Bilgi çingeneleri. Onlara karşı tavrınız nedir?

Cinsiyetle ilgili olmayan soyut konular hakkında konuşun (gerçi böyle şeyler var mı?)
Автор темы
Alice
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1425
Registered for: 2 years
Orientation: heteroseksüel
 Bilgi çingeneleri. Onlara karşı tavrınız nedir?

Unread post by Alice »

Maraton kraliçesi Elena Blinovskaya için yeni bir önleyici tedbir seçildi. Kendisi, cezanın verilmesinden önceki üç ayı duruşma öncesi gözaltı merkezinde mahkemenin nihai kararını bekleyerek geçirecek. Blog yazarı hapse girecek mi?

Nisan 2023’te Blinovskaya toplam 918 milyon vergi kaçakçılığıyla suçlandı!!! ruble Tüm mallara el konuldu ve maraton kraliçesi ev hapsine alındı.

Bu tür kişilere karşı tavrınızı bilmek isterim. Ya da belki bu psikologlar, iş eğitmenleri, koçlar, motive ediciler, kişisel gelişim eğitmenleri sizin için faydalı oldu mu? Hiç benzer maratonlara katıldınız mı?
These users thanked the author Alice for the post (total 3):
aryamari, Eustace, MENZİL_
aryamari
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 829
Registered for: 2 years 3 months
Orientation: biseksüel
 Yanıt: Infogypsies. Onlara karşı tavrınız nedir?

Unread post by aryamari »

Bütün bunlara inanmıyorum :prplast:
These users thanked the author aryamari for the post (total 4):
Murzik85, Galce, Alice, Venüs
Murzik85
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 303
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by Murzik85 »

Alenka: 25 Jan 2024, 23:19 Maraton kraliçesi Elena Blinovskaya için yeni bir önleyici tedbir seçildi. Kendisi, cezanın verilmesinden önceki üç ayı duruşma öncesi gözaltı merkezinde mahkemenin nihai kararını bekleyerek geçirecek. Blog yazarı hapse girecek mi?

Nisan 2023’te Blinovskaya toplam 918 milyon vergi kaçakçılığıyla suçlandı!!! ruble Tüm mallara el konuldu ve maraton kraliçesi ev hapsine alındı.

Bu tür kişilere karşı tavrınızı bilmek isterim. Ya da belki bu psikologlar, iş eğitmenleri, koçlar, motive ediciler, kişisel gelişim eğitmenleri sizin için faydalı oldu mu? Hiç bu tür maratonlara katıldınız mı?
Genel olarak umurumda değil! İnsanlar her türlü saçmalık için onlara kendileri para ödüyorlar. )))
These users thanked the author Murzik85 for the post:
Alice
Yün
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1868
Registered for: 3 years 2 months

Unread post by Yün »

AryaMari: 25 Jan 2024, 23:21 Bunların hepsine inanmıyorum :prplast:
Daha fazlası gelecek.. Bu kadar, ben gitmiş...
AlexTDV
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1070
Registered for: 3 years 5 months

Unread post by AlexTDV »

Onları ciddiye almıyorum)
These users thanked the author AlexTDV for the post:
Alice
Galce
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 736
Registered for: 1 year 9 months

Unread post by Galce »

Alenka: 25 Jan 2024, 23:19 Bu tür kişilere karşı tutumunuzu bilmek isterim? Ya da belki bu psikologlar, iş eğitmenleri, koçlar, motive ediciler, kişisel gelişim eğitmenleri sizin için faydalı oldu mu? Hiç bu tür maratonlara katıldınız mı?
Bana öyle geliyor ki tüm bunlar saçmalık. Gerçekten çingeneler para pompalıyor. Sadece agresif sunumlarıyla insanları şaşkına çeviriyorlar ve tahtaya daireler çizerek, saçma sapan konuşarak onları başarıya götüreceklerine inandırıyorlar. Bu en iyi durum senaryosudur. Ve çoğu zaman, başarıya tamamen zıt olan şeyler, özellikle telkin edilebilir olanların kafasına sürülür))
Hımmm
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 478
Registered for: 1 year 6 months

Unread post by Hımmm »

Olumsuz... İnsanların saflığından yararlanıyorlar.
Fakat insanlar onlara kendilerinden daha fazla nasıl güvenebilirler? Anlamıyorum.
These users thanked the author Hımmm for the post:
Alice
Kral Kuş
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1371
Registered for: 2 years 10 months

Unread post by Kral Kuş »

Kimden bahsettiğimiz hakkında pek bir fikrim yok çünkü bu blog meseleleriyle ilgilenmiyorum. Bu kadar büyük bir ödeme yapılmamasının ortaya çıkmasının üzerinden bu kadar zaman geçmesi garip. Geçen yılın Nisan ayından bu yana soruşturma altında mı? Mucizeler ve hepsi bu. Ve eğer her türlü web seminerini izlemek ve dinlemek istemiyorsanız, hiç önemli değil, o zaman izlemeyin veya dinlemeyin. Sonunda insanlar gönüllü olarak paradan ayrılırlar. Ve tabii ki ikincisiyle değil.
These users thanked the author Kral Kuş for the post (total 2):
Alice, Venüs
Galce
Orgazm!
Orgazm!

Unread post by Galce »

Şimdi kişisel gelişim eğitimlerinden bahsedecek olursak... İş yerinde sözde personel rezervinin bir parçasıyım. Yani boş bir liderlik pozisyonuna adayım. Ve bizimle (personel rezervi) sürekli eğitimler, web seminerleri, seminerler vb. tam olarak bu yönde. AMA!... Enstitü uzmanlarından oluşan bir ekip bizimle çalışıyor, neredeyse bizden daha fazlası var. Canlı iletişimde gerekli bilgileri neredeyse anaokulu düzeyinde, inanılmaz derecede anlaşılır, ilginç bir şekilde çiğneyerek çalışırlar ve sonuçlar pratikte uygulandığında gerçektir. Boşuna öğretmediklerini fark ederek kendiniz seviniyorsunuz.
Ayrıca sürekli test ediliyoruz, farklı alan ve türlerde psikolojik portreler derleniyor, motivasyon, öğrenme yeteneği, herkes için, şirketimiz için kariyer gelişimi önerileri veriyorlar.
I İK departmanından bir arkadaşım gizlice bu eğitimlerle ilgili sonucumu okumama izin verdi. Ben sadece deliyim! 200’den fazla sayfadan oluşan bir dosya! Üstelik bunu okuduğumda kıpkırmızı oldum! Sanki ters yüz olmuşum, tüm karanlık sırlarım sarsılmış ve herkesin görebileceği şekilde açığa çıkmış gibi hissettim. Tanrılara şükür ki onlarla mahrem meselelerimizi henüz tartışmadık🤣🤣🤣 Bu bana yardımcı olan keskin bir psikanaliz ve kişisel gelişim eğitimidir gerçekten.
Ama genel sloganlar atan ve kendi müşterilerine bok gibi bakan şaibeli karakterler ne verebilir ki?)))
These users thanked the author Galce for the post (total 2):
Alice, Juravl
ilovebiboys
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2676
Registered for: 2 years 1 month

Unread post by ilovebiboys »

Gelik, İK departmanınızın bunu yapmasını istemem hemen yakalanın 🤣’ 129315;
These users thanked the author ilovebiboys for the post:
Galce
Galce
Orgazm!
Orgazm!

Unread post by Galce »

ilovebiboys: 26 Jan 2024, 06:02 Gelik, hoşuma gitmez İK departmanınız 🤣&#129315 ;
Kurtarıcı şey, her şeyi okuyamayacak kadar tembel olmalarıdır. Sadece genel sonuca bakarlar))
These users thanked the author Galce for the post:
ilovebiboys
Juss
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 359

Unread post by Juss »

Dedikleri gibi, enayi kaderdir. Enayilerin üzerinde işe yarayan tek şey bu. Bu koçlara güvenmiyorum))))
These users thanked the author Juss for the post:
Alice
Üstü kendinize saklayın
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2381
Registered for: 2 years 4 months

Unread post by Üstü kendinize saklayın »

Alenka: 25 Jan 2024, 23:19 Bu tür insanlara karşı tavrınızı bilmek ilginç mi?
İki kat.
Bir yandan insanlar motivasyon için gönüllü olarak para ödüyor, motivasyon iyidir.
Öte yandan motivasyon geçici bir şeydir ve bunun için neden para ödediğimi bilmiyorum.
Alenka: 25 Jan 2024, 23:19 Ya da belki bu psikologlar, iş eğitmenleri, koçlar, motivasyon araçları, kişisel gelişim eğitmenleri işinize yaradı mı? n
Para ödedikleri kursları ücretsiz izlediğim bir dönem vardı, ilginç ve bilgilendiriciydi . Hatta hayatta bazı şeyleri uyguluyorum.

%200 dolandırıcı olan ayrı bir bilgi çingeneleri kategorisi var. Artık bir arabada yaşıyorlar ve hamsterlerin kendi yardımlarıyla kripto, yatırım ve diğer para-para saçmalıklarından nasıl milyonlar kazanacağını anlatıyorlar. Bunlar kesinlikle dolandırıcılıktan yargılanması gereken kişilerdir.

2 dakika 53 saniye sonra gönderildi:
Gelik: 26 Jan 2024, 05:59 .. İş yerinde sözde personel rezervinin bir parçasıyım. Yani boş bir liderlik pozisyonuna adayım. Ve bizimle (personel rezervi) sürekli eğitimler, web seminerleri, seminerler vb. tam olarak bu yönde. AMA!... Bizimle çalışan enstitü uzmanlarından oluşan bir ekibimiz var, sayımız neredeyse bizden fazla
Oru!!!
Aynı şirket için çalışmıyor muyuz??? Ayrıca beni işyerindeki tüm konularda süper uzman haline getiriyorlar))) Geçtiğimiz yıl boyunca yaklaşık 15 kursu tamamladım :-D
These users thanked the author Üstü kendinize saklayın for the post (total 2):
Alice, Galce
Galce
Orgazm!
Orgazm!

Unread post by Galce »

Alenka: 25 Jan 2024, 23:19 Bu tür insanlara karşı tavrınızı bilmek ilginç mi?
İki kat.
Bir yandan, insanlar motivasyon için gönüllü olarak para ödüyor, motivasyon bu iyi bir şey.
Öte yandan motivasyon geçici bir şey ve neden bunun için para ödediğimi bilmiyorum.
Ya da belki bunlar psikologlar, iş eğitmenleri, koçlar, motive ediciler, eğitmenler kişisel gelişiminize faydalı oldu mu?
Para kazandıran ücretsiz kursları izlediğim bir dönem vardı, bu ilginç ve bilgilendiriciydi. Hatta hayatta bazı şeyleri uyguluyorum.

%200 dolandırıcı olan ayrı bir bilgi çingeneleri kategorisi var. Artık bir arabada yaşıyorlar ve hamsterlerin kendi yardımlarıyla kripto, yatırım ve diğer para-para saçmalıklarından nasıl milyonlar kazanacağını anlatıyorlar. Bunlar kesinlikle dolandırıcılıktan yargılanması gereken kişilerdir.

2 dakika 53 saniye sonra gönderildi:
Gelik: 26 Jan 2024, 05:59 .. İş yerinde sözde personel rezervinin bir parçasıyım. Yani boş bir liderlik pozisyonuna adayım. Ve bizimle (personel rezervi) sürekli eğitimler, web seminerleri, seminerler vb. tam olarak bu yönde. AMA!... Bizimle çalışan enstitü uzmanlarından oluşan bir ekibimiz var, sayımız neredeyse bizden fazla
Oru!!!
Aynı şirket için çalışmıyor muyuz??? Ayrıca beni işyerindeki tüm konularda süper uzman haline getiriyorlar))) geçen yıl boyunca yaklaşık 15 kursu tamamladım :-D
Click to expand ...
Belki))
Bekçi
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 704
Registered for: 1 year 10 months

Unread post by Bekçi »

Infogypsies dijital bir Truva atı getirebilir...(doğrulanmamış kaynaklardan gelen bilgi)
Pierro
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1879
Registered for: 3 years 7 months

Unread post by Pierro »

Alenka: 25 Jan 2024, 23:19 918 milyon!!! ruble
onlara ne kadar aktarıldı???
ir grup insan internette geziniyor..
muhtemelen teknoloji.. Hamelin’deki fare avcısının borusu.. kiliseye falan gitsek daha iyi olur..
Edik evli
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 80

Unread post by Edik evli »

Onları dolandırıcılarla ve dolandırıcılarla aynı kefeye koyardım, aynı zamanda insanları kandırıyorlar ve paralarını dolandırıyorlar, eğer insanların dolandırıldığından zaten memnun değillerse ve genel olarak bunu kabul etmiyorlarsa ömür boyu hapis ya da ölüm cezası verilmeli. İnsanlar insan olarak olsaydı belki onlara karşı daha yumuşak davranırdı ama ulumaları, balıkları, insan olmayan hayvanları vs. Kendileri dışında hepsi ölsün
Автор темы
Alice
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1425

Unread post by Alice »

Pierro, evet, ne tür bir gelir Bu, tek başına neredeyse bir milyar vergi anlamına geliyor ve görünüşe göre son 3 yıldır.
davenant_1
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 166

Unread post by davenant_1 »

Batı enformasyon çingeneleriyle dolu. Bu maratonlar bize nereden geldi? Joe Dispenza, Kehoe vb. Buna karşı hiçbir şeyim yok. Belki birine yardım ederler. Bazı insanların bir şeyler yapması için "tekme"ye ihtiyacı vardır. Motivasyon, hedeflere ulaşmada hala önemli bir rol oynamaktadır. Herkese yardım etmek mümkün mü, muhtemelen değil. Bunlar gerekli mi? İnsanlar inanmayı sever)
MENZİL_
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 702

Unread post by MENZİL_ »

Alenka,
Şuradaki birine abone oldum: Infogypsy’nin kendisini incelemek ve anlamak adına TG. Derslerini ücretsiz olarak buldum ve indirdim. Üç kursa baktım.

Bu yoldaşın sattığı şeylerin %80’i internette ücretsiz olarak bulunabilir ve bana uzun zamandır tanıdık geliyor. Ama o (ya da ona söylendi ve satıldı) bunu her bir yönde sistematize etti.

Vay canına, böylece...bilgiden para kazanabilirim)) nAma büyük bir AMA’m var: Gerçek benim için paradan daha değerlidir.
Ve bilgi çingeneleri gerçeği ikame etmekle meşgul.
These users thanked the author MENZİL_ for the post:
Alice
Üstü kendinize saklayın
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2381
Registered for: 2 years 4 months

Unread post by Üstü kendinize saklayın »

VARG_: 27 Jan 2024, 00:23 Bu yoldaşın sattığı şeylerin %80’i internette ücretsiz olarak bulunabiliyor ve ben bunu uzun zamandır biliyorum.
İşte aynısı bana fikir verin.
Birçok kişi, aptalca, finansal okuryazarlıkla ilgili geçen yüzyılın en çok satan kitaplarından alıntılar yapıyor ve bunu kendi çalışmalarının bir parçası gibi gösteriyor, ancak aslında bu bilgi serbestçe elde edilebilir ve pislik gibi ortalıkta dolaşıyor.
Galce
Orgazm!
Orgazm!

Unread post by Galce »

VARG_: 27 Jan 2024, 00:23 Bu yoldaşın sattığı şeylerin %80’i internette ücretsiz olarak bulunabilir ve bunu uzun zamandır biliyorum.
İşte ben de aynı fikirdeyim.
Birçok kişi aptalca geçen yüzyılın en çok satan kitaplarından finansal okuryazarlık hakkında alıntılar yapıyor ve bunu kendi çalışmalarının bir parçası gibi gösteriyor, ancak aslında bu bilgiler serbestçe elde edilebilir ve ortalıkta dolaşıyor pislik gibi.
Dahası, okuma yazma bilmeden alıntı yapıyorlar, büyük olasılıkla kendilerinin de neyi kaptıklarını bile anlamadan. Merakımdan onların “eğitimlerine” baktım. Daha çok mezhep vaizleri gibi: Çamurlu bilgilerin standart bir şablona göre agresif sunumu. Tıpkı bir zombi fabrikasında olduğu gibi, hızla yayılıyorlardı. Şaşırdım: Bu kar fırtınasıyla nasıl başa çıkılabilir?))
Kardeş
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1313
Registered for: 3 years 11 months

Unread post by Kardeş »

Siz saf insanlarsınız *x), tüm bu "blogcular/koçlar" vesaire, milyarlarca gelire sahip, yetişkin adamların parasını aptalca aklıyorlar. Bağlantıları, çatıları vb. varmış gibi davranan enayiler bulduk. Çocuklar sorularını öksürürken onlara dokunulmuyor ve surat yapmalarına izin verilmiyor. Sonra onları çöpe atıyorlar. Şu Blinovskaya’daki gibi.
Ve burada genel olarak bir taşla iki kuş: "projeyi" kapattılar ve oraya gerçekten yatırım yapanları çöpe attılar, ayrıca seçim kampanyasına başarılı bir başlangıç ​​yaptılar. Bu arada Ivleeva ile sirk aynı operadan. Seçmen memnun, herkes memnun.
These users thanked the author Kardeş for the post:
tahmini
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 14344
Registered for: 5 years 4 months

Unread post by Nikk »

Tüm bu kursların, eğitimlerin ve diğer materyallerin internette ücretsiz erişimle kolayca bulunabileceği burada doğru bir şekilde belirtildi. Ve tüm bu blogcular sıradan dolandırıcılardır. Kendilerinden emin olmayan insanları enayi bulurlar veya enayi yaparlar ve -
onlardan para keserler! Her zamanki dolandırıcılık! Uzun zaman önce yasaklamanın zamanı geldi...
Gurme
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 372

Unread post by Gurme »

Alenka: 25 Jan 2024, 23:19 Böyle insanlara karşı tavrınızı bilmek ilginç mi?
Aferin... söyleyecek bir şey yok

3 dakika 51 saniye sonra gönderildi:
Biz burada mastürbasyon yaparken onlar para kazanıyor
Aion2012Ölü
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1286
Registered for: 3 years 2 months

Unread post by Aion2012Ölü »

Bir yandan vergi ödemiş olsaydı sürüsünden para almaya devam edebilirdi.
Ama burada onu çok ağır bir şekilde cezalandırmaya karar verdiler.
Bu çok anlamlı bir cümle. dahil olmadığına tamamen inanıyorsunuz.
Kardeş
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1313
Registered for: 3 years 11 months

Unread post by Kardeş »

Gurme, prezervatifler hâlâ MPH’de , muhtemelen onlar da birisiyle sikiştiklerini düşünüyorlar :-D
tahmini
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 167

Unread post by tahmini »

Alenka, şahsen bakireleri gerçekten çok seviyorum. Ama onlara hiç sahip olmadım.
MENZİL_
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 702

Unread post by MENZİL_ »

Bilgi çingenesiyle konuşma böyle sonuçlandı))
Ayrıntılar hakkında konuşmaya başladığınızda adam hortumu açıp beni psikiyatri hastanesine gönderiyor.
Her ne kadar kişiliği iki ve üç kişilik olsa da.
Bu Zen Budizmi satıcısını altı ay boyunca gözlemledim.
Sonuç: Aslında hiçbir şey yazmadım ama o beni yasakladı))

PS. Ekran görüntülerinin zamanlaması kimin kafası karışıyor - bunu son mesajdan ilk mesaja kadar yaptım. Ve pil şarjını görebilirsiniz;)
These users thanked the author MENZİL_ for the post:
Alice
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Sohbet kutusu”