Story_15_İlk Toplu Seksim

Bizim ve çevrimiçi yazarlarımızın yaratıcılığı, hikayelerinizi ve çılgın fantezilerinizi paylaşın!
Автор темы
Christmas_Christmas
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2709
Registered for: 3 years 3 months
Orientation: biseksüel
 Story_15_İlk Toplu Seksim

Unread post by Christmas_Christmas »

Hikayenin bu bölümünde, Hikayelerimin orijinal versiyonundan aptalca çıkardığım her şeyi topladım. Deneyimlerim, gözlemlerim, sırlarım ve kız arkadaşlarımın birbirimizden saklamaya çalıştığımız sırları olacak.
Tarihin bu bölümünde sizi hemen uyarmak istiyorum. Önce 9. sınıfa, sonra 11. sınıfa ve sonra tekrar geri dönerek "zamanda sıçrama yapacağım".

Ve gözlem gücümle başlamak istiyorum. Her nasılsa, çocukluğumdan beri etrafımdaki insanlara "yakından bakmayı" seviyordum. Kız arkadaşlarıma, bahçemde oynamaya gelen kız ve erkek çocuklara, komşulara, öğretmenlere ve okuldaki çocuklara vb.
Ve ben de her zaman olduğu gibi "uzaktan" başlayacağım. ” Pencerenin yanında oturup ne olduğunu izlemeyi gerçekten sevdiğimi size zaten söylemiştim. bahçede oluyor ya da sadece yoldan geçenlere bakın. Üşüttüğümde ya da hasta olduğumda ve dışarı çıkmama izin verilmediğinde, sıcak bir radyatörün yanında saatlerce oturup pencereden dışarı bakabiliyordum. Bunu çoğunlukla soğuk mevsimde yapıyordum ama yazın da pencere kenarında vakit geçiriyordum.
SİZ soruyorsunuz, orada ne görebilirim? Ve şimdi sana anlatacağım. Merak etmeyin, bilinçli olarak "her türlü saçmalığı" atlayıp en ilginç olana odaklanacağım.

Öncelikle, bahçemiz pek büyük görünmüyordu. , sadece 5 katlı üç bina vardı ama prensipte avluda çok fazla insan yaşıyordu ve isteseydim bazıları hakkında çok şey anlatabilirdim.

Örneğin, Komşu evde genç bir aile yaşıyordu. 23-25 ​​yaşlarında genç ve güzel bir kadın olan Natasha ve kendisinden 6 yaş büyük olan kocası V.. Biz gençler kocasından yalnızca V Amca olarak bahsederdik, o bizim gözümüzde çok saygın görünüyordu ama karısına her zaman Natasha adıyla hitap edilirdi. Bizim için her ne kadar arkadaş olmasa da onu "tamamen" yetişkin olarak da görmüyorduk.
Natasha çok güzel giyinmişti. Kaba değildi ama tam tersine, tüm eşyaları zevkle seçilmişti ve bunların içinde sadece "Vay canına!" görünüyordu. Herkes adına konuşmayacağım ama bahçede yanımızdan geçerken ona bakmak hoşuma gitti, bankımıza oturduğunda hoşuma gitti, onunla sadece konuşmak hoşuma gitti.

Ona cinsel bir obje olarak bakmadım. Belki onun hakkında birkaç fantezim vardı ama daha fazlası değil. Ancak diğer komşular, özellikle de erkek olanlar, N.’ye karşı nazikti. çok özel bir ilgi. Ve bunun nedenini kısmen onlara kendisi verdi.
Gerçek şu ki, tüm zarif ve "havalı eşyalarını" işe veya "şehre giderken" giyerdi ve bahçede her zaman saat başı dışarı çıkardı. Ev. 23 yaşındaki bir kızın bahçede ne işi olabilir diye sorabilirsiniz. Evet, pek çok şey. Örneğin, yıkanmış çamaşırları çamaşır ipine astı ya da güneş konumu değiştirdiğinde ve ağaçların gölgesi diğer yöne düşmeye başladığında kendisinin ve kocasının arabasının "düzenini değiştirmek" için dışarı çıktı...

Yani yazın iç çamaşırlarını asın, N. her zaman sadece bir bornozla dışarı çıkardı. Bunu her zaman çıplak vücudunda taktığını söylemeyeceğim; dedikleri gibi, şahsen kontrol etmedim. Ancak bu elbise çok kısaydı ve N asla en alttaki düğmeyi iliklememişti, bu yüzden hala aynı görünüyordu.

Şimdi onun için her şeyin nasıl "tesadüfen" yolunda gittiğini anlıyorum. Ve sonra onu izlemeyi sevdim. Kısa elbisesine, şortuna ve "ev" tişörtü giymişse ona bakın. Yıkanmış çamaşırları asmak için bahçeye çıktığında hemen pencereye "düştüm" ve bunu nasıl erotik bir şekilde yaptığını izledim.

Kahretsin, onun herhangi bir hareketi tamamen erotizm ve seksle dolu. Hatta şimdi onun dairesinde olduğunu, vücudunun tüm hareketlerini ve dönüşlerini "alıştırdığını" bile söyleyebilirim ama o zaman sadece onu izliyordum.
Ama onu izleyen tek kişi ben değildim. Sanırım bütün erkek komşular da benim gibi pencerelerine gelip genç komşuya baktılar. Ve eğer ben genç bir kız olarak N’ye dair her şeyi kesinlikle seviyorsam, yetişkin erkekler hakkında ne söyleyebilirim? Ve bazı insanlar genel olarak "sigara içmek" ister gibi bahçeye koştular ve zaten girişlerinde durup kıza baktılar.

Sanırım N gayet iyi anladı kesinlikle bütün erkeklerin ona baktığını, bu yüzden bahçeye uygun giyindiğini, her zaman böyle olduğunu ve çamaşırlarını özel bir şekilde astığını söyledi.
Eğilip eşyaları alması beni her zaman büyülemişti. "Lavabo"dan sonra onu bir ipe asmak, uzanmak için nasıl esneyip parmak uçlarında durduğu ve aynı zamanda zaten kısa olan bornozunun nasıl daha da yukarı çıkıp poposunu açığa çıkardığı... Dairesinin pencereleri avluya değil diğer tarafa bakıyordu ve kocası N, karısının tüm bunları nasıl tesadüfen ve tesadüfen yaptığını göremiyordu.

Ve özellikle girişe geri dönerken onu izlemek hoşuma gitti. Halihazırda iki ve bazen üç "seyircinin" oturduğu bir bankın yanından geçerken, her zaman yanına oturdu ve bir sigara yaktı.

N’nin oturması durumunda çok "şanslı" oldum. bankın uzak kenarı, o zaman pencereden çok net bir şekilde görülebiliyordu ve her şeyi daha iyi görebilmek için ayaklarımı pencere pervazına koymama gerek yoktu, sanki o daha yakın oturuyormuş gibi. giriş. Ve inanın bana, bakılacak bir şey vardı, en azından kalçalarını tamamen açıkta bırakacak kadar yukarıya doğru çıkan sabahlığı. Ve eğer N’nin alt düğmeyi hiç iliklemediği gerçeğini hesaba katarsanız, o zaman onun durumunu hayal edin. şu anda yanında oturan adamlar ve N de "bir nedenden dolayı" oturuyordu. Aynı zamanda N, "titriyormuş gibi" her zaman bacaklarını sonuna kadar okşuyordu. "bir tür "tatarcık".

Kısacası, N kesinlikle her şeyi "işe gitmeye" bıraktı ve bir şekilde dışarıdan bakıldığında her şeyin gerçekten tesadüfi olduğu ortaya çıktı. Her ne kadar belki de bana öyle geldi, çünkü zavallı adamlar N’ye daha iyi bakmak için hiçbir şey yapmadılar ve eğer şanslılarsa, bir konuşma sırasında "yanlışlıkla" onun eline veya vücudunun herhangi bir yerine dokundular. O anda yanında oturan bir veya başka bir komşunun sanki şans eseri avucuyla elini nasıl kapattığını ve N’nin her zaman komşunun elini "almadığını" şahsen gördüm.

Ve kendisinden neredeyse iki kat daha yaşlı bir komşu olan S Amca her zaman N’nin yanına çömeldi ve kıza aşağıdan yukarıya bakarak sigarasını içti. Üstelik S Amca her zaman N’nin çıplak bacakları yakında olacak şekilde "oturdu", kelimenin tam anlamıyla buna hiç itiraz etmedi. Hatta penceremden S Amca’nın "tamamen kazara" N’nin ayağına düşen sigarasının küllerini ayağından nasıl silkelediğini gördüm. Ve S Amca’nın "çömelmesinden" nasıl neredeyse yan tarafına düştüğünü ve içgüdüsel olarak dengeyi korumak için N’nin ayak bileğini nasıl tuttuğunu gördüğümde buna nasıl güldüklerini ve S Amca’nın nasıl tutunmaya devam ettiğini gördüm. ayak bileğine kadar, açıkça nezaket sınırlarını aşıyor...

Zh Teyze’yi de gerçekten sevdim. Annemle aynı yaştaydı, girişimizde, üst katta yaşıyordu. ve çoğu zaman bizi "ziyaret etmeye", bazen "hakkında" ve bazen de sadece annemle sohbet etmeye gelirdik. Ziyaretlerinde olağandışı bir şey yokmuş gibi görünüyordu ama Z Teyze kelimenin tam anlamıyla her zaman yanımıza yalınayak gelirdi. Bunu neden yaptığını bilmiyorum ama görünüşe göre kasıtlı olarak çıplak ayakla aşağıdaki kata inmiş, bizim dairemize gelmiş, orada da çıplak ayakla kalmış ve odasına da çıplak ayakla dönmüş. Z Teyze bize her zaman sabahlıkla gelirdi, ancak N’nin sabahlığından farklı olarak onunki makul uzunluktaydı. Her ne kadar kadının bacakları dizlerine kadar çıplak kalsa da bu benim için yeterliydi. Zh Teyze’nin bacaklarına her zaman zevkle baktım, çıplak ayak bileklerine ve ayak parmaklarındaki pedikürüne hayran kaldım. Şimdi annemin arkadaşının çıplak ayaklarında beni bu kadar etkileyen şeyin ne olduğunu bile söyleyemem, ama Zh Teyzenin bizi ziyarete "koştuğunda" nasıl hissettiğini anlamak için ben de birkaç kez çıplak ayakla girişe çıktım.
n
Ben de L Teyzeyi görecek kadar şanslıydım. Bu zaten şehirde yaşandı. O sırada bir trafik ışığının önünde duran bir troleybüse biniyordum ve bir sonraki sırada arabası onun yanında durdu. Pencere kenarında oturuyordum ve L Teyzemin direksiyon başında oturduğunu ve onun yanında kim olduğunu bilmediğim bir kadının L Teyzenin çıplak uyluğuna dokunduğunu gördüm. Onu okşadım ve hatta elimi bacaklarının arasına koydum... Ve trafik ışıklarının yeşil ışığı neredeyse anında yanmasına rağmen, arabalar hareket etmeden önce her şeyi görmeyi başardım...
Ayrıca dairemin penceresinden Kostya’nın Svetka’ma nasıl “randevuda” geldiğini gördüm. Arkadaşım 5. kattaki komşu bir evde yaşıyordu ve Kostya’yı bahçede gördüğümde hemen evinden kaçtı, Svetkin’in girişine bir kurşun gibi uçtu ve ses çıkarmamaya çalışarak ayak parmakları üzerinde uçtu. Kendini ele vermemek için 4 kata çıktı ve evinin kapılarının yakınında olup bitenleri “dinledi”. Gerçek şu ki, Svetka’nın evde her zaman akrabaları vardı, bu yüzden "kendi" odasında bile Kostya ile yalnız kalamazdı, bu yüzden arkadaşı en azından orada nispeten güvenli bir şekilde kucaklaşmak ve kucaklaşmak için girişe çıktı. Elbette Svetka, Kostya’sıyla sadece girişte değil, kahretsin, kışın başka nereye gidebilirlerdi ki... bu yüzden sık sık onlara neler olduğunu "dinledim" ve hatta bazen başardım bile bir şey görmek için.
n
İç çekmeler, fısıltılar, kıyafetlerin hışırtıları, öpüşme sesleri... Pek çok şey... Sitede olup biten her şeyi pek iyi göremiyordum , çünkü fazla "dışarı eğilemedim", çünkü... Svetka ya da onun Kostya’sı beni fark edebilirdi. Ama bir gün daha şanslıydım. Arkadaşım "etrafta telaşlanma" sürecinde o kadar kendini kaptırdı ki neredeyse sırtını "çitin" korkuluğuna dayadı. Arkadaşım kendisini sitenin derinliklerinde değil de "kenarda" bulduğunda, sonunda neler olduğuna bir göz attım. Svetka’yı kucaklayan Kostya, kazağını çenesine kadar kaldırdı ve çıplak göğüslerini patilemeye ve sonra öpmeye başladı. Birkaç dakika sonra Svetka’nın onun önünde diz çöktüğünü, kot pantolonunun düğmelerini çözdüğünü gördüm... Ve zaten ereksiyon halindeki penisini külotundan nasıl çıkardığını. Öpücükler, dilin şaft boyunca hareketleri ve sonra Svetka’nın penisin başını ağzına alıp Kostya’yı EMMEYE başladığını gördüm.

Kostya’nın nasıl ve nereye geldiğini hiç anlamadım gördüm, çünkü saat 4’te Saklandığım katta bir kapı açılma sesi duydum ve fark edilmemek için hızla aşağıya inmek zorunda kaldım.... Fakat hikaye bitmedi Orası. Kelimenin tam anlamıyla ertesi gün Svetka, dün olanlar hakkında benimle konuşmaya başladı. Bana “Çok gördün mü?” diye sordu. Oldukça fazla olduğunu söyledim. Svetka konuyu şöyle açıkladı: "Onu ağzıma nasıl koydum, gördün mü?" Yanıt olarak başımı salladım... Ve böylece aramızdaki “anlaşmazlık” çözüldü.

Meğer arkadaşım onu ​​Kostya ile birlikte gözetlediğimi uzun zamandır biliyordu. ve görünüşe göre o bunu umursamadı)))) . Üstelik beni tehdit etmemekle kalmadı, her şeyi gizli tutmamı bile istemedi çünkü gördüklerimi kimseye söylemeyeceğimi çok iyi biliyordu...
İleriye baktığımda şunu söyleyeceğim, Tanya’m hakkında da bir şeyler biliyorum. Ağzına nasıl aldığını görmedim, yalan söylemeyeceğim. Ama onunla arkadaştım, başka bir şehre gidene kadar, bana karşı pek "arkadaşça" davranışı olmamasına rağmen arkadaştım. (Daha önceki hikayemde size bir şey anlatmıştım). Gerçek şu ki, Tanya’ma uzun süre kızamadım ve onunla hemen "barıştık". Hala birbirimizden hiçbir sırrımız yoktu ve Tanya bana sık sık ayrıntılı olarak anlatırdı, enstitüde hem onunla hem de arkadaşlarıyla neler oluyor.

Birçok şeyi gözetlemeyi başardım ve köy. Size daha önce “sebze bahçelerinden” ve orada görebileceklerinizden bahsetmiştim. Ancak orada aynı derecede ilginç başka şeyler de oldu. Size her şeyi anlatmayacağım ama özellikle bir durumu vurgulamak istiyorum. Sonuçta nehirde, kıyıda “performans sergileyen” sadece ben değildim. Orada başka kızları da görebilirsiniz, şimdi size sadece “şehirli” kızlardan bahsetmek istiyorum.

Gerçek şu ki, şehirden köye çalışmak için gelen insanlar sıklıkla plaja geliyor, bazen de sadece yüzmek için değil. Sabahtan öğle yemeğine kadar kıyıda hiç görünmüyorlardı, ancak iş gününün sonuna doğru "şehir insanları" sahilde tek başına veya küçük kampanyalar halinde ortaya çıkabiliyordu. Gerçek şu ki, birçok "ofis" neredeyse nehrin yanında bulunuyordu ve çalışanların plaja ulaşmak için 10 dakikaya ihtiyacı vardı.
Bazıları nehre arabayla geldi. Sadece “ortak” kumsaldan çok daha uzağa indiler. O yerde kıyı dik olmasına rağmen suya doğru tam bir iniş vardı ve gerçek bir iniş, oraya arabayla bile gidebilirdiniz.

Neden anlatmaya başladım size bu tür ayrıntılar hakkında, çünkü "şehir halkı" kumsalı hiç bilmiyordu, farklı tenha yerleri veya uygun "inişleri" bilmiyordu ve ben de bazılarını, tam anlamıyla onların hemen yanında gözetlemeyi başardım.

Özellikle bazen öğle tatilinde plaja gelen ve mayosuna kadar soyunan, kumun üzerinde uzanabilen ve hatta bazen kuma uzanabilen 28 yaşlarındaki bir kadını veya kızı özellikle sevdim. yüzmeye git. Bu "şehirli" kız diğerlerinden daha sık plaja geliyordu ve ben onu çok daha iyi görüp "hatırlayabiliyordum".

Güzel, ince, hatta atletik bile diyebilirim. Adını hiç öğrenmedim ama sahilde belirir belirmez, hemen "kazara" onun yanında olmak için her şeyi yapmaya çalıştım. Nedenini bilmiyorum ama güzel vücudu beni çok etkiledi. Daha doğrusu onu çeken sadece bedeni değildi. Sahilde izlemesi "ilginç" olan pek çok kadın ve erkek vardı. Ama bu kızda, göbeğindeki piercingi, ayak bileğindeki hiç çıkarmadığı bileziği ve diğer bacağının bileğindeki dikenli çelenk şeklindeki dövmesi çok ilgimi çekmişti. Lanet olsun, nedense ondaki bu "küçük şeyler" ilgimi çekti ve hemen dikkatimi onlara çevirdim.

"Şehir kızı" mayosunu çıkardıktan sonra hemen yanına oturdum ve neredeyse küstahça mücevherlerine baktım. Ona neredeyse boş bir gözle baktığımı görünce kızın benim hakkımda ne düşündüğünü bilmiyorum ama beni asla uzaklaştırmadı.

Bazen telefonda biriyle konuştuğunu duyuyordum ve hoş sesinden keyif alıyordum. Birkaç kez kendi yaşlarında çok yakışıklı bir genç adamla sahilde göründü ve sanırım bu onun iş arkadaşıydı. Üstelik bir nedenden dolayı onunla nehirde "buluştuğundan" emindim, çünkü böyle günlerde kız asla soyunmazdı, sadece genç adamın elini tutarak suyun en kenarında yürürdü.

Ve onunla yaşadığım olay hakkında sana daha fazla bilgi vermek istiyorum. O gün Irka ile sahildeki evimizden neden bu kadar uzakta kaldığımızı bilmiyorum. Biz sadece kayalar boyunca "zirveye doğru" "tırmanıyorduk", ondan giderek uzaklaşıyorduk... Aniden sanki birisi yüksek sesle ellerini çırpıyormuş gibi müzik ve sesler duyduk.

Gerçek izciler gibi, çok sessizce “kayaların” en ucuna yaklaştık ve kıyıda neler olduğuna bakmaya başladık ve orada şunları gördük...

Bu iniş boyunca suyun kıyısına kadar inen arabalardan birinin içinden müzik akıyordu ve "alkış" sesleri birinin ellerini çırpmasından değil, sadece bir kızı siken adamlardan biriydi. ayakta köpek stili. Evet, sesler tam olarak penisini tekrar tekrar kızın kıçına sürdüğünde leğen kemiğini kızın kıçına yüksek sesle tokatladığı içindi.

Kız şirkette yalnızdı ama oradaydı üç adamdı. Herkes "yaşlıdır" ve ergenlik yıllarımda "50’den fazla" olan herkesin yaşlı olduğunu düşünürdüm. Yani, ikisi yakınlarda durup arkadaşları, yani aynı "büyükbaba"nın genç bir kızı sikişini izlediler.

Kahretsin.. Irka ve benim şaşırdığımızı söylemek, hiçbir şey söylememek demektir. . Her şey kelimenin tam anlamıyla bizden yaklaşık yirmi metre uzakta gerçekleşti ve biz "yukarıda" olduğumuz için şirket bizi görmek için başlarını kaldırmak zorunda kaldı. Ancak kayalara bakmakla ilgilenmiyorlardı. Ayaklarının altında olup bitene baktılar. Ama Irka ve ben, belki aniden fark ederler diye yüz üstü yattık ve gösteriyi tüm gözlerimizle izledik.

Ve "yaşlı adam" nihayet kızı becermeyi bırakıp ayağa kalkabilmek için kızın üzerinden indiğinde, onun yüzünü görebildik.

- “Bu o!!! O!!! Pirsingli ve dövmeli olan!!! Görmek!!! Bir de bileğinde parlayan bilekliği var!!! Bunu anlıyor!!!”…. Irka bunu kulağıma çok yüksek sesle fısıldadı ve ben de bizi duyabilecekleri korkusuyla ona "iğrendim".

Ama arkadaşım haklıydı ve o tam bir "şehir"di kız . Her zamanki gibi güzel, ince ve atletik, bu üç "yaşlı adam" arasında o kadar gülünç görünüyordu ki, erkek arkadaşının neden ortalıkta olmadığına hala şaşırdım.

Varsayalım ki "fazladan" "Orada" Artık seyirci yok, kız "doğal" davrandı. Bacaklarını esnetmeye başladı, muhtemelen ilk erkek onu çok uzun süre köpek stili pozisyonunda tuttu. "İçgüdüsel olarak" çıplak dizlerindeki kumları silkti. Doğal olarak giymediği külotunu düzeltmek için birkaç kez elini bacaklarının arasında gezdirdi diyebilirim. Üzerinde hiç elbise yoktu, tamamen çıplak duruyordu.

Ve sonra "yaşlılara" bir şey söyledi, daha doğrusu sordu. Yüksek sesli müzik yüzünden tam olarak ne olduğunu duyamadık ama görünüşe göre izin verilmişti çünkü içlerinden birinden olumlu bir baş işareti aldıktan sonra hemen kendini yıkamak için suya girdi. Yüzmeyin veya yüzmeyin, bunun yerine kendinizi yıkayın. Kelimenin tam anlamıyla dizlerine kadar nehre giren kız hemen suya oturdu ve bacaklarının arasını yıkamaya başladı.
Fakat uzun süre "yıkamadı". Bir süre sonra sudan çıkması emredildi. Üstelik bunu sipariş ettiler çünkü... Kız isteksizce itaat etti. Ve kıyıya gelir gelmez, ikinci "yaşlı adam" onu hemen tekrar kuma koydu ve üzerine yatıp onu çok sert bir şekilde sikmeye başladı. Kıyı boyunca karakteristik "sıçrama" sesi yeniden duyuldu ve hatta kızın inlediğini bile duydum. Zevkten mi yoksa tam tersi mi, acı veren hislerden mi, şimdi söyleyemem ama ara sıra dudaklarından bir inilti kaçtığı gerçeği hem ben hem de Irka’m tarafından duyuldu.

İkinci "yaşlı adam" kızı çok daha uzun süre sikti. Büyük olasılıkla ilkiyle aynı zamanda olmasına rağmen, arkadaşım ve ben her şeyi performansın ortasında yakaladık. Ama şimdi kızı nasıl siktiğine hayran kaldık, muhtemelen 15 dakikanın tamamı olmasa da 10 dakika boyunca. Onunla her şeyi çok sert bir şekilde yaptı, hatta kabaca söyleyebilirim, her yeni itişte penisini zorla ona doğru sürüyor ve açgözlülükle pençeliyor. aynı zamanda çıplak kalçaları ve bacakları dizlerinden bükülmüştü. Birkaç kez "yaşlı adam" kızın bacaklarının pozisyonunu omuzlarının üzerine atıncaya kadar değiştirdi ve sonra onu tekrar köpek stiline soktu. Üstelik çok güçlü ve sert birkaç itişten sonra “büyükbaba” aniden onu aldı ve onun üzerine atladı. "Yaşlı adam" oldukça iriydi ve şimdi kızın böyle bir domuzu sırtının alt kısmında tutmasının ne kadar zor olduğunu anlıyorum.
Muhtemelen arkadaşlarının önünde gösteriş yapmak isteyen "yaşlı adam", "biniciyi" taklit ederek kıza "sallanmaya" başladı ve kız direnemeyerek çıplak göğüsleriyle yere yığıldı. kum. Ancak domuz, sadece kalkmasına yardım etmek için değil, tam tersine, hemen onun üzerine çöktü ve zaten sırt üstü yatarak onu yeniden çok sert bir şekilde sikmeye başladı. Üstelik bu kez o kadar sert ve en önemlisi sık sık saldırıyordu ki kız zaten inlemeye, daha doğrusu sürekli çığlık atmaya başlamıştı.

Üçüncü "yaşlı adam" kıza izin vermedi. kendisi bunu istemese de kendini yıkamak için. Sessizce kumun üzerine uzandı ve az önce üzerinden çıkan domuzdan nefes almaya çalıştı. O anda bir nedenden dolayı müzik durdu ve Irka ve ben üçüncü "yaşlı adamın" kıza kalkmasını emrettiğini duyduk. Ama kumun üzerinde yatmaya devam etti ve sonra ona yaklaşarak çıplak ayağıyla çıplak poposuna oldukça sert bir şekilde şaplak atmaya başladı. Biliyorsun, yukarıdan aşağıya. Hiç acımadı ama çok aşağılayıcıydı.

Irka’nın kaç tokat duyduğunu bilmiyorum ama tam olarak 7 tokat saydım. Ama kız hala ayağa kalkmadı ve sonra üçüncü "yaşlı adam" bacağını kızın karnının altına soktu ve iterek onu kalkmaya zorladı. Ancak tamamen ayakları üzerinde durmasına izin verilmedi. Üçüncü "yaşlı adam" onu diz çökmeye zorladı ve onu ağzına almasını talep etmeye başladı.

Kızın neden hemen itaat etmediğini bilmiyorum. İşlerin neden "büyükbabanın" avucunu açarak yüzüne tokat atmaya başladığı noktaya geldiğini anlamıyorum. Çok değil, ama onu daha da aşağılayacak ve sonunda iradesini kırıp onu boyun eğmeye zorlayacak şekilde.

“Büyükbaba” da onu çok sert bir şekilde becerdi. Ancak bu kez kızın amı değil ağzıydı. Ve "yaşlı adam" penisini onun geniş açık ağzına doğru sürdü, testislerini ve taşaklarını kızın yüzüne sıçratmaya çalıştı. Ama hiçbir şey onun işine yaramadı. Daha doğrusu kocaman bir aleti boğazına tam olarak alamamıştı ve büyükbabası sinirlenmeye başlamıştı. Kızın yüzüne birkaç kez tokat attı, bu sefer oldukça sertti ve sonra bir noktada ona sırtını dönerek kıçı kızın yüzünün tam önünde olacak şekilde öne doğru eğildi.
Kahretsin, ona kıçını öpmesini emretti. Irka’yı bilmiyorum ama sözlerini çok iyi duydum, ona ne yapmasını emrettiğini tam olarak duydum. Ancak kız yüzünü “yaşlı adamın” poposundan ayırmadan durmasına rağmen kendisi de emre uymadı. Sonra aynı domuz kızın arkasında durdu ve kendi elleriyle onu kelimenin tam anlamıyla yüzünü çıplak kıçına gömmeye zorladı.

Kızın öpüp öpmediğini kesin olarak söyleyemem ya da sadece yüzünü gömdü, orada “nefes aldı”. Ancak "büyükbaba" oldukça uzun bir süre "pozda" durdu ve kızgın olmadığına bakılırsa onun eylemlerinden memnun kaldı. Bir noktada "büyükbaba" kız için "üzülmeye" karar verdi ve kız onu tekrar emmeye başlayabilsin diye yüzünü ona çevirdi. Bu sefer artık ağzına "tecavüz etmedi", ama kendisi dizlerinin üzerinde ona oral seks yaptı. Ve kızın ondan uzaklaştığında "tükürmediği" gerçeğine bakılırsa, adam doğrudan onun ağzına geldi ve kız son damlasına kadar yuttu...

Yapmıyorum Irka ve ben orada bir süre daha ne kadar oturduk biliyorum ama ne yazık ki çok geçmeden her şey bitti. Ayrıca kızın sanki birisinin onu tekrar isteyeceğini beklermiş gibi bir süre önlerinde dizlerinin üzerinde durduğunu ve sonunda ayağa kalkıp bir kez daha yıkanmak için nehre gittiğini de gördük.
Tam o sırada “yaşlı adamlardan” birinin telefonu çaldı, o da cevapladı ve hemen hazırlanmaya başladı. Daha doğrusu bütün erkekler toplanmaya başladı. Çabucak giyindiler, kişisel eşyalarını topladılar ve sonra kızı giyinmesine bile izin vermeden çıplak bir şekilde arabaya bindirdiler...

Sonra muhtemelen üç gün boyunca Irka art arda "çileye girdi" herkese bu "olaydan" bahsedecek ve hatta her şeyin nasıl olduğunu gösterecek. Üstelik arkadaşım o kadar etkilenmişti ki, "gösteri için" bana sahip olduğunu unuttu ve Svetka ve Tanya’nın sahilde her şeyin nasıl olduğunu anlayabilmesi için kendisinin diz çökmesine veya dört ayak üzerinde durmasına gerek yoktu.

Başka bir şey dikkatimi çekti. Öncelikle sadece kızın gözlerindeki değil genel olarak tüm görünüşündeki umutsuzluğu, hatta kıyameti unutamadım. Ayrıca güzel, genç bir kızın bir parmak tıklamasıyla tamamen çıplak bir şekilde arabaya bindirilebilmesi ve nerede olacağını bile sormadan uysal bir şekilde arabaya bindirilebilmesi beni ruhumun derinliklerine kadar etkiledi. alın, itaat etmeye başlayın.
Ve bir şey daha, yani Sonra farkettim ki, olup biten her şeyden gerçekten hoşlandığımı ve bir gün benim için de aynısının olmasını gerçekten istediğimi fark ettim....

Bunun gibi bir şey...
Ksenofon
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 3155
Registered for: 2 years 3 months
Orientation: heteroseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Yanıt: History_15_İlk GRUPBAG’im

Unread post by Ksenofon »

Natali_Natali, her zamanki gibi mükemmel. Çok gerçekçi ve kadına yönelik her türlü aşağılama ve şiddetin kategorik karşıtı olsam da, eğer oyun değilse keyifle okudum. Hikayenin ilk kısmı olağanüstü derecede seksi ve okunması kolay.
Bravo! Ve biraz daha bekliyoruz. "Tankları" icat eden bilgisayar oyunu geliştiricisini alçak sesle, minnettarlıkla selamlıyorum!
These users thanked the author Ksenofon for the post (total 3):
Christmas_Christmas, Fargal94, sapık
Автор темы
Christmas_Christmas
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Ksenofont: 04 Mar 2024, 12:30 Natali_Natali, her zamanki gibi mükemmel. Çok gerçekçi ve kadına yönelik her türlü aşağılama ve şiddetin kategorik karşıtı olsam da, eğer oyun değilse keyifle okudum. Hikayenin ilk kısmı olağanüstü derecede seksi ve okunması kolay.
Bravo! Ve biraz daha bekliyoruz. "Tankları" icat eden bilgisayar oyunu geliştiricisini saygıyla selamlıyorum!
incelemeniz için çok teşekkür ederim))).. .. "hikayenin ilk yarısında hâlâ "gözlemlerimi" ekleyebildim... ancak o zaman Itsoriya yeniden "format"ın ötesine geçip çok uzun hale gelecekti...
peki, ne oldu şiddet hakkında.... tam tersine, sadece sekste değil, sekste de hakimiyet kurmalarını gerçekten seviyorum))))...
These users thanked the author Christmas_Christmas for the post (total 2):
sapık, Denach
Автор темы
Christmas_Christmas
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

ah evet, bu Hikayede kullandığım "yaşlı adamlar" ve "büyükbabalar" kelimeleri için de özür dilerim.... gerçek şu ki, okul yıllarımda gerçekten öyle sanıyordum... yani, tüm erkek ve kadınlar 50 yaşın üzerinde olanlar.... işte böyle...
artık tabii ki benden yaşlı insanları farklı algılıyorum. Ama okulda durum aynen böyleydi, ben de o zaman “düşündüğüm” şeyleri “aynı kelimelerle” anlattım...
These users thanked the author Christmas_Christmas for the post (total 5):
Fargal94, sapık, Denach, Tanya, SeRg !$!
Ksenofon
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 3155
Registered for: 2 years 3 months

Unread post by Ksenofon »

Natali_Natali: 04 Mar 2024, 12:37
Ksenofont: 04 Mar 2024, 12:30 Natali_Natali, nasıl her zaman mükemmel. Çok gerçekçi ve kadına yönelik her türlü aşağılama ve şiddetin kategorik karşıtı olsam da, eğer oyun değilse keyifle okudum. Hikayenin ilk kısmı olağanüstü derecede seksi ve okunması kolay.
Bravo! Ve biraz daha bekliyoruz. "Tankları" icat eden bilgisayar oyunu geliştiricisini saygıyla selamlıyorum!
incelemeniz için çok teşekkür ederim))).. .. "hikayenin ilk yarısında hâlâ "gözlemlerimi" ekleyebildim... ancak o zaman Itsoriya yeniden "format"ın ötesine geçip çok uzun hale gelecekti...
peki, ne oldu şiddet hakkında....tam tersine, sadece sekste değil, sekste de hakimiyet kurmalarını gerçekten seviyorum)))...
Zaten anladım O. Ancak tahakküm, şiddet ve aşağılamayla aynı şey değildir. Ancak bunun kimse için önemi yoktur. Başkalarına karşı hayvanca tavırlarından zevk alan insanlara saygı duymuyorum.
Biçim elbette doğrudur, ancak kimse sizi bir sonraki hikayede bahçenizdeki yaşamın tanımına dönmekten alıkoyamaz. Ancak bu yalnızca benim dileğimdir ve sizi hiçbir şeye yükümlü kılmaz.

2 dakika 18 saniye sonra gönderildi:
Natali_Natali: 04 Mar 2024, 12:41 oh evet, bu Hikayede kullandığım "yaşlı adamlar" ve "büyükbabalar" kelimeleri için de özür dilerim.... gerçek şu ki okulumda Yıllardır ben de öyle düşünmüştüm... 50 yaşın üzerindeki tüm erkek ve kadınlar... yani, onlar böyle...
artık elbette benden yaşlı insanları farklı algılıyorum . Ama okulda da durum aynen böyleydi, ben de o zaman "aynı kelimelerle" "düşündüğümü" söyledim....
nOnlar yaşlı adam değiller ve kesinlikle büyükbaba da değiller, onlar yaşlı keçiler!
These users thanked the author Ksenofon for the post (total 3):
Christmas_Christmas, sapık, Denach
Автор темы
Christmas_Christmas
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Ksenofont: 04 Mar 2024, 12:50 Biçim elbette doğrudur, ancak kimse sizi bir sonraki hikayede bahçenizdeki yaşamın tanımına dönmekten alıkoyamaz.
belki size çocukluğumdan başka bir şey anlatacağım... ama bu kesin değil)))...

asıl Irka ve benim sahilde gördüğümüz şey.. .. O zamanlar erkeklerin o "şehirli" kıza tam olarak böyle davrandığını hiç anlamadım... ama büyük olasılıkla bir "neden" olduğunu düşünüyorum, sadece onları "dinlemesi" değil...
These users thanked the author Christmas_Christmas for the post (total 3):
Fargal94, sapık, Denach
Samara
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 121
Registered for: 1 year 4 months

Unread post by Samara »

Natali_Natali, Hikaye için teşekkürler, her şeyi okudum tek nefeste!
These users thanked the author Samara for the post (total 2):
Christmas_Christmas, sapık
Автор темы
Christmas_Christmas
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Samara: 04 Mar 2024, 13:58 Natali_Natali, Hikaye için teşekkürler , her şey tek seferde okundu!
geri bildirim için teşekkürler)))....
These users thanked the author Christmas_Christmas for the post:
sapık
Neşeli Roger
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 224
Registered for: 1 year 5 months

Unread post by Neşeli Roger »

Natali_Natali,
Her zamanki gibi süper !!!! :)
:spasibo: :spasibo: :spasibo:
n
Harika komşunuz bahçenizde yaşıyordu. Ben de bunlardan birinin yanına çömelirdim :)
Peki, o zaman nehirde, siz ve Ira arabaların nereye gittiğini takip etmeye çalıştınız mı?
These users thanked the author Neşeli Roger for the post (total 2):
sapık, Christmas_Christmas
Fargal94
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 3751
Registered for: 3 years 1 month

Unread post by Fargal94 »

Natali_Natali, Minnettarlıkla! :spasibo: :spasibo: :spasibo: :spasibo: :spasibo: :tulpans:
Kendimi tekrarlamak istemiyorum ama çok çekici ve çok erotik!
These users thanked the author Fargal94 for the post:
Christmas_Christmas
VidaFIX
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 418
Registered for: 2 years 11 months

Unread post by VidaFIX »

Okuması inanılmaz derecede ilginçti. Bir nefeste gitti. Yazarın kızı, duyguları neredeyse %100 aktaran tatlı bir kız ve bunun sweatshirt giymiş bir kediyle ilgili bir hikaye olmadığı hemen anlaşılıyor.
5 üzerinden 5, Natalie. Daha fazla yaz
These users thanked the author VidaFIX for the post (total 2):
sapık, Christmas_Christmas
sapık
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 343
Registered for: 2 years 6 months

Unread post by sapık »

Harika bir hikaye! Hikayelerinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz. Çok heyecan verici.
These users thanked the author sapık for the post (total 2):
Fargal94, Christmas_Christmas
Автор темы
Christmas_Christmas
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Fargal94: 04 Mar 2024, 22:25 Natali_Natali, Minnettarlıkla! :spasibo: :spasibo: :spasibo: :spasibo: :spasibo: :tulpans:
Kendimi tekrarlamak istemiyorum ama çok çekici ve çok erotik!
teşekkür ederim yorumunuz için çok teşekkür ederiz))) ...
Fargal94
Автор темы
Christmas_Christmas
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

sapık: 05 Mar 2024, 11:27 Harika bir hikaye! Hikayelerinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz. Çok heyecan verici.
geri bildiriminiz için teşekkürler)))...
Автор темы
Christmas_Christmas
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

ScrewF: 05 Mar 2024, 02:59 Okuması inanılmaz derecede ilginçti. Bir nefeste gitti. Yazarın kızı, duyguları neredeyse %100 aktaran tatlı bir kız ve bunun sweatshirt giymiş bir kediyle ilgili bir hikaye olmadığı hemen anlaşılıyor.
5 üzerinden 5, Natalie. Tekrar yazın
inceleme için teşekkürler)))... Hikayeyi beğenmenize hiç memnun olmadım....
Автор темы
Christmas_Christmas
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Jolly Roger: 04 Mar 2024, 17:37 Natali_Natali ,
Her zamanki gibi süper!!!! :)
:spasibo: :spasibo: :spasibo:
n
Harika komşunuz bahçenizde yaşıyordu. Ben de bunlardan birinin yanına çömelirdim :)
Peki, o zaman nehirde, sen ve Ira arabaların nereye gittiğini takip etmeye çalıştınız mı?
geri bildiriminiz için teşekkür ederim))))... eğer komşumu görürsem, ona kesinlikle onun yanına çömelmek istediğinizi söylerim))))...
şaka yapıyorum... ama şimdi başlayacak...
Fargal94, Neşeli Roger
Fargal94
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Natali_Natali, ancak bu sizin üçlünüz değil)
These users thanked the author Fargal94 for the post (total 2):
Christmas_Christmas, Canis91
Автор темы
Christmas_Christmas
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Fargal94: 05 Mar 2024, 12:59 Natali_Natali, ama bu senin değil üçlü )
meğer evet, grup benim değil))))... Irka ile benim, ortak)))...
Şaka yapıyorum elbette.. gerçi... işte tüm bunlara nasıl "bakılacağı"... O kadar çok izlenim ve deneyim yaşadım ki, sanki ben de katılımcıymışım gibi....
Fargal94, Denach
Fargal94
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Natali_Natali: 05 Mar 2024, 14:13
Fargal94: 05 Mar 2024, 12:59 Natali_Natali, ancak bu sizin üçlünüz değil)
öyle görünüyor ki evet, grup benim değil))))... Irka ile benim, ortak)) )...
Elbette şaka yapıyorum.. gerçi... işte tüm bunlara nasıl "bakılacağı"... O kadar çok izlenim ve deneyim yaşadım ki, sanki ben de katılımcıymışım gibi.. ..
Katılımınızla bir hikaye bekliyor olacağım
These users thanked the author Fargal94 for the post (total 2):
Christmas_Christmas, Canis91
Автор темы
Christmas_Christmas
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Fargal94: 05 Mar 2024, 14:30
Natali_Natali: 05 Mar 2024, 14:13
Fargal94: 05 Mar 2024, 12:59 Natali_Natali, ama bu sizin üçlünüz değil)
öyle görünüyor ki evet, grup benim değil))))... Irka ile benim , yaygın))) ...
Şaka yapıyorum elbette.. yine de... tüm bunlara nasıl bakacağım... O kadar çok izlenim ve deneyim yaşadım ki, sanki ben de katılımcıymışım gibi ....
Katılımınızla bir hikaye bekliyor olacağım
so bir sonraki hikayede "grup seksinin" ana katılımcısı ben olacağım... Gelecek hafta ekleyeceğim...
Fargal94, Canis91, Oksana
Canis91
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 793
Registered for: 1 year 6 months

Unread post by Canis91 »

Natali_Natali, :Rose:
https://i.postimg.cc/9MXP27kT/6495285696.jpg.
Фот фроляйн, чоколад за интересный рассказ :smile138:
These users thanked the author Canis91 for the post (total 2):
Christmas_Christmas, Fargal94
Автор темы
Christmas_Christmas
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Canis91: 05 Mar 2024, 16:44 Natali_Natali, :Rose :
https://i.postimg.cc/9MXP27kT/6495285696.jpg.
Фот фроляйн, чоколад за интересный рассказ :smile138:
большое спаисбо и за отзыв.. и за шоколадку)))...
Canis91
Автор темы
Christmas_Christmas
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Jolly Roger: 04 Mar 2024, 17:37 Peki, nehirde, sen ve Ira arabaların nereye gittiğini takip etmeye çalıştınız mı?
Lanet olsun, nereye gittiniz? arabalar gitti mi? Bunun için zamanımız yoktu. Daha doğrusu Irka’m... kıyıya indi ve kumda "izler" aramaya başladı... yani sperm ve cinsel ilişkiden sonra kalan her şeyi.. Hemen söyleyeyim, yapmadım’ Aramada ona yardımcı olmayacağım çünkü bunun "kaldığını" zaten biliyordum, t.s. Bunu zaten kendim denedim. Ancak tepkisine bakılırsa Irka’nın hâlâ bir "kız" olduğunu ve henüz hiçbir şeyi olmadığını fark ettim))),,,,
2 saat 34 dakika 45 saniye sonra gönderildi:
fakat Irka’nın kafasında kendi hamamböcekleri vardı..... Yanılıyor olabilirim
These users thanked the author Christmas_Christmas for the post (total 4):
Canis91, Fargal94, Neşeli Roger, Denach
Canis91
Orgazm!
Orgazm!

Unread post by Canis91 »

Hatırlıyorum... 2001’de bir kez bir fırında çalışmıştım (c).
Ve benden biraz büyük bir teyzem vardı. Uzun boblu uzun dişbudak sarısı. Göğüs iki gibi bir şey. Birçok kişi ona dudaklarını yaladı. Ve o sanki... Sanki hepiniz hayvansınız. Genel olarak Buz Kraliçesi.
Yani sırtına ne olursa olsun hastanede bir şekilde hastalandı. Tüm şirketle birlikte onu ziyaret etmeye karar verdik.
Bir kez ziyaret ettik, iki kez ziyaret ettik...
Üçüncü seferde sadece ikimiz vardık. Küçük oğlum Senechka ve ben. Biz oturduk. Po ein sigaraları kullanıldı. Burada Buz Kraliçesi bana insan sesiyle şöyle diyor: Hadi yürüyüşe çıkalım, kambur köpek...
Ve söylemeliyim ki tıp kurumundan 15 dakika uzakta İnsan Ormanı’na benzer bir orman alanı vardı. 44 Ağustos. Akıntı daha çok tıkanmıştı.
Genel olarak aptal beni ormanın vahşi doğasına taşıdı. Ve diyor ki: Gerçekten bana tecavüz etmek istiyor musun?
Ve sana nasıl sarılacağını ve soğuk, kırmızı ve dolgun dudaklarıyla seni nasıl içine çekeceğini...
Ve Giydiği elbise askılı bir yazlık elbiseye benziyordu. Ancak iç çamaşırının bir kısmı tamamen eksikti.
Evet ve mahrem kısmı bir bebeğin şifresi gibi pürüzsüzdü.
Genel olarak günah işledik. İki kere. Bir kere bunu kabul etti. Ve sonra büstünüzde.
O kadar saçmalıktı ki minikler...
These users thanked the author Canis91 for the post (total 3):
Fargal94, tahmini, sapık
Автор темы
Christmas_Christmas
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Canis91: 06 Mar 2024, 11:15 Hatırlıyorum... 2001’de bir kez bir fırında çalışmıştım (c).
Ve benden biraz büyük bir teyzem vardı. Uzun boblu uzun dişbudak sarısı. Göğüs iki gibi bir şey. Birçok kişi ona dudaklarını yaladı. Ve o sanki... Sanki hepiniz hayvansınız. Genel olarak Buz Kraliçesi.
Yani sırtına ne olursa olsun hastanede bir şekilde hastalandı. Tüm şirketle birlikte onu ziyaret etmeye karar verdik.
Bir kez ziyaret ettik, iki kez ziyaret ettik...
Üçüncü seferde sadece ikimiz vardık. Küçük oğlum Senechka ve ben. Biz oturduk. Po ein sigaraları kullanıldı. Burada Buz Kraliçesi bana insan sesiyle şöyle diyor: Hadi yürüyüşe çıkalım, kambur köpek...
Ve söylemeliyim ki tıp kurumundan 15 dakika uzakta İnsan Ormanı’na benzer bir orman alanı vardı. 44 Ağustos. Akıntı daha çok tıkanmıştı.
Genel olarak aptal beni ormanın vahşi doğasına taşıdı. Ve diyor ki: Gerçekten bana tecavüz etmek istiyor musun?
Ve sana nasıl sarılacağını ve soğuk, kırmızı ve dolgun dudaklarıyla seni nasıl içine çekeceğini...
Ve Giydiği elbise askılı bir yazlık elbiseye benziyordu. Ancak iç çamaşırının bir kısmı tamamen eksikti.
Evet ve mahrem kısmı bir bebeğin şifresi gibi pürüzsüzdü.
Genel olarak günah işledik. İki kere. Bir kere bunu kabul etti. Ve sonra büstünüzde.
O kadar saçmalıktı ki çocuklar...
Click to expand ...
lanet.. "Eski Kilise" gibi bir şey yazmışlar "Dil... Neredeyse hiçbir şey anlamadım... Daha doğrusu asıl konuya konsantre olamadım...
These users thanked the author Christmas_Christmas for the post (total 4):
Natalie, sapık, Denach, Endişeli
Mark0001
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 109
Registered for: 1 year 4 months

Unread post by Mark0001 »

Merhaba Natalie
Nasılsın??

Şu tarihten sonra gönderildi:
Merhaba Natalie
Nasılsın??
Автор темы
Christmas_Christmas
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Mark0001: 06 Mar 2024, 15:28 Merhaba Natalie
Nasılsın??

Şu tarihten sonra gönderildi:
Merhaba Natalie
Nasılsın??
damn.. benim bölüm başkanım olarak üniversite dedi ki... "Savcının yapacak işleri var. Benim de... yapacak çok işlerim var"...
şaka yapıyorum... neden bu soru?
Canis91
Orgazm!
Orgazm!

Unread post by Canis91 »

Natali_Natali, Ey Forumun gözlerinin ışığı.
Biz Çukçi halkı asla yazar değiliz. Biz sadece harfleri okumayı biliyoruz :evet:
Elimden geldiğince düşüncelerimi ifade ettim. :muza:
Автор темы
Christmas_Christmas
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Canis91: 06 Mar 2024, 16:54 Natali_Natali, о свет очей Форума
блин....
Canis91, Fargal94
Neşeli Roger
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 224
Registered for: 1 year 5 months

Unread post by Neşeli Roger »

Natali_Natali: 05 Mar 2024, 21:40 Ama tepkisine bakılırsa Irka’nın hala bir "kız" olduğunu ve henüz hiçbir şey yaşamadığını fark ettim))),,,,

2 saat sonra gönderildi 34 dakika 45 saniye:
algerçi Irka’nın kafasında kendi hamamböcekleri vardı..... Yanılıyor olabilirim
Ira’da zaten vardı, yoksa henüz gerçekleşmedi mi? :) Neyse, üzülmeyin, herkes ilgileniyor.
These users thanked the author Neşeli Roger for the post:
Canis91
Sibiryak89
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 4644
Registered for: 4 years 6 months

Unread post by Sibiryak89 »

https://i.postimg.cc/sgCwYyyB/1000035667.jpg
Тебе весенние цветы 😊
These users thanked the author Sibiryak89 for the post:
Christmas_Christmas
Eustace
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 5016
Registered for: 1 year 9 months

Unread post by Eustace »

Ne kadar lezzetli bir Tükür Forumumuzdaki 50+ Yaşlı Beylerin Hitabına, Ahuya’dayım... "Yaşlı Adam, Yaşlı Adam, Büyükbaba, Buruşuk Kıçı Olan Domuz" vb... Bravo! Bravissimo!!! İyi tavırlarından dolayı sessizler, inanıyorum ki TS 50+ tüm Forum üyelerinden kamuya açık bir özür dilemek ve bir yalanlama yayınlamak zorundadır....
These users thanked the author Eustace for the post (total 3):
Canis91, Fargal94, Sibiryak89
Hımmm
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 478

Unread post by Hımmm »

Hala okuyor musun?
TS neyi hayal ediyor? Biraz pajalusta alabilir miyim?)
These users thanked the author Hımmm for the post:
Canis91
Автор темы
Christmas_Christmas
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Сибиряк89: 06 Mar 2024, 21:05 https://i.postimg.cc/sgCwYyyB/1000035667.jpg
Тебе весенние цветы 😊
большое спасибо)))....
Sibiryak89
Natalie
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 207
Registered for: 1 year 7 months

Unread post by Natalie »

Hmmmm: 07 Mar 2024, 05:15 Hala okuyor musun?
TS neyi hayal ediyor? Biraz pazhalusta alabilir miyim?)
mzhm hakkında)

çok teşekkür ederim)))....
nNatali_Natali, teşekkür ederiz şehvetli hikaye
Last edited by Natalie on 07 Mar 2024, 11:38, edited 1 time in total.
These users thanked the author Natalie for the post (total 2):
Christmas_Christmas, Fargal94
Автор темы
Christmas_Christmas
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

sadece bir hatırlatma.... kişisel bir şey değil, her zaman söylediğim gibi..
siz tuhaf insanlarsınız.... yani, Tarih’ten hoşlanmıyorsunuz... ve okumuyorsunuz, öyleyse neden içeri girin ve bir yorum daha bırakın.. sadece anlamıyorum...
Hmmmm: 07 Mar 2024, 05:15 Hala okuyor musun?
TS ne hayal ediyor? Biraz pazhaloust alabilir miyim?)
Eğer ilgilenmiyorsan ve okumuyorsan, o zaman ne hayal ettiğimi veya ne hayal ettiğimi umursuyor musun? en azından kısaca, en azından nasıl?
Fargal94, Sibiryak89, Tanya
Автор темы
Christmas_Christmas
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Eustace: 07 Mar 2024, 04:21 Ne kadar lezzetli bir Tükür Forumumuzdaki 50+ Yaşlı Beylerin Hitabına, Ahuya’dayım... "Yaşlı Adam, Yaşlı Adam, Büyükbaba, Buruşuk Kıçı Olan Domuz" vb.. Bravo!!! Bravissimo!!! terbiyeli oldukları için sessizler, sanırım TS 50+ tüm Forum üyelerinden kamuya açık bir özür dilemek ve bir yalanlama yayınlamak zorunda...
aikinci kez özür dilerim.. .. Zaten biraz daha yüksek özür dilemiştim... peki, görmediyseniz tekrar kopyalayacağım..
oh evet , Bu Hikayede kullandığım "yaşlı adamlar" ve "büyükbabalar" kelimeleri için de özür dilerim... Gerçek şu ki, okul yıllarımda gerçekten de öyle sanıyordum... yani, hepsi bu 50 yaş üstü erkek ve kadınlar... işte böyle.... artık tabii ki benden yaşça büyük insanları farklı algılıyorum. Ama okulda da durum tam olarak böyleydi, ben de o zaman "düşündüğüm" "aynı kelimelerle" anlattım....
Fargal94
Natalie
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 207
Registered for: 1 year 7 months

Unread post by Natalie »

İlgimi çekti.
Gerçekten MFM’si olan var mıydı?
Konu dışı için özür dilerim, bugün tamamen kayboldum
Last edited by Natalie on 07 Mar 2024, 11:43, edited 1 time in total.
These users thanked the author Natalie for the post:
Fargal94
Автор темы
Christmas_Christmas
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Natalie: 07 Mar 2024, 11:37 Natali_Natali, hassas hikayeniz için teşekkür ederiz
geri bildiriminiz için teşekkür ederiz)))....
Eustace
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 5016
Registered for: 1 year 9 months

Unread post by Eustace »

Natali_Natali: 07 Mar 2024, 11:40
Ne kadar lezzetli bir Tükür Forumumuzdaki 50 yaş ve üzeri yaşlı Beylerin Hitabına, Ahuya’dayım... "Yaşlı Adam, Yaşlı Adam, Büyükbaba, Buruşuk Kıçı Olan Domuz" vb... Bravo!!! Bravissimo!!! terbiyeli oldukları için sessizler, sanırım TS 50+ tüm Forum üyelerinden kamuya açık bir özür dilemek ve bir yalanlama yayınlamak zorunda...
aikinci kez özür dilerim.. .. Zaten biraz daha yüksek özür dilemiştim... peki, görmediyseniz tekrar kopyalayacağım..
oh evet , Bu Hikayede kullandığım "yaşlı adamlar" ve "büyükbabalar" kelimeleri için de özür dilerim... Gerçek şu ki, okul yıllarımda gerçekten de öyle sanıyordum... yani, hepsi bu 50 yaş üstü erkek ve kadınlar... işte böyle....
artık tabii ki benden yaşça büyük insanları farklı algılıyorum. Ama okulda da durum tam olarak böyleydi, ben de o zaman "düşündüğüm" şeyleri "aynı kelimelerle" anlattım....
Click to expand ...
bunu nereye kopyaladın??? :-D öyle bir şey yok ama bu!!!!!
Natali_Natali: 04 Mar 2024, 12:06 Şirkette sadece bir kız vardı ama üç erkek vardı. Herkes "yaşlıdır" ve ergenlik yıllarımda "50’den fazla" olan herkesi yaşlı sayıyordum
ve daha yaşlı nesle yönelik aşağılayıcı hakaretler var!! !! :ireful1:
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Seks hikayeleri, hikayeler, fanteziler”