Uyumak ya da uyumamak için yapılacak en iyi şey nedir?
-
Автор темыBasit buğulama
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 4
- Registered for: 1 year 5 months
- Orientation: heteroseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Uyumak ya da uyumamak için yapılacak en iyi şey nedir?
Herkese merhaba, tavsiyeye ihtiyacım var, uzun zamandır seks yapmak istiyorum (onsuz bir ay), 40+ yaşında (hafif vücutlu) bir kadınla yatma fırsatı var ama yapamıyorum aklımda, benden küçük bir oğlu var, 25 yaşındayım, sanırım gerçekten istiyorum ve heyecanlanıyorum ama utancın üstesinden geliyor gibiyim, bunun üstesinden nasıl gelinir yoksa mastürbasyon yapıp sakinleşmek daha mı iyi?
Bir zamanlar o yaşta bir kadınla deneyimim olmuştu, gerçekten hoşuma gitmişti ama sonrasında çok utandım ve birisinin bunu öğrenebileceğini düşündüm
Şimdiden teşekkür ederim!
Bir zamanlar o yaşta bir kadınla deneyimim olmuştu, gerçekten hoşuma gitmişti ama sonrasında çok utandım ve birisinin bunu öğrenebileceğini düşündüm
- These users thanked the author Basit buğulama for the post:
- Fargal94
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 17
- Registered for: 2 years 5 months
- Orientation: biseksüel
Re: Uyumak ya da uyumamak en iyi şey nedir?
peki kötü olan ne?
Pek çok kişinin bu fırsatı reddedeceğini sanmıyorum)
Pek çok kişinin bu fırsatı reddedeceğini sanmıyorum)
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 413
- Registered for: 1 year 8 months
Onu iyice soyup zevki kendin almalısın. Eğer onu istiyorsan, bunu yapmak zorundasın
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 199
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2554
- Registered for: 2 years 8 months
Yapmadığın şeyin acısını çekmektense istediğini yapmak daha iyidir...ProstoParen: ↑19 Feb 2024, 18:03 Herkese selamlar, tavsiyeye ihtiyacım var, uzun zamandır seks istiyordum (onsuz bir ay), 40+ yaşında (vücudu zar zor) bir kadınla yatma fırsatı var ama ben bir türlü karar veremiyorum, benden küçük bir oğlu var, 25 yaşındayım, sanırım gerçekten istiyorum ve bu beni heyecanlandırıyor ama sanki utanıyorum, bunu nasıl aşabilirim yoksa öyle mi? mastürbasyon yapıp sakinleşmek daha mı iyi?
Bir keresinde o yaşta bir kadınla deneyimim olmuştu, gerçekten hoşuma gitmişti ama sonrasında çok utandım ve birisinin bunu öğrenebileceğini düşündüm
Şimdiden teşekkürler!
-
- Penetrasyon
- Total posts: 224
O tam olarak neydi Çok utandım? Neden 40+ yaşında bir kadınla yattın? :)ProstoParen: ↑19 Feb 2024, 18:03 Bir zamanlar o yaşta bir kadınla deneyimim olmuştu, gerçekten hoşuma gitmişti ama sonrasında çok utanmıştım
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1232
- Registered for: 2 years 7 months
Kesinlikle, sen... yaşayan bir insan mısın?? hayır hayır...acele et ve yat, sabah akşamdan daha akıllıdır...gördün mü, sabah aklına değerli bir şey gelecektir (((
( sen bizim çalışkanımızsın!))))
ProstoParen: ↑19 Feb 2024, 18:03 Herkese selamlar, tavsiyeye ihtiyacım var, uzun zamandır seks istiyordum (onsuz bir ay), 40+ yaşında (vücudu zar zor) bir kadınla yatma fırsatı var ama ben bir türlü karar veremiyorum, benden küçük bir oğlu var, 25 yaşındayım, sanırım gerçekten istiyorum ve bu beni heyecanlandırıyor ama aynı zamanda utançtan da mahvolmuş gibiyim, bunu nasıl aşabilirim ya da mastürbasyon yapıp sakinleşmek daha mı iyi?

Kesinlikle, sen... yaşayan bir insan mısın?? hayır hayır...acele et ve yat, sabah akşamdan daha akıllıdır...gördün mü, sabah aklına değerli bir şey gelecektir (((
( sen bizim çalışkanımızsın!))))

-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 83
-
Автор темыBasit buğulama
- İlgi gösteriliyor
Jolly Roger, Muhtemelen evet, oğlu küçük genç Kasabanın çok büyük olmaması beni biraz rahatsız ediyor, ya biri bunu öğrenirse
-
- Penetrasyon
- Total posts: 224
nŞuna gelince "kim öğrenecek", sakın bu tür şeylerden kimseye bahsetme, hepsi bu :)
Peki bir kadından hoşlanıyorsanız, onun sizden büyük ya da sizinle aynı yaşta olması fark eder mi? Peki, yaş farkı ise makul sınırlar dahilinde. Arkadaşınız anladığım kadarıyla henüz 40’lı yaşlarında, peki sizi rahatsız eden ne? Neden utanç? Oğlunu tanımıyorsanız evet, hem sizinle hem de onunla ve oğluyla bir çatışma olabilir, çünkü gençler bazı konularda yargılarında ve görüşlerinde çok kategorik olabilirler.ProstoParen: ↑19 Feb 2024, 20:42 Jolly Roger, Muhtemelen evet, oğlu benden biraz daha küçük ve kasabanın çok büyük olmaması biraz can sıkıcı, ya birisi öğrenirse
nŞuna gelince "kim öğrenecek", sakın bu tür şeylerden kimseye bahsetme, hepsi bu :)
-
Автор темыBasit buğulama
- İlgi gösteriliyor
Hayır, pek aşina değilim ama yine de küçük bir kasaba, genel olarak anlıyorum, fikriniz/tavsiyeniz için çok teşekkür ederim!
Şimdi onu mutlu edeceğim)
Şimdi onu mutlu edeceğim)
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 199
Şimdilik hayır. Bir yanda arzu, diğer yanda anlaşma olacaktır. Vay be, "Rıza, tarafların tamamen direnmediği bir üründür."
-
- ön sevişme
- Total posts: 146
İnanın bana, altmışlı yaşlarında bir adam. Biriyle seks yapma fırsatı var, yap! O zaman kaçırabileceğim fırsatlara dair anılarım olmayacak ama bazı nedenlerden dolayı yapamadım.
- These users thanked the author maxim.zuev for the post:
- Tanya
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1531
- Registered for: 4 years 3 months
öğreniyor 25 yaşında sikişmeye başladığını öğrendiklerinde hala bunun için çok gençsin.ProstoParen: ↑19 Feb 2024, 20:42 Jolly Roger, Muhtemelen evet, o oğlum benden biraz daha küçük ve kasabanın çok büyük olmaması biraz sinir bozucu, aniden birisi bunun senin için çok yazık olacağını
- These users thanked the author Tolkala for the post (total 2):
- Mart, Dmitry Salonin
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1440
- Registered for: 2 years 9 months
Belki de vardır, özellikle ilgilenmedim. Bu sikişmeyi etkilemez.
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1440
- Registered for: 2 years 9 months
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 13
- Registered for: 1 year 6 months
Bir kadınla ilk tam deneyimim (tam deneyim derken sadece oral seks veya yaşıtlarım arasında yaşanan diğer şakaları kastetmiyorum) benden 30 yaş büyük bir kadınla oldu (dürüst olmak gerekirse, yaşını tam olarak bilmiyorum) ) 43-45 yaşlarındaydı, açıkçası hatırlamıyorum.
Sadece şunu söyleyeyim arkadaşlar, birkaç ay veya altı ay boyunca iş gezisine (veya para kazanmak için) çıkmamalısınız. Kadınlarda rahim kafaya baskı yapıyor ve ilk seferim şöyle oldu diyebilirim penisime tecavüz.
P.s Bunu kime vereceği konusunda çok tuhaf bir fikri vardı. için.
Biliyorum, daha doğrusu kendisi başka bir adamın kendisine yaklaştığını ve onunla birlikte hile yapacağını düşündüğünü söyledi, oysa ben çok gençken bunu bir ihanet olarak görmüyor
Sadece şunu söyleyeyim arkadaşlar, birkaç ay veya altı ay boyunca iş gezisine (veya para kazanmak için) çıkmamalısınız. Kadınlarda rahim kafaya baskı yapıyor ve ilk seferim şöyle oldu diyebilirim penisime tecavüz.
P.s Bunu kime vereceği konusunda çok tuhaf bir fikri vardı. için.
Biliyorum, daha doğrusu kendisi başka bir adamın kendisine yaklaştığını ve onunla birlikte hile yapacağını düşündüğünü söyledi, oysa ben çok gençken bunu bir ihanet olarak görmüyor
- These users thanked the author Logifourtech for the post:
- Fargal94
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 5 Replies
- 338 Views
-
Last post by Vince