Deri pantolon/deri tayt/deri etekler hangi yıllarda ortaya çıktı?
-
Автор темыLybitem
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 51
- Registered for: 2 years 3 months
Deri pantolon/deri tayt/deri etekler hangi yıllarda ortaya çıktı?
Her zamanki formumuzda mı? Sanırım bu 20. yüzyıl, ama ne zaman? 70-90’lar mı yoksa daha öncesi mi?
https://i.postimg.cc/HxrYFFZ3/Screenshot-2023-04-08-11-15-54-409-com-yandex-browser.jpg
https://i.postimg.cc/TPYYJKnz/Screenshot-2023-04-13-15-22-49-745-com-google-android-youtube.jpg
https://i.postimg.cc/HxrYFFZ3/Screenshot-2023-04-08-11-15-54-409-com-yandex-browser.jpg
https://i.postimg.cc/TPYYJKnz/Screenshot-2023-04-13-15-22-49-745-com-google-android-youtube.jpg
-
- Orgazm!
- Total posts: 878
- Registered for: 3 years 5 months
- Orientation: biseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Re: Deri pantolon/deri tayt/deri etek hangi yıllarda ortaya çıktı?
Vahşi batıda ata binmek için deri pantolonlar ortaya çıktı
-
Автор темыLybitem
- heyecanlanıyorum
Peki fotoğraftaki gibi mi? Hayvanat bahçesi videosunda kızlar deri tayt giyiyor gibi görünüyor. Bu nedenle bunların kadınlar arasında ne zaman ortaya çıktığını ve ne zaman moda haline geldiğini bilmek ilginçtir.
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2554
- Registered for: 2 years 6 months
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Elbette, çok, çok daha önce... Taş Devri’nde zaten deri giysiler vardı. :)
-
- Orgazm!
- Total posts: 602
- Registered for: 3 years 9 months
- Orientation: heteroseksüel
Travestim tayt giymeyi seviyor. Bir kadının pubisinin görünümünü yaratmak için astar. Rekorlu eşek. Penisimi tamamen çıkarmak istedim ama benim hatırım için çıkarmıyor.
-
Автор темыLybitem
- heyecanlanıyorum
5 dakika 10 saniye sonra gönderildi: n
Travesti kim? Peki neden tam olarak deri tayt?
5 dakika 10 saniye sonra gönderildi: n
Evet, bu muhtemelen giysi yetiştirmek için ilk malzemeler (ve belki de ilk). Ama yine de, eski çağlardaki pantolonlar, vahşi batıdaki pantolonlar ve şimdiki taytlar (fotoğraftaki gibi) farklı görünüyordu. Ve kadınların artık aşina olduğumuz taytlara benzer ilk taytları ne zaman giymeye başladıklarını bilmek istiyorum.
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 171
- Registered for: 2 years 6 months
Fakat konunun yazarı sadece "deri pantolonlar" moda trendini zorluyor. Belki de sadece "Rusya fillerin (üstü çizili) pantolonların doğum yeridir :)’i haklı çıkarmak istiyor olabilir
Abi binmek için deri iş kıyafeti (asla normal anlamda pantolon kullanmayın) çalılıklar. Sığır yetiştiriciliği bir işe dönüştüğünde, sığırlarla birlikte at sırtında kovboylar ve onlarla birlikte ahbaplar ortaya çıktı. Ayrıntılar Wikipedia’da, "Bölümler".
Fakat konunun yazarı sadece "deri pantolonlar" moda trendini zorluyor. Belki de sadece "Rusya fillerin (üstü çizili) pantolonların doğum yeridir :)’i haklı çıkarmak istiyor olabilir
-
Автор темыLybitem
- heyecanlanıyorum
[b]Kadınlar ne zaman alıştığımız biçimde (fotoğraftaki gibi) deri pantolon giymeye (trend girdi/moda oldu) başladı?5nica: ↑14 Apr 2023, 23:21 Ahbap, çalıların arasında ata binmek için deri tulumlar (asla alışılagelmiş anlamda pantolon giymeyin). Sığır yetiştiriciliği bir işe dönüştüğünde, sığırlarla birlikte at sırtında kovboylar ve onlarla birlikte ahbaplar ortaya çıktı. Ayrıntılar Wikipedia’da, "Bölümler".
Fakat konunun yazarı sadece "deri pantolonlar" moda trendini zorluyor. Belki de sadece "Rusya, fillerin (üstü çizili) pantolonların doğum yeridir
-
- Orgazm!
Transla buluşuyoruz. Dar kıyafetler giymeyi seviyor. Eşim toplantılara pek karşı değildir. Yeğenim staj süresince bizimle yaşıyor. Geçen yıldan beri onunla aynı yatağı paylaşıyoruz. O ve karısı biseksüel.Lybitem: ↑14 Apr 2023, 22:45Travesti kim? Peki neden tam olarak deri tayt?
5 dakika 10 saniye sonra gönderildi: nEvet, bu muhtemelen giysi yetiştirmek için ilk malzemeler (ve belki de ilk). Ama yine de, eski çağlardaki pantolonlar, vahşi batıdaki pantolonlar ve şimdiki taytlar (fotoğraftaki gibi) farklı görünüyordu. Ve kadınların artık aşina olduğumuz taytlara benzer ilk taytları ne zaman giymeye başladıklarını bilmek istiyorum.
-
Автор темыLybitem
- heyecanlanıyorum
Yeğenim de deri pantolon giyiyor mu?
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 4644
- Registered for: 4 years 4 months
Deri bana motosikletçiler ve bisikletçiler için yakışıyor. Benim birimimde görev yaptı, cüretkar bir şekilde maaşını almaya gelmedi, verme dedim, gitsin üstünü değiştirsin, maaş çalışanların maaşı, gerçekten gitti, şaka yapıyordum
-
- Orgazm!
Yeğenim ve eşi, gönül rahatlığıyla güneşlenmek için havanın güzelleşmesini sabırsızlıkla bekliyor. Geçen yaz da aynı deri taytlarla motosiklete bindiler. Daha sonra sahilde üstsüz güneşlendiler. Çıplak dolaşmak istiyorduk ama her yerde bulunan aptal mantar toplayıcıları etrafımızdan çekiniyordu. Minimum insan varlığı beklentisiyle kasıtlı olarak motosikletlerle daha uzağa gittik. Ama orada da para var. Arabayla olmaması iyi. Daha sonra onları tren duraklarına götürmek için saldıracaklardı. Utanmaz ve sinir bozucu.
Her şeyi giyiyor. Dün o ve eşimle oyuncaklarla oynadık - ikisi de işe etekle gidecekler. Bu tür orgazmlardan hâlâ akılları başlarına toplanamıyor.
Yeğenim ve eşi, gönül rahatlığıyla güneşlenmek için havanın güzelleşmesini sabırsızlıkla bekliyor. Geçen yaz da aynı deri taytlarla motosiklete bindiler. Daha sonra sahilde üstsüz güneşlendiler. Çıplak dolaşmak istiyorduk ama her yerde bulunan aptal mantar toplayıcıları etrafımızdan çekiniyordu. Minimum insan varlığı beklentisiyle kasıtlı olarak motosikletlerle daha uzağa gittik. Ama orada da para var. Arabayla olmaması iyi. Daha sonra onları tren duraklarına götürmek için saldıracaklardı. Utanmaz ve sinir bozucu.
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 5 Replies
- 306 Views
-
Last post by t8ZZ
-
- 0 Replies