Kadın mastürbasyonu hakkında?
-
Автор темыIgors80
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 4
- Registered for: 5 years 5 months
Kadın mastürbasyonu hakkında?
Hem erkekler hem de kadınlar mastürbasyona aşinadır. Peki bir kadının mastürbasyon yapması iyi midir ve kendisi ve sağlığı açısından bunu nasıl yapabilir?
-
- Potansiyel seks nesnesi
Re: Kadınların mastürbasyon yapması hakkında?
Cinsel rahatlamayı sağlamak faydalıdır, aksi takdirde beyniniz çarpık olacaktır. Peki ikinci soru ne şekilde?

-
- Potansiyel seks nesnesi
Tamamen katılıyorum!!! kocam işyerinde uzun bir süre ortadan kaybolduğunda ve tutkuların daha yoğun olması için kendimi gizlice okşamadan iyi bir kız gibi onu beklemeye çalıştığımda, antrenör patileriyle idare ettiği için bir fitness dersini kaçırıyorum. egzersizlerde beni desteklerken her yere kayıyor ve patileri ondan hain bir konu ortaya çıkarmaya başlıyor...

-
- Göz teması kurmak
- Total posts: 1
- Registered for: 5 years 3 months
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
- Orientation: heteroseksüel
Mastürbasyon harika bir şey! Düzenli seksi tamamlayabilir. Düzenli seksin yerini alabilir. Bir kişinin yaptığı
tek seks türünü oluşturabilir...
tek seks türünü oluşturabilir...

-
- Sürtünmeler
- Total posts: 347
- Registered for: 5 years
- Orientation: biseksüel

Bir iblis sizi baştan çıkarmaya başladığında, kafanıza her türlü öfkeyi çektiğinde, nefes almanız zorlaşır, vücudunuz kırılmaya başlar ve tılsımlar nektarla dolup şişerek akmaya başlar... :oops: dünyadan gizlice saklanmak ve iblisin kaba fantezilerine teslim olmak, böylece amınızı ve vücudunuzu sakinleştirmek daha iyidir. Onunla nasıl savaşılır ve geri dönüşü olmayan olayların ortasında kalırsınız
(ama bu elbette sadece evli kızlar için geçerlidir)

- These users thanked the author Alinka for the post (total 3):
- Ben, İvannavi, Yağdaki hamsi!!!
-
- Nirvana’dayım
Neden bir iblise ihtiyacımız var? Bir şeytana ihtiyacımız yok! Biz (erkekler ve kızlar) sadece küçük bir gizli zevke ihtiyacımız var...Alinka: ↑25 Jul 2020, 11:01 Bir iblis sizi baştan çıkarmaya başladığında, kafanıza her türlü öfkeyi çektiğinde, nefes almanız zorlaşır, vücudunuz kırılmaya başlar ve tılsımlar nektarla dolup şişerek akar... :oops: gizlice dünyadan saklanmak ve iblisin kaba fantezilerine teslim olmak, böylece amınızı ve vücudunuzu sakinleştirmek daha iyidir. Onunla nasıl savaşılır ve geri dönüşü olmayan olayların ortasında kalırsınız(ama bu elbette yalnızca evli kızlar için geçerlidir)
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 347
- Registered for: 5 years
OOOOOOOOOOOOOOOHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH HHHhhh HHHHHHHHHHHHHHHH, Ɩm öncelikle kızlardan korkun, öncelikle bunlar gibi avcılar!!! En yetenekli selkileri örüyorlar ve tehlikeli tuzaklar kuruyorlar

-
- Nirvana’dayım
trap sevdiklerinizin bacaklarının arasında gizleniyor... Ama kimse bunun hakkında konuşamaz... Şşşt...
Hangi ağlar?! Hangi tuzaklar? Bütün oğlanlar tetikte duran bir sik gibi dik kafalı! Ve tüm ağlar kadınların cazibesine odaklanıyor. Peki, çok çok
trap sevdiklerinizin bacaklarının arasında gizleniyor... Ama kimse bunun hakkında konuşamaz... Şşşt...
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1092
- Registered for: 5 years 1 month
:smile181:niqk: ↑26 Jul 2020, 15:49Hangi ağlar?! Hangi tuzaklar? Bütün oğlanlar tetikte bir sik gibi dik duruyor! Ve tüm ağlar kadınların cazibesine odaklanıyor. Peki, çok çokOOOOOOOOOOOOOOOOOHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH HHHHHHH En yetenekli selkileri örüyorlar ve tehlikeli tuzaklar kuruyorlar![]()
![]()
![]()
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 383
- Registered for: 2 years 3 months
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Kayınvalidem 90 yaşını geçmiş olmasına rağmen çok sık mastürbasyon yapıyor, bunu duyunca kendim mastürbasyon yapmaya başlıyorum
-
- Flört etmek
- Total posts: 46
- Registered for: 9 months
Sık sık iş seyahatlerine çıkmaya başladım. Yaklaşık 2 yıl önce, uzun bir yolculuktan döndükten sonra eşim, ben uzaktayken birkaç kez rahatlamasına ve eğlenmesine izin verdiğini itiraf etti. Artık yolculuk bir haftadan uzun sürüyorsa mastürbasyon onun için doğal bir süreç haline geldi. Ama sonra her zaman bunun nasıl olduğunu ve nedenini anlatır.
Bundan önce onun için kendini tatmin etmek haram ve şeytandan gelen bir şeydi. Geçtiğimiz 10 yıllık evliliğim boyunca, seks sırasında oraya kendime bile dokunmadım.
Bundan önce onun için kendini tatmin etmek haram ve şeytandan gelen bir şeydi. Geçtiğimiz 10 yıllık evliliğim boyunca, seks sırasında oraya kendime bile dokunmadım.
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 10 Replies
- 730 Views
-
Last post by uzun
-
- 42 Replies