24 yaşındayım, bir arkadaşım var, tombuluz, 26 yaşından küçük biriyle yumruklaşmaya ilgi duyuyoruz vb.

Seks veya sadece iletişim için bir partner bulmak istiyorsanız bu bölüme yazın. Lütfen şehrinizi belirtin
Автор темы
Julian
Total posts: 0
Registered for: 1 year 3 months
Orientation: eşcinsel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 24 yaşındayım, bir arkadaşım var, tombuluz, 26 yaşından küçük biriyle yumruklaşmaya ilgi duyuyoruz vb.

Unread post by Julian »

Merhaba, 24 yaşındayım. Hayvanat bahçesi, yumruklama, altın duş, altını suyla doldurma temaları oldukça ilgi çekici - ancak her şey değil.

Benim de tanıdığım bir arkadaşım var ve aynı zamanda yumruklama temasını da seviyor. Biz sıska adamlar değiliz, hemen söyleyeyim. Ve üçlü arkadaşlık seksini sevse de, şimdi onun bilgisi olmadan buraya yazıyorum, yani bire bir de normal bir fikir.

İhtiyacın olduğu gerçeği klasik iletişim için iptal edilmedi. Yabancılarla yatağa atlamam.

Bir sürü tabu var, kasıtlı olarak fiziksel zarar vermekten hoşlanmıyorum, salaklık bana göre değil ve ben 26 yaşın altındaki kadınsı olmayan erkekler. Yazının başındaki ilginç türleri iyi okursanız, umarım deneylere ve önerilerinize açık olduğum konusunda bir anlayış oluşur.

I /Çok fazla tecrübemiz yok ama heyecanım var. Ne yazık ki henüz hiçbirimizin yeri yok, benim de yaza kadar kesinlikle yok.
Genel olarak hayvanat bahçelerinde kişisel olarak birçok deneyimim oldu, ancak bu birkaç yıl önceydi. Kendi başıma, bazen seyirciyle oynamayı seviyorum ve benden başkaları için güzel bir şey yapmamı istemiyorum.

Biz genelciyiz ve yalnızca Varlıklar veya Varlıklarla ilgilenmiyoruz. Sorumluluklar. Daha fazlasını istiyorsanız sadece birini alıp diğerini kullanmak haksızlık olur.

Bir kez daha açıklığa kavuşturayım. Öncelikle benzer ve benzer ilgi alanlarına sahip bir arkadaş arıyoruz ve seks arkadaşlığı güçlendiren hoş bir eklentidir ve bir dahaki sefere merhaba ve hoşçakal olmadan takılmanın ve sessizce ayrılmanın bir yolu değildir.

Bir şey olursa TG’ye yazmak daha iyi, aksi halde forumu çok sık ziyaret etmiyorum: @Yulik_San

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Seks ve iletişim için flört”