Dior’un Günlüğü #31

Bizim ve çevrimiçi yazarlarımızın yaratıcılığı, hikayelerinizi ve çılgın fantezilerinizi paylaşın!
Автор темы
Christina Dior
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 233
Registered for: 1 year 7 months
Orientation: biseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Dior’un Günlüğü #31

Unread post by Christina Dior »

Camilla ve benim bir geleneğimiz var; yazın sıcak iklimlerde dinlenmek için uçtuğumuzda en az bir kez siyahi bir adam tarafından sikilmemiz gerekir. Yaz aylarında Camilla ve ben Brezilya’ya uçtuk. Kendimi ve şehvetimi dizginleyemedim, kendimi siyah köpeğe vermek zorunda kaldım. Sahilde çok tatlı ve güler yüzlü bir Bill ile tanıştım; çok nazik ve çok tatlıydı, çok uzun boylu ve kaslıydı. Birlikte vakit geçirirken penisinin bacaklarının arasında ne kadar büyük olduğu düşüncesi sürekli kafamda dönüyordu. Beni evine çağırdığında, ayık olduğumda bile kendimi tutamadım. Gülümseyerek, "Tatilde yaşananlar tatilde de kalır!" diye düşündüm. "Camilla zaten yüzde yüz siyah bir köpek tarafından sikildi." Bu düşünce beni daha da tahrik etti ve tüylerimi diken diken etmeye başladı. Tamamen kırmızı giydim! Kırmızı dantelli iç çamaşırı, kırmızı dar elbise ve kırmızı stiletto topuklu ayakkabılar.
Ve pişman olmadım. Tatile çıkmak için yazı beklemeye değer! Odaya girer girmez elbisemi hemen belime kadar kaldırdı ve kocaman avucunu amımın üzerine koydu ve bu kadar hıza aldırış etmedim çünkü asansörde zaten sırılsıklamdım. Dizlerimin üzerine çöktüm ve ona yalvararak baktım, kot pantolonunu indirdi ve yüzüme kocaman siyah, öyle ateşli bir sik düştü ki! Bu sadece bir şeydi! Bu "sosis"i iki elimle tuttum ve gülümsedim - "Vay canına! Ne adammış!" dedim. Yüzümü gömerek yüzümü gövdesine sürtmeye, öpmeye ve yalamaya başladım. Bu güzel siyah aleti ağzımla büyük bir keyifle servis ediyordum. Onu emdikten sonra salyamdan ıslanan aletini aldım ve onu penisinden tutarak yatak odasına götürdüm. Yatak odasına girdiğimizde meydan okurcasına soyundum ve yatağa atladım. Yüzümü yastığa gömüp kıçımı kaldırdım ve iki elimle delikleri açtım. Ona arkadan bakarak yalvararak beni becermesini istedim. Kocaman aletini yerleştirdikten sonra nihayet gerçek bir heyecanın ne olduğunu anladım! Ve gerçek bir köpeğin altında olmak nasıl bir şey! Sadece zevkle uludum! Bu adam zavallı deliğime piston gibi vuruyordu, bütün otele bağırdım ve daha da sert vurmasını istedim. O saatte 10 kez geldim. Siyah bir erkek için kendini beyaz bir fahişe gibi hissetmek çok şaşırtıcıydı. Ve o gerçekten çok dayanıklı! Beyaz fahişeden bıktıktan sonra Bill beni bir oyuncak bebekmişim gibi kaldırdı. Ve işte buradayım, dizlerimin üzerindeyim, bitkin durumdayım ve sert bir şekilde sikildim. Penisimin kahverengi gövdesini iki elimle tutarak, aktif olarak mastürbasyon yapmaya başladım. Sonucun gelmesi uzun sürmedi. Bir erkek nektarı akıntısı açık ağzıma çarptı ve sonra tekrar, tekrar ve tekrar! Bill’in gözlerinin içine bakarak itaatkar bir şekilde her şeyi yuttum ve sonra ağzımı açıp dilimi dışarı çıkararak ne kadar itaatkar olduğumu gösterdim. Daha sonra birkaç dakika daha bu sopayı emdim. Odama külotsuz, yalınayak döndüm, elbise amımı zar zor kaplıyordu ve amımın kendisi hoş bir şekilde ağrıyordu. Eğer birinin siyah bir adamla sevişme fırsatı varsa - siktir et!) Bu unutulmaz!)
These users thanked the author Christina Dior for the post (total 2):
Christmas_Christmas, Neşeli Roger

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Seks hikayeleri, hikayeler, fanteziler”