Dior’un Günlüğü #38

Bizim ve çevrimiçi yazarlarımızın yaratıcılığı, hikayelerinizi ve çılgın fantezilerinizi paylaşın!
Автор темы
Christina Dior
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 233
Registered for: 1 year 5 months
Orientation: biseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Dior’un Günlüğü #38

Unread post by Christina Dior »

Tindra’da bir adamla tanıştım. Uzun süre arkadaş olarak konuştuk çünkü bu adam sevimli olmasına rağmen ben bir ilişki arayışında değildim ve özgür bir kedi olmayı seviyorum. Çok sayıda toplantı talebinden sonra nihayet kabul ettim. SADECE BİR TOPLANTI. İlk başta parkın etrafında dolaştık ve yürüdük. Sonra bir kafede oturmamızı önerdi, ben de şöyle düşündüm: "Makyaj için bu kadar çok zaman harcamam boşuna değil." Kahve içmek için bir kafeye gittik. Bir fincan kahve ısmarladık, biraz içtim ve tuvalete gittim. NOT: Daha fazla bir şey planlamamıştım ve zaten bu kahveyi nasıl hızlı bir şekilde bitirip eve gideceğimi düşünüyordum. Daha sonra tuvaletten çıktım, kahvemi bitirdim, çok az konuştum ve çıkmak üzereydim. Beni gezdirmeyi teklif etti. Arabaya biner binmez bana ne olduğunu bilmiyorum. Kendimin kontrolünü kaybettim ve içimde öyle bir şehvet oluştu ki... Bir dakika sonra çoktan bacaklarımı ayırmış, külotumu gösteriyor ve sert penisini elimde tutuyordum. Temiz traşlıydı, iriydi ve çok güçlüydü, bu da beni daha da deli ediyordu. Bu yakışıklı adama doğru eğildim ve dilimi başının üzerinde gezdirdim, sonra bir kez daha penisinin tabanına vurdum, sonra aç bir sülük gibi penisini emdi ve aktif olarak ona derin bir oral seks yapmaya başladı. Adam sıcak ağzımın baskısına uzun süre dayanamadı ve donuk bir inilti ile geldi. Sıcak bir sperm atışı tekrar tekrar ağzımın çatısına çarptı. Her şeyi yuttuktan sonra testislerini yaladım, dilimi testislerden penisinin gövdesi boyunca gezdirdim, öptüm ve derin bir nefes alarak araba koltuğuna yaslandım. Ama amım yetmedi, sadece ateşle yanıyordu! Adamı fark etmeden külotunun kumaşını kenara itti. kızımı görmesine izin vererek onu aktif olarak okşamaya başladım. Adam hızla bir tür bitmemiş binaya girdi, arabadan indim, bacaklarımı açarak kaportaya tırmandım. Sonraki yarım saat boyunca adam açgözlülükle amımı dövdü. Asıl mesele şu ki, kafeden önce her şey yolundaydı, bana bir şeyler karıştırdıklarını düşünmeye başlıyorum.
These users thanked the author Christina Dior for the post (total 2):
sapık, İskender

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Seks hikayeleri, hikayeler, fanteziler”