Bir alışveriş merkezinin tuvaletindeki pisuarlara işediğinizde osuruyor musunuz?
-
Автор темыzayıf bağırsak
- Sürtünmeler
- Total posts: 388
- Registered for: 3 years 3 months
Bir alışveriş merkezinin tuvaletindeki pisuarlara işediğinizde osuruyor musunuz?
Hatırladım. Pandemi biraz yatışınca alışveriş merkezleri açılmaya başladı ama çok kısıtlı çalışıyorlardı, insan çoktu, tuvalet azdı. Erkekler tuvaletinde çok fazla insan vardı, bu yüzden kabinlere giremediler ve pisuara işemek zorunda kaldılar. Etrafta insanlar ileri geri yürüyor, dikkatimi dağıtıyor, kendimi zorlamak zorunda kalıyorum ve sonra osurmaya başlıyorum ((kimse bana bir şey söylemedi ama utanç vericiydi.
Peki ya sen? Yapar mıydın?) Kalabalık bir tuvalette osurmaktan çekinmiyorsunuz, pisuara işerken yanınızda biri osursa ne hissedersiniz?
Peki ya sen? Yapar mıydın?) Kalabalık bir tuvalette osurmaktan çekinmiyorsunuz, pisuara işerken yanınızda biri osursa ne hissedersiniz?
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 5016
- Registered for: 1 year 7 months
- Orientation: heteroseksüel
Re: Alışveriş merkezi tuvaletindeki pisuvara işediğinizde osuruyor musunuz?
Bizde bu var, tabela ağır, Ceza’da başka bir şey daha var!!!
https://i.postimg.cc/V6ZYFs45/2024-01-19-132918.jpg
-
Автор темыzayıf bağırsak
- Sürtünmeler
- Total posts: 388
- Registered for: 3 years 3 months
Alex_, bunu nerede buldun? Gerçekten ilginç hale geldi.
Ayrımcılık!
Ayrımcılık!
-
- Orgazm!
- Total posts: 736
- Orientation: biseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Сигнализация срабатывает?))Alex_: ↑19 Jan 2024, 08:32 bizde bu var, işaret ağır, İnce’de başka bir şey daha var!!!
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 5016
не проверял, ну нах....там чёта Штраф Десятка!!! Кишкаблудный пусть проверяет))))Gelik: ↑19 Jan 2024, 08:40Сигнализация срабатывает?))Alex_: ↑19 Jan 2024, 08:32 bu var, tabela ağır, İnce’de bir şeyler var!!!
Last edited by Eustace on 19 Jan 2024, 08:52, edited 1 time in total.
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1232
- Registered for: 2 years 5 months
Sen ve utanç..İLKESİNDE iki şey uyumsuz!)))
n : ROFL:
: detia-25: Şimdi neden insanları kandırıyorsun? (((Zayıf bağırsak: ↑19 Jan 2024, 08:20 Hatırlıyorum. Pandemi biraz yatışınca alışveriş merkezleri açılmaya başladı ama çok kısıtlı çalışıyorlardı, insan çoktu, tuvalet azdı. Erkekler tuvaletinde çok fazla insan vardı, bu yüzden kabinlere giremediler ve pisuara işemek zorunda kaldılar. Etrafta insanlar ileri geri yürüyor, dikkatimi dağıtıyor, kendimi zorlamak zorunda kalıyorum ve sonra osurmaya başlıyorum ((kimse bana bir şey söylemedi ama utanç vericiydi.
Peki ya sen? Yapar mıydın?) Kalabalık bir tuvalette osurmaktan çekinmiyorsunuz, pisuvara işerken birisi yanınızda osursa nasıl hissedersiniz
-
- Orgazm!
- Total posts: 736
Belki de pandemiden sonra gücünüz zayıfladı...Tapkin: ↑19 Jan 2024, 08:47: detia-25: Şimdi neden insanları kandırıyorsun? (((Hatırladım. Pandemi biraz yatışınca alışveriş merkezleri açılmaya başladı ama çok kısıtlı çalışıyorlardı, insan çoktu, tuvalet azdı. Erkekler tuvaletinde çok fazla insan vardı, bu yüzden kabinlere giremediler ve pisuara işemek zorunda kaldılar. Etrafta insanlar ileri geri yürüyor, dikkatimi dağıtıyor, kendimi zorlamak zorunda kalıyorum ve sonra osurmaya başlıyorum ((kimse bana bir şey söylemedi ama utanç vericiydi.
Peki ya sen? Yapar mıydın?) Kalabalık bir tuvalette osurmaktan çekinmiyorsunuz, pisuvara işerken birisi yanınızda osursa nasıl hissedersiniz
-
- Orgazm!
- Total posts: 515
- Registered for: 1 year 11 months
Hepimiz ne kadar farklıyız. Tuvalete girmeye bile çalışmıyorum, her zaman pisuarın içine sifonu çekiyorum. Genel olarak, işemek için bir kabine sıkışmanın bir manasını görmüyorum.
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 325
- Registered for: 2 years 6 months
Tuvalet, prensip olarak bunun için tasarlandı, böylece... başka şeylerle birlikte osuruk çıkar...))) Örneğin, yakınlarda biri varsa, bunu çok yüksek sesle yapmamaya çalışırım...) Her ne kadar karşılaştırıldığında tüm bunlar tamamen saçmalık olsa da 2 hafta önce başıma gelenlere gelince.. .Genelde sevgilimle bütün gece eğlendiğimiz bir misafirhaneden gündüzleri dönüyordum ve bir noktada gerçekten kilitlenmiştim... Ben Karşıma çıkan bir alışveriş merkezinin tuvaletine koştum, bir şekilde bir çalışma tezgahı ve bir kuyruk buldum, adam 5-6 kadar... Ve başka bir katta başka bir boş stand aramaya karar verdiğim anda pantolonumu hissettim. ısınıyor ve ağırlaşıyor... kısacası, tamamen pantolonuma sıçtım... İlgili koku beni terk edene kadar hızla geri çekilmek zorunda kaldım... Eve nasıl döndüğüm tamamen ayrı bir arayış...Zayıf bağırsak: ↑19 Jan 2024, 08:20 Hatırlıyorum. Pandemi biraz yatışınca alışveriş merkezleri açılmaya başladı ama çok kısıtlı çalışıyorlardı, insan çoktu, tuvalet azdı. Erkekler tuvaletinde çok fazla insan vardı, bu yüzden kabinlere giremediler ve pisuara işemek zorunda kaldılar. Etrafta insanlar ileri geri yürüyor, dikkatimi dağıtıyor, kendimi zorlamak zorunda kalıyorum ve sonra osurmaya başlıyorum ((kimse bana bir şey söylemedi ama utanç vericiydi.
Peki ya sen? Yapar mıydın?) Kalabalık bir tuvalette osurmaktan çekinmiyor musun? Pisuvara işediğinde yanında biri osursa nasıl hissedersin?
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 2 Replies
- 206 Views
-
Last post by sadece82
-
- 8 Replies