Popper’ları ilk kez bu hafta duydum. Bunlar aktif kimyasal madde içeren cinsel uyarıcılardır. Küçük şişelerde sıvı olarak satılır. Sırayla her burun deliğinden nefes alıyorsunuz - biraz başınız dönüyor ve coşkulu hissediyorsunuz. Nargilenin ilk nefesinde de benzer bir etki ortaya çıkıyor.
Çim makinesinden pişman olmadım, sırf eğlence olsun diye aldım. Ağırlıksızlık durumu 5 dakikadan fazla sürmedi. Poppers düz kasları gevşetir - anüs ve vajina kasları, bu yüzden anal aşıklar ve bakireler arasında popülerdirler. Nane spreyim vardı. Aroması güzel ama etkisi çok çabuk geçti. Benim kararım tek kullanımlık bir oyuncaktır.
Ayrıca popper’ların da pek çok kontraendikasyonu var. Alkol, uyuşturucu veya diğer cinsel uyarıcılarla birleştirmeyin. Düzenli olarak içmek, cilde dokunmak veya kullanmak kesinlikle yasaktır. Satıcı, bazen kızların ayık toplantılarda uçucu nitritleri burundan çektiğini söyledi. İçki yok gibi görünüyor ama yine de yüksek.
Henüz popper denediniz mi?
Popper’lar
-
- Potansiyel seks nesnesi
Yanıt: Poppers
Böyle bir şeyi denemeyi hiç düşünmedim bile. Seks rahatlamanın en iyi yoludur. :ayyy:
-
- Flört etmek
- Total posts: 34
Ben de onlarla ilgileniyordum. Bir gün satın alıp deneyeceğim. Etkilerini hissetmek ilginç.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 80
- Orientation: heteroseksüel
Ve bunu sokakta bir bankta oturarak denedim, sonra bunların seks için olduğunu bilmiyordum. Elbette toplara çarptı ama aniden bıraktı ve onları bir daha yanımda görmedim)
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 12 Replies
- 1465 Views
-
Last post by artfelixx
-
- 57 Replies