Grup seks mi? Ya da belki de değil🤫

Bizim ve çevrimiçi yazarlarımızın yaratıcılığı, hikayelerinizi ve çılgın fantezilerinizi paylaşın!
Автор темы
Maria
İlgi gösteriliyor
Total posts: 9
Registered for: 1 year 5 months
Orientation: heteroseksüel
 Grup seks mi? Ya da belki de değil🤫

Unread post by Maria »

Kocam ve ben her zaman alkolle cinsel maceralar ararız. :) harika arkadaşlarımız vardı - Egor ve Diana çifti.
Bir keresinde akşamı bol miktarda alkol ve tabii ki az miktarda yiyecekle geçirmek için evimizde toplandık . 🤭 İstenilen duruma gelince Diana ve ben ışıkları kapattık, yüksek sesli müziği ve LED’leri açtık ve dans etmeye başladık alacakaranlıkta. Alkolün ciddi bir etkisi oldu ve tişörtlerimizi ve kot pantolonlarımızı çıkarmaya başladık, striptiz tarzında dans etmeye başladık, birdenbire kendimizi kızların birbirlerini öperken ve çıplak göğüslerini patilerken bulduk. Bu bizim adamlarımızı tahrik etti, onlar da tişörtlerini çıkarıp öpüşmeye katıldılar ama her biri kendi hanımını öptü. :) Öpücükler giderek alçaldı ve ben zaten kocama oral seks yapıyordum ve Diana da Egor’a veriyordu. Kimin ağzını daha yüksek sesle, daha tatlı ve daha şefkatle şapırdatacağını görmek bir tür mücadeleydi. 😋 Sonra bizi kanepeye köpek stili koydular ve adamlarımız sikişmeye başladı, bu arada Diana ve ben birbirimizi öpüp okşadık. amcıklar. Bu güzel resmi izleyenleri kıskanıyorum ve süreçten ne kadar keyif aldıklarını tahmin edebiliyorum. 🔥 Ama onlar "değişmedi", her biri yalnızca kendi kadınını öptü ve sikti, bazen göğüslerine dokundu ve diğer insanların ortaklarının kıçı. Genel olarak sadece arkadaşım ve ben birbirimize karşı yaramazdık. ;)

Bunun üçlü olarak değerlendirilip değerlendirilemeyeceğine karar vermek bana düşmez, bu yüzden size soracağım. 🤭 ama zevk ve duygular harikaydı.

Gerçek hikayelerinizi de paylaşın. :)
These users thanked the author Maria for the post (total 4):
Tolkala, seksforumu_, sapık, Fargal94
Şalun70
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2554
Registered for: 2 years 10 months
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Cevap: Grup seks? Ya da belki de değil🤫

Unread post by Şalun70 »

İş konusunda daha özgür olduğumda yazacağım.
These users thanked the author Şalun70 for the post:
seksforumu_
Tatlı biber
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 333
Registered for: 3 years 8 months

Unread post by Tatlı biber »

Maria: 21 Mar 2024, 01:49 Kocam ve ben her zaman alkollü cinsel maceralar ararız. :) harika arkadaşlarımız vardı - Egor ve Diana çifti.
Bir keresinde akşamı bol miktarda alkol ve tabii ki az miktarda yiyecekle geçirmek için evimizde toplandık . 🤭 İstenilen duruma gelince Diana ve ben ışıkları kapattık, yüksek sesli müziği ve LED’leri açtık ve dans etmeye başladık alacakaranlıkta. Alkolün ciddi bir etkisi oldu ve tişörtlerimizi ve kot pantolonlarımızı çıkarmaya başladık, striptiz tarzında dans etmeye başladık, birdenbire kendimizi kızların birbirlerini öperken ve çıplak göğüslerini patilerken bulduk. Bu bizim adamlarımızı tahrik etti, onlar da tişörtlerini çıkarıp öpüşmeye katıldılar ama her biri kendi hanımını öptü. :) Öpücükler giderek alçaldı ve ben zaten kocama oral seks yapıyordum ve Diana da Egor’a veriyordu. Kimin ağzını daha yüksek sesle, daha tatlı ve daha şefkatle şapırdatacağını görmek bir tür mücadeleydi. 😋 Sonra bizi kanepeye köpek stili koydular ve adamlarımız sikişmeye başladı, bu arada Diana ve ben birbirimizi öpüp okşadık. amcıklar. Bu güzel resmi izleyenleri kıskanıyorum ve süreçten ne kadar keyif aldıklarını tahmin edebiliyorum. 🔥 Ama onlar "değişmedi", her biri yalnızca kendi kadınını öptü ve sikti, bazen göğüslerine dokundu ve diğer insanların ortaklarının kıçı. Genel olarak sadece arkadaşım ve ben birbirimize karşı yaramazdık. ;)

Bunun üçlü olarak değerlendirilip değerlendirilemeyeceğine karar vermek bana düşmez, bu yüzden size soracağım. 🤭 ama zevk ve duygular harikaydı.

Gerçek hikayelerinizi de paylaşın. :)
Grup, bir dahaki sefere değiştir
These users thanked the author Tatlı biber for the post:
seksforumu_
Автор темы
Maria
İlgi gösteriliyor

Unread post by Maria »

Tatlı biber, şunu yaptıysan buna katlanabilirsin kız/karısı başka biriyle seks yapıyor mu? Evet, şu anda arkadaşını da sikiyorsun ama... 😅
Çok ince bir an.
These users thanked the author Maria for the post (total 3):
Tolkala, seksforumu_, Fargal94
Tolkala
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1531
Registered for: 4 years 5 months

Unread post by Tolkala »

Maria: 21 Mar 2024, 09:05 Tatlı biber, buna dayanabilirsin , kız arkadaşınız/karınız başka biriyle seks yapsaydı? Evet, şu anda arkadaşını da sikiyorsun ama... 😅
Çok ince bir an . kızım beni grup seks yapmaya ikna ettiğinde, sevgilimin başka bir adam tarafından sikilmesini izlemek korkunç bir kıskançlıktı, ama bu, onun güzel arkadaşının sikimin üstüne oturmasıyla telafi edildi
These users thanked the author Tolkala for the post (total 2):
seksforumu_, Maria
Автор темы
Maria
İlgi gösteriliyor

Unread post by Maria »

Tolqala, vay be, bu çok heyecan verici. 😱 kim daha iyi görünüyordu, kız arkadaşın mı yoksa kız arkadaşın mı? 😏
These users thanked the author Maria for the post:
seksforumu_
Amatör
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 18

Unread post by Amatör »

Maria: 21 Mar 2024, 01:49 .Bu bizim adamlarımızı sinirlendirdi, onlar da tişörtlerini çıkardılar ve...
Bu an çok stresliydi ama sonra ben okumayı bitirdim ve bıraktım)
These users thanked the author Amatör for the post (total 2):
Maria, seksforumu_
Автор темы
Maria
İlgi gösteriliyor

Unread post by Maria »

Amatör: 21 Mar 2024, 10:50 Şu anda çok gergindim ama sonra okumayı bitirdim ve bıraktım)
’s 128517;😅’s 128517;🤭’s 129325;🤭
These users thanked the author Maria for the post:
seksforumu_
denis.viktorovich
İlgi gösteriliyor
Registered for: 1 year 7 months

Unread post by denis.viktorovich »

Bence hayır, bu bir grup seks değil! Ama aksiyon çok büyülü
These users thanked the author denis.viktorovich for the post (total 2):
Maria, seksforumu_
Tolkala
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1531
Registered for: 4 years 5 months

Unread post by Tolkala »

Maria: 21 Mar 2024, 10:10 Tolqala, vay be, bu çok heyecan verici . 😱 kim daha iyi görünüyordu, kız arkadaşın mı yoksa kız arkadaşın mı? 😏
ÖM olarak yanıtlandı
These users thanked the author Tolkala for the post:
seksforumu_
Tatlı biber
Sürtünmeler
Sürtünmeler

Maria: 21 Mar 2024, 09:05 Tatlı biber, buna dayanabilirsin , kız arkadaşınız/karınız başka biriyle seks yapsaydı? Evet, şu anda arkadaşını da sikiyorsun ama... 😅
Çok ince bir an.
Hiç soru yok, kedi silinmez))) bırakın o atlasın, ben benimkini alırım. Başka bir tane alabilirsin, bekleyebilirsin, sonra seninle dalga geçeceğim))))

23 dakika 32 saniye sonra gönderildi:
Tolqala: 21 Mar 2024, 09:37
Maria: 21 Mar 2024, 09:05 Tatlı biber, kız arkadaşınız/karınız başka biriyle seks yapsa buna katlanabilir miydiniz? Evet, şu anda arkadaşını da sikiyorsun ama... 😅
Çok ince bir an . kızım beni grup seks yapmaya ikna ettiğinde, sevgilimin başka bir erkek tarafından sikilmesini izlemek korkunç bir kıskançlıktı, ama bu, onun güzel arkadaşının sikimin üstüne oturmasıyla telafi edildi
n
Her şey senin kafanda, eğer bunun peşindeysen en azından dürüst olmalısın kendinle))) Eğer sadece başkasınınkini becermek ve kendinizinkini kurtarmak istiyorsanız, o zaman istemezsiniz, ben hâlâ hazırım... Mzhm, zhmzh, mzhmzh olduğunda normaldir... Endişelenme ve inek olma konusunda endişelenmeyin çoğunluk gibi, propaganda sayesinde. Köleler berbat seks yapar

1 dakika 19 saniye sonra gönderildi:
Tolqala, vay be, heyecanlandırır. 😱 kim daha iyi görünüyordu, kız arkadaşın mı yoksa kız arkadaşın mı? 😏
ÖM olarak yanıtlandı
Zaten bagajınızı içeri sokmaya çalışıyorsunuz, buradan cevap verebilirsiniz)))
These users thanked the author Tatlı biber for the post (total 2):
Maria, Fargal94
Автор темы
Maria
İlgi gösteriliyor

Unread post by Maria »

Tatlı biber: 21 Mar 2024, 13:28 Zaten bagajınızı içeri sokmaya çalışıyorsunuz, burada cevap verebilirdiniz)))
Bu mesajı hiç almadım yani hiçbir şey yolunda gitmedi. 😅
Tatlı biber
Sürtünmeler
Sürtünmeler

Maria: 21 Mar 2024, 13:30
Tatlı biber: 21 Mar 2024, 13:28 Zaten bagajınızı içeri sokmaya çalışıyordum, burada yanıt verebilirdiniz)))
Bunu hiç almadım mesaj, yani hiçbir şey olmadı. 😅
Biri uğursuzluk getirdi)) )) ya da annem izin vermedi
These users thanked the author Tatlı biber for the post:
Fargal94
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Seks hikayeleri, hikayeler, fanteziler”