Dior’un Günlüğü #37
-
Автор темыChristina Dior
- Penetrasyon
- Total posts: 233
- Registered for: 1 year 5 months
- Orientation: biseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Dior’un Günlüğü #37
Bir erkekle ilişkim oldu, mümkün olan en kısa sürede seks yaptım ama MFM’yi hiç denemedim. Ben sevgi dolu bir kızım ve bunu sık sık istedim, defalarca konuştular ama aday çıkmadı. Ve sonra doğum günü geldi, arkadaşlarını dairemize davet etti, sarhoş olduğunda ona ve hoşlandığım arkadaşına nazikçe ima edeceğim bir plan yaptım. Kışkırtıcı bir şekilde giyindim; kısa kırmızı bir etek, çoraplar, ince topuklu ayakkabılar, beyaz bir üst ve at kuyruklu. Herkes sarhoş olunca, her ikisinin de kulağına birkaç dakika içinde yatak odasında olacaklarını fısıldadı ve kıçını sallayarak doğrudan odaya koştu, soyundu ve sabırsızlıkla bekledi. Orada yaklaşık on dakika yattı, amını okşamaya başlamıştı bile, karanlıkta kim olduğunu anlayamadığım biri içeri girdi. İçeri girdi, hemen yanıma yaklaştı ve elleri önce göğsümde, sonra da amımdaydı. Nefesimi tutarak sadece bacaklarımı daha da genişlettim. Birkaç saniye sonra penisimin ıslak başını dudaklarımda hissettim. Bana iki kez sormaya gerek yok, özellikle emmeyi gerçekten sevdiğim için, ipucunu anladıktan sonra ağzımı açtım ve aktif olarak penisi emmeye başladım. Sonra ayaklarımda dokunuşlar hissettim, sanırım sonunda adam geldi. Karakteristik bir sesle penisimi dudaklarımdan açıyorum. - “Tatlım, nihayet geldin,” diye inledi. Gözlerimi açtım ve tüm arkadaşlarımın nasıl içeri girdiğini gördüm ama erkek arkadaşımı bulamadım. Çıplak yatıyorum, bacaklarım iki yana açık, amım sıvılarla parlıyor ve tüm görkemiyle açık ve bu çivilerin hepsi bana bakıyor. İçlerinden biri hiç düşünmeden yanıma yaklaşmıştı, penisi alarma geçmişti. Adam beni bacaklarımdan tutarak kendine doğru çekti. Sikini avucumda tutarak, güçlü sikin pembe amıma girip dudaklarını ayırmasını izledim. İtmek. Gözlerimi kapattım ve yüksek sesle bağırdım. Ani ve güçlü heyecandan dolayı tekneyi sallamadım bile. Ve adam, aç bir vahşi gibi, küçük deliğimin tadını çıkararak tüm gücüyle sikini içime itti. Dostum, flaşın parlaklığını hissettim. Erkek arkadaşımın kenarda durup her şeyi izlediği ortaya çıktı. - "Tatlım, bu sana hediyem! Keşke mutlu olsan." dedi erkek arkadaşım yüksek sesle gülümseyerek. Sonra sanki orgazm dolu bir peri masalındaymış gibi her şey sis içindeydi! Çocuklar sırayla amımı sokup kullanmaktan yorulunca içlerinden biri beni kaldırdı ve sanki peluş bir oyuncakmışım gibi kollarına aldı. Kollarımı boynuna doladım, kıçımı tuttum, o beni basitçe sikinin üzerine koydu ve beni cıvatasının üzerine itmeye başladı. Yukarı aşağı, yukarı aşağı. İkinci deliğim uzun süre sıkılmadı ve arkama ikinci bir aç erkek yerleşti. Anal deliğim iyice yağlandı ve içine bir penis yerleştirildi. Adamın yakınına bastırıldığında zevkle uludu. Ben bir sik vakası gibiydim, bir sikiş bebeği gibiydim. Adamlar bütün gece beni kıçımdan becerdiler, sürekli değiştiler, beni her iki yarığa da soktular. Sabah uyandığımda bütün delikler yanıyordu ama hoş bir acıydı. Dün geceyi hatırlayarak bitkin kedim yağlayıcı madde salgılayarak karşılık verdi. Kıçımı sallayarak duşa girdim ve güçlü su akışıyla oynadım... Gerçekten beğendim mi!?
- These users thanked the author Christina Dior for the post (total 3):
- Lyudmila S, Christmas_Christmas, Neşeli Roger
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 2 Replies
- 216 Views
-
Last post by Seks tavuğu