Alışılmadık bir yerde...

Seks hakkında açıkça konuşuyoruz, izlenimlerimizi ve deneyimlerimizi paylaşıyoruz. Aşağıdaki bölümlere uymayan her şey
alexey.bro
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 923
Registered for: 1 year 6 months
Orientation: heteroseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Re: Alışılmadık bir yerde...

Unread post by alexey.bro »

Bazen akşamları bir takside yarı zamanlı çalışıyorum ve çoğu zaman ya oral seksle ya da başka bir şeyle ödeme yapmak istiyorlar... Çoğu zaman bunu kabul etmedim bile..
These users thanked the author alexey.bro for the post:
Fargal94
Автор темы
Valeria
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 19

Unread post by Valeria »

Neden kabul etmedin?
Varian_Rin
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 466
Registered for: 2 years 2 months

Unread post by Varian_Rin »

Ormanda, sahilde, parkta, sette Kremlin manzarasının tadını çıkarırken
Aşk Kardeş33
İlgi gösteriliyor
Total posts: 9
Registered for: 1 year 5 months

Unread post by Aşk Kardeş33 »

Yaklaşık 5-6 yıl önce benden 8 yaş büyük bir kızla çıktım. Spontane seks yapmayı severdi.

Sinemanın son sırasında bana kaç kez oral seks yaptığını sayamam bile.. ve bir kez sinemaya gittik, son gösterimde, arka sıralar genişti, ben de sakince sıraların arasına girdim ve ona muhteşem bir oral seks yaptım.
Fakat sinemada yalnızca bir kez tam teşekküllü seks yaptık, en sonunda oturumda tüm salonda 2. olduk.
B Genel olarak onunla seks yaptım, trende bir kompartımanda, sokakta tenha yerler bulduk... yazın birçok kez çatıda 12 katlı bir bina. Bir şirketin başkanıydı ve ben onun işine birçok kez geldim ve onu işyerinde ya da toplantı odasında becerdim..

Ve en çok spontan seks Ben oradaydım, o yıl arkadaşlarım ve ben doğada dinleniyorduk ve orada başka bir şirketle tanıştık ve orada 19 yaşında özgür bir kız vardı, akşam gün batımına doğru tek başıma yüzmeye gittim ve ortaya çıktı ki , sonra beni takip etti. Genelde kıyıda buluşup sohbet ettik. Ve konuşma sırasında benden hoşlandığını ve kendisinin bir nemfoman olduğunu söylüyor, genel olarak aramızda kıyıda bir tutku ortaya çıktı... ve o gerçekten bir nemfoman, doyumsuz, oraya birkaç kez geldim kıyıda ... seks muhteşemdi, gerçekten hiç hoşuma gitmedi. Kumdaydık... genel olarak yüzdük ve arkadaşlarımızın yanına döndük. Herkes yattığında zevklerimize devam etmeye karar verdik, eğlendik. çadırı kurdu ve onu herkesten uzaklaştırdı. Ve sonra ne oldu, şok oldum. Ecstasy’si vardı ve birlikte yaşamayı teklif etti.. vahşi, hassas ve tutkulu bir seksti.. sürekli değişen pozisyonlar ve ritim. Sanki bir bütün olmuş gibiydik... ve o kadar uzun süre bitiremedim ki... ama o tam tersine orgazm yakalıyordu...
alexey.bro
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 923

Unread post by alexey.bro »

Valeria: 30 Dec 2023, 15:18 neden kabul etmediniz?
Bazı insanlar çok sarhoştur ya da onlardan hoşlanmazlar, tabi ki kız güzel değilse ya da kadın iyi biri, o zaman elbette böyle bir isteği reddetmeyeceğim 😉 bir vaka yazın oldu, bir vaka aldım 45+ yaşlarında bir kadın, çantasını bıraktığını öğrendik, geri döndük.. Toplam 3 saat sürdü onu gezmeye, çok hoş görünüyordu, çok konuşkan, gülümsüyordu ve iyi bir duyguya sahipti. mizah.. bir sohbette şaka yollu benim gibi birinin üzerine seve seve tırmanacağını söyledi... genel olarak, sonunda onunla arabada iyice seviştik
These users thanked the author alexey.bro for the post:
Fargal94
sikikamerlik
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1211
Registered for: 2 years 10 months

Unread post by sikikamerlik »

aleksey.bro: 30 Dec 2023, 15:35 çok sarhoşum ya da onlardan hoşlanmıyorum
Doğru, genel olarak sürüngen olmana gerek yok, çok güzeliz. Şimdi istiyor ama ertesi sabah aklına ne geleceği bilinmiyor. Ayrıca tecavüz[/url] kocanızın ya da erkek arkadaşınızın önünde bir bahane uydurup düzdüğünüzü yakarlarsa.
Taksi kullanırken de böyle insanlarla karşılaştım, genellikle kulüplerden sonra sıcak olanlara giderler ve herkesi taciz edebilirler)) Arabadayken ya da sadece ayıkken, genellikle böyle şeylere bulaşmadım ama bir yerde yürüyüşe çıkıp pes ettiğimde fotoğraf çekerdim. Ya da onlar ben, ki bu da aynı şey, sonuçta seks de dahil))
sikikamerlik
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1211
Registered for: 2 years 10 months

Unread post by sikikamerlik »

Valeria: 30 Dec 2023, 14:50 kendiliğinden seks yaptınız mı alışılmadık bir yerde mi? Sizinkiyle mi yoksa rastgele bir partnerle mi?
500 kez yinelenen konu *x) Burada hikayelerimden yalnızca beş tanesi sunuluyor. :-D Ve her yerde, ihtiyaç duyulduğunda ve özellikle bir ilişkinin başlangıcında sabittir. Pek çok kız bunu fark edebildikleri için gerçekten tahrik oldu. Ve rastgele insanlarla, hatta isimleri olmasa bile))
Elbette bu, kafası meşgul olan herkesin başına geldi, ancak tamamen utangaç ineklerin başına gelmedi. Ve başka kimseyi tanımayan ve sola bakmalarına izin vermeyen bazı evli sınıf arkadaşları.
Biyel kolu
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 219
Registered for: 1 year 5 months

Unread post by Biyel kolu »

Evet burada söylenecek çok şey var. Evet hepsi benzer hikayeler. Yatak olmayan herhangi bir yer olağandışıdır. Gençken genellikle tavşan gibidirler. Nerede becerdilerse. Ama buğdayı sevmedim :-D Buhar odası gibi sıcak. Güneş cehennem gibi yanıyor ama rüzgar yok. O buğdayın üstünde, sen ise kozanın içindesin. Ve metreslerle her zaman alışılmadık bir yerdedir. Bir zamanlar iş yerinde, patronun arabasında yolcu koltuğunda :lol:
Daha sonra sonunda yandı. Anladığım kadarıyla evli insanlar her zaman evli insanlarla takılmayı tercih ediyor. Birinin bana açıkladığı gibi, eğer evliyseniz daha sonra peşinize düşmez, sizi aramaz. Ve çok fazla sohbet olmayacak. Bağlandık ve kaçtık
These users thanked the author Biyel kolu for the post:
Fargal94
Merzlikin.dmitry
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 26
Registered for: 2 years 1 month

Unread post by Merzlikin.dmitry »

Spontan seksi seviyorum🔥
Gerçekten aşırı değildi ama oldu:
Su parkı Tren (bölme değil)
Plaj
Sinema
Eski sevgilim ve ben parkları gerçekten severdik (haritada işaretlenmiştir) 😁
Demiryolu raylarında
Evin çatısı
Dönme dolap
Evet , seni her yerde seviyorum 😁
Ama eminim buradaki herkes listemdeki her şeyi denemiştir))
Merkez
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 362
Registered for: 3 years 3 months

Unread post by Merkez »

Peki ya şu anda bunu doğru yapmazsanız, bu durumdan nasıl kurtulacaksınız?
Üstü kendinize saklayın
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2381
Registered for: 2 years 2 months

Unread post by Üstü kendinize saklayın »

Valeria: 30 Dec 2023, 14:50 kendiliğinden seks yaptınız mı alışılmadık bir yerde mi? Sizinkiyle mi yoksa rastgele bir partnerle mi? Örneğin trende, sahilde, taksi şoförüyle, kuryeyle vb.?
Cinsel yolla bulaşan hastalıklarla ilgili konu hemen yakında ve bunları bu konu ile birleştirmek gerekir.
Sidor
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 199
Registered for: 1 year 3 months

Unread post by Sidor »

Tabur kantininde yemek masasında.
Çatkır46
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 71
Registered for: 1 year 3 months

Unread post by Çatkır46 »

Kuzeybatıdan bir kadınla tanıştım))) Sohbet ettik ve çalıların arasına gittik))) Yazdı)))) Kaldırımdan 10 metre uzakta seviştik))) Ve sen güzelce sevişiyorsun ve insanlar 10 metre uzaklaşıyor)) I Yanıldığımızı düşünmeyin. Bizim bölgemizdeydi))) Ve o evli, ben de evliyim :oops:
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Seks hakkında genel sorular”