Kulüp
-
Автор темыArthur33
- Göz teması kurmak
- Total posts: 1
- Registered for: 1 year 4 months
- Orientation: heteroseksüel
Kulüp
Eşim ve ben bir kulübe gittik, o içki içti ve daha fazla insanın olduğu (çoğunlukla erkeklerin) dansa gitti, ben özellikle dans etmeyi sevmiyorum. Ama beğendi (bunun onu heyecanlandırdığını söyledi, orada yapmak istedi), anlamıyorum beni bu şekilde kışkırtmaya çalışması normal mi?
-
- Orgazm!
- Total posts: 633
- Registered for: 2 years 5 months
- Orientation: biseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 6486
- Registered for: 2 years 4 months
Yanıt: Kulüp
) )) İnsanlar dans etmek için kulüplere giderler. Kulüpler dans etmek için yaratılmıştır ve bu normaldir. Ama kulüplerde çoğunlukla erkeklerin dans ettiği bir köşe görmedim. Büyük olasılıkla burası eşcinseller için bir köşe ve eşcinselleri kıskanmak aptalca)))Arthur33: ↑11 Mar 2024, 04:10 Eşim ve ben bir kulübe gittik, o içki içti ve daha çok insanın (çoğunlukla erkeklerin) olduğu bir yere dans etmeye gitti, ben özellikle dans etmeyi sevmiyorum. Ama beğendi (bunun onu heyecanlandırdığını, orada yapmak istediğini söyledi), Anlamıyorum beni bu şekilde kışkırtmaya çalışması normal mi?
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 478
- Registered for: 1 year 6 months
Kulüplerinizde erkeklerden ayrı olarak kadınlar var mı?)
4 dakika 32 saniye sonra gönderildi:
Ve bu... Birkaç giriş notu
Yaş, yönelim, ne kadar süredir birlikte olunduğu, ne kadar süredir evli olunduğu, çocuklar, yaşam durumu, iş yerinin özellikleri, ikamet belgesi ve toplumsal hizmetler, psikolog, kardiyolog, beslenme uzmanı sertifikaları, kan şekeri düzeyleri, kalıtsal hastalıklar...
Buna dayanarak anlayabilirsiniz
4 dakika 32 saniye sonra gönderildi:
Ve bu... Birkaç giriş notu
Yaş, yönelim, ne kadar süredir birlikte olunduğu, ne kadar süredir evli olunduğu, çocuklar, yaşam durumu, iş yerinin özellikleri, ikamet belgesi ve toplumsal hizmetler, psikolog, kardiyolog, beslenme uzmanı sertifikaları, kan şekeri düzeyleri, kalıtsal hastalıklar...
Buna dayanarak anlayabilirsiniz
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1868
- Registered for: 3 years 2 months
Kadınlardan daha az hoşlanıyorlar ama kadın güzelse onlar bile karşı koyamıyorlar
Peki eşcinseller nasıl çocuk yapıyor?

Kadınlardan daha az hoşlanıyorlar ama kadın güzelse onlar bile karşı koyamıyorlar

-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1371
- Registered for: 2 years 10 months
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Bu nasıl bir kulüp? Gittiğiniz her yerde dans pistlerinde sadece kızlar var. Yurt dışından gelen çocuklar da bana aynı şeyi söylüyor; erkekler hiç dans etmiyor gibi görünüyor. Başka bir fantezi konusu mu?
Burası artık Rusya’da mevcut değil. Yoksa hâlâ Moskova’da kalan yerler var mı?Burası büyük olasılıkla eşcinsellere yönelik bir köşedir
ECO kuralları. (Ya da zaten yasaklıydı, takip etmedim).Peki eşcinseller nasıl çocuk sahibi oluyor?![]()
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 6486
- Registered for: 2 years 4 months
))) Hiç gey kulüplerine gitmedim ve orada olup olmadıklarını bile bilmiyorum. hala var mı yok mu? Sadece erkekler dans ediyorsa, görünüşe göre onlar eşcinseldir. Başka bir açıklamam yok. Artık kulüplere gitmiyorum ama Kovid’den önce neredeyse her hafta sonu kulüplere giderdim ve hiçbir zaman sadece erkeklerin dans ettiğini görmezdim.
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 478
- Registered for: 1 year 6 months
Yoksa erkekleri nasıl dölleyeceklerini öğrendiler mi?)
Taşıyıcı anne pahalıdır ve riskler yüksektir.
Yoksa erkekleri nasıl dölleyeceklerini öğrendiler mi?)
- These users thanked the author Hımmm for the post:
- seksforumu_
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2709
- Registered for: 3 years 3 months
- Orientation: biseksüel
asıl mesele, kulüpte yanlış gidemeyeceğinizdir. .. çünkü hem sizi hem de diğer erkekleri kışkırtabilir... ve kulüpler farklıdır ve buradaki ziyaretçiler farklıdır... emin olun ki karınızın "kışkırtması" nedeniyle " sorunları yerden dile getirin”... ve artık karınızın provokasyonlarına ayıracak vaktiniz kalmayacak, ancak kulübü anlamak için "düzenli müşterilerle" birlikte olacaksınız...
ana rağmen kim neyi seviyor ve kim alıyor ne tarafından açıldı....
prensipte hiçbir şey yok Karınızın "seni kışkırtmak") istemesi şaşırtıcı))....Arthur33: ↑11 Mar 2024, 04:10 Eşim ve ben bir kulübe gittik, o içki içti ve daha çok insanın (çoğunlukla erkeklerin) olduğu bir yere dans etmeye gitti, ben özellikle dans etmeyi sevmiyorum. Ama beğendi (bunun onu heyecanlandırdığını, orada yapmak istediğini söyledi), Anlamıyorum beni bu şekilde kışkırtmaya çalışması normal mi?
asıl mesele, kulüpte yanlış gidemeyeceğinizdir. .. çünkü hem sizi hem de diğer erkekleri kışkırtabilir... ve kulüpler farklıdır ve buradaki ziyaretçiler farklıdır... emin olun ki karınızın "kışkırtması" nedeniyle " sorunları yerden dile getirin”... ve artık karınızın provokasyonlarına ayıracak vaktiniz kalmayacak, ancak kulübü anlamak için "düzenli müşterilerle" birlikte olacaksınız...
ana rağmen kim neyi seviyor ve kim alıyor ne tarafından açıldı....
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 92 Replies
- 8469 Views
-
Last post by homa515
-
- 15 Replies