Meslekler ve kahrolası
-
Автор темыZorba Carrie
- Nirvana’dayım
- Total posts: 5139
- Registered for: 2 years
- Orientation: heteroseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Meslekler ve kahrolası
Konu başka bir başlıktaki bir tartışmadan ilham aldı. Gündelik seks şansının/riskinin daha yüksek olacağı meslekler olduğunu düşünüyor musunuz? Mesela bir masaj terapisti her zaman birinin cesedini elinin altında tutar. Eğer vücut güzel ve baştan çıkarıcıysa, o zaman masaj terapistinin bir şansı vardır ve karısının veya kız arkadaşının da riski vardır. Spor salonunda eğitmen olarak çalışırken kocası onu aldatan harika bir kız tanıyorum. Bir başka arkadaş da şöyle dedi: Peki, ne istiyorsun, hocanın işi bu..... seks ihtimali/riski var, bunu herkes biliyor!
Böyle meslekler hakkında sohbet edelim mi? Peki, eğer böyle bir mesleğin olmadığını ve gündelik seksin herhangi bir işte olabileceğini düşünüyorsanız - spor salonunda, hatta bir restoranın mutfağında, hatta kütüphanede, hatta morgda bile - siz de yazın. Ofisi denklemin dışında bırakalım, olur mu? Ofiste seks çok açık ve 100.500 kez tartışıldı, artık ilgi çekici değil. Mesleklerle ilgileniyorlar) Bakalım?
Söyle bana!
Böyle meslekler hakkında sohbet edelim mi? Peki, eğer böyle bir mesleğin olmadığını ve gündelik seksin herhangi bir işte olabileceğini düşünüyorsanız - spor salonunda, hatta bir restoranın mutfağında, hatta kütüphanede, hatta morgda bile - siz de yazın. Ofisi denklemin dışında bırakalım, olur mu? Ofiste seks çok açık ve 100.500 kez tartışıldı, artık ilgi çekici değil. Mesleklerle ilgileniyorlar) Bakalım?
Söyle bana!
- These users thanked the author Zorba Carrie for the post (total 3):
- Venüs, sapık, Yağmurcu
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2154
- Registered for: 1 year 7 months
- Orientation: biseksüel
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 61
- Registered for: 1 year 9 months
Re: Meslekler ve sikişmek
Evet, patolojik bir anatomi yoktu ama "yıkama" nedeniyle kapatılan bölümde hasta yoktu ama hâlâ hava ambulansı olduğu için personelin görev başında olması gerekiyordu, peki ZHMJ’de bir kolektif bu şekilde oluşturuldu, öyleydi çok uzun zaman önce, ancak 90’ların sonlarında
- These users thanked the author Doktor Watson for the post (total 3):
- Zorba Carrie, Fargal94, Ahah
-
Автор темыZorba Carrie
- Nirvana’dayım
Burada, ayrı bir soru - doktorlar arasında neden bu kadar çok seks var? Gece nöbeti, sabahlıklar..... - başka neden var?)
1 dakika 7 saniye sonra gönderildi:
Dr. Watson: ↑27 Feb 2024, 21:58 Patolojik anatomi yoktu ama "yıkama" nedeniyle kapatılan bölümde hasta yoktu ama hala hava olduğu için personelin görev başında olması gerekiyordu ambulans, peki böyle zhmzh topluluğu uzun zaman önce kuruldu. Ancak 90’ların sonundaydı
Burada, ayrı bir soru - doktorlar arasında neden bu kadar çok seks var? Gece nöbeti, sabahlıklar..... - başka neden var?)
1 dakika 7 saniye sonra gönderildi:
O halde McDonald’s veya Decathlon spor mağazasıdır)
- Venüs, sapık, Slogancı
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 61
- Registered for: 1 year 9 months
neden toplum böyle karar verdi, aslında fazla bir şey değil, sadece zaman yok, o bütün gece oluyor “Cihazın kulplarını çeviriyorsun.” Ama işten sonra, gençliğimizde sık sık bir araya gelirdik-)))Hooligan Carrie: ↑27 Feb 2024, 22:11 Burada ayrı bir soru var: doktorlar arasında neden bu kadar çok seks var? Gece nöbeti, sabahlıklar..... - yoksa
- These users thanked the author Doktor Watson for the post (total 3):
- Zorba Carrie, Canis91, seksforumu_
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2085
- Registered for: 2 years 8 months
Muhtemelen karnenin en üstünde üst düzey yetkililerin servis personelinin çalışmaları vardır. Bunlar sekreterler, asistanlar, her türlü danışman vb. Bana öyle geliyor.
-
Автор темыZorba Carrie
- Nirvana’dayım
Bunu hiç düşünmedim bile) Yani, neredeyse varsayılan olarak bir sekreter patronu berbat mı eder? Hayatta bu tür seçenekleri biliyor musunuz?
-
Автор темыZorba Carrie
- Nirvana’dayım
Ve işte bir tane daha. Aktör/aktris – bu işte çok fazla seks var, sence de öyle değil mi? Örneğin orkestradaki bir müzisyene ne dersiniz?
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2085
Evet biliyorum, aslında bunda kötü bir şey görmüyorum. Kulağa biraz alaycı geliyor "patronu berbat." Patronlar genellikle çok hoş ve nazik adamlardır. Ve her gün uzun saatler süren ortak çalışma çoğu zaman bu kategorilere sempati duyulmasına yol açıyor. Bu yakınlık sadece bir taş atımı uzaklıkta.Hooligan Carrie: ↑27 Feb 2024, 22:33Bunu hiç düşünmedim bile) Yani, neredeyse varsayılan olarak bir sekreter patronu berbat mı eder? Hayatta bu tür seçenekleri biliyor musunuz?
- These users thanked the author Tanya for the post (total 2):
- Zorba Carrie, Slogancı
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 71
- Registered for: 1 year 3 months
Karışık ekipleri alırsak, bunda bir şeyler var))) 1998 yılında bir termik santralde operatör olarak çalıştım. Vardiyada iki erkek ve iki kadın vardı))) Yani vardiyalarda her zaman aşk tanrısı vardı))) Vardiyadaki kadınlardan biriyle eğlendim)))) Ben bekarım))) O bekar. SÜPER
- These users thanked the author Çatkır46 for the post:
- Zorba Carrie
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 343
- Registered for: 2 years 4 months
Metreslerin çoğu insanlarla çok çalışan personeldendi. Kasiyerler, yöneticiler vb.
- These users thanked the author sapık for the post:
- Zorba Carrie
-
- Orgazm!
- Total posts: 686
- Registered for: 1 year 10 months
Oyunculuk) Her zaman bir risktir. Aşk sahnelerinde partnerinizle kimya kurduğunuz zaman çizgiyi aşma şansınız her zaman vardır.
Benim için kişisel olarak bir kriter var; eğer eşim oyunu veya filmdeki başka bir kadınla birlikte olduğum sahneyi beğenmediyse, o zaman zirvedeydim)
Benim için kişisel olarak bir kriter var; eğer eşim oyunu veya filmdeki başka bir kadınla birlikte olduğum sahneyi beğenmediyse, o zaman zirvedeydim)
- These users thanked the author Yağmurcu for the post:
- Zorba Carrie
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2391
- Registered for: 3 years 3 months
İnsanı yer yapan yer değil, adamdır...
- These users thanked the author ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊ for the post:
- Zorba Carrie
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1070
Bir arkadaşım fitness eğitmeniydi, atletti, yakışıklı bir adamdı, müşterileri bu şekilde sikti, sonra Armani’de danışman olarak çalıştı, ayrıca orada sık sık zengin müşterilerle çalıştı ve sonra bana bağlanıp gitti. dibe doğru, artık iskelet zar zor hayatta
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 70
- Registered for: 3 years 6 months
İş hakkında söylemek zor. Belki erkek takımında kızlar da vardır ve bunun tersi de geçerlidir.
Bir araba servis merkezinde bir çeşit yönetim diyelim.
Ama hayatımda çoğu insanın öğretmenler ve eğitimciler olduğunu fark ettim. Neyle bağlantılı olduğunu bilmiyorum. Belki iş yerinde erkeklerin ilgisizliğinden kaynaklanmaktadır.
Bir araba servis merkezinde bir çeşit yönetim diyelim.
Ama hayatımda çoğu insanın öğretmenler ve eğitimciler olduğunu fark ettim. Neyle bağlantılı olduğunu bilmiyorum. Belki iş yerinde erkeklerin ilgisizliğinden kaynaklanmaktadır.
- These users thanked the author Karanlık Lord for the post (total 2):
- sapık, seksforumu_
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 6486
- Registered for: 2 years 2 months
))) Bence bir organizasyonda en az bir erkek ve bir kadın varsa, orada ne yaparlarsa yapsınlar seks zaten mümkün. Eğer gerçekten istiyorlarsa. Bir yandan bu, diğer yandan iş yerinde seksle ilgili pek çok hikaye sadece fantezidir. Çünkü işyerinde seks hoş karşılanmıyor, bunu yapacak yer ya da zaman yok. Bu düzenli seksle ilgilidir, ancak pek çok insan bunu muhtemelen en az bir kez yaşadı ve elbette ben de yaşadım.
Konudan ve kişisel deneyimimden yola çıkarak konuşursak, öğrenciyken orkestra şefi olarak çalıştım, işyerinde seks sık sık oldu. Ekip gençti ve rüzgar kafalarındaydı)))
Konudan ve kişisel deneyimimden yola çıkarak konuşursak, öğrenciyken orkestra şefi olarak çalıştım, işyerinde seks sık sık oldu. Ekip gençti ve rüzgar kafalarındaydı)))
- These users thanked the author Venüs for the post (total 4):
- Zorba Carrie, Kral Kuş, sapık, Slogancı
-
- ön sevişme
- Total posts: 121
- Registered for: 1 year 3 months
Başkalarını bilmeden size iş tecrübemi anlatacağım) 15 yıl B2B satışlarda çalıştım, ofis işleri, sürekli iş gezileri, 2007’de çalışmaya başladım, sonra iş ortaklarıyla harcamak ya da bitirmek norm haline geldi. restoranlarda, hamamlarda vb. hemen hemen her iş gezisine içki ve seks eşlik ediyordu, ayrıca bir iş gezisinden önce bu şehirde her zaman bir çift bulmaya çalıştım, çoğu zaman işe yaradı, ayda ortalama 2 iş gezisi vardı, Yılda 50 uçuş. Satış departmanının başına geçtiğimde, o zamanlar restoranlarda ve hamamlarda müzakerelerin iş gibi yapılması artık alışılmış bir şey değildi, ama ben de büyüdüm, olgunlaştım ve fabrikalardaki tedarik işçilerini sık sık siktim, bazı şehirlerde kalıcı kızlar ve/veya çiftler vardı ve onlarla tanıştılar, ayrıca ofiste 2 asistan ve 17 kişinin komutası altında bir departman vardı, asistanlardan birini düzenli olarak sikti ve nasıl da berbattı, aman tanrım , gerçekten yeteneği var, dayanmak zordu, departmanının yöneticilerinden birinin karısını sikti, muhtemelen bilmiyordu, her zaman onun sevimli ağzını bir kez daha spermle doldurduktan sonra benden merhaba dememi istedi kocası) Eh, artık satışlardan yoruldum, faaliyet alanımı değiştirdim, birkaç yıldır evde çalışıyorum, çok sıkıldım (((
- These users thanked the author Samara for the post (total 3):
- Zorba Carrie, sapık, Ahah
-
Автор темыZorba Carrie
- Nirvana’dayım
-
Автор темыZorba Carrie
- Nirvana’dayım
Bu arada ben de bir rehberle hızlı seks yaptım) Yani başka bir seks mesleği, ortaya çıkıyor.. ..Strecoza: ↑28 Feb 2024, 09:26 kişisel deneyimlerime dayanarak, öğrenciyken şef olarak çalıştım, işyerinde seks yaygındı. Ekip gençti ve rüzgar kafalarındaydı))
- Kral Kuş, Venüs, Geniş
-
Автор темыZorba Carrie
- Nirvana’dayım
Muhtemelen stresi gidermeye ihtiyaçları var. Çok fazla stres.
Gerçekten mi?! Vay be...Karanlık Lord: ↑28 Feb 2024, 08:50hayatımda en berbat durumda olanların öğretmenler ve eğitimciler olduğunu fark ettim

- These users thanked the author Zorba Carrie for the post:
- Slogancı
-
Автор темыZorba Carrie
- Nirvana’dayım
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1371
Gündelik seks riski açısından binek araç kondüktörlerini sıralama tablosunda ilk sıraya koyardım.
Ve sağlık çalışanları ve hatta masaj terapistleri bile KMK’nın daha çok kalıplaşmış örnekleridir.
Ve sağlık çalışanları ve hatta masaj terapistleri bile KMK’nın daha çok kalıplaşmış örnekleridir.
- These users thanked the author Kral Kuş for the post (total 3):
- Zorba Carrie, sapık, Slogancı
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 70
- Registered for: 1 year 6 months
Asıl mesele, bir kadın ekibinin olması gerektiği)) Ben böyle bir şeyde çalışıyorum, birkaç yıldır kurumsal bir partiden sonra birçok meslektaşımı becerdim, çoğunlukla bunu evli kadınlara veriyorlar, en ahlaksız ve aç olanlar onlar...
-
Автор темыZorba Carrie
- Nirvana’dayım
Ve - evet, diş hekimleriyle seks yapmak zordur. Yine de..... :göz kırp:
Burada tek seferde hızlı sekse ilişkin kişisel istatistikler var - hem kondüktör hem de aynı zamanda doktor olan masaj terapisti oldu. ))) Ve bu arada aşçılar lanet bir meslektir. Doğru, diğer ortakların mesleklerini her zaman bilmiyordum ama bunlar sadece işyerindeydi.
Ve - evet, diş hekimleriyle seks yapmak zordur. Yine de..... :göz kırp:
- Yağmurcu, sapık, Ahah
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1371
Çok zor. Tecrübem vardı (elbette onların iş yerinde değil). Her iki yönde de oral seks tamamen göz ardı ediliyor. Forumdaki bir kız bunun profesyonel bir deformasyon olduğunu öne sürdü.
- These users thanked the author Kral Kuş for the post (total 2):
- Zorba Carrie, sapık
-
Автор темыZorba Carrie
- Nirvana’dayım
Fakat tiyatro çevrelerinden Andrei Mironov’un daha önce bir aktrisle yatmamışsa onunla birlikte oynamayı asla kabul etmediğini duydum. Tam olarak söylediğiniz gibi: o zaman kimya yoktur.
Film sonrası oyunculuk düetlerinin bir çift olarak birlikte yaşamaya devam etmesi tesadüf değil. Bir süre için. Doğru, burada her zaman pazarlamadan şüpheleniyorum))))Rainmaker: ↑28 Feb 2024, 05:35 Oyunculuk) Her zaman bir risktir. Aşk sahnelerinde partnerinizle kimya kurduğunuz zaman çizgiyi aşma şansınız her zaman vardır.
Benim için kişisel olarak bir kriter var; eğer eşim oyunu veya filmdeki başka bir kadınla birlikte olduğum sahneyi beğenmediyse, o zaman zirvedeydim) n
Fakat tiyatro çevrelerinden Andrei Mironov’un daha önce bir aktrisle yatmamışsa onunla birlikte oynamayı asla kabul etmediğini duydum. Tam olarak söylediğiniz gibi: o zaman kimya yoktur.
- sapık
-
Автор темыZorba Carrie
- Nirvana’dayım
Kaplama takmadan önce bir kızın tüm ön dişlerini çıkaran bir diş hekimi hakkında bir hikaye okudum. ve geceleri kötüleşen durumu bahanesiyle onu görmeye geldi, hayatının en iyi oral seks yaptı: dişleri müdahale etmedi.
- sapık
-
- Orgazm!
Bu gerekli değil, elbette arzu edilir. Biraz daha yumuşak bir seçenek yaptık - karşılıklı oturduk ve gözlerinin içine bakarak cinsel anlamda nasıl ve ne yapacağımızı hayal ettik. Aynı zamanda yakınlaşmaya da yarıyor.Hooligan Carrie: ↑28 Feb 2024, 10:31Film sonrası oyunculuk düetlerinin bir çift olarak birlikte yaşamaya devam etmesi tesadüf değil. Bir süre için. Doğru, burada her zaman pazarlamadan şüpheleniyorum))))Rainmaker: ↑28 Feb 2024, 05:35 Oyunculuk) Bu her zaman bir risktir. Aşk sahnelerinde partnerinizle kimya kurduğunuz zaman çizgiyi aşma şansınız her zaman vardır.
Benim için kişisel olarak bir kriter var; eğer eşim oyunu veya filmdeki başka bir kadınla birlikte olduğum sahneyi beğenmediyse, o zaman zirvedeydim) n
Fakat tiyatro çevrelerinden Andrei Mironov’un daha önce bir aktrisle yatmamışsa onunla birlikte oynamayı asla kabul etmediğini duydum. Aynen dediğin gibi: o zaman kimya olmaz.
-
Автор темыZorba Carrie
- Nirvana’dayım
Muhtemelen gece vardiyası olduğundan ve geceleri insanlar şaka yapmak istediğinden.. ..Catkir46: ↑28 Feb 2024, 00:25 Karışık ekipler alırsak bunda bir şey var demektir))) 1998 yılında bir termik santralde operatör olarak çalışıyordum. Vardiyada iki erkek ve iki kadın vardı))) Yani vardiyalarda her zaman aşk tanrısı vardı))) Vardiyadaki kadınlardan biriyle eğlendim)))) Ben bekarım))) O bekar. SÜPER

- sapık
-
Автор темыZorba Carrie
- Nirvana’dayım
Ve yönetmen de ana karakterle...-hayır?)))
Umarım karınız bunu okumuyordur. Her nasılsa, oyuncuların eşlerine şimdiden sempati duyuyorum))
Ve yönetmen de ana karakterle...-hayır?)))
- sapık
-
- Orgazm!
Artık benim durumumda olduğu gibi çok sayıda kadın yönetmen var. Ancak genel olarak oyuncular neredeyse bilinçsizce yönetmenlerle aynı çizgidedir. Mesleki içgüdü.Hooligan Carrie: ↑28 Feb 2024, 10:38Umarım karınız bunu okumuyordur. Bir şekilde oyuncuların eşlerine şimdiden sempati duyuyorum))
Ve ana karakterle birlikte yönetmen...-hayır?)))
-
Автор темыZorba Carrie
- Nirvana’dayım
Vay be! Cinsel meslekler sıralamamızda şeflerin birinci sırasını alıyorlar!
- sapık
-
- Orgazm!
Genel olarak bir erkeğin yapabileceği en kötü şey bir aktrisle iletişime geçmektir. İçeride neredeyse herkesin bir yönetmeni yaşıyor (bazen, söylediğim gibi, kelimenin tam anlamıyla) ve ana rollerden birinin sizin olduğu bir tür berbat sanat draması sahneliyor.Hooligan Carrie: ↑28 Feb 2024, 10:41Vay be! Cinsel meslekler sıralamamızda orkestra şeflerinin birinciliğini elinden alıyorlar!
- These users thanked the author Yağmurcu for the post (total 3):
- Zorba Carrie, sapık, Kral Kuş
-
Автор темыZorba Carrie
- Nirvana’dayım
Genel olarak şimdiye kadar. Hızlı İşyerinde seks - bunlar:
kondüktörler,
yüksek memurların sekreterleri,
aktörler.,
fitness eğitmenleri.
Sonraki gece Hakkında mitlerin abartıldığı operatörler, eğitimciler ve doktorlar.
Yani?
kondüktörler,
yüksek memurların sekreterleri,
aktörler.,
fitness eğitmenleri.
Sonraki gece Hakkında mitlerin abartıldığı operatörler, eğitimciler ve doktorlar.
Yani?

- sapık
-
- En güçlü orgazm!
Taksi şoförleri ayrıca müşterilerle sık sık dalga geçtiklerini, özellikle geceleri kadınları kafelerden ve restoranlardan rastgele, kelime kelime alıp bir otel odasına aldıklarını söylüyor; oral seks yaptı, yolculuk için para ödedi ve oral seks yapmasına izin verdiği için yukarıdan iyi para verdi, böyle eşcinsel bir müşteri yakalandı)
- These users thanked the author AlexTDV for the post (total 3):
- Zorba Carrie, sapık, İskender
-
Автор темыZorba Carrie
- Nirvana’dayım
Peki taksi şoförlerinin libidoları nerede yüksek? Sürekli direksiyon başında oturuyorlar, hatta trafik sıkışıklığında bile sıkışıp kalıyorlar...
- sapık
-
- Orgazm!
...Taksi şoförleri de bir işleri olduğunu söylüyor ama ruhları için taksi yapıyorlar)AlexTDV: ↑28 Feb 2024, 10:54 Taksi şoförleri ayrıca müşterilerle sık sık dalga geçtiklerini, özellikle geceleri, kadınları kafe ve restoranlardan rastgele, kelime kelime alıp bir otel odasına aldıklarını söylüyor, bir arkadaşım bir keresinde bir müşterinin erkek arkadaşını aldığını söyledi ve ona oral seks yaptı, yolculuk parasını ödedi ve üstelik iyi para da verdi, oral seks yapmasına izin verdiği için böyle bir eşcinsel müşteri yakalandı)
- These users thanked the author Yağmurcu for the post:
- Zorba Carrie
-
- En güçlü orgazm!
1 dakika 32 saniye sonra gönderildi:
Bilmiyorum ama arkadaşım prensip olarak, genç bir adam ve her zaman taksi kullanmıyordu ama işten sonra ve hafta sonları çünkü... eşim doğum izninden ayrıldı ve paraya ihtiyacı vardıHooligan Carrie: ↑28 Feb 2024, 10:56Peki taksi şoförlerinin libidoları nerede yüksek? Sürekli direksiyon başında oturuyorlar ve hatta trafik sıkışıklığında bile sıkıntı çekiyorlar....
1 dakika 32 saniye sonra gönderildi:
Geç kalmayı sevenlerle de sık sık karşılaştım, ama bu çoğunlukla eski nesil))...Taksi şoförleri de böyle bir işleri olduğunu ve ruh için taksi yaptıklarını söylüyorlar)AlexTDV: ↑28 Feb 2024, 10:54 Ayrıca taksi şoförleri de müşterileriyle sık sık dalga geçtiklerini, özellikle geceleri kadınları kafe ve restoranlardan rastgele, kelimesi kelimesine alıp bir otel odasına götürdüklerini söylüyor. Bir keresinde bir adam müşteriyi aldı ve ona oral seks yaptı, yolculuk parasını ödedi ve üstüne iyi para da verdi, oral seks yapmasına izin verdiği için böyle eşcinsel bir müşteri yakalandı)
- These users thanked the author AlexTDV for the post (total 3):
- Yağmurcu, Zorba Carrie, sapık
-
Автор темыZorba Carrie
- Nirvana’dayım
Vay, bu bir klasik!
- These users thanked the author Zorba Carrie for the post (total 2):
- Yağmurcu, sapık
-
- En güçlü orgazm!
Bana göre barmenlik, garsonluk vs. de lanet mesleklerdir çünkü... meyhanelerdeki sarhoş kadınlar hala amatör, hatırlıyorum, bir keresinde bir iş arkadaşıyla bir barda oturduğumuzu ve yan masada üç kadının bir şeyi kutladığını, geç saatlere kadar oturduklarını, birbirlerinin gözleriyle birbirlerine baktıklarını hatırlıyorum. daha akıllı olanlar beni dansa davet etti ve onlarla devam etmem için beni çağırdılar, ancak ben zaten gelecekteki eşimle tanışmıştım ve onlarla daha ileri gitmeyi kibarca reddettim)
- These users thanked the author AlexTDV for the post (total 2):
- Zorba Carrie, sapık
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 149 Replies
- 4862 Views
-
Last post by -AlexNova-