Merhaba günlüğüm, bugün sana çalıştığım ofiste babamın eşliğinde yaşadığım seks maceramı anlatacağım.
- "Nasıl bir gün bu??? Ne aptallar!" Ofisten çıktığımda saat gece yarısını çoktan geçmişti, yüksek topuklarımla ıslak zeminde kayarak neredeyse yere yığılıyordum. - "Hey, kimse var mı?" Ve yanıt olarak sessizlik oluştu... ve karanlık, bu arada, tekrar bir elektrikçi çağırmamız gerekiyor. Dikkatlice tuvalete doğru ilerledim, topuklarım yüksek sesle fayanslara çarpıyordu. Burada ayakkabılar suya sıçradı... Her şey açık - lavaboda taşan bir kova vardı, kenardan su fışkırıyordu. Musluğu açtım ve tuhaf sessiz seslerin duyulmaya başladığı güvenlik odasına girdim. Kapıyı hızla açtım ve monitörün arkasında oturan iri yapılı, kaslı bir adam gördüm. - "Merhaba yoldaş!" Sandalyesinde döndü ve sessizce bana baktı. Başımı aşağı eğdim... Demek ses oradan geldi... Geri çekildim ve neredeyse çığlık atıyordum: Adamın sağ eli, düğmeleri açık pantolonundan utanmadan dışarı çıkan düzgün büyüklükteki penisini özenle okşuyordu. . Geri çekildim ve bu rezaletten kaçmaya çalıştım ama o beni çoktan fark etmişti. - "Hey, sen kimsin?" Beni öyle bir kuvvetle kendine doğru çekti ki dengemi zar zor koruyabildim. - "Pençelerini çek, seni piç! Seni üç saniye sonra kovacağım! Artık burada çalışmadığını düşün!"
Sırıttı, beni tekrar bana çevirdi. onu ve kolumu sıktı. Acı ve öfkeden neredeyse boğuluyordum! Köyün aptalının biri bana meydan okudu! Kirli ellerinle tut.. evet ben.. Eliyle ağzımı kapattı ve beni dizlerimin üstüne çöktürüp sikimi ağzıma soktu, daha doğrusu denedi. Başımı çevirdim, dudaklarımı büzerek küfür etmeye çalıştım. Ama daha güçlü olduğu ortaya çıktı, başını aşağı çekti ve penisini neredeyse tüm uzunluğuna kadar itti. Gerildim ama o beni sıkıca tuttu, ritmik bir şekilde hassas ağzımın içinde beni becerdi... Tükürdüm, kaya gibi sert kıçına ve bacaklarına yumruklarımla vurdum ama canavar sadece sırıttı ve basit görevine devam etti! Ağzımdaki kafa o kadar sıcaktı ki hareketleri inliyor... Boğazımdaki sert sikin baskısından ağlamaya başladım, leş yüzüme yayıldı, salyalar bir nehir gibi aktı, ve itaatkar bir şekilde sert aleti yuttum... Öyle bir heyecan dalgasıyla kaplandım ki, kedim acımaya başladı, acısını hafifletmek için bacaklarımı daha geniş açtım, elim düz bacakların arasına kaydırdı. Kazandığını anladı, gözlerimiz buluştu ve bu küstah adam kulaktan kulağa gülümsedi, beni kollarına aldı ve pencerenin kenarına oturttu. Zaten akıntıyla yüzüyordum, bacaklarım kendiliğinden aralanmıştı, bacaklarımın arasındaki taytı yırtıp siyah dantelli külotumun şeritlerini kenara çekti, elleriyle bluzumun düğmelerini yırtıp göğüslerimi dışarı attı. Erkek beni amıma tokatladı ve sikini ıslak amıma yönlendirdi, hemen güçlü bir sarsıntıyla içeri girdi, acıyla inledim, beni boğazımdan yakaladı ve o kadar çılgınca sikmeye başladı ki birkaç saniye sonra yakaladım kıçı benim tırnaklarımla ve boğazımda inledi... "Ah! Mmm! Daha da fazlası! Siktir beni, seni keçi!" Beni tekrar yere çekti ama bu sefer sert aletini sert aletiyle yakaladım. elim, sormama bile gerek yoktu. Dilini penisin üzerinde gezdirdi, topları yakaladı ve ağzını penisin üzerine, boğazın derinliklerine dayadı, tadı değişti, kayganlaştırıcımla kaplandı. Lanet bir ağız sesi odanın her yerine yayılmaya başladı "KHLLFF! KHLLFF! KHLLFF! KHLLFF!" - "Kanser fahişesi ol!" Erkek köpeğim bana emredici bir ses tonuyla söyledi. İsteksizce sikimi tükürdüm, aşk iplikleri sikin başından dudaklarıma kadar uzandı, biriken tüm tükürüğü sikin üzerine tükürdüm, işkencecimin gözlerine bakarak yumruğumla şaft boyunca her şeyi sürdüm. Sonunda penisimin başını şapırdatarak itaatkar bir şekilde köpek stilinde ayağa kalktım. Taytımı daha da yırtıp tangamı makasla kesti. Ben katı bir ofis kadını olarak eteğimi belime kadar çekmiş, yırtık tayt ve külotumla ve göğüslerim dışarı sarkmış halde köpek stili duruyorum! Adam nemden damlayan deliğimi okşamaya başladı ve ara sıra parmaklarıyla sıkı kıçımı gerdi, dayanacak güç yoktu... - "Hadi kıçımdan sik beni! Yalvarırım sana" !" diye güçsüzce inledim. Parmakların yerini öyle büyük, sıcak ve titreşen bir penis aldı ki! Geri çekilmeye çalıştım ama o sadece tüm vücudunu bana yaklaştırdı, göğüslerimi yoğurdu, parmaklarıyla klitorisimi ovuşturdu, lobu emdi, tüm bunlardan sadece yüzdüm, kıçımdaki penis dikkatlice ama ısrarla hareket etti, Çekingen bir şekilde ona doğru el sallamaya ve vuruş itmeleriyle sızlanmaya başladım... Erkek beni yakaladı ve beni kaldırdı, popliteal gamzelerimden tuttu, arkasını döndü ve nefesim kesildi, tam o anda odaya başka bir gardiyan geldi! Geniş bacaklarımı gördü ve ona tüm ihtişamıyla açılan gergin ve ıslak kedime baktı! Ona baktım ve şöyle dedim: - "Bize gelin, ikinci deliğim hala boş..." Şehvetime ve heyecanıma yenik düştüm... İyice sevişmek istedim... Adam her şeyi çabuk anladı. ve tek kelime etmeden pantolonumu indirdi, güçlü penisini çıkardı ve bize doğru yürüdü. O bana doğru ilerlerken ben de davetkar bir şekilde gerilmiş amımı okşadım. Yanıma yaklaşan adam hemen beni hickeyden öptü, dili ağzımda gezinirken ben de parmaklarımla penisini alıp amıma yönlendirdim. Bir noktada adamlar birbirlerine baktılar ve bir şey hakkında birkaç cümle konuştular, az önce ilk işkencecimi ne kadar açık bir fahişe olduğumu söylerken yakaladım... Bunlar tarif edilemez duygular! İki üye, ince bir bölmeden... Kollarımı adamın boynuna doladım ve beni kollarımda tutarak beni bir seks oyuncağı gibi çekmeye başladılar! İki büyük piston çılgın bir hızla zavallı deliklerimi genişletiyordu! Böyle bir baskıdan dolayı patlayacağımı sandım ama iki deliğin sürtünmesinden dolayı sadece zevk ve zevkten kurtuldum! Önce ben geldim, sanki yıldırım çarpmış gibiydi! "Evet! kahretsin!" kıçımıİlk gardiyanın sikini daha da sıkı tuttum ve o, birkaç kez sarsılarak kıçıma geldi, sikini kıçımdan çıkardı ve ben ikinci gardiyanın kollarında kaldım. Beni on dakika daha siktikten sonra ikinci erkek beni dizlerimin üzerine, taşaklarının altına indirdi. O çılgınca penisini çekerken ben de aç bir kedi gibi dudaklarımı testislerine batırdım. Adam keskin bir şekilde homurdandığı anda yüzümü kaldırdım ve hemen bir sperm akışına çarptım. Yorgun, terli, ıslak zeminde sessizce yatıyorduk... Evet... Sanırım onu kovmayacağım... en azından şimdilik)))
Dior’un Günlüğü #51
-
Автор темыChristina Dior
- Penetrasyon
- Total posts: 233
- Registered for: 1 year 5 months
- Orientation: biseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

- These users thanked the author Christina Dior for the post (total 4):
- sapık, Seks tavuğu, Christmas_Christmas, Neşeli Roger
-
- Penetrasyon
- Total posts: 284
- Orientation: heteroseksüel
Ynt: Dior Günlüğü #51
Her hikaye sıradışı.... her zaman bundan sonra ne olacağını merak ediyorum....
- These users thanked the author Seks tavuğu for the post:
- Christina Dior
-
Автор темыChristina Dior
- Penetrasyon
Ynt: Dior Günlüğü #51
Merhamet^^Sexikot:20 Feb 2024, 17:14 Her hikaye sıra dışıdır.... bundan sonra ne olacağı her zaman ilginçtir...
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2709
- Registered for: 3 years 2 months
-
Автор темыChristina Dior
- Penetrasyon