Dior’un Günlüğü #44

Bizim ve çevrimiçi yazarlarımızın yaratıcılığı, hikayelerinizi ve çılgın fantezilerinizi paylaşın!
Автор темы
Christina Dior
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 233
Registered for: 1 year 6 months
Orientation: biseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Dior’un Günlüğü #44

Unread post by Christina Dior »

Gece kulüplerine gitmeyi, diskolara ve buna benzer etkinliklere katılmayı çok seviyordum. Çoğunlukla arkadaşlarımla bu tarz yerlere gidiyordum ama bazen tek başıma çıkmak zorunda kalıyordum. Oldu bu sefer. Duş aldım, gece elbiselerinden birini giydim ve akşam saat onda yeni açılan gece kulübü "Cehennem"e taksiyle gidiyordum. Ruh hali pek iyi değildi ama içki içme ve eğlenme arzusu ruhu ısıttı. Varışta hemen bara gittim ve arka arkaya üç kokteyl sipariş ettim. Barda oturmak gittikçe sıkıcı olmaya başladı, bu yüzden akşamın geri kalanını birlikte geçirebileceğim ilginç birinin dikkatini çekmek için etrafıma bakınmaya başladım.

Birkaç yakışıklı adam gözüme çarptı ama içlerinden en ilginci kırk yaşlarında uzun boylu bir adamdı. Hemen birbirimize gülümsedik ve dakikalarca süren bakışma oyunlarından sonra kendinden emin bir şekilde bana yaklaşmaya başladı. - "Peki, merhaba güzelim, burada yalnız mısın?" diye sordu, küçük sakalını ellerinin arasına alarak. Soru tuhaf geldi ama alkolün etkisi altındayken beni pek rahatsız etmedi. - "Evet... Yalnız, bugün tüm arkadaşlarım meşgul ve ben evde takılmak istemiyorum." - "Hmm, harika, evime gidip biraz eğlenmeye ne dersin?" " - Adamın yüzündeki gülümsemede memnun bir ifade belirdi. - "Şimdi bana seks mi teklif ediyorsun?" - Ne olduğunu anlamaya başlayarak sordum - "Siktir git, seni sapık!" - Bu sözlerle yüzüne tokat attım ve yerden kalkmaya çalıştım. bar tezgahının arkasında. - "Hey fahişe! O kadar hızlı değil!" - Elimi yakalayıp bileğimi sıktı. - "Kimse bana böyle davranmaya cesaret edemez! Eğer bütün gece ipek çarşafların üzerinde yatarak orgazm yaşamak istemiyorsan, o zaman seni burada, tuvalette sikerim!" - Adam beni tuvalete doğru sürükledi. Oda elimi sıkıca tutuyordu.

Direniş işe yaramaz görünüyordu, adam neredeyse benim iki katım kadardı. Kalbimin çarptığını hissettim. Müziğin sesi o kadar yüksekti ki çığlıklarımı kimse duymuyordu. Tuvalete yaklaştık, adam beni zorla dizlerimin üstüne çöktürdü ve kapıyı kapattı. - "Bir kez daha şunu unutma, kaltak, büyük ve korkutucu amcalara asla kaba davranma!" - dedi gülerek ve pantolonunun fermuarını açarak. Korkudan bilincimi kaybetmek üzereydim sanki. Kocaman, kalın bir sik pantolonumdan düştü ve yüzüme yaslandı, bu büyük sikin altında büyük yumurtalar asılıydı, sik yüzümdeydi ve toplar tam anlamıyla dudaklarımın üzerinde yatıyordu. Erkek beni saçlarımdan yakaladı, ağzımı açtı ve yerleştirmeye başladı, ancak kafa o kadar büyüktü ki ağzıma sığan tek şey oydu ve şaftın kendisi ağzıma bir santimetre bile girmedi. Dudaklarım başının üzerine uzandı, temas o kadar sıkıydı ki anında inlemeye başladı.

Zaten büyük olan penisimin ağzımda nasıl büyüdüğünü hissettim. Adamın güçlü eli onu daha da derine itti, organı acı verici bir şekilde doğrudan boğazıma girerek öğürme refleksine neden oldu. Daha kalın, daha sert ve daha sıcak hale geldi. - "Hey fahişe! Neyim ben? Her şeyi kendim yapmak zorundayım? Onu olabildiğince iyice emmek." - Gözyaşlarım maskaraya karışarak ırmak gibi aktı gözlerimden. Çok aşağılayıcıydı! Ama daha iyi düşünmeme rağmen amım ıslanıyordu. Zaten berbat olan durumu daha da kötüleştirmemeye karar verdim ve penisinin başını yalamaya başladım ve ardından onu tamamen ağzıma daldırdım. Bu adamın kalın penisini emdim ve gerçekten hoşuna gitti, ağır nefes alışını duydum. - "Evet kaltak! İşte bu! Devam et!" - Tecavüzcünün hareketlerimi beğendiğini fark ederek çabalarımı ikiye katladım. Çocukken nasıl büyük bir Chupa Chups emdiğimi, sonra itaatkar tatlı bir kız olduğumu ve şimdi bir gece kulübünün tuvaletinde dizlerimin üzerinde durduğumu ve bir yabancının piçini becerdiğimi anlatan bir anı aklımdan geçti.

Saksonun tadını çıkardıktan sonra sikini kaldırdı ve devasa toplarını ağzıma itti. - "Ah evet! Sen tam bir enayisin, sürtük!" - Keskin bir hareketle şişmiş taşaklarını ağzımdan çekti, saçımı yumruğuna doladı ve çılgınca ağzımı sikine doğru itmeye başladı. Her hareketten sonra toplar çeneme çarpıyordu. Ağzıma resmen tecavüz etti, hiçbir şey yapamadım. Ağzım onun penisi için sadece bir ağızlıktı. Bu iri adamın daha fazlasını isteyebileceğini hemen fark ettim, bu yüzden onu olabildiğince çabuk orgazma ulaştırmam gerekiyor. Şehvet ve heyecan numarası yaparak inlemeye başladım ve penisin daha derine nüfuz edebilmesi için dilimi öne doğru uzatarak kendimi penisinin üzerine itmeye başladım. Ağzımda tuzlu bir kayganlaştırıcı tadı vardı, ağzımdan salyalar aktı ve elbiseme damladı. Bir noktada memnunmuş gibi davranmadığımı, aslında olup bitenlerden hoşlandığımı fark ettim.

Külotum sırılsıklamdı, alt karnım heyecandan yanıyordu ve mastürbasyon yapmaya başlamaktan kendimi güçlükle alıkoyabiliyordum. Penisi mümkün olduğu kadar derin bir şekilde ağzıma sokmaya çalışırken boğazımda attığını hissettim, damarlar daha belirgin hale geldi ve köpeğin boşalmak üzere olduğu açıktı. Elinin tek bir hareketiyle başımı ondan uzaklaştırdı ve başından sperm fışkırdı. Erkek "Ağzını açık tut sürtük" dedi ve ben de itaat ettim. Sperm güçlü jetler halinde yüzüme ve ağzıma düştü; sıcak, yapışkan ve acı tuzluydu; saçlarımı, dudaklarımı ve kirpiklerimi kapladı. Bitirdiğinde yüzümden spermleri alıp parmaklarını ağzıma sokmaya başladı. Her damlayı son damlasına kadar yuttum. Sonunda tüm bunların bittiğine sevindim ama aniden telefonu çaldı. - "Evet kardeşim, ne oldu? Evet, ben kaybolmadım, bu arada tuvalette, çocukları al ve kendini yukarı çek, harika bir bok parçası buldum! Elektrikli süpürge gibi berbat! " -Telefonu kapattıktan sonra bana baktı - "Peki, fahişe? Berbat bir şey mi hoşuma gitti?" Bir dakika sonra kapı çalındı, kapıyı açtı ve dört güçlü adam tuvalete girdi. - "Keyfini çıkar, ne emzik!" Tecavüzcüm kapıyı arkasından kapattı. Korkudan titreyerek geriye doğru sürünmeye başladım ama çok geçmeden sırtım duvara yaslandı. - "Fena değil, sikimi emmek ister misin? Korkma, sana zarar vermeyeceğiz, sadece itaat et." İçlerinden biri yanıma o kadar yaklaştı ki beni dizleriyle duvara yasladı. Pantolonunu çıkardı ve penisini gördüm, güzel, heyecanlı, şişmiş çelenkleri ve davetkar bordo kafasıyla.

Amımın yeniden ıslanmaya başladığını hissettim. Bana neler oluyor? Dört adam beni ağzımdan sikmek istiyor ve bu beni heyecanlandırıyor! Bu düşünceleri kendimden uzaklaştırdıktan sonra hâlâ başka seçeneğim olmadığına karar verdim. Gözlerinin içine baktım ve dudaklarımı penisinin başına doladım. Siki ilk adamınkinden daha büyüktü ve kabul etmek için ağzımı daha geniş açmak zorunda kaldım. Yavaşça başımı sallayıp onu kendime doğru çekmeye başladım, işi ne kadar çabuk bitirirlerse, beni o kadar çabuk bırakacaklardı. Göz ucuyla diğer adamların benim emme şeklime doğru mastürbasyon yaptığını gördüm ve bunun külotumu daha da ıslattığını fark ettim.

Kendini kandırmanın bir anlamı yok, hoşuma gitti! Adamların yanlarındaki siklerini ellerime aldım ve okşamaya başladım. Güçlerini ve gerginliklerini hissettim, her detayı ellerimle ve ağzımla hissettim. Başımı ritmik olarak penise bastırarak daha derine almaya çalıştım, zevkle inlediğimde adamlar güldü. - "Hey, bak, kaltak bundan hoşlanıyor!" - Penisimi ağzımdan çıkardıktan sonra adamın gözlerine bakarken onu çekmeye başladım. Onun aç, şehvetli bakışları beni deli ediyordu. Soldaki adamın başımı çevirdiğini ve ağzıma soktuğunu hissettim. - "Çocuklar, onu ortaya çekelim!" - Bu sözlerle beni saçlarımdan tutarak duvardan uzaklaştırdı. Arkamda durup saçlarını oldukça büyük olan penisinin etrafına doladı ve sağdaki adam elbisemin askılarını omuzlarımdan çıkardı ve sutyenimle birlikte belime indirdi. Serin hava ve erkeklerin elleri göğüs uçlarıma dokunduğunda daha da fazla inledim. Amımdan kalçalarıma doğru akan kayganlaştırıcı damlaları hissettim. Neler oluyor? Kulübe eğlenmek için geldim ama burada tuvaletin ortasında diz çökmüş durumdayım, yarı çıplak, etrafımda dört adam var, mastürbasyon yapıyor ve siklerini emiyor. Adamlar sırayla beni oyuncak bebek gibi çekiyorlar.

Zaten zamanın nasıl geçtiğini kaybetmiştim ve gerginlikten çenem ağrıyordu, bitmek bilmeyen sikişmelerden dilim ve boğazım uyuşmuştu. Sağdaki adama döndüm ve hemen sikinin üzerine oturdum, hemen ve tamamen boğazıma aldım, burnum kasıklarına doğru dondum ve taşaklarını gıdıklamak için dilimi çıkardım, adamın onaylayarak inlediğini duydum ve aldım başımın arkasından tuttu ve beni ona doğru bastırdı. Boğazımdaki penisten boğulurken içimde titrediğini, midemi spermle doldurduğunu hissettim. Bu yaklaşık bir dakika sürdü. İnanılmaz miktarda yapışkan sıvı vardı ve adam sonunda beni bıraktığında görüşüm kararmaya başladı. Öksürdüm, erkekler güldü, görünüşümü ve sperm kalıntılarını yutarak nefesimi yeniden kazanmaya çalışma şeklimi açıkça beğendiler. - "Kahretsin, şimdi ben de boşalacağım," dedi uzun boylu olmayan, kendini beğenmiş bir adam, tam yüzümün önünde duruyordu. - "Ağzına bir damla bile düşse ağzını aç!" - Ağzımı olabildiğince açtım ve öne doğru eğildim, birkaç saniye sonra nektarın yeni bir kısmı ağzıma hücum etti. İstemsizce zevkten inledim, öyle görünüyordu ki erkekler bile o anda ne kadar ahlaksız ve kaba olduğum karşısında şok olmuşlardı. - "Beğendin mi bebeğim? Cevap ver bana" - "Evet hoşuma gitti, çok beğendim!" dedim ağzım spermle doluyken sessizce.

Adamlar güldü ve bitiren kişi aletiyle yüzüme sperm sürmeye başladı. - "Her şeyi damlayana kadar yut, kaltak!" Soldaki adam keskin bir şekilde başımı ona doğru çevirdi ve beni hızlı ve sert bir şekilde sikmeye başladı, ağzımdan salyalar aktı ve memelerime ve elbiseme aktı. Yaklaşık iki dakika boğazımı siktikten sonra memnun bir kükremeyle yüzüme ve göğsüme boşalmaya başladı. Ağır sperm akıntıları yüzümü ve saçlarımı kaplamaya başladı. Elimle sikini çekiştiren dördüncü erkek de önümde durup beni doldurmaya başladı. Ağzımı açtım ve bu üyelerden gelen sıcak damlaların vücudumu kaplamasını izledim. Göğsüm ve elbisem beyaz sıvı lekeleriyle kaplanmıştı ve gözlerimi bu güzelliklerden alamıyordum. Bitirdiklerinde uzuvlarını kağıtla sildiler ve memnuniyetle güldüler. Ne yapacağımı bilmeden, spermlerle kaplı bir şekilde yere oturdum. Bu şekilde eve nasıl gidebilirim? Ayağa kalktım, aynaya baktım ve dehşete kapıldım. Yüzüne ruj bulaşmıştı, maskara akıyordu ve saçları ve yanakları spermle kaplanmıştı. Ayrılmadan önce bir adam yanıma geldi ve bir kartvizit uzattı - "Eğlenceliydi!" "Devam etmek istersen beni ara" dedi ve kıçıma nazikçe tokat attı. Daha sonra evde banyo yaparken, olanları hatırlayarak lastik arkadaşımla amımı öfkeyle dövdüm.
These users thanked the author Christina Dior for the post:
Seks tavuğu
Seks tavuğu
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 284
Registered for: 1 year 6 months
Orientation: heteroseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Ynt: Dior Günlüğü #44

Unread post by Seks tavuğu »

Her seferinde heyecan verici bir hikaye