Ruhun çığlığı. Patron bana çok kötü davrandı

Seks hakkında açıkça konuşuyoruz, izlenimlerimizi ve deneyimlerimizi paylaşıyoruz. Aşağıdaki bölümlere uymayan her şey
Автор темы
Irina Krupnova
İlgi gösteriliyor
Total posts: 4
Registered for: 3 years 3 months
 Ruhun çığlığı. Patron bana çok kötü davrandı

Unread post by Irina Krupnova »

İki yıl önce bir iş buldum. Ve Eylül 2021’de patronumuz Semyon Mihayloviç onunla Türkiye’ye gitmeyi teklif etti (bu bir tatil yerine değil, sanki çalışıyormuşum gibi). Ve bir aptal gibi kabul ettim. Geldiğimiz ilk gün yüzdük, akşam yemeği yedik, dans ettik, içtik ve odamıza gittik. Ve ben hamama gittiğimde banyoma koşup bana saldırdı. Direndim ama bir şekilde her şeyi hızla yaptı ve bana tecavüz etti. Ondan sonra beni her gün zorladı. Geri döndüğümüzde polise bir ifade yazdım. Reddettiler. Adalet nerede??? Erkeklerin aklında her zaman seks mi vardır????
AlexTDV
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1070
Registered for: 3 years 4 months
Orientation: heteroseksüel
 Re: Ruhun ağlaması. Patron bana çok kötü davrandı

Unread post by AlexTDV »

Peki, oraya nasıl böyle uçmak istedin))
These users thanked the author AlexTDV for the post:
Andrey57115
Artem.Maxsimov
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 103
Registered for: 3 years 4 months

Unread post by Artem.Maxsimov »

Irina Krupnova, Gitmeden önce nedenini düşünmedim davete ihtiyacın var mı? Ve başvuru sizin istediğiniz yere değil olay yerine (ülke, şehir) yapılır.
These users thanked the author Artem.Maxsimov for the post (total 2):
Şalun70, Alex_Tash
Anne
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 388
Registered for: 3 years 8 months
Orientation: biseksüel

Unread post by Anne »

Tabii ki aklımda seks var. Bilmiyor muydun?
These users thanked the author Anne for the post (total 3):
Fargal94, Onizm, kaptan63
tatlım_tavşan
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 132
Registered for: 3 years 3 months
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by tatlım_tavşan »

Peki patronla ikide bir numara olma gerçeği seni rahatsız etmedi mi?
Zorla mı demek istiyorsun? Eğer onu zorlamak değil de cezalandırmak istiyorsanız her şeyi videoya kaydetmek mümkündü.
Böyle bir videoyla onu her gün kendiniz zorlayabilir veya videosunu eşinize gösterebilir ya da ona gösterebilirsiniz. İçişleri Bakanlığı.
Nastya
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 119
Registered for: 3 years 2 months

Unread post by Nastya »

Ne kötü yaptın?
Onu ofiste becermiş olsam bile sorun değil. Sonra Türkiye’yi dolaştım ve o da şikayet etti.
These users thanked the author Nastya for the post (total 7):
Cidden, Tolyan, Sanek, kaptan63, Artem.Maxsimov, Tanya, Alex_Tash
alexandr.khvostenko
İlgi gösteriliyor
Total posts: 5
Registered for: 2 years 11 months

Unread post by alexandr.khvostenko »

Aradığımda nedenini hemen anladım
Kasım
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 267
Registered for: 3 years 7 months

Unread post by Kasım »

Bu kadar çabuk bitirmesi hoşuna gitmemişti. Memnun olmayan bir kadın, tecavüze uğramış bir kadınla aynıdır.
These users thanked the author Kasım for the post:
Tolyan
Maxim123
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 55
Registered for: 3 years

Unread post by Maxim123 »

Evet evet) yoksa olamazdı :)
Allah 1974
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 263
Registered for: 2 years 11 months

Unread post by Allah 1974 »

Uzun zaman önce patrondan kendisiyle geçireceği bir akşam için pozisyon ve maaşta terfi teklifi gelmişti. Bırakmak zorunda kaldım ve bundan çok daha iyi bir iş ve daha fazla para buldum. Patron birkaç ay sonra başka bir organizasyona gitti ve yenisi, himayesindeki kişiyi bu pozisyona getirdi.
These users thanked the author Allah 1974 for the post (total 3):
Maxim123, Diğerleri_p, Şalun70
Şalun70
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2554
Registered for: 2 years 7 months

Unread post by Şalun70 »

Irina Krupnova: 10 Mar 2022, 11:38 İki yıl önce bir iş buldum. Ve Eylül 2021’de patronumuz Semyon Mihayloviç onunla Türkiye’ye gitmeyi teklif etti (bu bir tatil yerine değil, sanki çalışıyormuşum gibi). Ve bir aptal gibi kabul ettim. Geldiğimiz ilk gün yüzdük, akşam yemeği yedik, dans ettik, içtik ve odamıza gittik. Ve ben hamama gittiğimde banyoma koşup bana saldırdı. Direndim ama bir şekilde her şeyi hızla yaptı ve bana tecavüz etti. Ondan sonra beni her gün zorladı. Geri döndüğümüzde polise bir ifade yazdım. Reddettiler. Adalet nerede??? Erkeklerin aklında her zaman seks mi vardır????
Seni suçlamıyorum veya azarlamıyorum ama dikkat etmen gereken şeyler var ... Dünya... yetişkinlerin dünyası oldukça acımasız ve aldatıcı, o yüzden bir dahaki sefere... yakalanmaman için... eğer ailen sana öğretmediyse, o zaman açıklayacağım.. ..
1) Türkiye’de (vardığınız yerde) ne yapacaksınız diye düşünmelisiniz? Mesela.... Afrika’dan Rusya’ya kar tedariği konusunda Afrika ile pazarlık yapıyoruz... Başka bir deyişle... mantıksız "seyahat" tekliflerine tepki vermeyin...
2) Öğrenin hemen patrondan ... tam olarak ne yapmanız gerekecek ve oraya hangi kapasiteyle uçacaksınız.... Daha önce tartışılan senaryodan herhangi bir sapma sizi uyaracaktır...
3) Hemen yaşam koşulları... ve eğer patron çekici değilseniz, o zaman asla onunla aynı odada yaşamayı kabul etmeyin... ne tür bahaneler öne sürerse sürsün... Onun kişisel alanınıza tecavüz etmesini önlemek için... 4) Dönüş yolculuğu için her zaman kendi belgeniz ve paranız olsun... Böylece her an kendiniz için güvenli bir yere dönebilirsiniz...
5) Eğer patron, o zaman onunla tatile çıkma... Ünlü "Kız kim akşam yemeği yerse, onunla dans eder" sözünü hatırlıyor musunuz? Sert, kaba ve gözle görülür bir şekilde söylendi. Kendine saygısı olan herhangi bir feminist, böyle bir şey söylemeye cesaret eden alçağın yüzüne tükürmek zorundadır. Ancak birçok erkek, bir kızın kalbinin anahtarının midesinde olduğuna inanıyor. Ancak onu dar mutfağınızda değil ("Sevgilim, bu köfteleri senin için kendim pişirdim!") Lüks bir Fransız restoranında ("Söyle bana, istiridye sever misin yoksa fondü mü tercih edersin?") beslersen. Elbette fatura ödemek erkek işidir.
================================= ============== ==================================== ====================
Şimdi bu tür durumlarda adalete gelince... polise ve size karşı şiddet uygulandığını bildirmeye gelince...
Sadece işaret edemezsiniz Bir kişiye karşı çıkıp onu bok gibi itham etmek... Her zaman sözlerinizi ve suçlamalarınızı kanıtlarla desteklemek zorundasınız...
O yüzden polise gitmeniz gerekiyor, orayla iletişime geçmeniz gerekiyordu... olay mahallinde... ve burada evde değil, çünkü yerel polis orada soruşturma yapamaz...
Şiddet eyleminden sonra ilk fırsatta derhal polisi aramalıydınız. ... Ve yazılı ifadenin yanı sıra... delil sunun... Diyelim ki, vücutta yırtık elbiseler, morluklar ve çizikler... Biyolojik olarak polis gelmeden önce kendinizi yıkamamanız veya yıkamamanız önemli. İddia edilen suçlunun izleri sizden silinebilir... Bu nedenle kıyafetleri ve yatak takımlarını yıkamayın... ve olay yerindeki izleri korumaya çalışın...
These users thanked the author Şalun70 for the post:
Alex_Tash
Şalun70
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Şalun70 »

Irina Krupnova,
Tecavüz – yasa dışı Çoğu zaman mağdurun iradesine aykırı olarak güç veya tehdit kullanarak veya reşit olmaması, akıl hastalığı, zihinsel gerilik, sarhoşluk, bilinç kaybı veya aldatma nedeniyle cinsel ilişkiye rıza gösteremeyen bir kişiyle ilgili olarak cinsel nitelikteki eylemler .

Rıza, birinin cinsel ilişkiye rıza göstermesi, izin vermesi veya "evet" demesidir. Bunu alabilmek için herkesin istediği zaman "evet", "hayır" veya "dur" deme özgürlüğüne sahip olması gerekir. Onay daha sonra geri çekilebilir; önce “evet” diyebilir ve sonra fikrinizi değiştirebilirsiniz. Bir gün evet diyebilir, bir gün hayır diyebilirsiniz. Geçmişte bir kişiyle cinsel ilişkiye girmiş olmanız, sizin rızanız olmadığı sürece o kişinin gelecekte sizinle cinsel ilişkiye girmesine izin vermez. Bir kişinin sessizliği rızasıdır.

Tecavüz nasıl kanıtlanır
Tecavüz ciddi bir suçtur ve ona yönelik suçlamalar güçlü bir delil temeli gerektirir. Tecavüzü kanıtlamak zor mu? Evet ve hayır. Her şey yaralanan tarafın eylemlerine bağlıdır. Şiddete maruz kalan kişinin doğal arzusu duş almak, kıyafetlerini ve iç çamaşırlarını çöpe atmaktır. Bazen şiddete maruz kalanlar kendi içlerine çekilirler ve olayı kimseyle paylaşmak, konuşmak istemezler. Bazen mağdurun suçu bildirmeye karar vermesi için haftalar, aylar, hatta yıllar geçer. Bu durum birçok kişinin aklına şu soruyu getiriyor: tecavüzübirkaç yıl içinde. Bu sorunun cevabı belirsizdir çünkü her şey şiddet mağdurunun sunabileceği delillere bağlıdır. Tecavüzün sonuçları şunlar olabilir:

Morluk ve sıyrık şeklinde fiziksel yaralanmalar.
Cinsel organ yaralanmaları.
Psikolojik anormallikler ve durumlar.
Cinsel yolla bulaşan enfeksiyonlar (bel soğukluğu, frengi, klamidya, trikomoniyaz).
Hepatit.
AIDS.
Hamilelik.
Bunların bazılarından beri semptomlar kısa sürelidir, muayene zamanında yapılmadığı takdirde delil olarak kullanılamazlar. Ancak örneğin hamilelik ya da çocuk doğumu birkaç yıl sonra mahkeme tarafından kabul edilecek bir delildir. Ancak unutmayın ki her suçun bir zamanaşımı süresi vardır ve delillerin toplanması ve suçlamaların getirilmesi sürecini geciktirmemek daha iyidir. Buna göre soru, tecavüz birkaç yıl sonra birkaç yanıt verir; bazı durumlarda imkansızdır, diğerlerinde ise küçük bir şans vardır. Aradan çok zaman geçmişse bir avukattan tavsiye almak daha iyidir, bir süre sonra suçun kanıtlanması için suça girişmenin mümkün olup olmadığını size söyleyecektir.

Tecavüzün kanıtlanması kaç gün sürebilir tecavüzü[/url] Mağdurun işlediği suça ilişkin delilleri toplamak için 1-2 günü vardır. Şiddet mağdurunun hemen rapor vermesine gerek yoktur; mağdur ifade vermeye hazır olduğunda bu yapılabilir. Ancak tıbbi muayene zorunlu bir prosedürdür ve onsuz herhangi bir şeyi kanıtlamak çok zordur. Olaydan hemen sonra "hemen" yapılmalıdır. Mağdur polise başvurmak istemezse bir avukatla ve bu tür muayeneleri yapma ve aşağıdakileri içerebilecek tıbbi muayeneden geçme hakkına sahip bir uzman kuruluşla iletişime geçebilir:

Genel muayene.
Ağızdan, vajinadan ve anüsten örnek almak.
Dayakları gidermek veya diğer yaralanmaları düzeltmek.
Tırnak altından örnek almak.
Diğer kanıtları toplamak .
İncelemenin olabildiğince eksiksiz olması için uzmanın sorularını ayrıntılı olarak yanıtlamak daha iyidir, böylece hangi çalışmaların yapılmaya değer olduğunu ve hangilerinin zorunlu olmadığını anlayabilir. Muayene sonuçları uzun süre saklanabilir ve tecavüz mağduru böyle bir adım atmaya zihinsel olarak hazır olduğunda ifade verebilir.

Tecavüz gerçeği nasıl kanıtlanır
Tecavüz gerçeğini kanıtlamak için tecavüz, kolluk kuvvetlerinin bununla ilgilenmesi, kim bilir nerede, neyi, nasıl araması gerekiyor. Bir suçun kanıtı şunlar olabilir:

Anlık mesajlaşma programları veya sosyal ağlardaki yazışmalar.
Tanıkların ifadesi.
Şu anda bulunan saç ve deri epitelinin DNA analizi. iddia edilen suç mahalli, vücut sıvıları, kan damlaları.
Diğer eşyalar (çarşaflar, giyim eşyaları, hijyen malzemeleri vb.) üzerinde DNA testi
Parmak izi alınması.
Vaka olduğunda Soruşturma açıldığında, aşağıdakiler de dahil olmak üzere bir dizi delil ve kanıt toplama faaliyeti yürütülür:

Mağdur ve tanıklarla röportaj.
Yüzleşmeler.
Tıbbi muayene .
Psikolojik muayene.
Şüphelinin kimliği vb.
Soruşturma materyalleri toplamaya ne kadar erken başlarsa, mahkemede tecavüz olgusunu kanıtlamak o kadar kolay olacaktır.
br/>
Tecavüz girişimi nasıl kanıtlanır
Tecavüz girişimi, saldırgandan bağımsız olarak kötü niyetli bir davranışın tamamlanması değildir. Basitçe söylemek gerekirse, tecavüzcü ya mağdurun direnmesi ya da üçüncü şahısların kendisine müdahale etmesi nedeniyle eylemlerini durdurmuştur. Bundan, aşağıdaki durumlarda tecavüz girişimini kanıtlamanın mümkün olduğu sonucu çıkar:

Mağdurun vücudunda aktif direnç sürecinde kalan izler varsa - morluklar, sıyrıklar, tırnakların altındaki epitelyum , ve benzeri. Ayrıca yırtık elbise ve çarşaflar, hasarlı mobilya parçaları vb. delil olarak değerlendirilebilir.
Tecavüz girişimi üçüncü kişilerin varlığı nedeniyle engellendiyse, tanık ifadeleri ve muayene sonuçları önemli rol oynuyor. .
Tecavüzde masumiyet nasıl kanıtlanır
Her erkek asılsız suçlamaların kurbanı olabilir. Bugün kolektif Batı bize, kapsamlı suçlamalar sonucunda kariyerlerin nasıl çöktüğünü ve bir insanın hayatının nasıl yokuş aşağı gittiğini gösteriyor. Ancak Rusya Federasyonu Ceza Kanunu hem şiddet mağdurlarını hem de iftira ve şantaj mağdurlarını koruyor. Bugün bir erkeği şiddet uygulamakla suçlamak yeterli değil; aynı zamanda cinsel ilişkinin partnerlerden birinin iradesi dışında ortaya çıktığına dair kanıt da sunulmalı. Bunun için de şunlar gereklidir:

Sıyrıklar, morluklar vb. şeklinde şiddet ve zorlama izlerinin varlığı.
Tıbbi muayene raporu ve bunu doğrulayan DNA testi sanığın cinsel ilişkide bulunduğunu.
“Mağdurun” yeterliliğini teyit etmesi gereken psikolojik ve psikiyatrik muayene. Size karşı dava açılmışsa ve kendinize güveniyorsanız ne yapmalısınız? masumiyetin mi? Önemli olan panik yapmamak ve kolluk kuvvetleriyle etkileşimden kaçınmamaktır. Kendinizi korumak için birçok fırsatınız var:

Bir uzman kuruluşa başvurabilir ve ön incelemenin sonuçları sizi tatmin etmezse bağımsız bir inceleme yapılmasını talep edebilirsiniz.
Psikolojik muayene talebinde bulunun “Mağdurun” muayenesi. Yetkili psikiyatristler ve psikologlar şantajcıyı veya aldatıcıyı hızla ortaya çıkaracaktır.
Mazeretinizi sunabilecek veya cinsel ilişki gerçekleşmişse karşılıklı sempatinizi doğrulayabilecek tanıklar bulun.
Tüm yazışmaları kaydedin ve soruşturmaya sunun ve mağdur olduğu iddia edilen kişiyle temaslar. Yazışmalarda hafif flört etmek sizin için bir "can simidi" haline gelebilir.
"Mağdurun" size karşı olumsuz tavrını teyit edebilecek tanıkların ifadesi başka bir koz haline gelecektir.
Tecavüz ciddi bir suçtur bu güçlü ve tartışılmaz kanıtlar gerektirir. Bu nedenle çeşitli inceleme türleri hem tecavüz olgusunun kanıtlanması hem de tecavüzün yalanlanması açısından temel taşıdır.
Şalun70
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Şalun70 »

Bir tecavüz kurbanının tıbbi muayenesi
nCinsel şiddet, mağdurun rıza göstermediği her türlü cinsel aktivite veya cinsel temastır. Tecavüz de dahil olmak üzere cinsel şiddet, fiziksel veya psikolojik yaralanma veya hastalığa neden olabilir. Şiddet mağdurları travma, cinsel yolla bulaşan enfeksiyonlar, hamilelik ve akut veya travma sonrası stres bozukluğu açısından değerlendirilmelidir; delil toplamak amacıyla muayeneye izin vermeleri istenir. Tedavi, enfeksiyonun önlenmesini ve zihinsel sağlık bakımını içerir.
Cinsel istismar şunları içerir: tecavüzve cinsel baskı; saldırganın fiziksel güç kullanmasını veya güç kullanma tehdidini ya da mağdurun alkol veya uyuşturucuyla sarhoş olmasını içerebilir.

Yasal ve tıbbi tanımlar farklılık gösterse de tecavüz genellikle rızası olmadan vücudun herhangi bir kısmının vajinaya veya anüse girilmesi veya cinsel organın mağdurun ağız boşluğuna girilmesi olarak tanımlanmaktadır (1). Reşit olma yaşının altındaki kişiler bir yetişkinle cinsel ilişkiye girmeye izin veremez.

Genel olarak, tecavüz saldırganlığın, öfkenin veya güç ihtiyacının bir ifadesidir; cinsellikten ziyade psikolojik açıdan daha şiddetlidir. Tecavüze uğrayan kadınların yaklaşık %50’sinde genital olmayan veya genital yaralanmalar meydana gelir.

Yaygın tecavüz ve çocuklukta cinsel istismar da dahil olmak üzere diğer cinsel şiddet biçimleri; Her iki durumda da tahmini yaşam beklentisi %2 ila %30 arasında değişir ancak genellikle %15 ila %20 civarındadır. Ancak tecavüz ve cinsel şiddet genellikle yeterince bildirilmediği için gerçek yaygınlık daha yüksek olabilir.

Tecavüz ve cinsel saldırıların en büyük kurbanları kadınlardır; ancak kurbanlar her iki cinsiyetten de olabilir. Saldırıya uğrayan erkeklerin yaralanma olasılığı kadınlara göre daha yüksektir, suçu bildirme olasılıkları daha düşüktür ve grup halinde saldırıya uğrama olasılıkları daha yüksektir.

Genel Referanslar
1 . ABD Sağlık ve İnsani Hizmetler Bakanlığı/Kadın Sağlığı Dairesi: Tecavüz. 16.06.22 itibarıyla.
Tecavüz belirtileri ve işaretleri
Tecavüzün sonuçları şunlar olabilir:

Genital yaralanmalar
Dış genital yaralanmalar
Psikolojik travma
Hepatit
HIV enfeksiyonu
İnsan papillomavirüs enfeksiyonu
Diğer cinsel yolla bulaşan enfeksiyonlar (örneğin, frengi, bel soğukluğu, klamidya enfeksiyonu, trikomonas)
Bakteriyel vajinoz
Hamilelik
Fiziksel yaralanmaların çoğu nispeten küçüktür, ancak bazen vajinanın üst kısmında ciddi yırtıklar meydana gelebilir. Cinsel saldırı sırasındaki fiziksel istismar ek yaralanmalara neden olabilir. Kanıtlar, yaşam boyu olumsuz tecavüz deneyimlerinin aynı zamanda uzun vadeli fiziksel sağlık sorunlarıyla da ilişkili olduğunu gösteriyor. Örneğin, tecavüz mağdurlarında astım, irritabl bağırsak sendromu, sık görülen baş ağrıları veya kronik ağrılara yakalanma riski, tecavüz etmeyen kurbanlara göre daha yüksektir [1].

Tecavüzün en önemli psikolojik belirtileri . Tecavüzden hemen sonra çoğu kurban korku, kabuslar, uyku sorunları, öfke, utanç, utanç, suçluluk veya bu duyguların bir kombinasyonunu yaşar. Olayın önemli kısımlarını hatırlayamayabilirler (akut stres bozukluğu veya travma sonrası stres bozukluğunun [PTSD] bir belirtisi olan dissosiyatif amnezi).

Saldırının hemen ardından, Mağdurun davranışı sessizlikten konuşkanlığa, gerginliğe, ağlamaya ve titremeye, şoka ve olanlara tarafsızlık veya hareketsizlikle inanmamaya kadar değişebilir. İkincisi nadiren endişe eksikliğine işaret eder; daha ziyade kaçınma tepkilerini, fiziksel tükenmeyi veya duygusal kontrol gerektiren savunma mekanizmalarını yansıtırlar. Öfke hastane personeline veya aile üyelerine yöneltilebilir.

Akut stres bozukluğu tanısı konulabilmesi için semptomların olaydan sonraki 3 gün ile 1 ay arasında mevcut olması gerekir.
n Arkadaşlar, aile üyeleri ve yetkililer destek sağlayabilir veya yargılayarak veya diğer olumsuz davranışlarla karşılık verebilir. Olumsuz tepkiler, hastaların saldırı sonrasında psikolojik iyileşmesini engelleyebilir.

Tecavüzün uzun vadeli etkileri, özellikle kadınlarda TSSB’yi içerebilir. Travma sonrası stres bozukluğu travmayla ilişkili bir bozukluktur; TSSB belirtileri şunları içerir:

Travmayı yeniden yaşamak (geçmişe dönüşler, araya giren düşünceler veya görüntüler gibi)
Kaçınma (travma ile ilgili durumlar, düşünceler ve duygular gibi)
nAlgı ve ruh hali üzerinde olumsuz etkiler (örneğin, kendisi veya başkaları hakkında sürekli çarpık suçluluk duyguları, olumlu duyguları yaşayamama)
Aktivite ve tepkilerde değişiklikler (örneğin, zayıf uyku, sinirlilik, konsantrasyon sorunları) )
Teşhis için TSSB belirtilerinin 1 aydan uzun sürmesi, maddenin veya hastalığın fizyolojik etkileriyle açıklanmaması ve sosyal ve mesleki işlevselliği önemli ölçüde bozuyor olması gerekir. TSSB hastalarında sıklıkla depresyon ve/veya diğer psikolojik bozukluklar da görülür (örneğin, madde kullanım bozukluğu).

Belirti referansları
1. Basile KC, Smith SG, Chen J, Zwald M. Kronik hastalıklar, sağlık koşulları ve ABD’de tecavüz mağduriyetiyle ilişkili diğer etkiler. kadınlar. J Interpers’ın Şiddeti 36; 23–24; 2021.
Şalun70
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Şalun70 »

Bir tecavüz kurbanının muayenesi
Amaçlar tecavüz sonrası tıbbi muayene:

Tıbbi muayene ve yaralanmaların tedavisi; Hamilelik ve CYBE’lerin değerlendirilmesi, tedavisi ve önlenmesi
Adli kanıtların toplanması
Psikolojik değerlendirme
Kriz müdahalesi ve psikolojik destek önerileri
Mağdura tıbbi muayeneden önce danışmanlık yapılırsa , daha sonra delilleri yok edebileceği için kıyafetleri atmamaları, değiştirmemeleri, yıkamamaları, duş almamaları, diş fırçalamamaları, tırnak kesmemeleri veya ağız gargarası kullanmamaları istenir.

İlk fırsatta hepsi mağdurların tecavüz vakaları yerel tecavüz kriz merkezlerine veya hastanelerin acil servislerine sevk edilir; bu tür merkezlerin personeli özel olarak eğitilmiş profesyonellerden oluşur (örneğin tecavüz değerlendirme hemşireleri [SANE]). Amerika Birleşik Devletleri’nin bazı bölgelerinde, halk sağlığı kurumlarının üyelerini, adli tıp uzmanlarını, yerel tecavüz kriz merkezlerini, kolluk kuvvetlerini ve savcıları içeren bir Tecavüz Müdahale Ekibi (SART) bulunmaktadır. Mağdurlara tecavüz sonrasında tıbbi muayenenin gerekliliği açıklanıyor, ancak muayeneyi kabul edip etmeme kararını kendileri veriyorlar. Onay verilmesi halinde polise haber veriliyor. Mağdurların çoğu derin bir travma yaşıyor ve onlarla uğraşırken duyarlılığa, empatiye ve şefkate ihtiyaç duyuyor. Hastalar aynı cinsiyetten bir hekimin yanında kendilerini daha rahat hissedebilirler; Test öncesinde tüm hastalara tercihleri ​​sorulmalıdır. Erkek personelin yürüttüğü değerlendirme sürecine bir kadın personelin eşlik etmesi gerekmektedir. Mümkün olduğunda hastalara mahremiyet ve gönül rahatlığı sağlanır.

Toplanan tüm adli deliller ve tıbbi veriler (formun standart içeriği, bkz. Tecavüz İddiasına İlişkin Tipik Tıbbi Muayene tablosu) özel bir form (bazen tecavüz kanıtı aramak için kullanılan bir setin parçası); form yerel koşullara uyarlanmalıdır. Tıbbi raporun mahkemede kullanılabileceği için sonuçların açıkça ve mahkemede anlaşılacak dilde yazılması gerekir.

TABLE
Tecavüz iddiası için tipik tıbbi muayene
Anamnez alınması ve incelenmesi
Muayene başlamadan önce hastanın onayının alınması gerekmektedir. Geçmiş olaylara dair anılar çoğu zaman hastayı korkuttuğu veya utandırdığı için muayene sırasında doktorun hastayı rahatlatması, hassasiyet göstermesi ve eleştiri yapmaması, hastayı aceleye getirmemesi gerekir. Sınav özel bir ortamda yapılmalıdır. Doktor muayene sırasında aşağıdakiler dahil belirli ayrıntılara bakacaktır:

Geçilen yaralanmaların türü (özellikle ağız, göğüsler, vajina ve rektumda)
Kanama olup olmadığı hastada veya saldırganda sıyrıklar veya sıyrıklar (HIV ve hepatit virüsünün bulaşma riskini değerlendirmek amacıyla)
Saldırının açıklaması (nerede penetrasyon yapıldığı, boşalmanın gerçekleşip gerçekleşmediği, prezervatif kullanılıp kullanılmadığı)
Saldırganın saldırganlık, tehdit, silah ve zulüm kullanması
nSaldırganın Açıklaması
Birçok tecavüz sonrası form bu soruların çoğunu veya tamamını içerir (bkz. Tecavüz Şüphelisi için Tipik Tıbbi Muayene tablosu). Hastaya bu soruların neden sorulduğu açıklanmalıdır (örneğin doğum kontrol yöntemi kullanımına ilişkin bilgi tecavüz sonrası gebelik riskinin belirlenmesine yardımcı olur; önceki cinsel ilişkiye ilişkin bilgi meni testinin geçerliliğinin belirlenmesine yardımcı olur).
Muayene her adımdan önce açıklanmalıdır; hasta muayenenin herhangi bir bölümünü reddedebilir. Sonuçlar hastayla birlikte değerlendirilir. Gerekirse hasar görmesi muhtemel yerler fotoğraflanır. Ağız, meme bezleri, cinsel organlar ve rektum en dikkatli şekilde incelenir. Kadınlarda yaygın yaralanma bölgeleri arasında labia minör ve arka vajinal duvar bulunur. Siyah ışıklı lamba (Wood’s lamp) kullanılarak incelendiğinde ciltte sperm ve yabancı maddeler tespit edilebilir. Kolposkopi hafif genital yaralanmalarda en hassas olanıdır. Bazı kolposkoplarda, lezyonları aynı anda tespit etmenize ve fotoğraflamanıza olanak tanıyan bir kamera takılıdır. Yaralanma alanını belirlemek için toluidin mavisinin kullanılması mahkemede delil olarak evrensel olarak kabul edilmemektedir.

Muayene ve veri toplama
Rutin muayene hamilelik testi ve serolojik testleri içerir frengi, hepatit B ve HIV varlığına yönelik testler; Tecavüzden sonraki birkaç saat içinde muayene yapılırsa, hamilelik veya enfeksiyon varlığına ilişkin elde edilen bilgiler tecavüzün sonuçlarıyla değil, tecavüzden önceki dönemle ilgili olacaktır. Vajinal akıntı veya idrar, trikomonas vajiniti ve bakteriyel vajinozis varlığı açısından incelenir; Ayrıca belsoğukluğu ve klamidyayı tespit etmek için tüm penetrasyon bölgelerinden (vajina, ağız boşluğu veya rektum) örnekler alınmalıdır (1). Genellikle tüm hastalara ampirik tedavi reçete edildiğinden hastalar CYBE testi yaptırmamayı tercih edebilir.

Gebeliği ve CYBE’leri tespit etmek için takip testleri yapılır:
n1 hafta sonra: koruyucu tedaviyi reddeden hastalarda gonore, klamidyal enfeksiyon ve trikomoniyaz
2 hafta sonra: gebelik testi
4-6 hafta sonra: frengi ve HIV enfeksiyonu
n3 ay sonra: frengi, hepatit ve HIV enfeksiyonu
Hastanın tecavüz dönemine ilişkin olaylara ilişkin hafıza kaybı varsa, flunitrazepam (“hurma tecavüz ilacı”) ve gama varlığını kontrol etmek için ilaç taraması yapılmalıdır. -hidroksibutirat (Rusya Federasyonu’nda kayıtlı değil). Uyuşturucu ve alkol testinin yararlılığı tartışmalıdır çünkü zehirlenme kanıtı hastayı itibarsızlaştırmak için kullanılabilir.

Vajinanın üst üçte birlik kısmında ciddi yırtıkları olan hastalar, özellikle de çocuklar test gerektirebilir Yaralanmaların derinliğini belirlemek için laparoskopi.

Tecavüz kanıtı olarak kullanılabilecek kanıtlar toplanır (bkz. tablo Tecavüz şüphesi için tipik tıbbi muayene); bunlar genellikle aşağıdakileri içerir:

Giysiler
Ağız, vajinal ve rektal mukoza sürüntüleri
Birleşik kafa derisi ve kasık örneklerinin yanı sıra kontrol örnekleri (alınan) hastadan)
Tırnak örnekleri ve dil altı kazıntıları
Kan ve tükürük örnekleri
Mevcutsa meni
Muayene için örnek toplamak için birçok farklı kit mevcuttur, ancak bazı eyaletlerde özel kitlerin kullanılması gerekir. Duş alınmışsa, kıyafetler değiştirilmişse veya vajinal duş gibi penetrasyon bölgelerini içeren eylemler yapılmışsa kanıtlar genellikle yoktur veya yetersizdir. Özellikle tecavüzün üzerinden 36 saatten fazla zaman geçmişse deliller giderek zayıflıyor; ancak yasaya bağlı olarak delillerin toplanması tecavüzden sonra 7 güne kadar devam edebilir.

Fiziksel delillerin korunmasına yönelik bir prosedürün takip edilmesi zorunludur. Belli bir maddi delilin kimin elinde olduğu her zaman bilinmektedir ve artık mevcuttur. Bunu yapmak için, tüm numuneler ayrı ayrı torbalanır, etiketlenir, tarihlenir, mühürlenir ve alındı ​​belgesini imzalayan başka bir kişiye (genellikle kolluk kuvvetleri veya laboratuvar personeli) aktarılıncaya kadar saklanır. Bazı ülkelerde, failin daha fazla tanımlanması için DNA örnekleri toplanıyor.

Klinisyenler, hastaları travmanın etkilerini gidermek ve canlılıklarını geri kazanmak (kriz müdahalesi) ve psikolojik yardıma başvurmak için yardım aramaya teşvik etmelidir. destek.

Anketlerle ilgili referans malzemeleri
1. Hastalık Kontrol ve Önleme Merkezleri: Cinsel saldırı ve istismar ve CYBE – ergenler ve yetişkinler. 06/16/22 itibarıyla.
Şalun70
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Şalun70 »

Tecavüz mağdurlarının tedavisi
Psikolojik destek ve/veya kriz müdahalesi
Endikasyon varsa, hepatit B ve insan papilloma virüsünü (HPV) önlemek için temas sonrası aşılama
Mümkünse, HIV için temas sonrası profilaksi
Acil kontrasepsiyon uygulanabilir kullanılır
Muayene sonrasında hastaya gerektiğinde yıkanma, kıyafet değiştirme, gargara kullanma, mesane veya bağırsakları boşaltma olanağı verilir. Yerel bir tecavüz krizi ekibi, mağduru tıbbi, psikolojik ve hukuki destek için uygun tesislere yönlendirebilir.

Fiziksel yaralanmalar konservatif bir şekilde tedavi edilir.

n Gerekirse CYBE. Vajinal yırtılmalar ameliyat gerektirebilir.

Psikolojik destek
Bazen doktorlar, değerlendirme sırasında uzmanlık dışı psikolojik destek önlemlerini (ör. güvence, genel destek, eleştirel olmayan tutum) kullanabilirler. Mağdurdaki şiddetli suçluluk veya kaygı duygularını azaltmak. Hastaya tecavüzün olası psikolojik ve sosyal sonuçları anlatılır ve tecavüz sonrası kriz durumunun üstesinden gelme tekniklerini öğreten bir uzmana yönlendirilir. Tüm psikolojik sonuçlar her zaman ilk muayenede tespit edilemeyeceği için 2 hafta arayla kontrollere gidilmesi gerekir. Şiddetli psikolojik etkiler (örn. kompulsif tekrarlama, ciddi uyku bozukluğu, kaçınma tepkisine yol açan korku) veya tekrarlanan ziyaretlerde ortaya çıkmaya devam eden psikolojik etkiler, bir psikiyatrist veya psikolog ile takip için bir göstergedir.

Aile ve arkadaşlar hayati destek sağlayabilirler (örneğin, nazik teşvik, [url=viewtopic.php? t=7165]tecavüzonların hatası değildi), ancak kendi olumsuz tepkileriyle başa çıkabilmek için kendilerinin de bu alandaki uzmanların yardımına ihtiyaçları olabilir.
PTSD, psikoterapi ve ilaç tedavisiyle etkili bir şekilde tedavi edilebilir.

Enfeksiyonları önlemek veya tedavi etmek
Yetişkinler ve ergenler için rutin ampirik CYBE önleme aşağıdakilerden oluşur:

Seftriakson 500 mg intramüsküler olarak tek doz veya ≥ 150 kg hastalar için, seftriakson 1 g (belsoğukluğu ve klamidya enfeksiyonları için) ve
Doksisiklin 100 mg oral olarak 2 kez 7 gün boyunca günde bir kez (klamidyal enfeksiyon için)
Kadınlar için - 7 gün boyunca ağızdan günde 2 kez metronidazol 500 mg (trichomoniasis ve bakteriyel vajinoz için)
Hepatit B durumunda Hastalık Merkezi Kontrol (CDC), hasta daha önce aşılanmadığı ve bağışıklığı belgelenmediği sürece hepatit B aşısını önermektedir. Aşılama ilk dozdan 1 ve 6 ay sonra tekrarlanmalıdır. HBIG, hepatit B’yi önlemek için reçete edilmez.

HPV aşısı, aşılanmamış veya aşıları tam olarak yapılmamış 9 ila 26 yaş arası kadın ve erkeklere yapılır. Aşılama ilk dozdan 1 ve 6 ay sonra tekrarlanmalıdır. 15 yaşından önce HPV aşısına başlayan aşılanmamış hastalar için iki dozluk bir program (0 ve 6-12. aylarda) önerilir.

HIV’e maruz kalma sonrası ampirik profilaksi hakkında danışmanlık önerilir -enfeksiyonlar. Çoğu uzman önleyici tedbirler önermektedir; ancak risk faktörleri göz önünde bulundurulmalı ve hastaya, faili bilinmeyen tecavüz sonrasında ortalama olarak HIV kapma riskinin düşük olduğu konusunda bilgi verilmelidir (1). Risk şu durumlarda artar:

Anal penetrasyon
Kanama (saldırgan veya mağdur)
Erkek-erkek tecavüzü
Grup tecavüz (örneğin , tecavüz erkekler cezaevinde)
HIV yaygınlığının yüksek olduğu bir bölgede tecavüz
HIV’i önlemeye başlamak en iyi şekilde girişten 72 saat sonra başlar.

Doğum kontrolü
Gebelik testi negatif olan tüm kadınlara acil doğum kontrolü önerilmelidir. Kural olarak oral kontraseptifler reçete edilir;> Tecavüzden 72 saat sonra etkinlikleri son derece düşüktür. Bulantı meydana gelirse antiemetikler kullanılır. Rahim içi aracın yerleştirilmesi tecavüzden sonraki 5 güne kadar etkili olabilir.

Tecavüz sonucu hamilelik meydana gelirse, hastaya obstetrik bakım ve sonlandırma seçenekleri konusunda danışmanlık verilmelidir.

Tedavi referans malzemeleri
1. Welch J, Mason F: Tecavüz ve cinsel saldırı. BMJ 334 (7604): 1154–1158, 2017. doi: 10.1136/bmj.39211.403970.BE
On
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 72
Registered for: 2 years 6 months

Unread post by On »

Ne saçmalık. Masumiyetin kendisi gitti, takıldı, içti...
These users thanked the author On for the post:
Alex_Tash
Şalun70
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Şalun70 »

Kymen,
50/50. .. öyle değilmiş gibi, yargılamayın ve yargılanmayacaksınız... saf kadınların bir düzinesi var... piç patronlar da öyle...
eğer onlardan biri değilseniz, o zaman onların tarafını tutma... zashkvarishsa.... seni ranzanın altına sürecekler...
On
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum

Unread post by On »

Ne diyorsun 🤦‍♂️
Şalun70
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Şalun70 »

Kymen,
Bırak ben taşıyayım. ... :)
Şalun70
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Şalun70 »

nastya: 02 Aug 2022, 02:45 Ne kötü yaptın?
Seni ofiste becermiş olsam bile sorun değil. Ve burada arabamla Türkiye’de dolaşıyordum ve o da şikayet ediyordu.
Kendine zorbalık yapılmasına izin veremezsin... O zaman kendine saygı duymayı bırakacaksın ve kimse sana saygı duymayacak.. .

2 dakika 29 saniye sonra gönderildi:
Uzun zaman önce patronun kendisiyle geçireceği bir akşam için bir teklif, pozisyon ve maaşta terfi gibi bir teklifi vardı. Bırakmak zorunda kaldım ve bundan çok daha iyi bir iş ve daha fazla para buldum. Patron birkaç ay sonra başka bir kuruluşa gitti ve yeni örgüt, himaye ettiği kişiyi oraya yerleştirdi.
Sen akıllısın!!! :Gül:
On
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum

Unread post by On »

Shalun70: 17 Nov 2022, 06:16 Bırak ben taşıyayım....
Grozni’ye gel. Seni karşılayacaklar, seni besleyecekler ve pis bir koyun gibi sana su verecekler. Bakalım orada ne taşıyorsun...
Şalun70
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Şalun70 »

Kymen,
Uh... . sen bana ne diyorsun... eskiden korkunç olan KORKUNÇ’tu.... şimdi Ramzan sana kendi yemeğini yemeyi öğretti... :ROFL:
On
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum

Unread post by On »

Shalun70: 17 Nov 2022, 07:26
Ah... sen bana burada ne söylüyorsun... eskiden zorlu olanın KORKUNÇ olduğu söylenirdi.... şimdi Ramzan sana svenya yemeyi öğretti
yani kendi paylaşımlarınıza bakılırsa ranzanın altına nasıl indirileceğinin son derece farkındasınız. Bununla başladın. Görünüşe göre bu konuda çok fazla tecrüben var.
Senin gibi insanlarla konuşmak para israfı, bu son!
Şalun70
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Şalun70 »

Kymen: 20 Nov 2022, 15:26 Görünüşe bakılırsa bu konuda çok fazla deneyiminiz var.
Böyle insanlarla konuşmak zaman kaybı, işin sonu bu!
Bu konuda haklısın Kimse seni umursamıyor ve desteklemiyor... çünkü bu ZASHKVAR!!!
xxccxx
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 92
Registered for: 3 years

Unread post by xxccxx »

Bir restoranda, bowlingde ve gece kulübünde akşam yemeğinden sonra Galya neden hiçbir şey için para ödemek zorunda olmadığını ancak hamamda anladı.
These users thanked the author xxccxx for the post (total 3):
Şalun70, Tanya, Alex_Tash
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Seks hakkında genel sorular”