Kadın mastürbasyonu hakkında?

Duygusal kişisel tatmin yöntemlerini tartışıyoruz
Автор темы
Igors80
İlgi gösteriliyor
Total posts: 4
Registered for: 5 years 5 months
 Kadın mastürbasyonu hakkında?

Unread post by Igors80 »

Hem erkekler hem de kadınlar mastürbasyona aşinadır. Peki bir kadının mastürbasyon yapması iyi midir ve kendisi ve sağlığı açısından bunu nasıl yapabilir?
These users thanked the author Igors80 for the post:
Ben
Bu doğru mu?
Potansiyel seks nesnesi
 Re: Kadınların mastürbasyon yapması hakkında?

Unread post by Bu doğru mu? »

Cinsel rahatlamayı sağlamak faydalıdır, aksi takdirde beyniniz çarpık olacaktır. Peki ikinci soru ne şekilde? :muza:
Alina
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Alina »

True: 14 Dec 2019, 13:54 Cinsel rahatlama sağlamak faydalıdır, aksi takdirde beyniniz çarpık olacaktır.
Tamamen katılıyorum!!! kocam işyerinde uzun bir süre ortadan kaybolduğunda ve tutkuların daha yoğun olması için kendimi gizlice okşamadan iyi bir kız gibi onu beklemeye çalıştığımda, antrenör patileriyle idare ettiği için bir fitness dersini kaçırıyorum. egzersizlerde beni desteklerken her yere kayıyor ve patileri ondan hain bir konu ortaya çıkarmaya başlıyor... :oops:
xxxx
Göz teması kurmak
Total posts: 1
Registered for: 5 years 3 months

Unread post by xxxx »

Kadın mastürbasyonunu seviyorum.
These users thanked the author xxxx for the post:
Ben
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 14344
Orientation: heteroseksüel

Unread post by Nikk »

Mastürbasyon harika bir şey! Düzenli seksi tamamlayabilir. Düzenli seksin yerini alabilir. Bir kişinin yaptığı
tek seks türünü oluşturabilir... :roll:
These users thanked the author Nikk for the post (total 3):
Ben, pvl1808, alay
Alinka
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 347
Registered for: 5 years
Orientation: biseksüel

Unread post by Alinka »

Bir iblis sizi baştan çıkarmaya başladığında, kafanıza her türlü öfkeyi çektiğinde, nefes almanız zorlaşır, vücudunuz kırılmaya başlar ve tılsımlar nektarla dolup şişerek akmaya başlar... :oops: dünyadan gizlice saklanmak ve iblisin kaba fantezilerine teslim olmak, böylece amınızı ve vücudunuzu sakinleştirmek daha iyidir. Onunla nasıl savaşılır ve geri dönüşü olmayan olayların ortasında kalırsınız :angel: (ama bu elbette sadece evli kızlar için geçerlidir)
These users thanked the author Alinka for the post (total 3):
Ben, İvannavi, Yağdaki hamsi!!!
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Nikk »

Alinka: 25 Jul 2020, 11:01 Bir iblis sizi baştan çıkarmaya başladığında, kafanıza her türlü öfkeyi çektiğinde, nefes almanız zorlaşır, vücudunuz kırılmaya başlar ve tılsımlar nektarla dolup şişerek akar... :oops: gizlice dünyadan saklanmak ve iblisin kaba fantezilerine teslim olmak, böylece amınızı ve vücudunuzu sakinleştirmek daha iyidir. Onunla nasıl savaşılır ve geri dönüşü olmayan olayların ortasında kalırsınız :angel: (ama bu elbette yalnızca evli kızlar için geçerlidir)
Neden bir iblise ihtiyacımız var? Bir şeytana ihtiyacımız yok! Biz (erkekler ve kızlar) sadece küçük bir gizli zevke ihtiyacımız var...
Alinka
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 347
Registered for: 5 years

Unread post by Alinka »

niqk: 25 Jul 2020, 19:27 sadece küçük bir gizli zevke ihtiyacım var...
OOOOOOOOOOOOOOOHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH HHHhhh HHHHHHHHHHHHHHHH, Ɩm öncelikle kızlardan korkun, öncelikle bunlar gibi avcılar!!! En yetenekli selkileri örüyorlar ve tehlikeli tuzaklar kuruyorlar :read: *x) :muza:
These users thanked the author Alinka for the post:
Ben
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Nikk »

Alinka: 26 Jul 2020, 01:12 OOOOOOOOOOOOOOOOOHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH HHHHH En yetenekli selkileri örüyorlar ve tehlikeli tuzaklar kuruyorlar :read: *x) :muza:
Hangi ağlar?! Hangi tuzaklar? Bütün oğlanlar tetikte duran bir sik gibi dik kafalı! Ve tüm ağlar kadınların cazibesine odaklanıyor. Peki, çok çok
trap sevdiklerinizin bacaklarının arasında gizleniyor... Ama kimse bunun hakkında konuşamaz... Şşşt...
These users thanked the author Nikk for the post:
Tanuşka
Tanuşka
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1092
Registered for: 5 years 1 month

Unread post by Tanuşka »

niqk: 26 Jul 2020, 15:49
OOOOOOOOOOOOOOOOOHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH HHHHHHH En yetenekli selkileri örüyorlar ve tehlikeli tuzaklar kuruyorlar :read: *x) :muza:
Hangi ağlar?! Hangi tuzaklar? Bütün oğlanlar tetikte bir sik gibi dik duruyor! Ve tüm ağlar kadınların cazibesine odaklanıyor. Peki, çok çok
trap sevdiklerinizin bacaklarının arasında gizleniyor... Ama kimse bunun hakkında konuşamaz... Şşşt...
:smile181:
Mihail06
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 383
Registered for: 2 years 3 months
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by Mihail06 »

Kayınvalidem 90 yaşını geçmiş olmasına rağmen çok sık mastürbasyon yapıyor, bunu duyunca kendim mastürbasyon yapmaya başlıyorum
AWDXXX
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 46
Registered for: 9 months

Unread post by AWDXXX »

Sık sık iş seyahatlerine çıkmaya başladım. Yaklaşık 2 yıl önce, uzun bir yolculuktan döndükten sonra eşim, ben uzaktayken birkaç kez rahatlamasına ve eğlenmesine izin verdiğini itiraf etti. Artık yolculuk bir haftadan uzun sürüyorsa mastürbasyon onun için doğal bir süreç haline geldi. Ama sonra her zaman bunun nasıl olduğunu ve nedenini anlatır.
Bundan önce onun için kendini tatmin etmek haram ve şeytandan gelen bir şeydi. Geçtiğimiz 10 yıllık evliliğim boyunca, seks sırasında oraya kendime bile dokunmadım.
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Mastürbasyon”