Kim eşek aşkına anal sever ki? (Heteroseksüeller)

Cinsel tuhaflıklar ve sapkınlıklar forumu
Автор темы
HeteroAnalSevgili
İlgi gösteriliyor
Total posts: 6
Registered for: 1 year 6 months
Orientation: heteroseksüel
 Kim eşek aşkına anal sever ki? (Heteroseksüeller)

Unread post by HeteroAnalSevgili »

Birçok insanın anal seksi[/url] çünkü tabu, sıradışı, sıkı vb. vs... Ancak kızların kalçalarına karşı özel bir ilgim olduğu için bu tür fetişlere ulaştım. Oraya gerçekten bir şey sokmak istiyorum... Anlarsın ya... Ve şimdi bazen parmaklarımı kıçıma bile sokuyorum. Burada başka pigofiller var mı?)
These users thanked the author HeteroAnalSevgili for the post:
Fargal94
Alex Barları
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 157
Registered for: 3 years 2 months
Orientation: heteroseksüel
 Re: Kim anal seviyor çünkü eşek seviyor? (Heteroseksüeller)

Unread post by Alex Barları »

Doğal olarak, orgazm olmadan olmaz, her zaman yatağıma gelen bir sonraki genç bayanla anal seks yapma hedefim vardı, bu benim için en az bir kez vermem gereken bir işaretti! Sonra geriye bakıyorsunuz ve her şeyi verdiklerini fark ediyorsunuz. Pek çok insanda asıl mesele bunu yapmaktı ki o da daha fazlasını istesin, övünmeye çalışmıyorum ama ben bu konuya her zaman nazikçe ve dikkatli yaklaştım ve asıl önemli olan kişinin bundan keyif almasıdır. hatta analdan hemen boşalmaya başlayan genç bir bayan bile vardı, daha önce bunu hiç yapmak zorunda kalmamış olmasına ve hatta sadece kıçından sikileceğini söylemesine rağmen, anal onu daha sık ve daha iyi bir şekilde boşalmasını sağladı, bu yüzden gitti ve gitti, kız, çifte penetrasyona yardımcı olmak ve meşgul olmak için kendisine bir vibratör bile satın aldı. Yani bence her erkek partnerine sadece arka kapıdan girmekten yana olacaktır)))
These users thanked the author Alex Barları for the post:
HeteroAnalSevgili
ilovebiboys
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2676
Registered for: 2 years 1 month
Orientation: biseksüel
 Re: Kim anal seviyor çünkü eşek seviyor? (Heteroseksüeller)

Unread post by ilovebiboys »

HeteroAnalLover: 13 Jan 2024, 17:42 pygophiles
ah, demek buna denir :prcup: En azından bunlardan birinin adını bileceğim ana fetişlerim :smile171:
These users thanked the author ilovebiboys for the post:
HeteroAnalSevgili
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Sapıklar mı?”