Dior’un Günlüğü #49

Bizim ve çevrimiçi yazarlarımızın yaratıcılığı, hikayelerinizi ve çılgın fantezilerinizi paylaşın!
Автор темы
Christina Dior
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 233
Registered for: 1 year 6 months
Orientation: biseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Dior’un Günlüğü #49

Unread post by Christina Dior »

Merhaba sevgili günlük. Bir kez daha size kız arkadaşım Camilla ile yaşadığımız seks macerasını anlatmak istiyorum. Bildiğiniz gibi seyahat etmeyi seviyoruz, bu sefer tatilin adresi Tayland’dı.

Bu olay tatilimizin beşinci gününde yaşandı. Kahvaltıdan sonra Camilla masaj yaptırmak istedi, salon otele birkaç metre uzaklıktaydı. Bu sefer iyice dinlenmeye karar verdik ve bu yüzden en pahalı salonu seçtik. Ben sadece bu tür gezilere katılıyorum, çünkü masajı çok seviyorum)

Salonda hiç müşteri yoktu, Camilla’m seansa gitti, ben de bir fincan kahve içmek için kaldım.

Camilla’nın hemen ardından salona Rusça konuşan üç güçlü genç geldi. Birkaç dakika sonra Taylandlı bir yönetici resepsiyona geldi, yüzü kızarmıştı, utanç ve şaşkınlıkla dolu gözlerle bana baktı. İkinci kata koştum ve birkaç adım daha ileri attıktan sonra odaya girdim ve bir resim gördüm - Camilla’m dizlerinin üzerinde, hiç direnmeden etkileyici büyüklükte bir erkek organını tutkuyla emiyor! Ama tam tersine zevkten tükürüğünüzde boğulursunuz! Bu süreçten keyif alıyor ve her türlü bayağılığı söylüyor. Hareket edemedim ya da tek kelime söyleyemedim ve orada durup Camilla’mın sikler üzerinde boğulmasını izledim. Eylemi benim gibi dört masöz de izledi. Üstelik adamlar beni ve diğer gözlemcileri mükemmel bir şekilde gördü ve sadece tavşanım ecstasy’den kör oldu.

Daha da ilginci, kocaman penisli adam sırtüstü yatıyordu ve Amilla tırmandı onun üzerine, kendini onun kalın ve çok güçlü aletinin üzerine indiriyor. Erkek iki eliyle onun kıçını yakaladı ve Cammy’yi sikmeye başladı, ikinci aygır onun arkasına konumlandı, elleriyle kıçını yaydı ve değerli dar deliğe girdi. Tek bir hareketle ve en ufak bir direnişle bile kabaca girdi. Camilla anal seksi çok seviyor ve çoğu zaman kendisinin kıçından sikilmesine izin veriyor. İki sikin baskısından dolayı uludu ve yüksek sesle inlemeye başladı.

Camilla’mın her iki deliğe nasıl sert bir şekilde dövüldüğünü izlerken, külotumun nasıl ıslanmaya başladığını hissettim. Ancak bir dakika sonra güçlü erkek kolları arkamdan bana sarıldı. Adam beni kendine bastırdı, boynumu öpmeye, kulağımı yalamaya ve kulak memesini emmeye başladı. Sonunda bunun üçüncü adam olacağı aklıma geldi! Bir usta gibi elleriyle eteğimi kaldırdı ve amımı okşamaya başladı, parmakları sıcak dudakları araladı ve içeri girdi. Gözlerimi kapatarak teslim oldum ve sessizce sızlandım. Parmaklarıyla meyve sularımı toplayıp dudaklarıma götürdü, parmaklarını ağzına götürdü, ben de hevesle emmeye başladım. - "Kız arkadaşının sikilmesini izlemekten hoşlanıyor musun?" Kulağıma fısıldadı.

Adam kıçıma tokat attı ve kız arkadaşımla buluşmam için beni arkaya itti. Kalbim çılgınca çarpıyordu ve artık beni de sikeceklerini anladım.

Camilla başını çevirdi ve beni gördü. - "Christina! Bunny, bize gel! Burada yeni arkadaşlar buldum! Aaah! Mmmm..." Sanki hipnotize olmuş gibi köpek pozisyonuna girdim ve kız arkadaşımın kıçına doğru süründüm. Kız arkadaşımı döven üyeleri ellerimle tuttum, deliklerinden çıkardım ve aktif olarak emmeye başladım. Ben bu tatlı şekerleri emerken, kulağımın ucuyla üçüncü adamın hâlâ izleyen dört gizli kıza para verdiğini ve onlara bu Rus fahişeleri sikişlerini izlerken soyunmalarını ve mastürbasyon yapmalarını söylediğini duydum!

Üyelerimin arasında boğulurken, aynı üçüncü erkek emmeden rahatsız olmadan arkadan bana katıldı, bacaklarımı daha geniş açtım ve sırtımı büktüm, böylece tam bir teslimiyet ve sikişme arzusu gösterdim.

Dudaklarımla penisimin ıslak başını hissettim, erkek beni kıçımdan sıkıca yakaladı ve tek hamlede aletini içime soktu. Gözlerim büyüdü, başımı geriye atıp yüksek sesle inledim. Camilla’ya baktığında beni izledi ve gülümsedi. Üyeleri deliklerine geri döndürdüğümde başımı aşağı eğdim, elimle klitorisimi okşadım ve deliğimi tatlı bir şekilde esneten üyeyle buluşmak için kıçımı hareket ettirdim.

Adamlar Her iki dakikada bir pozisyon değiştiriyorduk ve zevkle uyum içinde sızlanarak güçlü üyelerin üzerine itaatkar bir şekilde biniyorduk. Tüm aksiyon yaklaşık yirmi dakika sürdü, ikisi doğrudan Camilla’ya geldi, biri amcıktan, ikincisi kıçından ve üçüncünün nektarını aldım, bu da doğrudan yüzüme döküldü.

Erkekler testislerimizi boşalttıktan sonra köpek gibi yan yana durmamız emredildi. Köpek stilinde durarak, sırtımızı bükerek ve kıçımızı dışarı çıkararak emre itaatkar bir şekilde uyduk. Bu erkekler, sert sikişmeden sikilmiş ve ıslanmış deliklerimizi tüm görkemleriyle görebiliyorlardı. - "İşte bu! Fotoğraf çektim! Ve ben!

Bir saniye sonra amıma bir şeyin sokulduğunu ve ardından kapının çarpıldığını hissettim. Neredeyse aynı anda Camilla ve Sırtüstü döndüm. Bacaklarımızı ayırdık. Çatlaklarımıza baktılar, daire içine sarılmış banknotlar dışarı fırlamıştı ve banknotların arasında telefon numarasının olduğu bir kağıt parçası vardı. Birbirimize bakarak yüksek sesle güldük.

15 dakika sonra dışarı çıktık, Camilla kıpkırmızıydı, bacaklarından aşağı sperm akıyordu ama o bunu fark etmedi. Ya ben? Yüzümü silmeyi tamamen unuttum! Yüzüm meni ile kaplı olarak otelime yürüdüm! Ve delikler... O kadar çok ağrıyorlardı ki...

Odada Camilla yatağa gitti ve beni de yanında sürükledi. Birkaç öpücük ve şimdi de az önce adamların sertçe dövdüğü 69. pozisyonda birbirimizin deliklerini yalıyoruz.

Akşam sanki hiçbir şey olmamış gibi yürüdük.

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Seks hikayeleri, hikayeler, fanteziler”