Geçenlerde eski sevgilimle bir alışveriş merkezinde tanıştım ve bana numarasını verdi

Bizim ve çevrimiçi yazarlarımızın yaratıcılığı, hikayelerinizi ve çılgın fantezilerinizi paylaşın!
Автор темы
helikopter9
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 728
Registered for: 3 years 7 months
Orientation: heteroseksüel
 Geçenlerde eski sevgilimle bir alışveriş merkezinde tanıştım ve bana numarasını verdi

Unread post by helikopter9 »

Bu arkadaşımla uzun süredir bir ilişkim vardı, o sırada 20 yaşındaydı. Şu an 37 yaşında ve uzun süredir evli. Onu alışveriş merkezinde gördüğümde Nastya’ya ne kadar benzediğini düşündüm ve gelip ona adıyla seslenmeye karar verdim.
Gerçekten düşündüğüm kişinin o olduğu ve o da beni tanıdığı ortaya çıktı. Elbette yıllar geçtikçe dış görünüşü değişti ama yüzü tanıdık kaldı, sadece saç modeli farklıydı; kısa saç kesimi, eskiden kısa bob vardı.
Görünüşe göre yıllar geçtikçe çok daha dolgun ve kıvrımlı hale gelmiş. aile hayatının bu etkisi oldu. Genel olarak konuştuk ve numara alışverişinde bulunduk. "Ne zaman istersen yaz" dedi.
Dürüst olmak gerekirse bu ilgimi çekti, şimdi bundan sonra ne olabileceğini düşünüyorum. Henüz yazmadım ama yazacağım.
These users thanked the author helikopter9 for the post (total 4):
Vik.ruba80, Sibiryak89, Seks tavuğu, Fargal94
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 6415
Registered for: 2 years 8 months
 Re: Geçenlerde eski sevgilimle bir alışveriş merkezinde tanıştım ve bana numarasını verdi

Unread post by Geçit »

helicopt9: 15 May 2023, 21:04 Bu arkadaşımla uzun süredir bir ilişkim vardı, o zamanlar 20 yaşındaydı. Şu an 37 yaşında ve uzun süredir evli. Onu alışveriş merkezinde gördüğümde Nastya’ya ne kadar benzediğini düşündüm ve gelip ona adıyla seslenmeye karar verdim.
Gerçekten düşündüğüm kişinin o olduğu ve o da beni tanıdığı ortaya çıktı. Elbette yıllar geçtikçe dış görünüşü değişti ama yüzü tanıdık kaldı, sadece saç modeli farklıydı; kısa saç kesimi, eskiden kısa bob vardı.
Görünüşe göre yıllar geçtikçe çok daha dolgun ve kıvrımlı hale gelmiş. aile hayatının bu etkisi oldu. Genel olarak konuştuk ve numara alışverişinde bulunduk. "Ne zaman istersen yaz" dedi.
Dürüst olmak gerekirse bu ilgimi çekti, şimdi bundan sonra ne olabileceğini düşünüyorum. Henüz yazmadım ama yazacağım.
Don Düşünün, yazın ama bundan sonra ne olacağını söyleyin ya da söylemeyin, karar size kalmış.
These users thanked the author Geçit for the post (total 2):
Sibiryak89, Vik.ruba80
Kahretsin
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 318
Registered for: 2 years 2 months
Orientation: biseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Re: Geçenlerde eski sevgilimle bir alışveriş merkezinde tanıştım ve bana numarasını verdi

Unread post by Kahretsin »

Eski sevgilileri sevmiyorum, onların olabileceği yerlere gitmemeye çalışıyorum
These users thanked the author Kahretsin for the post:
Vik.ruba80
Автор темы
helikopter9
Orgazm!
Orgazm!

Marinka: 15 May 2023, 21:09 Düşünmeyin, yazın ve sonra bize bundan sonra ne olacağını söyleyin ya da söylemeyin; karar size kalmış.
Yarısını yazdı bir saat önce cevaplandı. Şu anda mesaj atıyoruz.

1 saat 46 dakika 59 saniye sonra gönderildi: Kısacası yazışmalarımız:
Nastya beklenmedik buluşmamızdan dolayı mutluydu, çünkü günlük yaşamın sürekli koşuşturması nedeniyle düzgün çalışacak zaman yoktu kiminle konuşmalı - kafa içeride aile. Bir kafede bire bir buluşmaktan çekinmezdim.
Daha önce tekrar buluşmak üzere anlaşmıştık.
These users thanked the author helikopter9 for the post (total 4):
Geçit, Sibiryak89, Vik.ruba80, Fargal94
alex503311
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 942
Registered for: 3 years 10 months

Unread post by alex503311 »

Farklı türleri var, bazıları veriyor, bazıları vermiyor. Metresleriyle kaçtılar, sonra ya tanıştıklarında onu becerdiler ya da diyelim ki bir ay konuştular ve ona izin vermediler ve sonra yine de yatakta barıştılar.

Bir kızla tanıştım ve seks olmadı, altı ay sonra ayrılmaya karar verdim, yaklaşık altı ay da geçti, beni ziyarete davet etti,
ve ben de göndermeye hazırdım ve yorulmuştum işteyken "seks olursa gelirim" dedim ve vazgeçtim, sonra aradım ve ortadan kaybolmasına sinirlendim,
o da zaten kabul etti, geceyi orada geçirdi.
Ve biz biriyle birlikte yaşadı diyorum, şehir dışında yaşadı, geldi, geceyi benimle geçirebilirsin dedim, reddetti, tekrar aradı ama hiçbir şey olmadı.
These users thanked the author alex503311 for the post:
Vik.ruba80
Tanya
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2085
Registered for: 2 years 9 months

Unread post by Tanya »

Senin yerinde olsaydım hayal gücümü uyandırmazdım.
Deneyimlere dayanarak. Bir zamanlar bir adamı sevdim, ne yazık ki evliydi ama karısını sevmediğini, boşanacağını ve evleneceğimizi söyledi. Sonunda beni terk etti. Onunla yıllar sonra tanıştım, yine büyük bir mağazada, Sürpriz, görünüşte solmuş, çok daha yaşlıydı, ama ben çiçek açtım ve onun için üzülmedim, elbette intikam düşünceleriyle hareket ediyordum, ama oradaydı Schadenfreude. Bakın, bir şeyle karşılaşacaksınız.
These users thanked the author Tanya for the post (total 4):
Sibiryak89, Serg_A, zıt, Vik.ruba80
Sibiryak89
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 4644
Registered for: 4 years 6 months

Unread post by Sibiryak89 »

helicopt9: 15 May 2023, 21:04 Bu arkadaşımla uzun süredir bir ilişkim vardı, o zamanlar 20 yaşındaydı. Şu an 37 yaşında ve uzun süredir evli. Onu alışveriş merkezinde gördüğümde Nastya’ya ne kadar benzediğini düşündüm ve gelip ona adıyla seslenmeye karar verdim.
Uçtuğumda bir iş gezisinde ilk eşimle tanıştım, sadece bir kafede oturuyoruz, arkadaş gibi şehirde dolaşıyoruz ve onunla birlikteydik, aşkla dostluğu karıştırdık, 16 yıl yaşadık ama biz arkadaş olarak daha rahatım, o evli, ben evliyim😊. Buluşun, iletişim kurun, cerrahların dediği gibi otopsi gösterecektir😊
These users thanked the author Sibiryak89 for the post (total 3):
Geçit, Serg_A, Vik.ruba80
Serg_A
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1970

Unread post by Serg_A »

Tania: 16 May 2023, 09:02 Bir zamanlar bir adamı sevdim, ne yazık ki evliydi ama karısını sevmediğini, boşanacağını ve biz de evleneceğimizi söylemişti
Bir erkeğin evlenme sözü vermesi normaldir. Hatta bir atasözümüz bile vardı: “Kadınlar yalancıyı sever.” Yani gerçek, yalan kadar güzel değildir; güzel yalan söyleyenler başarılıdır...
These users thanked the author Serg_A for the post:
Vik.ruba80
Vik.ruba80
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 163
Registered for: 2 years 3 months

Unread post by Vik.ruba80 »

Geçenlerde eski sevgilimle bir sosyal ağda tanıştım ve ona telefon numarasını verdim. Aramayı bile düşünmedim, 20 yıldır görmüyorum, şimdiki arkadaşım öğrenip aradı. Artık herkes anlıyor. O ve oğlunda senin kopyan var, ne olmuş yani, 20 yıldır görmemişler. Her zaman iş gezilerindesiniz. Çocuk en fazla 8 yaşındadır.
These users thanked the author Vik.ruba80 for the post:
Sibiryak89
Gudgeon
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1279
Registered for: 2 years 10 months

Unread post by Gudgeon »

Tania: 16 May 2023, 09:02 Bir zamanlar bir adamı sevdim, ne yazık ki evliydi ama karısını sevmediğini, boşanacağını ve biz de evleneceğimizi söylemişti. Sonunda beni terk etti.
Klasik!
These users thanked the author Gudgeon for the post (total 2):
Vik.ruba80, Üstü kendinize saklayın
alex503311
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 942
Registered for: 3 years 10 months

Unread post by alex503311 »

Serg_A: 16 May 2023, 10:28
Bir erkeğin evlenme sözü vermesi normaldir. Hatta bir atasözümüz bile vardı: “Kadınlar yalancıyı sever.” Yani gerçek, yalan kadar güzel değildir, güzel yalan söyleyen başarılıdır...
[/quote]
Dedikleri gibi, eğer bir kadın güzel değilse o zaman " Nasıl kilo verdin" iltifatı :-)
Özellikle yalan söylemeyi sevmezdim ve güzel olduğumu söylediğimde kadınlar genellikle kendilerini eleştirip bunu yapmazlardı’ onlara inanmıyorum.
Evleneceğime söz vermedim, hiç böylesi olmadı :)

3 dakika 58 saniye sonra gönderildi:
niki77: 15 May 2023, 21:23 Eski sevgilileri sevmiyorum, onların bulunabileceği yerlere gitmemeye çalışıyorum
O halde yola çık :-)
Bir kız arkadaşım var, biri kaldı, diğeri artık yok ve benim hanımefendi, bir şekilde yollarımız kesişmiyor ve 20 yıl sürseydi tanışırdık.
Ve diğerleriyle farklı bölgelerde yaşıyorlar ve muhtemelen bunu tanıyamayacaklar, zaman geçti ve bir şekilde ben kimseyi terk etmedim, bu yüzden kritik değil, görsem bile
Genç Bahar
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 22

Unread post by Genç Bahar »

helicopt9, yedek havaalanı olmaya hazır mısın? ))
Çiçekler
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 186
Registered for: 1 year 5 months

Unread post by Çiçekler »

Eski sevgilimin telefon numaralarını saklamıyorum. Ama biriyle, makul bir mesafede yaşıyoruz, her bir buçuk yılda bir karşılaşıyoruz. Ve tavşanlar gibi sevişiyoruz. Ve bu tür saçmalıklar on bir yıldır sürüyor. Üstelik çok havalı ama ne benim (numarasını bilmiyorum) ne de onun bilerek arayıp buluşma isteği yok. Bir sonraki toplantı asla gerçekleşmeyebilir.
Venüs
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 6486
Registered for: 2 years 4 months

Unread post by Venüs »

))) Bu hikayenin devamını görmek ilginç miydi ve eğer varsa ne tür?))))
jant11
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 334
Registered for: 2 years 1 month

Unread post by jant11 »

Eşim her yaz birkaç günlüğüne eski sevgilisinin ailesini ziyarete gider; nehir kıyısında bir bahçeli evleri vardır. Eski sevgilisi de gelirse her şeyin onlarla olacağı tartışılmıyor bile.
Автор темы
helikopter9
Orgazm!
Orgazm!

Daha sonra olanları yazıyorum.
Düzenli olarak yazışıyorduk ama çok fazla değil. Onun artık bir seks eşi olduğunu ve periyodik olarak M ile buluştuğunu ve ayrıca bir grupta pratik yaptığını (kocamın bundan haberi olmadığını) öğrendim.
Birkaç kez buluştuk ve yürüyüşe çıktık. Sonra seks vardı.
These users thanked the author helikopter9 for the post:
Fargal94
Edik evli
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 80
Registered for: 1 year 9 months

Unread post by Edik evli »

Eski sevgilim beni yalnız bıraktı, beni görmek istemedi ama evleneceğimi öğrendiğinde peşimden koştu, bensiz yaşayamaz, ben de istemedim onu gör, artık kendisi de evli ve benim için bunların anlamı yok.
Tam liste
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 69
Registered for: 1 year 5 months

Unread post by Tam liste »

Sonuçta ne ilginç bir hikaye
These users thanked the author Tam liste for the post:
Don Şeytanı
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Seks hikayeleri, hikayeler, fanteziler”