Dior’un Günlüğü #10
-
Автор темыChristina Dior
- Penetrasyon
- Total posts: 233
- Registered for: 1 year 6 months
- Orientation: biseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Raporları bitirmek için geç saatlere kadar ofiste kaldım. Gece patronumla birlikte şehrin diğer ucuna gittim, kendi deyimiyle “gerçek bir beyefendi gibi” beni götürmek için gönüllü oldu. Yarın izin günü, bir şişe şarap çıkardı ve yola çıktık. arabada içki içmek. Kişisel şoförü genç bir adamdı, bizimle sohbet etti, sürekli şakalar yaptı, atmosfer dost canlısı ve neşeliydi. Bir noktada patronum bana doğru eğildi ve beni dudaklarımdan öptü, şarap kendini belli etti ve ben de onu öptüm. Adam beni öperken eli elbisemin altına girdi ve sıcak parmaklarının külotumun altına girdiğini hissettim. Şehvete teslim oldum ve amım dayanılmaz derecede ağrımaya başladı. Dudaklarından biraz ara vererek bacaklarımı ayırdım ve elbise kalçalarıma kadar atladı, külotumu yana kaydırdım ve artık patronum amımın tam manzarasının tadını çıkarabilirdi. Patronuma baktım, bakışlarım aşağıya düştü ve penisini nasıl çıkardığını gördüm. Silahı tamamen hazırdı ve penisinin büyük kırmızı kafası onu sıcak ağzıma almam için beni çağırıyordu. Adam saçlarımdan tutup beni penisine doğru çekmeye başladı. Bana yalvarmana gerek yoktu ve ben de güzel aleti ağzıma alıp boğazım ve dilimle dikkatlice çalışmaya başladım. Patronumun şoförü aynada kaldırılmış elbisemi, amımın meyve sularıyla nasıl parladığını, çoraplarımı, göğüslerimin nasıl sarktığını ve sonra nasıl özenle emdiğimi gördü. Arabayı durdurdu, korktum ama patronum yine de ağzımdan sikti ve nefes almama izin vermedi. Kapının açıldığını duyuyorum, kıçımda sıcak elleri hissediyorum. Sevgili patronumun şoförü hiçbir şey söylemeden, sormadan sikini hızla ıslak amıma bağladı ve tek hareketle sikini içime soktu. Ağzımda sert bir penis tutarak şoktan ve zevkten inledim, patron umursamadı, sadece ağzıma vurdu. Patronum ağzıma girdikten sonra beni saçlarımdan yakaladı ve şoförünün amımı sonuna kadar uzatarak sallamasını izledi. Gözlerimi kapatıp tüm arabaya çığlık atarken, amımdaki aletin tadını çıkarırken izledim. Deliğim patronumun şoförünü memnun ettikten sonra beni eve götürdüler ve evden çıkmadan önce evin önünde ikisine de bir oral seks daha yaptım. Artık ofiste geç kalmıyorum)
- These users thanked the author Christina Dior for the post (total 3):
- Nikk, frenk, Neşeli Roger
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
- Registered for: 5 years 4 months
- Orientation: heteroseksüel
Yanıt: Dior Günlüğü #10
KristinaDior, bariz bir yeteneğin var! Hem sekste hem de edebiyatta! Defol buradan!!!

- These users thanked the author Nikk for the post:
- Christina Dior
-
- Penetrasyon
- Total posts: 284
- Registered for: 1 year 6 months
- Orientation: heteroseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Yanıt: Dior Günlüğü #10
Hikaye her zaman yaratıcı... çok heyecan verici
- These users thanked the author Seks tavuğu for the post:
- Christina Dior