam etmek
Penetrasyon
Penetrasyon

Eşcinsel seks/ilişkiler yaşayan bir erkekle/erkekle bu tür ilişkilerin teknik/duygusal/davranışsal/psikolojik yönleri hakkında konuşun (soru sorun, yanıt alın :)

5 dakika 14 saniye sonra gönderilir:
Eğer birisi çok özel soruların sorulacağından korkuyorsa ben korkmuyorum’ Sizi gücendirmek, utandırmak ya da düşüncesizce herhangi bir konuya karışmak istemiyorum. Size, düşüncelerinize ve kişisel hayatınıza saygı ve nezaketle davranıyorum. Ben sorular hazırlayacağım ve eğer bunların arasında sizin için kabul edilemez bir şey varsa, böyle bir soruyu cevaplamayacaksınız. Hangi soruları cevaplayabileceğinizi kendiniz seçin. Alınma ya da şikayet yok, benim için bu bir anket gibi bir şey. Yazdıkça yeni sorular ortaya çıkacak. Hiçbir kişisel bilgi toplamıyorum veya talep etmiyorum. Lütfen ilk mesajınızda hemen cinsiyetinizi ve yaşınızı belirtin. Cevap veren herkese teşekkürler :)
Ivan.Kirillov
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1765
Registered for: 2 years

Unread post by Ivan.Kirillov »

These users thanked the author Ivan.Kirillov for the post (total 2):
Stas99rus, Memnuniyetle
Автор темы
Devam etmek
Penetrasyon
Penetrasyon

Yanıt veren erkekler/gençler, size içtenlikle minnettarım ve henüz neredeyse hiç kimseyle iletişime geçmediğim için özür dilerim. Aslında forumda birçok sorumun cevabını buldum. Hala sorularım varsa ama cevap bulamazsam, kesinlikle sana yazacağım. Anlayışınız için teşekkürler :)
Ayrıca belirli bir kişiye nasıl soracağımı bilmediğim birkaç soru var ve doğru bilgiye ulaşamadım, bu yüzden sizden de cevaplamanızı rica ediyorum bu başlıkta, kim yapabilir, kim bilir bunların cevaplarını veya /With’de. Fantezi yazmamanız için büyük bir istek, zaten her yerde yeterince var, ancak yalnızca sizin deneyiminize veya arkadaşlarınızın deneyimine dayanarak.
1 soru - birkaç kez bunun daha kolay olduğu fikrini duydum Bir erkeğin AC’ye bir kızdan daha kabul edilmesi, oradaki kızlar gibi erkeklerden daha dardır. Tekrar ediyorum, prostat sahibi olmak işe yarar. Bunun doğru olduğunu düşünüyor musun? Kızlar ve erkeklerle AC konusunda geniş deneyime sahip bir kişiyi dinlemekten mutluluk duyarım.
2 soru. Bir erkekle çok spontane veya sert bir seks sırasında, özellikle de hiç deneyimi olmadığında/çok az deneyimi olduğunda, prezervatif üzerindeki bir kayganlaştırıcının veya her zaman el altında bulunan küçük bir doğal kayganlaştırıcının (sanırım herkes beni anlıyor) işe yarayacağını mı düşünüyorsunuz? çok fazla yırtılmamak için yeterli olacak mı? Acı verici/çok rahatsız edici olacağı açık ama bu durumda bile varlığın nazik olmadığı ve tecrübesiz olduğu göz önüne alındığında kişiyi çok fazla yaralamamak mümkün mü?
These users thanked the author Devam etmek for the post:
Sibiryak89
SashaBishka
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 68

Unread post by SashaBishka »

Eh, kimseyi bilmem, boyutları farklı olmasına rağmen hiçbirini alırken herhangi bir rahatsızlık duymadım. Ama özel bir kayganlaştırıcı olmasaydı işkence bölümünde olurdun! Kesinlikle kullanıyoruz ve yağlayıcıdan tasarruf etmiyoruz.
These users thanked the author SashaBishka for the post:
Zorba Carrie
Sibiryak89
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 4644
Registered for: 4 years 4 months

Unread post by Sibiryak89 »

AmberaMaze,
Tecrübem var AC’de kızlarla, kadınlarla, her zaman kayganlaştırıcıyla, Kayganlaştırıcı yoksa Vazelinle vb. Sorun yoktu. Asıl mesele rahatlamak ve kabalık olmadan, ilk kez bile kimseden şikayet gelmedi.
These users thanked the author Sibiryak89 for the post:
Zorba Carrie
Vartislav
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 167
Registered for: 3 years 2 months

Unread post by Vartislav »

Elbette bir erkeğin kabul etmesi daha kolaydır, özellikle de tecrübesi varsa. Ancak bu daha çok deneyime ve varlık parametrelerine bağlıdır. Ayrıca erkekler doğal olarak acıyı daha kolay tolere edecek şekilde tasarlanmıştır. İlk seferim oldukça rahatsız ve nahoştu, ancak partnerimin penisi küçük olduğundan herhangi bir yaralanma veya çatlak yoktu. Hiç yağlama yoktu. Kimsenin deneyimi yoktu. Aynı zamanda iki ay sonra bu anı hatırladığımda inanılmaz heyecanlandım... Her ne kadar o zamanlar canımı çok acıtsa da...
İkinci soruya gelince - aynı şey. Penisin kalınlığı küçükse hiç yırtılmayabilir. Ve eğer pasif, gelişmiş bir noktaya aşinaysa. Onu kırmanıza gerek yok - eğer sezgisel olarak (veya pasifin isteği üzerine) onu hemen keskin bir şekilde değil, duraklamalarla, yavaş yavaş tanıtırsanız. Aniden içeri girerseniz, hiç içeri giremeyebilirsiniz...
These users thanked the author Vartislav for the post:
Devam etmek
Автор темы
Devam etmek
Penetrasyon
Penetrasyon

Vartislav: 29 Jun 2024, 00:26 Elbette bir erkeğin kabul etmesi daha kolaydır, özellikle de tecrübesi varsa. Ancak bu daha çok deneyime ve varlık parametrelerine bağlıdır. Ayrıca erkekler doğal olarak acıyı daha kolay tolere edecek şekilde tasarlanmıştır. İlk seferim oldukça rahatsız ve nahoştu, ancak partnerimin penisi küçük olduğundan herhangi bir yaralanma veya çatlak yoktu. Hiç yağlama yoktu. Kimsenin deneyimi yoktu. Aynı zamanda iki ay sonra bu anı hatırladığımda inanılmaz heyecanlandım... Her ne kadar o zamanlar canımı çok acıtsa da...
İkinci soruya gelince - aynı şey. Penisin kalınlığı küçükse hiç yırtılmayabilir. Ve eğer pasif, gelişmiş bir noktaya aşinaysa. Onu kırmanıza gerek yok - eğer sezgisel olarak (veya pasifin isteği üzerine) onu hemen keskin bir şekilde değil, duraklamalarla, yavaş yavaş tanıtırsanız. Aniden içeri iterseniz, hiç giremeyebilirsiniz...
Cevaplarınız için teşekkür ederiz :). bilgi)
OKahverengi
İlgi gösteriliyor
Total posts: 7
Registered for: 1 year 1 month

Unread post by OKahverengi »

Oğlum, kızım... kıçtan ne fark var?! Eski bir şakadan. Genel olarak kadınlarla, erkeklerle anal seks deneyimim var ve bunu kendim de yaptım. Deneyimlerime göre ilk başta bir kadın için daha kolaydır, yani. Muhtemelen vajina ile olan "yumuşak" köprü nedeniyle daha kolay gelişir. Bir adam daha fazla zevk alır, bu sayede rahatsızlık ortaya çıkarsa dayanabilir. Anal Seks sadece yağlayıcıyla! Bu arada, zevk almalarına rağmen bir kadında anal orgazm görmedim. Tanıdığım bir fahişem var, kendisinin kıçında çok daha rahat hissettiğini söylüyor, özellikle de kısa sürede çok fazla müşteri varsa. Bir erkek bazen sadece anal yolla boşalabilir. Bunu kendim yaşamadım ama anal orgazm yaşadım. Ve genel olarak anal sırasındaki son daha parlak ve daha güçlüdür. Partneriniz size boşaldığında ya da siz birlikte boşaldığınızda çok güçlü bir duygusal heyecan oluşur. Umarım hikayeye yardımcı olur :)
These users thanked the author OKahverengi for the post (total 2):
Devam etmek, Guguk kuşu
kumarbaz
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 121

Unread post by kumarbaz »

Vartislav: 29 Jun 2024, 00:26 Ayrıca erkekler doğası gereği acıya daha kolay dayanmaya adapte olmuşlardır.
Tam tersi, erkeklerin doğum yapmasına gerek yok. Herkesin ağrı eşiği farklı olsa da erkekler acıyı daha az tolere eder. Herhangi bir dişçiye sorun)))
OKahverengi
İlgi gösteriliyor
Total posts: 7
Registered for: 1 year 1 month

Unread post by OKahverengi »

kumarbaz: 30 Jun 2024, 00:49 Tam tersi, erkeklerin doğum yapmasına gerek yok. Herkesin ağrı eşiği farklı olsa da erkekler acıyı daha az tolere eder. Herhangi bir dişçiye sorun)))
Erkekler ve kadınlar farklı türde ağrılara farklı şekillerde katlanırlar. Diş hekimlerine gelince, kendinize çarpık (kırık) dişleri ve çene kırıklarını sorun. Daha fazla travma cerrahı, kopmuş parmaklar ve yırtılmış bağlar hakkında. Erkeklerin buna nasıl katlandığını yeterince gördüm. Hâlâ okuldayken, çekme testini kırık bir yarıçap kemiğiyle geçtim. Ama karın boşluğundaki ağrı - hiç tartışma yok... bir şekilde böbrek taşları çıktı - işte bu, orada bitti.
These users thanked the author OKahverengi for the post:
Devam etmek
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Biseksüellik”