Popper’lar

Seks hakkında açıkça konuşuyoruz, izlenimlerimizi ve deneyimlerimizi paylaşıyoruz. Aşağıdaki bölümlere uymayan her şey
Guest
Potansiyel seks nesnesi
 Popper’lar

Unread post by Guest »

Popper’ları ilk kez bu hafta duydum. Bunlar aktif kimyasal madde içeren cinsel uyarıcılardır. Küçük şişelerde sıvı olarak satılır. Sırayla her burun deliğinden nefes alıyorsunuz - biraz başınız dönüyor ve coşkulu hissediyorsunuz. Nargilenin ilk nefesinde de benzer bir etki ortaya çıkıyor.

Çim makinesinden pişman olmadım, sırf eğlence olsun diye aldım. Ağırlıksızlık durumu 5 dakikadan fazla sürmedi. Poppers düz kasları gevşetir - anüs ve vajina kasları, bu yüzden anal aşıklar ve bakireler arasında popülerdirler. Nane spreyim vardı. Aroması güzel ama etkisi çok çabuk geçti. Benim kararım tek kullanımlık bir oyuncaktır.

Ayrıca popper’ların da pek çok kontraendikasyonu var. Alkol, uyuşturucu veya diğer cinsel uyarıcılarla birleştirmeyin. Düzenli olarak içmek, cilde dokunmak veya kullanmak kesinlikle yasaktır. Satıcı, bazen kızların ayık toplantılarda uçucu nitritleri burundan çektiğini söyledi. İçki yok gibi görünüyor ama yine de yüksek.

Henüz popper denediniz mi?
Bu doğru mu?
Potansiyel seks nesnesi
 Yanıt: Poppers

Unread post by Bu doğru mu? »

Böyle bir şeyi denemeyi hiç düşünmedim bile. Seks rahatlamanın en iyi yoludur. :ayyy:
frefbjgbjdfbjdf
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 34

Unread post by frefbjgbjdfbjdf »

Ben de onlarla ilgileniyordum. Bir gün satın alıp deneyeceğim. Etkilerini hissetmek ilginç.
Zohai
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 80
Orientation: heteroseksüel

Unread post by Zohai »

Ve bunu sokakta bir bankta oturarak denedim, sonra bunların seks için olduğunu bilmiyordum. Elbette toplara çarptı ama aniden bıraktı ve onları bir daha yanımda görmedim)
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Seks hakkında genel sorular”