Bu dansın muhtemelen bir adı var

Bizim ve çevrimiçi yazarlarımızın yaratıcılığı, hikayelerinizi ve çılgın fantezilerinizi paylaşın!
Anonim
Potansiyel seks nesnesi
 Bu dansın muhtemelen bir adı var

Unread post by Anonim »

....Yu-yu-yu.... via-yo!.... bu dansın muhtemelen bir adı vardır... Belki de yoktur... Zaten her hafta güneş yörüngede süzülüyor, ufkun üzerinde süzülüyor ve yeniden koşmaya başlıyor... Ellerini avuçlarımdan bırakmıyorum. .. Yarı çıplak kız gözlerimi yiyorum, dansının tadını çıkarıyorum... bir-iki-üç... bir-iki-üç... çıplak bacaklarını kalbimin üzerinde gezdirdi... üç-iki kez.. göğüsleriyle dudaklarımı okşadı...
Siyah saçları sanki üzerimde uçuşuyor bir yelpaze... kısa bir etek... göğüslerini zar zor kapatan bir kurdele...
Onu sevmemek imkansız ! Sıcak bir günde mojitoya karşı koymak imkansızdır. Yağmurlu bir akşamda ateşi reddetmek mümkün değil.
Bir asma gibi bacaklarımı doluyor...beni kendisiyle birlikte büyücülük ormanına götürüyor...Çiçekler gibi öpücükler var...hiçbir şey yok utanıyorum...damarlarda kan yerine yalnızca sevinç akar...
nBir-iki-üç... Heyecanlı dilimle ona nüfuz ediyorum... dans et, hassas kızım! Onun kıçını sürüyorum, göğüslerini avuçlarımla eziyorum... şarkı söyle tatlı kızım! Bana sevgini veriyorsun ve bu benim ateşim... etrafımdaki kararmaya başlayan boşluktaki güneşim... piç

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Seks hikayeleri, hikayeler, fanteziler”