Kadınlar cinsel organımı elleriyle okşamıyorlar. Bunun bir sapkınlık olduğunu haykırıyorlar
-
Автор темыAşk
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 5
- Registered for: 1 year 7 months
Kadınlar cinsel organımı elleriyle okşamıyorlar. Bunun bir sapkınlık olduğunu haykırıyorlar
Merhaba! 28 yaşındayım, bir erkeğim.
Bu gruptaki kadınlara bir sorum var.
Bir kadın sevdiği kocasının cinsel organını eliyle okşarsa bu normal mi yoksa sapıklık mı? Eğer bu bir temel değil, bir ekleme ise.
Cinsel ilişkiye ekleme.
Şimdi neden sorduğumu açıklamak istiyorum. Çünkü bunu yapacak sevdiğim bir kadın bulamıyorum.
Bu yakınlaşma pratiğini gerçekten seviyorum. Ve kadınlar bu zararsız arzumdan dolayı bana sapık diyorlar.
Gerçi ben sapık bir şey yapmadım. Bu soruyu bu yüzden sordum.
Psikiyatristlere ve seksologlara sordum; onlar benim sapık olmadığımı söylediler. Bu tür okşamaların kadın ve erkek arasındaki geleneksel heteroseksüel ilişkilerin bir parçası olduğu ve bir sapma olmadığı. Tamamen sağlıklı olduğumu söylediler. O zaman ne olduğunu anlamayacağım!
Ve psikiyatristlere ve seksologlara başvurdum çünkü kafam topal değil, bir sapık tarafından kızların hakaretine gücenmiştim.
Ben sapık değilim.
Sadece bir kızın bunu elleriyle yapması hoşuma gidiyor. Ama kızın kendisi de tatminsiz kalmayacak.
Yani cinsel eylemin kendisi onun yerini almıyor.
Benimle de dalga geçiyorlar. Öyle diyorlar. Kendi organını elinle okşayamıyor musun? Neden bir kadına ihtiyacın var.
Benim için bu bir alay konusu. Sonuçta sevgili kadının seni okşaması kendinden çok daha hoş. Zaten doğrulandı.
İşte sorun. Kadınlar cinsel organı ellerine almıyorlar, sapıklık diye bağırıyorlar.
Ve bu sene 2024.
Beni kandırmanın ne anlamı var?
Ne kadar yorulmuşlar onlardan .
nVe bu seks pratiğini gerçekten seviyorum. Cinsel eylemin yerini almıyor ama çok hoşuma gidiyor.
Ve bunlar sokaktaki sıradan kadınlar. Kiliselerde, manastırlarda değil, Moskova sokaklarında.
Bu alaycılığın ne zaman biteceği benim için net değil.
Bu yüzden seksologlara bir soru sordum. Ama arzumun normal olduğunu bağırıyorlar. Ve Rus kadınları bunu bir sapkınlık olarak görüyor.
Bir kadın sevdiği kocasının cinsel organını eliyle okşarsa bu normal mi yoksa sapıklık mı? Eğer bu bir temel değil, bir ekleme ise.
Cinsel ilişkiye ekleme.
Şimdi neden sorduğumu açıklamak istiyorum. Çünkü bunu yapacak sevdiğim bir kadın bulamıyorum.
Bu yakınlaşma pratiğini gerçekten seviyorum. Ve kadınlar bu zararsız arzumdan dolayı bana sapık diyorlar.
Psikiyatristlere ve seksologlara sordum; onlar benim sapık olmadığımı söylediler. Bu tür okşamaların kadın ve erkek arasındaki geleneksel heteroseksüel ilişkilerin bir parçası olduğu ve bir sapma olmadığı. Tamamen sağlıklı olduğumu söylediler. O zaman ne olduğunu anlamayacağım!
Ve psikiyatristlere ve seksologlara başvurdum çünkü kafam topal değil, bir sapık tarafından kızların hakaretine gücenmiştim.
Ben sapık değilim.
Sadece bir kızın bunu elleriyle yapması hoşuma gidiyor. Ama kızın kendisi de tatminsiz kalmayacak.
Benimle de dalga geçiyorlar. Öyle diyorlar. Kendi organını elinle okşayamıyor musun? Neden bir kadına ihtiyacın var.
Benim için bu bir alay konusu. Sonuçta sevgili kadının seni okşaması kendinden çok daha hoş. Zaten doğrulandı.
İşte sorun. Kadınlar cinsel organı ellerine almıyorlar, sapıklık diye bağırıyorlar.
Ve bu sene 2024.
nVe bu seks pratiğini gerçekten seviyorum. Cinsel eylemin yerini almıyor ama çok hoşuma gidiyor.
Ve bunlar sokaktaki sıradan kadınlar. Kiliselerde, manastırlarda değil, Moskova sokaklarında.
Bu yüzden seksologlara bir soru sordum. Ama arzumun normal olduğunu bağırıyorlar. Ve Rus kadınları bunu bir sapkınlık olarak görüyor.
- These users thanked the author Aşk for the post (total 2):
- seksforumu_, Aslan 123540
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 199
- Registered for: 3 years 3 months
- Orientation: heteroseksüel
Re: Kadınlar cinsel organımı elleriyle okşamıyorlar. Bunun bir sapkınlık olduğunu haykırıyorlar
Destekliyorum! Eşim bana sık sık penis masajı yapıyor. İkimizi de heyecanlandırıyor! )))
- These users thanked the author Aslan 123540 for the post:
- Fargal94
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 375
- Registered for: 2 years 9 months
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Re: Kadınlar cinsel organımı elleriyle okşamıyorlar. Bunun bir sapkınlık olduğunu haykırıyorlar
Bu uzun hikayede bir şey beni endişelendiriyor)) Yazarla ilgili her şey yolunda mı?!)
Tüm şüpheleri ve diğer nüansları bir kenara bırakırsak, o zaman kızlarda bir sorun olması daha muhtemel, çünkü onlar bunu yapmıyorlar’ penisini mastürbasyon yapmak istemiyorlar (görünüşe göre sıradan insanlarda - genital organı almak- ifadesinin yerini alıyorlar)))
Tüm şüpheleri ve diğer nüansları bir kenara bırakırsak, o zaman kızlarda bir sorun olması daha muhtemel, çünkü onlar bunu yapmıyorlar’ penisini mastürbasyon yapmak istemiyorlar (görünüşe göre sıradan insanlarda - genital organı almak- ifadesinin yerini alıyorlar)))
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2391
- Registered for: 3 years 4 months
b17’ye yardım etmediler, evrensel adaletsizlik çığlıklarıyla buraya göç etmeye mi karar verdiler?)Miloman: ↑11 Mar 2024, 01:11 Merhaba! 28 yaşındayım, bir erkeğim.
Cinsel ilişkiye ekleme.
Ben sapık değilim.
Ve bu sene 2024.
Bu yüzden seksologlara bir soru sordum. Ama arzumun normal olduğunu bağırıyorlar. Ve Rusya’daki kadınlar bunu bir sapkınlık olarak görüyor.
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 334
- Registered for: 2 years 1 month
Yazar, Moskova sokaklarında kızlara penislerini elleriyle okşamalarını mı teklif ediyorsunuz? Peki... psikiyatriste tüm detayları anlatmadın...
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 5016
- Registered for: 1 year 8 months
Orada kadın aramıyorsun!
sizin için bulabilir miyiz?

-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 3155
- Registered for: 2 years 2 months
Sikinizin bir resmini yayınlayın. Her şey olabilir. Gerçekten hayal edemiyorum ama belki çok orijinal oranlarınız var?
-
- Nirvana’dayım
Bence bu orijinal penis değil, TS’nin orijinal düşüncesi ve kızlara olan orijinal yaklaşımıdır. .. belki doğrudan sokakta penisine dokunmalarını söylüyordur?.. ya da minibüste onlara sarılıyor..
- These users thanked the author ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊ for the post:
- Ksenofon
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1371
- Registered for: 2 years 9 months
TS, bir kadınla iletişimin hangi aşamasında bazı cinsel şeyleri yapmak istemediği ortaya çıkıyor? Sizinle tanıştıktan birkaç dakika sonra (bir kulüpte veya başka bir genelevde bile olsa), en çılgın kişi bile sizden uzak durmanın daha iyi olduğuna karar verecektir. Zaten birden fazla kez yaramazlık yaptıysanız ve o da bu tür masum eğlencelere karşıysa, o zaman şansınız kalmaz. Tekrar birisiyle tanışman gerekecek. Aksi takdirde evlendikten sonra seksten mahrum kalacaksınız, bu hiç iyi değil. Kadınlarda "deformasyonlar" var, o kadar da önemli değil. oral seks[/url] nefret ediliyordu (özellikle diş hekimlerinden). Pek çok kız (belki de çoğunluk) anal sekse karşıdır.
-
Автор темыAşk
- İlgi gösteriliyor
Evet, b17 hakkında her şey doğrudur.
5 dakika 14 saniye sonra gönderildi:
Hayır, bu imkansız. Asla böyle bir şey yapmam. Ben de yapmadım.
5 dakika 15 saniye sonra gönderildi: n
10 dakika 5 saniye sonra gönderilir:
5 dakika 14 saniye sonra gönderildi:
Sanırım oradaki asıl üye değil, TS’nin özgün düşüncesi ve kızlara özgün yaklaşımı .. belki doğrudan sokakta penisine dokunmalarını söylüyordur?.. ya da minibüste onlara baskı yapıyordur..
Hayır, bu imkansız. Asla böyle bir şey yapmam. Ben de yapmadım.
5 dakika 15 saniye sonra gönderildi: n
Hayır, bunu sokakta veya sokakta hiç yapmadım halka açık herhangi bir yerde de. Hiç aklıma bile gelmedi. Bu yüzden garip.
10 dakika 5 saniye sonra gönderilir:
Hayır, bu imkansız. Halka açık yerlerde değil, sokakta değil, tacize uğramıyor. Bu yüzden forumlara kızgınım. O zaman bunun ne olduğunu bilmiyorum. Sadece kadınların bunu yalnızca gençlerin yaptığına dair söylentiler var. Yetişkin seksinde manuel uygulamalara gerek yoktur. Elle yapılan okşamaları gerçekten ihmal ediyorlar. Ne saçmalık! Gençler kendi başlarına. Ya da kadın orada olmadığında. Hanımımdan böyle bir sevgi görmek isterim. Yani, görüyorsunuz, stereotipler. Ve sokakta kimseyi rahatsız etmedim.rim11 » Dün, 16:28
Yazar, Moskova sokaklarında kızlara penislerini elleriyle okşamalarını mı teklif ediyorsunuz?! Peki... psikiyatriste tüm detayları anlatmadın..
-
- Nirvana’dayım
Hayattan örnek verebilir misiniz?.. bu olaylar hangi koşullar altında ve hangi bağlamda gerçekleşti? ?Miloman: ↑12 Mar 2024, 02:32 Hayır, bu söz konusu bile olamaz. Halka açık yerlerde değil, sokakta değil, tacize uğramıyor. Bu yüzden forumlara kızgınım. O zaman bunun ne olduğunu bilmiyorum. Sadece kadınların bunu yalnızca gençlerin yaptığına dair söylentiler var. Yetişkin seksinde manuel uygulamalara gerek yoktur. Elle yapılan okşamaları gerçekten ihmal ediyorlar. Ne saçmalık! Gençler kendi başlarına. Ya da kadın orada olmadığında. Hanımımdan böyle bir sevgi görmek isterim. Yani, görüyorsunuz, stereotipler. Ve sokakta kimseyi rahatsız etmedim.
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 174
- Registered for: 1 year 5 months
- Orientation: aseksüel
Rusya’daki tüm kadınlar çığlık atıyor, tüm psikiyatristler ve seksologlar çığlık atıyor.
Ve böylece, zavallı TS’nin etrafı çığlık atan psikologlardan oluşan bir kalabalık ve alaycı, çığlık atan kadınlardan oluşan büyük bir kalabalık (Rusya’daki tüm kadınlar, şaka değil) ile çevrili. ve ayrıca çığlık atıyor (ve kim bunu yapmaz ki?
). Bu adam için ne korkunç bir gerçek.
İlaçlarını değiştirmen gerekiyor...ya da ottan vazgeçmelisin.
Ve böylece, zavallı TS’nin etrafı çığlık atan psikologlardan oluşan bir kalabalık ve alaycı, çığlık atan kadınlardan oluşan büyük bir kalabalık (Rusya’daki tüm kadınlar, şaka değil) ile çevrili. ve ayrıca çığlık atıyor (ve kim bunu yapmaz ki?

İlaçlarını değiştirmen gerekiyor...ya da ottan vazgeçmelisin.

-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1070
belki senin kadının sikini beğenmiyor ama benimki tam tersine kendini benimkinden ayıramıyor
-
Автор темыAşk
- İlgi gösteriliyor
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊
Eh, zaten yazdım. Kız arkadaşımla güvene dayalı bir ilişki kurduğumuzda. Ve sonra samimiyet geldi. Ve arzularımızı birbirimizle paylaştık. Ancak kadınlara bu arzumdan hemen bahsetmedim.
Görünüşe göre seksologlar başka bir şey söylerken kadınlar başka bir şey söylüyor.
Bir penisi alıp okşamaktan tiksiniyorlar.
nBazı kadınlar tiksiniyor, bazıları ise bunu sapkınlık olarak görüyor.
Hijyen kurallarına uymama rağmen bakımlı, temiz ve normalim.
Takvim 2024 diyor ve bu kadar saçma bir seks isteği bile pek çok soruna neden oluyor.
Nedeni belli değil.
Her ne kadar kadınlar tıp okumakla yükümlü olsa da. Tıp, bir erkeğin organını ellerinizle okşamanın norm olduğunu söylüyorsa, o zaman bu normdur.
Yaygara yapmayın ve reddetmeyin.
5 dakika 26 saniye sonra gönderildi:
hayattan bir örnek verebilir misin?.. hangi koşullar altında ve ne durumda? bu olaylar hangi bağlamda gerçekleşti?
Eh, zaten yazdım. Kız arkadaşımla güvene dayalı bir ilişki kurduğumuzda. Ve sonra samimiyet geldi. Ve arzularımızı birbirimizle paylaştık. Ancak kadınlara bu arzumdan hemen bahsetmedim.
Görünüşe göre seksologlar başka bir şey söylerken kadınlar başka bir şey söylüyor.
Bir penisi alıp okşamaktan tiksiniyorlar.
nBazı kadınlar tiksiniyor, bazıları ise bunu sapkınlık olarak görüyor.
Hijyen kurallarına uymama rağmen bakımlı, temiz ve normalim.
Takvim 2024 diyor ve bu kadar saçma bir seks isteği bile pek çok soruna neden oluyor.
Nedeni belli değil.
Her ne kadar kadınlar tıp okumakla yükümlü olsa da. Tıp, bir erkeğin organını ellerinizle okşamanın norm olduğunu söylüyorsa, o zaman bu normdur.
Yaygara yapmayın ve reddetmeyin.
5 dakika 26 saniye sonra gönderildi:
Bilmiyorum bile. O zaman bana bunun bir sapkınlık olduğunu söylemezlerdi. Ama cidden bunun bir sapkınlık olduğunu mu ilan ediyorsunuz? Ben de şok oldum.AlexTDV’nin Mesajı » 12 Mart , 2024, 10:12
nbelki senin kadının penisinden hoşlanmıyor ama benimki tam tersine kendini benimkinden ayıramıyor
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1286
- Registered for: 3 years 2 months
Sözlü olarak tatmin olabilecek bir insanın kalıbına uymuyorsun.
Nasıl bir insan olduğunu bilmiyorum?
Ama belki de kişiliğin ve bedenin için fazla çok yönlüsün. bizim dünyamızdan dokunan herkes.
Nasıl bir insan olduğunu bilmiyorum?
Ama belki de kişiliğin ve bedenin için fazla çok yönlüsün. bizim dünyamızdan dokunan herkes.
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post