Dior’un Günlüğü #19
-
Автор темыChristina Dior
- Penetrasyon
- Total posts: 233
- Registered for: 1 year 7 months
- Orientation: biseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Dior’un Günlüğü #19
Camilla anne ve babasının yanına gitti, kız kardeşi de, bütün arkadaşları meşgul. Akşam, canı sıkılmış, etrafta uzanıp şarap içiyorum. Arama motorunda Tg’ye gittim ve şehrimi yazdım, Tg bana sohbet verdi. İçeri girdim, yaklaşık 15 katılımcı vardı ve sadece erkekler vardı. Sohbette ne konuştuklarını merak ettim. İlki merhaba yazdı, 5 dakika sonra cevap geldi, sohbet yöneticisi cevapladı. Cevap verdi ve kendinden bahsetti ve sohbete beş kişi daha katıldı. Erkeklerle sohbet etmek, ilgileri, hakkımda sorgulamalar çok ilginçti, benim fantezi oynanıyordu, seks, beş güçlü adam ve yalnız ben, anında akmaya başladım. Kendileriyle üç saat süren iletişimin ardından bana kişisel mesajla yazdılar. Onlarla görüşmek ister misiniz? Ne demek istediğini hemen anladım, sıkıcı ve üzücüydü ama eğlenmeyi her zaman sevdim, o yüzden kabul ettim... Adam yarım saat sonra beni alacaklarını, hazır olacağımı söyledi. Hızlıca kırmızı dar bir elbise giydim, yoluma çıkmamak için külotumu çıkardım, kırmızı ruj ve topuklu ayakkabılarla hazırdım ve aramayı bekliyordum. Bir süre sonra beni aradılar ve topuklarımı tıklatarak arabaya doğru yürüdüm. Dört kişiydik, otele gittik. Odaya girer girmez etrafım dört erkek figürü tarafından sarılmıştı. Adamlar elleriyle aktif olarak vücudumu keşfetmeye başladılar. Geniş yatağın üzerine düştüğümde ince elbisem çoktan belimi sarmıştı. Erkeklere baktığımda bacaklarımı iki yana açarak erkeklere çok ıslak olan istenen deliği gösterdim. Erkekler hızla soyunmaya ve penislerini çıkarmaya başladılar. En hızlı olanı yanıma geldi, beni kamıştan tuttu ve kendine doğru çekti. Sert penisin sıcak kafası aç amımın içine gömüldü. - "Çabuk sik beni," diye fısıldadım. Gözlerimi indirdim ve penisimin başının hassas kedime girmesini izlemeye başladım. Pembe dudaklar yanlara doğru yayılıyor ve penis yavaş yavaş amımın içine giriyor. Sarsıntı ve şimşek bütün yol boyunca içime giriyor, başımı geriye atarak yüksek sesle inliyorum. Erkek beni boğazımdan tuttu ve yatağa sıkıca bastırdı ve aletini sulu bir şekilde bana çarpmaya başladı. İlk erkek tüm gücüyle deliğime vurarak beni tam bir zevke ulaştırırken! Oğlanların geri kalanı yakınlarda durup benim sikilmemi ve siklerini çekiştirmemi izledi. Amımı kullanan erkek bana doğru eğildi ve beni sulu hickeyden öptü, sonra aniden dışarı çıkıp deliğime bolca boşaldı. İstediğim nektarı parmaklarımla toplayamadan yerini ikincisi aldı. Bacaklarımı iki yana açarak yatıyordum, pembe deliğim aç erkeklerin emrindeydi. Bütün gece çocuklar beni daireler halinde ve tüm deliklerde siktiler, bundan tatlı orgazm ve zevk aldım. Sabaha doğru erkeklerin yumurtaları boşalıp uykuya daldıklarında hızla hazırlanmaya başladım. Masaya bir not bırakarak "Seks için teşekkürler çocuklar, sikleriniz harika" ve bir sayı ekledi. Çıplak popomu sallayarak odadan çıktım. Bir sonraki toplantıyı sabırsızlıkla bekliyorum.
- These users thanked the author Christina Dior for the post (total 4):
- Fargal94, canavarca, Neşeli Roger, Seks tavuğu
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 74
- Orientation: heteroseksüel
Ynt: Dior Günlüğü #19
Her zamanki gibi harika bir hikaye) Bunların hepsinin fantezi olduğunu anlıyorum?))
- These users thanked the author Eugene123 for the post:
- Christina Dior
-
- Penetrasyon
- Total posts: 284
Seksi bir hikaye....hikaye için yeterli illüstrasyon yok....
- These users thanked the author Seks tavuğu for the post:
- Christina Dior
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 85
Bu bir fantezi mi, yoksa gerçekten bu kadar harika mısın?
- These users thanked the author duch552 for the post:
- Christina Dior
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 2 Replies
- 222 Views
-
Last post by Seks tavuğu