Paspasla kıçından mı sikildin?
-
Автор темыevet peki
- Sürtünmeler
- Total posts: 440
- Registered for: 1 year 10 months
- Orientation: biseksüel
Paspasla kıçından mı sikildin?
Hayatımda bacamı bu maddeyle birkaç kez temizlettiğim bir dönem vardı))) Paspasın sapı düzinelerce cilalandığı için çok fazla kıymık olmadığını hemen söylemek istiyorum. daha önce yüzlerce avuç içi. Yalan söylemeyeceğim, çok aşağılayıcıydı, özellikle de bu süreç genellikle benim hakkımda kötü şakalar yapan birkaç adam tarafından izlendiğinden. Benzer bir deneyimi olan var mı?
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2381
- Registered for: 2 years 2 months
- Orientation: heteroseksüel
Re: Paspasla kıçından sikildin mi?
Orduda seni beceriyorlar,
Kayınpederiniz bile sikişti, anal krallık onun başına olsun
Fantazi paspas noktasına ulaştı mı?
Bölgede seni beceriyorlar,Hayatımda bacamı bu eşyayla birkaç kez temizlettiğim bir dönem vardı))) Hemen söylemek isterim ki, bacanın sapı nedeniyle çok fazla kıymık yoktu. paspas daha önce yüzlerce avuç içi olmasa bile düzinelerce cilalanmıştı. Yalan söylemeyeceğim, çok aşağılayıcıydı, özellikle de bu süreç genellikle benim hakkımda kötü şakalar yapan birkaç adam tarafından izlendiğinden. Benzer bir deneyim yaşayan oldu mu?
Kayınpederiniz bile sikişti, anal krallık onun başına olsun
Fantazi paspas noktasına ulaştı mı?
- These users thanked the author Üstü kendinize saklayın for the post (total 2):
- Rasaroam, Dmitriy 56
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 396
- Registered for: 2 years 10 months
ne saçmalık. buna neden izin veriyorlar?
- These users thanked the author homa515 for the post (total 7):
- Christmas_Christmas, alexandr.lvov, Özgürlükçü, Gami, Tavşan, Dmitriy 56, SwetaSw
-
Автор темыevet peki
- Sürtünmeler
Bölgede seni beceriyorlar,peki: ↑20 Mar 2024, 16:18 Hayatımda bacamı bu eşyayla birkaç kez temizlettiğim bir dönem vardı))) Hemen söylemek isterim ki çok fazla yoktu Paspasın sapı daha önce yüzlerce avuç içi olmasa da düzinelerce cilalandığı için kıymıklar vardı. Yalan söylemeyeceğim, çok aşağılayıcıydı, özellikle de bu süreç genellikle benim hakkımda kötü şakalar yapan birkaç adam tarafından izlendiğinden. Benzer bir deneyim yaşayan oldu mu?
Kayınpederiniz bile sikti, anal krallık onun başına olsun? "349660" time="1710940816" user_id="17435">Bölgede seni beceriyorlar,Hayatımda bacamı bu eşyayla defalarca temizlettiğim bir dönem vardı))) Hemen şunu söylemek isterim ki orada Paspasın sapı daha önce yüzlerce, belki de düzinelerce avuç içi tarafından parlatıldığı için çok fazla kıymık yoktu. Yalan söylemeyeceğim, çok aşağılayıcıydı, özellikle de bu süreç genellikle benim hakkımda kötü şakalar yapan birkaç adam tarafından izlendiğinden. Benzer bir deneyim yaşayan oldu mu?
Kayınpederiniz bile sikişti, anal krallık onun üzerinde olsun mu?
-
- Nirvana’dayım
Muhtemelen yarım saat önce yerleri yıkadınız ve kıçınızdaki paspas hakkında henüz ve hemen yazmadığınız düşüncesi kafanızda canlandı. bu parçayı karaladım.
nÖyle mi?
nBu sadece sizin şizoid günlük yaşamınız.Bu bir fantezi değil, kadınların yokluğunda erkek topluluğunun zorlu günlük yaşamıdır.
Muhtemelen yarım saat önce yerleri yıkadınız ve kıçınızdaki paspas hakkında henüz ve hemen yazmadığınız düşüncesi kafanızda canlandı. bu parçayı karaladım.
nÖyle mi?
-
Автор темыevet peki
- Sürtünmeler
Herkesi kendiniz ölçmeyin, her insanın hayatta kendi yolu vardır. Neden günlerdir bu sitede oturuyorsunuz? Sürekli internette takılırsanız, iki elinizden başka partneriniz olmayacak.Bu tam da sizin şizoid günlük yaşamınız.
Muhtemelen yarım saat önce yerleri yıkadınız ve bir konu hakkında yazmadığınız düşüncesi kafanızda canlandı. henüz kıçınızı paspaslamadınız ve hemen bu çalışmayı karaladınız.
Yani?
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 367
Kıçında paspas olan adam dediSürekli internette takılırsanız, iki avucunuzun dışında gerçekten partneriniz olmaz.

- These users thanked the author havlamak for the post (total 4):
- evet peki, alexandr.lvov, Fargal94, nikita.pirojnikov
-
Автор темыevet peki
- Sürtünmeler
-
- Nirvana’dayım
Size soruyu yine bıraktım.
Sen bir felsefe adamısın; buraya gitme. Neden her şeyi ve herkesi kendi kıçın için deniyorsun?Herkesi tek başınıza ölçmeyin, her kişinin kendi puanı vardır ve benimki de görünüşe göre lanetli.
İş tanımına göre kesinlikle zamanında.
Kesinlikle kıçımı paspaslamayacağım ve uzun ömürlü bir babam olmayacak. hukuk.peki: ↑20 Mar 2024, 16:32 Gerçekten eğer iki elin dışında ortağın olmayacak sadece sürekli internette takılın
Bu, anti-chiza haplarını almayı bıraktığınız dönem miydi?
-
Автор темыevet peki
- Sürtünmeler
Bir yanlışınız mı var? Sen kimsin ki sorularına cevap talep ediyorsun? Gönderilerime olan saldırganlığına bakılırsa iyi siki olan bir adam bulman gerekiyor. Belki sadece bir tane değil. Sakin ve şefkatli olacaksınız.nAmca, burada felsefeye girme. Neden her şeyi ve herkesi kendi kıçın için deniyorsun?
Kesinlikle kıçımı paspaslamayacağım ve uzun ömürlü bir babam olmayacak. hukuk.peki: ↑20 Mar 2024, 16:32 Gerçekten eğer iki elin dışında ortağın olmayacak sadece sürekli internette takılın
Bu, anti-shiza haplarını almayı bıraktığın dönem miydi?
-
- Nirvana’dayım
nPaspasın çapı ne kadardı? Daha hızlı gel
Heteroseksüel bir adamın size zorbalık yaptığı konusunda yönetime şikayette bulunun.Bir yanlışınız mı var? Sen kimsin ki sorularına cevap talep ediyorsun? Gönderilerime olan saldırganlığına bakılırsa iyi siki olan bir adam bulman gerekiyor. Belki sadece bir tane değil. Sakin ve şefkatli olacaksınız.Burada felsefeye girme dostum. Neden her şeyi ve herkesi kendi kıçın için deniyorsun?
Bu, anti-shiza haplarını almayı bıraktığın dönem miydi?
nPaspasın çapı ne kadardı? Daha hızlı gel
-
Автор темыevet peki
- Sürtünmeler
Diğer konularda da aynı derecede kızgınsınız. Soru: Bu dünyadaki her şeyden memnun musunuz ve bu site değiştirmek isteyeceğiniz son şey mi? Yoksa bu siteden dünyayı yeniden yaratmaya mı karar verdiniz? Bir kez daha tavsiye - kendinize bir erkek bulun, hemen sakinleşeceksiniz.Heteroseksüel bir adamın size zorbalık yaptığı konusunda yönetime şikayette bulunun.peki: ↑20 Mar 2024, 16:45Bir sorun mu var? Sen kimsin ki sorularına cevap talep ediyorsun? Gönderilerime olan saldırganlığına bakılırsa iyi siki olan bir adam bulman gerekiyor. Belki sadece bir tane değil. Sakin ve şefkatli olacaksınız.Burada felsefeye girme dostum. Neden her şeyi ve herkesi kendi kıçına sokmaya çalışıyorsun?
İş tanımına göre kesinlikle programa uygun.
Kesinlikle paspas almayacağım kıçımda ve uzun ömürlü bir kayınpederim
Soruyu yine bıraktın.
Bu muydu? Şiza karşıtı hapları almayı bıraktığınız dönem mi?
nPaspasın çapı ne kadardı? Daha hızlı bulun
-
- Nirvana’dayım
n
nPaspas çapı? Paspas sanatçısı mı? Hangi günahlardan dolayı her yerde sikiliyorsun? Düzenli olarak hangi ilaçları kullanıyorsunuz?
Kimse soru sormanıza izin vermedi.Diğer konularda da aynı derecede kızgınsınız. Soru: Bu dünyadaki her şeyden memnun musunuz ve bu site değiştirmek isteyeceğiniz son şey mi? Yoksa bu siteden dünyayı yeniden yaratmaya mı karar verdiniz? Bir kez daha tavsiye ediyorum; kendinize bir erkek bulursanız hemen sakinleşeceksiniz.Heteroseksüel bir adamın size zorbalık yaptığı konusunda yönetime şikayette bulunun.[ quote="peki" post_id=349674 time=1710942322 user_id=20300] Bir yanlışınız mı var? Sen kimsin ki sorularına cevap talep ediyorsun? Gönderilerime olan saldırganlığına bakılırsa iyi siki olan bir adam bulman gerekiyor. Belki sadece bir tane değil. Sakin ve şefkatli olacaksınız.
nPaspasın çapı ne kadardı? Daha hızlı bulun
n
nPaspas çapı? Paspas sanatçısı mı? Hangi günahlardan dolayı her yerde sikiliyorsun? Düzenli olarak hangi ilaçları kullanıyorsunuz?
-
Автор темыevet peki
- Sürtünmeler
Hemen çekilip sakinleşin ve ardından, gecikmeden acilen bir erkek aramaya başlayın.Kimse soru sormanıza izin vermedi.peki: ↑20 Mar 2024, 17:05Diğer konularda da aynı derecede kızgınsınız. Soru: Bu dünyadaki her şeyden memnun musunuz ve bu site değiştirmek isteyeceğiniz son şey mi? Yoksa bu siteden dünyayı yeniden yaratmaya mı karar verdiniz? Bir kez daha tavsiye ediyorum; kendinize bir erkek bulursanız hemen sakinleşeceksiniz.Heteroseksüel bir adamın size zorbalık yaptığı konusunda yönetime şikayette bulunun.
Paspasın çapı ne kadardı? Daha hızlı bulun
n
-
- Nirvana’dayım
Hangi tarafı paspasladınız?
Hâlâ ordu arkadaşlarınızla mı takılıyorsunuz?
Kayınpederiniz nasıl?
Paspasın çapı?Hemen hemen çekilin ve sakinleşin ve ardından gecikmeden acilen bir erkek aramaya başlayın. nKimse soru sormanıza izin vermedi.peki: ↑20 Mar 2024, 17:05[ quote="pekala" post_id=349681 time=1710943513 user_id=20300] Diğer konularda da aynı derecede kızgınsın. Soru: Bu dünyadaki her şeyden memnun musunuz ve bu site değiştirmek isteyeceğiniz son şey mi? Yoksa bu siteden dünyayı yeniden yaratmaya mı karar verdiniz? Bir kez daha tavsiye ediyorum; kendinize bir erkek bulursanız hemen sakinleşeceksiniz.
n
Kayınpederiniz nasıl?
-
Автор темыevet peki
- Sürtünmeler
Once tekrar - mastürbasyon yapın ve sakin olun. Ve sonra bir erkek aramaya başlayın.Paspasın çapı?
Kayınpederiniz nasıl?
-
- Nirvana’dayım
Kayınpederiniz miydi?
Bir kez daha - otuzbir çekin ve sakinleşin. Ve sonra bir erkek aramaya başlayın.Paspasın çapı?[ quote="pekala" post_id=349685 time=1710943893 user_id=20300] Hemen şimdi mastürbasyon yapın ve sakinleşin ve ardından, gecikmeden acilen bir erkek aramaya başlayın.
Hala ordu arkadaşlarınla mı uğraşıyorsun?
Kayınpederin nasıl?
Kayınpederiniz miydi?
-
Автор темыevet peki
- Sürtünmeler
-
- Nirvana’dayım
Kayınvalideniz mi?Hayır.[ quote="pekala" post_id=349693 time=1710944350 user_id=20300] Bir kez daha - mastürbasyon yapın ve sakin olun. Ve sonra bir erkek aramaya başlayın.
Kayınpederiniz miydi?
-
Автор темыevet peki
- Sürtünmeler
-
- Nirvana’dayım
-
Автор темыevet peki
- Sürtünmeler
-
- Nirvana’dayım
Meslektaşınız mı?Tedavi eden psikiyatristinizi tanımıyorum.Psikiyatrist mi? n[ quote="peki" post_id=349702 time=1710944893 user_id=20300] no
-
Автор темыevet peki
- Sürtünmeler
Evet. Çocuklar bıktı ve gösteriş yapmak istediler. Ruhu çağırdılar ve anüsümü temizlerken kıkırdadılar. Acımadı, kıçım spermle doluydu.
-
- Nirvana’dayım
Fantaziyi mi açtın? Yoksa hapları almadın mı?Evet. Çocuklar bıktı ve gösteriş yapmak istediler. Ruhu çağırdılar ve anüsümü temizlerken kıkırdadılar. Acımadı, kıçım sperm doluydu.İş arkadaşınız mı?[ quote="peki" post_id=349705 time=1710945025 user_id=20300] Tedavi eden psikiyatristinizi tanımıyorum.
-
Автор темыevet peki
- Sürtünmeler
Herkesi kendi başına yargılama. Ve bir kez daha tekrar ediyorum - kendinize bir erkek bulun, belki çeşitlilik için birkaç tane, daha sakin olursunuz.
-
- Nirvana’dayım
Kursu yarıda kesmemeniz söylendi. anti-şizoid ilaçlara neden itaat etmedin?Herkesi kendi başına yargılama. Ve bir kez daha tekrar ediyorum; kendinize bir erkek bulun, belki de çeşitlilik için birkaç tane, daha sakin olursunuz.
-
Автор темыevet peki
- Sürtünmeler
Sen tam bir aptalsın. Gerçek görünüşüne bakmak istiyorum, seni bu kadar acıktıran şey ne?Kursu yarıda kesmemeniz söylendi. anti-şizoid ilaçlara neden itaat etmedin?
-
- Nirvana’dayım
Ve burada hedefime ulaştım.
Yeni hikayeler bekliyoruz, daha muhteşem diğer.Sen tam bir aptalsın. Gelin gerçek görünüşünüze bir bakalım, sizi bu kadar acıktıran şey ne?Kursu yarıda kesmemeniz söylendi. anti-şizoid ilaçlara neden itaat etmedin?
Ve burada hedefime ulaştım.
- These users thanked the author Üstü kendinize saklayın for the post:
- Zorba Carrie
-
Автор темыevet peki
- Sürtünmeler
Her şey ne kadar ihmal edilmiş... Gerçekten çok yalnızsın eğer böyle hedefler koyarsanız. Hayatında başına neler geldiğini hayal etmekten bile korkuyorum. Sadece benim değil diğer konularda da aynısın. Ya birisini sikebilesin ya da birisi seni sikebilsin diye değişmen gerekiyor, yoksa tamamen delireceksin.
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 425
- Registered for: 2 years 9 months
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 95
- Registered for: 1 year 5 months
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
-
Автор темыevet peki
- Sürtünmeler
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 175
- Registered for: 1 year 11 months
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2154
- Registered for: 1 year 8 months
-
Автор темыevet peki
- Sürtünmeler
Dürüst olmak gerekirse pek istekli değildim ama faydasız olduğu için direnmedim de.
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 175
- Registered for: 1 year 11 months
Bu şiddet olduğu ortaya çıktı mı? Neden direnmedin?Dürüst olmak gerekirse pek istekli değildim ama faydasız olduğu için direnmedim.
-
Автор темыevet peki
- Sürtünmeler
Şiddet varmış gibi görünüyor ama yokmuş gibi görünüyor. Çocuklar bir daire içinde sikiştiler, sonra gösteriş yapmak istediler.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 55
- Registered for: 3 years 7 months
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 69
-