Kral Zogu: 27 May 2023, 06:33
Ve eğer bu bir sır değilse: Okula giderken genellikle ne giyerdiniz? Yani ne zaman çalışılacağını kastediyorum.
Bu bir sır değil. Sıradan gri bir elbisem vardı. Yeşil kılıf elbise. Ve bir şey daha; sade siyah jarse, üzerime ikinci bir deri gibi oturdu. Üzerine kırmızı rugan bir kayış ekledim. Sanırım adamlar hoşuna gitti). Ama yine de diğer iş kıyafetleri gibi dizlerimi örtüyordu. Ama bir de deri elbisem vardı. Önü bağcıklı, mini etekli kolsuz üst. Dans etmek için kulübe giydim)). Okula giderken böyle bir şey giymeyi asla hayal etmezdim.
sıradan kıyafetlerle sanki çıplakmış gibi görünmek gibi nadir bir yeteneğe sahipti. Oyuncu Sophie Marceau’yu 2000’li yılların filmlerinden birinde düşünün (adını şimdi hatırlamıyorum), ne demek istediğimi anlayacaksınız.
Bu, "İstiyor musun, istemiyor musun?" filmi. Harika bir film bu arada. İfade oradan alınmıştır.
Bolbol: 27 May 2023, 07:24
Peki ya öğretmenler? Hatta sıradan kadınlar bazen soyunurlar)
Tek bir öğretmen böyle bir fotoğrafı herkesin görmesi için yayınlamaya cesaret edemez. Ne Rusya’da ne de Avrupa’da. Çünkü birkaç gün sonra kurt cezasıyla kovulacak. Rusya’da spor mayolarıyla fotoğraflarını sosyal ağlarda paylaşan kadın öğretmenleri kovmaya çalıştılar. İsimlerini biliyorum ama burada gevezelik etmeyeceğim, zaten çok acı çektiler.