Büyükanneyle seks

Kan akrabaları arasındaki ilişkiler
Автор темы
John1103
İlgi gösteriliyor
Total posts: 6
Registered for: 1 year 4 months
Orientation: biseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Büyükanneyle seks

Unread post by John1103 »

Büyükannemin evinde sık sık mastürbasyon yapıyordum. Sessiz ve sakin, kimse seni rahatsız etmiyor. Ama ben hep büyükannemin kızım için beni yakmasını istedim. Ve bunu bilerek ayarladım. Ama o bunu görmezden geldi, fark etmemiş gibi davrandı. Aynı zamanda çocukluğumdan beri büyükannem önümde kıyafet değiştiriyordu. Çıplak göğüslerle odadan kolaylıkla çıkabiliyordum. Bir gün cesaretimi toplayıp ona yaklaştım ve seks yapmayı teklif ettim. Şaşırdı ve beni gönderdi. Annemlere her şeyi anlattım. Sonra taşaklarımı dövdüler. İktidarsız kalacağımı sanıyordum. Uzun süre ereksiyon olmadı. Ve bir keresinde seni mastürbasyon yaparken görmeyeli uzun zaman olduğunu, buna değecek gibi görünmediğini söyleyerek şaka yapmıştı. Sonra onu cezalandırmaya karar verdim. Hastalığımdan kurtulduktan sonra çok içtim ve gece onun evine geldim. Beni içeri aldı, yatağı yaptı ve yatağa gitti. Yarım saat bekledikten sonra zaten çıplak olarak odasına girdim ve büyükannemin üzerine çıktım. Direnmeye başladı, geceliğini ve külotunu yırttım. Çığlık atmaya çalıştı ama özel evi kimse duyamadı. Birkaç kez yanaklarına vurmak zorunda kaldım. Yüzünü kapatarak sakinleşti. Daha sonra göğüslerini öpmeye başladım. Penis sertleşti ve ben de “şimdi kimin değmediğini göstereceğim” diyerek onunla cinsel ilişkiye girdim. Sonra onu yıkamaya gönderdim ve sakinleştirici içirdim. Sabah ona iki kez daha tecavüz ettim. Ondan sonra kaçtım. Büyükanne bir açıklama yazdı. Ama sonra aldı. Penisimin kesilmesini istedi. Akrabalarım üç yıl boyunca beni takip etti. Sonuç olarak ben de yanına gelerek önünde diz çöküp af diledim. Yakınlarını sakinleştirmeleri için yalvardı. Tam tersine onları aradı. Sonuç olarak penisim parçalandı; büyükannem beni tutarken adeta çekiçle kafama sürdü. En azından kesmedim. Hastanede başın kesilmesi gerekti. Ama en ilginç olanı ereksiyonun olmasıdır. Şimdi sadece memeyle seks yapıyorum. Bu tecavüzün bedeli.
Gurme
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 372
Registered for: 1 year 11 months
Orientation: biseksüel
 Re: büyükannemle seks

Unread post by Gurme »

Onu kıçına vermeyi dene... ve suçunu kefaret edecek ve iyileşeceksin
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post
  • New post Büyükanneyle seks
    by Ensest » » in Ensest
    29 Replies
    1154 Views
    Last post by VessTPneis
  • New post Büyükanneyle.
    by Limon » » in Ensest
    5 Replies
    313 Views
    Last post by Yuri.erzlyakov
  • New post Seks, seks ve daha fazla seks!!!
    by Maryana » » in Peri, bağımsız
    11 Replies
    7422 Views
    Last post by android_faer
  • New post Acıdığımdan seks yaptım Hayatımda bir kez seks yaptım...
    by Anonim » » in Seks hakkında genel sorular
    1 Replies
    1008 Views
    Last post by içimizde
  • New post Bir toplantı adamla oral seks ve çeşitli seks
    by cxz » » in Peri, bağımsız
    4 Replies
    1685 Views
    Last post by Vikenty

Return to “Ensest”