Hikaye bir akşam yakın arkadaşımla bir barda buluşmaya karar vermemizle başlıyor. Güzel, parlak sarı bir elbise, güzel seksi iç çamaşırı giydim, zamanında geldim, içeri girdim ve barda oturduğunu, bira içtiğini gördüm, yüzü görünmüyordu ama onu kıyafetlerinden ve figüründen tanıdım. Onu memnun etmeye karar vererek masaya oturdu ve garsondan ona bir not almasını istedi. "KADINLAR ODASINDA SİZİ BEKLİYORUZ" yazıyordu. Mektubu okuduğunu ve hazırlandığını görüyorum. Tuvalete bir ok. Kabine doğru uçuyorum, elbisemi belime kadar kaldırıyorum, külotumu dizlerime kadar indiriyorum ve köpek pozisyonu alıyorum. Ben köpek pozisyonunu çok sevdim ve o da beni becermeyi çok seviyor. Ayak sesleri duyuyorum, “içeri gir” diyorum ve hazırlanıyorum. Bir tık sesi duyulur, kapı açılır ve kamarama girerler, ben köpek gibi duruyorum, kıçımı bir o yana bir bu yana oynatıyorum ve şöyle diyorum: "Canım, artık senin küçük fahişeni sikme zamanın geldi." kafanda ve orada tanımadığın bir adam var. Ayağa kalkmaya hazırlanıyorum ama bana baskı yapıyor ve birkaç saniye sonra elleri çoktan amımın üzerine geliyor. Kızmaya çalıştım - "NE YAPIYORSUN! BIRAK BIRAK GİTMEYİN! YAPMAYIN!" ve ayağa kalkmaya çalıştım ama beni tekrar sıkıca bastırdılar ve kıçıma birkaç güçlü ve gürültülü tokat attılar. Kalbim çılgınca atıyordu ve sessizleştim. Açgözlülükle her yerime dokunduktan sonra penisinin başının amımın üzerinde durduğunu hissettim. Nedenini bilmiyorum ama tüm bu durum yüzünden amım çılgınca akmaya başladı. Adam beni belimden tuttu, sikini amımın üzerine bastırdı ve sikini içime çekti, amım höpürdeterek bir ses çıkardı ve bu zevk çubuğunu minnetle kabul etti. Erkek okunu sert ve istikrarlı bir şekilde bana doğru sürerken bir eliyle beni saçlarımdan yakalayıp sert bir şekilde kendine doğru çekti. Başımı kaldırıp zevkle gözlerimi kapattım, ağzım açıktı ve dilimden aşağı salyalar damlıyordu. Artık direnmedim ve hatta bana vuran sikle buluşmak için harekete geçtim.
Yaklaşık on dakika boyunca adam pembe kızımı sikti ama aniden içimden çıktı ve gitmek üzereydi. Arkamı döndüğümde pantolonunun içine saklamayı başaramadığı penisini yakalamayı başardım. Başka hiçbir şey düşünemiyordum, artık umurumda değildi, sadece tecavüzcünün işini bitirmesini istiyordum. - "LÜTFEN" sessizce sızlandım, köpek sadece sırıttı ve "makineye" geri döndü. Tekrar ittiğinizde oku tek bir kükremeyle yarığıma giriyor. Başımı aşağıya eğerek "EVET!" diye bağırdım. Açgözlülükle beni siktikten sonra, beni saçlarımdan yakaladı ve dizlerimin üstüne oturtup önüne oturttu ve bu konuyu açıkça bildiği halde beni ağzımdan sikti. "GRLC GRLC GRLC GRLC" ağır nefesler aldı ve tekrar "KHLLFF! KHLLFF! KHLLFF! KHLLFF!" tüm tuvalette yankılandı. Çok bol bir şekilde yüzüme geldi, yüzüme hafif tokatlar attı ve gitti. Barın arkasındaki arkadaşımın olmadığı ortaya çıktı. Ve ben bir fahişe gibi sulu bir şekilde sikildikten bir dakika sonra ondan geç kaldığına dair bir kısa mesaj aldım.
Dior’un Günlüğü #39
-
Автор темыChristina Dior
- Penetrasyon
- Total posts: 233
- Registered for: 1 year 6 months
- Orientation: biseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Dior’un Günlüğü #39
- These users thanked the author Christina Dior for the post (total 2):
- Tavşan, Neşeli Roger
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 453
- Registered for: 2 years 5 months
Ynt: Dior Günlüğü #39
İlginç konu) Heyecan verici.
Hikâyenin uydurma olduğunu tahmin ediyorum ama yine de şunu soracağım: Bu gerçekten oldu mu?
Hikâyenin uydurma olduğunu tahmin ediyorum ama yine de şunu soracağım: Bu gerçekten oldu mu?
-
- Orgazm!
- Total posts: 660
- Registered for: 3 years 3 months
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 453
- Registered for: 2 years 5 months
Yine de bazı hikayelere dayanıyor olabilir ( yaşandı, görüldü, anlatıldı). Teorik olarak. Bu yüzden soruyorum.
- These users thanked the author Tavşan for the post:
- Christina Dior
-
- Orgazm!
- Total posts: 660
- Registered for: 3 years 3 months
-
- Penetrasyon
- Total posts: 224
- Registered for: 1 year 5 months
- Orientation: heteroseksüel
KristinaDior,
Tüm yazdıklarını okudum günlükler. Hoşuma gitti. Daha fazla bir şey, daha az bir şey. Ama teşekkür ederim. Hoşuma gitti
Tüm yazdıklarını okudum günlükler. Hoşuma gitti. Daha fazla bir şey, daha az bir şey. Ama teşekkür ederim. Hoşuma gitti

- These users thanked the author Neşeli Roger for the post:
- Christina Dior
-
Автор темыChristina Dior
- Penetrasyon
- Total posts: 233
- Registered for: 1 year 6 months
MerhametJolly Roger: ↑06 Feb 2024, 15:29 KristinaDior ,
Tüm günlüklerinizi okudum. Hoşuma gitti. Daha fazla bir şey, daha az bir şey. Ama teşekkür ederim. Beğendim
![]()
![]()
![]()

- These users thanked the author Christina Dior for the post:
- Neşeli Roger
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 2 Replies