Geçen yaz sıcak bölgelerde tatil için uçaktaydım. Uçuş uzun sürdü. Yanıma genç bir çift oturdu. Tanıştık, kısa sürede ortak bir dil bulduk, gün içinde güzel sohbet ettik, arkadaşlarıyla benimle aynı tatil yerine uçtuklarını söylediler. Gece olduğunda komşunun küpeştesine yaslanıp uykuya daldım. Hava çok sıcaktı ve sadece kıçımı kapatan kısa bir elbiseyle uçtum. Işıklar kısıldı ve kabin karanlığa büründü. Bir anda bacaklarımın arasında bir el hissettim. Harekete geçenin genç yakışıklı komşum olduğunu anlayınca direnmedim, kız arkadaşının uyuduğunu gördüm ve sabahlığının eteğini yukarı kaldırdım. İnce, şeffaf kırmızı külotum gözlerinin önünde açıldı. Elini tutarak avucunu amımın üzerine koydum. Adam aktif olarak kedime masaj yapmaya başladı, elini tuttu, gözlerimi devirdi, inlememek için elimden geleni yaptım. Bir şekilde elini çekmeyi başardım. Meydan okurcasına tangamı aşağı çektim, ayağıma bastım, külotu elime alıp onun eline attım. Yollarımızı ayırdık ve anlaşamadan tuvalete koştuk.
Arkadaşım beni kendine doğru çekti ve sırtıyla resmen tuvalete itti. Kapıyı kapattığında birisi beni aniden omuzlarıma itti. Arkadaşının bizi orada beklediği ortaya çıktı. Başımı çevirdim, yüzüme sarkan bir penis gördüm, başımı diğer tarafa çevirdim ve ikinci bir penis vardı. Geri çekilmek için artık çok geçti, çömeldim, erkek köpeklere baktım, siklerini yumruklarıma aldım ve aktif olarak onları mastürbasyon yapmaya başladım. Sandıkları dudaklarıma doğru yönlendirerek, sıcak sikleri özenle ve şapır şupur emmeye başladım. Önce bir kafa, sonra diğeri vb. bir daire şeklinde devam eder. Erkeklerim sabırlı değildi, hemen amımı denemek istediler. Beni kaldırdılar ve yüzümü tuvalet fıçısına çevirdiler. Sikleri düzgünce emmeme izin vermedikleri için üzüldüm, bacaklarımı iki yana açtım, kıçımı dışarı çıkardım, pembe amımı kullanıma verdim. Karıları uyurken, oğulları sırayla beni bir fahişe gibi beceriyordu. Adamlar bana sıcak bir yüz maskesi verdikten sonra gittiler. Peçeteyle yüzümdeki spermleri silip, elbisemi düzelterek tuvaletten çıktım. Uçuş görevlisiyle göz göze geldim, bana baktı ve alaycı bir şekilde gülümsedi, ben de ona gülümsedim ve koltuğuma oturdum. Ve bu sadece tatilin başlangıcıydı!
Dior’un Günlüğü #17
-
Автор темыChristina Dior
- Penetrasyon
- Total posts: 233
- Registered for: 1 year 7 months
- Orientation: biseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Dior’un Günlüğü #17
- These users thanked the author Christina Dior for the post (total 2):
- Ahah, Neşeli Roger
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 74
- Registered for: 1 year 6 months
- Orientation: heteroseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Ynt: Dior Günlüğü #17
Uçaklardaki tuvaletlerde neden bu kadar çok yer var?) İki kişiye zar zor yer var) ama burada aynı anda dört kişi var) hikayeler harika) daha fazla yaz)
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 388
- Registered for: 3 years 5 months
Ynt: Dior Günlüğü #17
ilişki sırasında osurdun mu? sonuçta tuvalet ve çift penetrasyon anal deliklerde
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 2 Replies
- 220 Views
-
Last post by Seks tavuğu
-
- 1 Replies