Dior’un Günlüğü #35

Bizim ve çevrimiçi yazarlarımızın yaratıcılığı, hikayelerinizi ve çılgın fantezilerinizi paylaşın!
Автор темы
Christina Dior
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 233
Registered for: 1 year 5 months
Orientation: biseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Dior’un Günlüğü #35

Unread post by Christina Dior »

Bir zamanlar bir mankenlik ajansında yarı zamanlı oyunculuk yaptım. Bir keresinde, modellerin olduğu bir partide bana başka bir fotoğraf çekimi teklif edildi, zaten sarhoş ve sarhoştum ve ayrıntıları öğrenme zahmetine girmedim, hemen kabul ettim. Büyük sponsorumuz olan yakışıklı bir adam beni çatı katının en üst katındaki stüdyosuna götürdü. Adam bana bir kadeh şampanya doldurdu, kanepeye oturup derin derin öpüşmeye başladık, yavaşça beni soydu ve artık sadece ince fileli külotla kalmıştım. Kamerayı almak için yan odaya gitti. Yaklaşık üç dakika sonra stüdyoya üç erkek köpek girdi, tamamen çıplaklardı, üyeleri zaten sağlam bir şekilde ayakta duruyor ve bir yandan diğer yana atlıyordu. Tenimden bir ürperti geçti ve çok korktum. Bu sağlıklı erkekler oturduğum kanepeye yaklaştı. Kollarımdan tutup kaldırdılar, kendimi sağlıklı erkek köpeklerin arasında buldum, yutkundum ve vücudumdan bir ürperti geçti. Bir adamın eli çoktan külotumun içindeydi ve yarıklarımı okşuyordu, diğeri ise aktif olarak göğüslerimi yoğurmaya başladı. Çığlık atmak istedim ama onun yerine acınası bir şekilde sızlandım ve amım haince sıvı salgılamaya başladı. Omuzlarıma baskı yaparak dizlerimin üzerine çöktüm ve yüzümün önünde güçlü, adaleli üyeler gördüm. Acınası bir şekilde erkeklere baktım ama kimse benim için üzülmeyecekti. Erkeklerden biri beni saçlarımdan tuttu ve usulsüz bir şekilde cıvatasını ağzıma soktu. Stüdyo kahrolası "GRLC GRLC GRLC GRLC" sesleriyle doluydu. Öksürdüm ve ellerimle kendimi destekledim, basınçtan gözyaşları aktı, yüzüme maskara bulaştı. Ağzım bir sonraki erkeğe geçti. Doğru dürüst nefes almaya vakit bulamadan ağzım yeniden "KHLLFF! KHLLFF! KHLLFF! KHLLFF!" diye dövülmeye başladı. Üçüncü erkek başımı bıraktıktan sonra geriye yaslanıp kanepeye yaslandım. Ağır nefes alıyordum, ağzımla nefes nefese kalıyordum, yüzüme rimel ve gözyaşları bulaşmıştı, ağzımdan memelerime salyalar damlıyordu. Bu şehvetli erkeklerden biri yanıma geldi, bir eliyle saçlarımdan tuttu ve diğer eliyle tüm tükürüğümü ve ağzımı toplayıp yüzümün her yerine sürdü ve sonra yüzüme yankılı bir tokat attı! Nefesim kesildi ve sızlandım. Garip bir şekilde amım ateşle yanıyordu. Nefesimi toparladıktan sonra kanepeye tırmandım ve misyoner pozisyonu aldım, bacaklarım başıma yakın olacak şekilde geriye çekildim. Benim hassas amım tüm görkemiyle bu erkeklere gösterildi. Birkaç saat boyunca sırayla beni amın içinde sertçe siktiler ve beni oghami yüksekliklerine getirdiler. Çatı katının sahibi olan adam, kamerayla tüm bunları videoya çekti. Deliğimden memnun kaldıktan sonra, her biri sırayla kendilerini öne konumlandırdılar, penislerinin sadece başını amın içine soktular, sıcak nektarlarını kustular, bitkin amımı doldurup yaktılar. Bütün bu aç erkekler amıma geldiler, önümde durdular, "Sen akıllısın, iyi kız" dediler ve gittiler ve kameralı adam, amımın deliğine para soktu ve kulağıma şunu söyledi: harika bir iş çıkardı. Rahatlayarak bacaklarımı aşağı indirdim, tüm bitkin vücudum ağrıyordu ve hatta amım hoş bir şekilde ağrıyordu. Parmaklarımla bir daireye sarılmış parayı dışarı çıkardım, amımdan bir sperm akışı aktı. Bir on beş dakika daha, bitkin bir halde, bacaklarımı iki yana açarak kanepede uzandım ve spermin amımdan yavaş bir akıntı halinde dışarı akmasını izledim. Bir hafta sonra, e-postayla 3 adamın beni açgözlülükle becerdiği ve yeni bir çekim teklifiyle ilgili bir not içeren bir video aldım...
These users thanked the author Christina Dior for the post:
Neşeli Roger

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Seks hikayeleri, hikayeler, fanteziler”