Kocam ve ben her zaman alkolle cinsel maceralar ararız.

harika arkadaşlarımız vardı - Egor ve Diana çifti.
Bir keresinde akşamı bol miktarda alkol ve tabii ki az miktarda yiyecekle geçirmek için evimizde toplandık .

İstenilen duruma gelince Diana ve ben ışıkları kapattık, yüksek sesli müziği ve LED’leri açtık ve dans etmeye başladık alacakaranlıkta. Alkolün ciddi bir etkisi oldu ve tişörtlerimizi ve kot pantolonlarımızı çıkarmaya başladık, striptiz tarzında dans etmeye başladık, birdenbire kendimizi kızların birbirlerini öperken ve çıplak göğüslerini patilerken bulduk. Bu bizim adamlarımızı tahrik etti, onlar da tişörtlerini çıkarıp öpüşmeye katıldılar ama her biri kendi hanımını öptü. :) Öpücükler giderek alçaldı ve ben zaten kocama oral seks yapıyordum ve Diana da Egor’a veriyordu. Kimin ağzını daha yüksek sesle, daha tatlı ve daha şefkatle şapırdatacağını görmek bir tür mücadeleydi.

Sonra bizi kanepeye köpek stili koydular ve adamlarımız sikişmeye başladı, bu arada Diana ve ben birbirimizi öpüp okşadık. amcıklar. Bu güzel resmi izleyenleri kıskanıyorum ve süreçten ne kadar keyif aldıklarını tahmin edebiliyorum.

Ama onlar "değişmedi", her biri yalnızca kendi kadınını öptü ve sikti, bazen göğüslerine dokundu ve diğer insanların ortaklarının kıçı. Genel olarak sadece arkadaşım ve ben birbirimize karşı yaramazdık.
Bunun üçlü olarak değerlendirilip değerlendirilemeyeceğine karar vermek bana düşmez, bu yüzden size soracağım.

ama zevk ve duygular harikaydı.
Gerçek hikayelerinizi de paylaşın. :)