Kayınvalidemi sikiyorum

Kan akrabaları arasındaki ilişkiler
Автор темы
Gurme
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 372
Registered for: 1 year 11 months
Orientation: biseksüel
 Kayınvalidemi sikiyorum

Unread post by Gurme »

Bu benim en büyük oğlumun karısı. Ben 60+, o ise 40. İki torun. Ayrı yaşıyoruz ve ben dulum. Ortak bir kulübemiz var ve oğlumuz vardiyalı çalışıyor. Bu yaz oğlum vardiyadayken ve torunlarım kamptayken onu becerdim. Vibratörünü gördüm ve bir gece kendini okşadığını duydum. Ve sabah bir sebepten dolayı onun uyuduğu ikinci kata çıktım. Çarşafın altında iç çamaşırı olmadan sırt üstü uyuyordu. Bacaklar ve am çıplaktı. Beynimde bir sızı oluştu ve onun vajinasına düştüm. Elbette her şey oldu ve ben geri çekildim. Sonra aşağı indi... Uzun süre özür diledim... son derece utanç vericiydi. Gün bir şekilde geçti ve geceleri kendisi bana geldi. Artık oğlumuz göreve gittiğinde düzenli olarak sevişiyoruz. O zamanlar oğluyla seksin tatsız olması ve oğlunun ona oral seks yapmaması nedeniyle bana geldiğini ama bunu gerçekten istediğini söyledi.
These users thanked the author Gurme for the post (total 3):
Sibiryak89, Mart, Kayıp
Biçim
Göz teması kurmak
Total posts: 1
Registered for: 1 year 4 months
 Re: Gelinimi sikiyorum

Unread post by Biçim »

Gourmet: 13 Jan 2024, 05:42 Tabii ki çıban vardı ve geri çekildim
Oğlum öğrendiğinde kaynar olacak)))

12’den sonra gönderildi dakika 36 saniye:
Vardiya ve hava savunması çağında bu muhtemelen sık karşılaşılan bir durum.
Mart
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1440
Registered for: 2 years 7 months
Orientation: heteroseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by Mart »

Muhtemelen bunu öğrenmek utanç verici olurdu, ancak yine de "aile içi" seks en az kötü olanıdır - sonuçta, eşlik eden tüm zevklerle birlikte bir kenarda fahişelik değildir. Aile içinde - bu aile içinde kalmalıdır. Parçalanmış olsa bile, biyolojik olarak bile aynı genleri eteğine taşıyan şey başkasının erkeğinden değildi.
These users thanked the author Mart for the post:
Sibiryak89
Valeron4ik
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 36
Registered for: 1 year 5 months

Unread post by Valeron4ik »

Ama bence bir kızın hayatı boyunca mastürbasyon yapamaması normal, ama gözetim altında
Автор темы
Gurme
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 372
Registered for: 1 year 11 months

Unread post by Gurme »

Valeron4ik: 22 Jan 2024, 13:26 Ve bence bir kızın hayatı boyunca mastürbasyon yapamaması normaldir, ancak gözetim altında
Denetim tamamen şartlı...eğer isterse...ve sonra onu başka birine verir. Bugün ben de öyle düşündüm... Pandora’nın kutusunu açmadım mı?))) HZ...Kayınpederime verdim...neden başkalarına vermeyeyim...ya da reddeteyim. Yani çok şık... penis içeri girer girmez düzensiz nefes almaya başlıyor... buna ne denir... çoklu orgazm veya başka bir şey. Komik... burada bir kişi kişisel mesajında ​​bana ona göbek yapmamı tavsiye etti veya tavsiye etti... Nedenini bilmiyorum..
rüya
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 29
Registered for: 1 year 4 months

Unread post by rüya »

Gourmet: 23 Jan 2024, 13:05 burada bir kişi kişisel mesajında ​​bana tavsiyede bulundu veya ona göbek yapmamı tavsiye etti...Nedenini bilmiyorum..
Peki , bunun gibi farklı karakterler var) Oğlunuzla birlikte ve/veya torunlarınızın önünde öğrenmenizi tavsiye edebilirler
Ve böylece ilişkinizi bozmamak için oğlunuz, karısının büyük harfle yazıldığı haberini yaymamak daha iyi olur
Esnek
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 748
Registered for: 2 years 11 months

Unread post by Esnek »

Serin! Büyükbaba çok şanslıydı!
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: