Bir alışveriş merkezinin tuvaletindeki pisuarlara işediğinizde osuruyor musunuz?

Güçlü yarınıza, cinsel ilişkiler açısından sizi neyin endişelendirdiğini sorun
Автор темы
zayıf bağırsak
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 388
Registered for: 3 years 3 months
 Bir alışveriş merkezinin tuvaletindeki pisuarlara işediğinizde osuruyor musunuz?

Unread post by zayıf bağırsak »

Hatırladım. Pandemi biraz yatışınca alışveriş merkezleri açılmaya başladı ama çok kısıtlı çalışıyorlardı, insan çoktu, tuvalet azdı. Erkekler tuvaletinde çok fazla insan vardı, bu yüzden kabinlere giremediler ve pisuara işemek zorunda kaldılar. Etrafta insanlar ileri geri yürüyor, dikkatimi dağıtıyor, kendimi zorlamak zorunda kalıyorum ve sonra osurmaya başlıyorum ((kimse bana bir şey söylemedi ama utanç vericiydi.

Peki ya sen? Yapar mıydın?) Kalabalık bir tuvalette osurmaktan çekinmiyorsunuz, pisuara işerken yanınızda biri osursa ne hissedersiniz?
Eustace
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 5016
Registered for: 1 year 7 months
Orientation: heteroseksüel
 Re: Alışveriş merkezi tuvaletindeki pisuvara işediğinizde osuruyor musunuz?

Unread post by Eustace »

Bizde bu var, tabela ağır, Ceza’da başka bir şey daha var!!!
https://i.postimg.cc/V6ZYFs45/2024-01-19-132918.jpg
These users thanked the author Eustace for the post:
Galce
Автор темы
zayıf bağırsak
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 388
Registered for: 3 years 3 months

Unread post by zayıf bağırsak »

Alex_, bunu nerede buldun? Gerçekten ilginç hale geldi.

Ayrımcılık!
Galce
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 736
Orientation: biseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by Galce »

Alex_: 19 Jan 2024, 08:32 bizde bu var, işaret ağır, İnce’de başka bir şey daha var!!!
Сигнализация срабатывает?))
Eustace
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 5016

Unread post by Eustace »

Gelik: 19 Jan 2024, 08:40
Alex_: 19 Jan 2024, 08:32 bu var, tabela ağır, İnce’de bir şeyler var!!!
Сигнализация срабатывает?))
не проверял, ну нах....там чёта Штраф Десятка!!! Кишкаблудный пусть проверяет))))
Last edited by Eustace on 19 Jan 2024, 08:52, edited 1 time in total.
These users thanked the author Eustace for the post:
Galce
Tapkin
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1232
Registered for: 2 years 5 months

Unread post by Tapkin »

Zayıf bağırsak: 19 Jan 2024, 08:20 Hatırlıyorum. Pandemi biraz yatışınca alışveriş merkezleri açılmaya başladı ama çok kısıtlı çalışıyorlardı, insan çoktu, tuvalet azdı. Erkekler tuvaletinde çok fazla insan vardı, bu yüzden kabinlere giremediler ve pisuara işemek zorunda kaldılar. Etrafta insanlar ileri geri yürüyor, dikkatimi dağıtıyor, kendimi zorlamak zorunda kalıyorum ve sonra osurmaya başlıyorum ((kimse bana bir şey söylemedi ama utanç vericiydi.

Peki ya sen? Yapar mıydın?) Kalabalık bir tuvalette osurmaktan çekinmiyorsunuz, pisuvara işerken birisi yanınızda osursa nasıl hissedersiniz
: detia-25: Şimdi neden insanları kandırıyorsun? (((

Sen ve utanç..İLKESİNDE iki şey uyumsuz!)))
n : ROFL:
These users thanked the author Tapkin for the post (total 3):
Galce, Eustace, Natalie
Galce
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 736

Unread post by Galce »

Tapkin: 19 Jan 2024, 08:47
Hatırladım. Pandemi biraz yatışınca alışveriş merkezleri açılmaya başladı ama çok kısıtlı çalışıyorlardı, insan çoktu, tuvalet azdı. Erkekler tuvaletinde çok fazla insan vardı, bu yüzden kabinlere giremediler ve pisuara işemek zorunda kaldılar. Etrafta insanlar ileri geri yürüyor, dikkatimi dağıtıyor, kendimi zorlamak zorunda kalıyorum ve sonra osurmaya başlıyorum ((kimse bana bir şey söylemedi ama utanç vericiydi.

Peki ya sen? Yapar mıydın?) Kalabalık bir tuvalette osurmaktan çekinmiyorsunuz, pisuvara işerken birisi yanınızda osursa nasıl hissedersiniz
: detia-25: Şimdi neden insanları kandırıyorsun? (((

Sen ve utanç..İLKESİNDE iki şey uyumsuz!)))
n : ROFL:
Belki de pandemiden sonra gücünüz zayıfladı...
|_nadiren_|
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 515
Registered for: 1 year 11 months

Unread post by |_nadiren_| »

Zayıf bağırsak: 19 Jan 2024, 08:20 Bölmelere giremedim, pisuara işemek zorunda kaldım.
Hepimiz ne kadar farklıyız. Tuvalete girmeye bile çalışmıyorum, her zaman pisuarın içine sifonu çekiyorum. Genel olarak, işemek için bir kabine sıkışmanın bir manasını görmüyorum.
Martin
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 325
Registered for: 2 years 6 months

Unread post by Martin »

Zayıf bağırsak: 19 Jan 2024, 08:20 Hatırlıyorum. Pandemi biraz yatışınca alışveriş merkezleri açılmaya başladı ama çok kısıtlı çalışıyorlardı, insan çoktu, tuvalet azdı. Erkekler tuvaletinde çok fazla insan vardı, bu yüzden kabinlere giremediler ve pisuara işemek zorunda kaldılar. Etrafta insanlar ileri geri yürüyor, dikkatimi dağıtıyor, kendimi zorlamak zorunda kalıyorum ve sonra osurmaya başlıyorum ((kimse bana bir şey söylemedi ama utanç vericiydi.

Peki ya sen? Yapar mıydın?) Kalabalık bir tuvalette osurmaktan çekinmiyor musun? Pisuvara işediğinde yanında biri osursa nasıl hissedersin?
Tuvalet, prensip olarak bunun için tasarlandı, böylece... başka şeylerle birlikte osuruk çıkar...))) Örneğin, yakınlarda biri varsa, bunu çok yüksek sesle yapmamaya çalışırım...) Her ne kadar karşılaştırıldığında tüm bunlar tamamen saçmalık olsa da 2 hafta önce başıma gelenlere gelince.. .Genelde sevgilimle bütün gece eğlendiğimiz bir misafirhaneden gündüzleri dönüyordum ve bir noktada gerçekten kilitlenmiştim... Ben Karşıma çıkan bir alışveriş merkezinin tuvaletine koştum, bir şekilde bir çalışma tezgahı ve bir kuyruk buldum, adam 5-6 kadar... Ve başka bir katta başka bir boş stand aramaya karar verdiğim anda pantolonumu hissettim. ısınıyor ve ağırlaşıyor... kısacası, tamamen pantolonuma sıçtım... İlgili koku beni terk edene kadar hızla geri çekilmek zorunda kaldım... Eve nasıl döndüğüm tamamen ayrı bir arayış...
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Erkekler ve erkekler için sorular”