Giyinme imkanı olmadan çıplak olmak
-
Автор темыDaimaÇıplak
- Flört etmek
- Total posts: 43
- Registered for: 1 year 9 months
- Orientation: biseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Giyinme imkanı olmadan çıplak olmak
Çıplak olmayı gerçekten seviyorum ve sadece çıplak değil, yakınlarda kıyafet olmadan da istiyorum ve böylece bütün gün veya daha uzun süre) Bunu nasıl yapacağımı düşünüyorum, aklıma gelen tek şey bir otel kiralamak odada, kıyafetler de dahil olmak üzere odadaki her şeyi ayrı bir çantaya çıkarın ve kapıya bırakın ve hizmetçiden önceden gelip kararlaştırılan saatten önce onu saklamaya (muhtemelen bir bahşiş için) götürmesini isteyin. Acaba gerçek mi? Veya belki başka bir yolu vardır?) Böyle vakit geçiren var mı?
-
- Flört etmek
- Total posts: 46
Re: Giyinmeden çıplak olmak
Bir gün sabah nehre geldim ve bütün kıyafetlerimi gömüp nehrin karşı kıyısına tamamen çıplak yüzdüm. Nehrin akıntısı çok sertti ve kendimi çok kaptırmıştım ama yüzdüm. Geriye doğru yüzmek çok korkutucuydu. Ben oraya başka yoldan ulaştım. Zor bir arayıştı) Ama hoşuma gitti.
- These users thanked the author vladlen for the post:
- Zorba Carrie
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 388
- Registered for: 3 years 5 months
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2154
ve parmağınızı kıçınıza sokarsanız, o zaman büyük bir gaz basıncı ortaya çıkar)
- These users thanked the author Büyücü for the post:
- Sibiryak89
-
- Orgazm!
- Total posts: 923
- Registered for: 1 year 7 months
- Orientation: heteroseksüel
sorun nedir?)
Her hafta sonu uyanıp çıplak dolaşıyorsun gün değilse de nereyeAlwaysNaked: ↑05 Dec 2023, 19:28 Çıplak olmayı gerçekten seviyorum ve sadece çıplak olmayı değil, yakınlarda kıyafet olmamasını ve böylece bütün gün veya daha fazla süre boyunca) Bunu nasıl yapacağımı düşünüyorum, aklıma gelen tek şey Aklım bir otel odası kiralamak, her şey odada, kıyafetlerinizi ayrı bir çantaya koyup kapıya bırakın ve hizmetçiden önceden gelip onları depoya (muhtemelen bir bahşiş için) götürmesini isteyin. anlaşılan zaman. Acaba gerçek mi? Ya da belki başka bir yolu vardır?) Böyle vakit geçiren var mı?
-
Автор темыDaimaÇıplak
- Flört etmek
Kötü bir ekstrem mücadele değildi ve ne kadar sürdü?)vladlen: ↑05 Dec 2023, 19:37 Bir keresinde sabah nehre geldim ve tüm kıyafetlerimi gömdükten sonra tamamen çıplak bir şekilde nehrin karşı kıyısına yüzdüm. Nehrin akıntısı çok sertti ve kendimi çok kaptırmıştım ama yüzdüm. Geriye doğru yüzmek çok korkutucuydu. Ben oraya başka yoldan ulaştım. Zor bir görevdi) Ama hoşuma gitti.
Peki, bu değil ilginç, bu bir kereden fazla oldu. Duygular muhtemelen farklıdır)Herkes hafta sonu uyanır ve herhangi bir yere gitmeniz gerekmiyorsa bütün gün çıplak dolaşırsınız, sorun nedir?)
-
- Orgazm!
- Total posts: 514
- Registered for: 2 years 2 months
Karım ve ben bir keresinde bir deney yapmıştık - soyundu, bazı şeyler yaptı arabaya biniyorum, anahtar bende, tarlalarda yaklaşık yarım saat. Kalabalık bir yerde ise yaklaşık 5-10 dakika sonra holiganlık suçundan 15 gün para cezasıyla götürüleceksiniz. Eğer hala inananların duygularına hakaret etmeyi başarırsanız - gerçek bir cümle. İhtiyacın var mı?AlwaysNaked: ↑05 Dec 2023, 19:28 Çıplak olmayı gerçekten seviyorum ve sadece çıplak olmayı değil, yakınlarda kıyafet olmamasını ve böylece bütün gün veya daha fazla süre boyunca) Bunu nasıl yapacağımı düşünüyorum, aklıma gelen tek şey Aklım bir otel odası kiralamak, her şey odada, kıyafetlerinizi ayrı bir çantaya koyup kapıya bırakın ve hizmetçiden önceden gelip onları depoya (muhtemelen bir bahşiş için) götürmesini isteyin. anlaşılan zaman. Acaba gerçek mi? Ya da belki başka bir yolu vardır?) Böyle vakit geçiren var mı?
- These users thanked the author Yunanca10 for the post:
- Sibiryak89
-
- Orgazm!
- Total posts: 923
ve ben bokun içindeyim 

Evde elbette yürüyüp yürürsünüz, köyde bir grup insanla dinlenirken içki içtik oldukça fazla kaçak içki içtim, buhar almak için hamama gittim, dışarı çıktım ve hamamın önündeki masaya herkesle oturdum, onlar oturup içki içtiler ve sonra herkes kıkırdamaya başladı, sonra benimki geri geldi ve bana saldırdı. onlarla bir saat boyunca çıplak oturuyorumAlwaysNaked: ↑05 Dec 2023, 21:03 Hiç de ilginç değil, bu birden fazla kez oldu. Duygular muhtemelen farklıdır)
-
Автор темыDaimaÇıplak
- Flört etmek
Neden kalabalık bir yerde? Odada olacağım, dışarı çıkmayı planlamadım ama odada çıplak dolaşmak yasak değil, isteğe nasıl tepki verecekleri başka mesele)
n9 dakika sonra gönderilir 41 saniye:
Ayrıca gece bir kez deney yaptım, evi çıplak bıraktım (özel ev) ve birkaç kilometre araba sürdüm, sonra korkutucuydu ama hoşuma gitti.grekko10: ↑05 Dec 2023, 21:13 Eşim ve ben bir kez deney yaptık - o soyundu, eşyalar arabadaydı, anahtar bendeydi, tarlalarda yaklaşık yarım saat geçirdik. Kalabalık bir yerde ise yaklaşık 5-10 dakika sonra holiganlık suçundan 15 gün para cezasıyla götürüleceksiniz. Eğer hala inananların duygularına hakaret etmeyi başarırsanız - gerçek bir cümle. İhtiyacın var mı?
Neden kalabalık bir yerde? Odada olacağım, dışarı çıkmayı planlamadım ama odada çıplak dolaşmak yasak değil, isteğe nasıl tepki verecekleri başka mesele)
n9 dakika sonra gönderilir 41 saniye:
Pekala, hamam kutsaldır, çıplak ve sarhoş olmak ayıp değildir)aleksey.bro: ↑05 Dec 2023, 21:16 Evde elbette yürür ve yürüyüşe çıktık, birlikte köyde dinlenirken bol miktarda kaçak içki içtik, hamamda buğulamaya gittik, ben dışarı çıktım ve herkesle hamamın önündeki masaya oturdum, onlar da oturup içki içtiler ve sonra herkes kıkırdıyordu, sonra benimki geri geldi ve onlarla bir saattir çıplak oturduğumu ve kendimi bokun içindeymiş gibi hissettiğimi söyleyerek bana saldırdı
- These users thanked the author DaimaÇıplak for the post:
- alexey.bro
-
- Orgazm!
O zaman ne olacak? şu anın aciliyeti var mı? Bu, bir polis memuruna renkli camdan bir gerçeği göstermekle aynı)))) Veya muhatabın taktığı monitöre küfretmekle aynı şey.AlwaysNaked: ↑05 Dec 2023, 21:41 Odada olacağım, dışarı çıkmayı planlamadım ama odada çıplak dolaşmak yasak değil,
-
Автор темыDaimaÇıplak
- Flört etmek
Fakat keskinliğe özel bir ihtiyaç yok, en azından başka bir kişi tüm sorumluluğu almış olsun kıyafetler ve sonra aniden ne mücbir sebep) Tepkiyi görmek için birini "ziyaret etmeye" davet etmek ve bu formda olduğumu söylememek de isteyebilirsiniz).
-
- Orgazm!
o zaman neden? duygular nerede? yoksa sadece deneme amaçlı bir eylem mi?AlwaysNaked: ↑05 Dec 2023, 22:05 Ama özel bir keskinliğe gerek yok, yani en azından tüm kıyafetleri başka bir kişi aldı ve sonra aniden bir tür mücbir sebep ortaya çıktı) Ayrıca birini "ziyarete" davet edip ben demediğimi söylemek isteyebilirsiniz. bu formdayım) tepkiye bakın).
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 12
- Registered for: 1 year 10 months
Bir zamanlar Krasnodar Bölgesi, Olginka köyünde tatildeydim ve orada şehir plajından güneşlenmek ve çıplak denizde yüzmek için gidebilirdiniz, yani. - zorlamak... Sonra birkaç yıl sonra tekrar bu köye geldim, sabah erkenden denize gittim, şehir kumsalının arkasına yürüdüm, soyundum ve suya girdim. Doğal olarak mayolar olmadan...
Benim hatam bu dönemde köyün büyüdüğünü, günlerden cumartesi olduğunu ve tatilci sayısının arttığını, plajın genişlediğini hesaba katmamamdı.. Genel olarak denizde yüzerken bulunduğum yerin yanında iki aile vardı: kadınlar, erkekler ve çocuklar...
Erkekler gelene kadar suda oturmak zorunda kaldım. yüzmek. Pisyun üşümüştü, biraz uzanması ve sudan çıkmaktan utanmaması için onu mastürbasyon yapmak zorunda kaldım.
Adrenalin aldım o zaman...!
Benim hatam bu dönemde köyün büyüdüğünü, günlerden cumartesi olduğunu ve tatilci sayısının arttığını, plajın genişlediğini hesaba katmamamdı.. Genel olarak denizde yüzerken bulunduğum yerin yanında iki aile vardı: kadınlar, erkekler ve çocuklar...
Erkekler gelene kadar suda oturmak zorunda kaldım. yüzmek. Pisyun üşümüştü, biraz uzanması ve sudan çıkmaktan utanmaması için onu mastürbasyon yapmak zorunda kaldım.
Adrenalin aldım o zaman...!
- These users thanked the author Slava Nova for the post (total 2):
- Fargal94, Zorba Carrie
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 334
Baskın bir erkeğe sahip bir kız için böyle bir fanteziyi gerçekleştirmek daha kolaydır.
https://i.postimg.cc/HnzMN2x3/DSCN4244-1.jpg
- These users thanked the author jant11 for the post (total 9):
- Dmitry.opolchenov, Sibiryak89, RedFox, Fargal94, Yağmurcu, Ded, Audi, Seks tavuğu, Slava Nova
-
- Total posts: 24
-
- Orgazm!
Мы так летом минимум раз в неделюrim11: ↑19 Dec 2023, 09:12 Baskın bir erkeğe sahip olan bir kız için böyle bir fanteziyi gerçekleştirmek daha kolaydır.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 53
- Registered for: 1 year 6 months
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 79
Küçüktüm, denedim, apartmandan çıkıp 2 kat yukarı çıktım, hem korkutucu hem de havalıydı
-
- heyecanlanıyorum
-
- heyecanlanıyorum
-
- Penetrasyon
- Total posts: 237
- Registered for: 2 years 4 months
Çıplak dolaşmayı seviyorum ama kocam göğüslerimin ve kıçımın görünmesi için küçük bir bornoz giymeyi tercih ediyor)))
- These users thanked the author Milena69 for the post:
- Seks tavuğu
-
- heyecanlanıyorum
-
- heyecanlanıyorum
eh, yakıp kül ederlerdi)) Mühendis Brunz’a 12 parçadan oluşan cosplayler yapardım))
-
- heyecanlanıyorum
-
- Total posts: 11
- Registered for: 1 year 5 months
Çoğu zaman köyde tamamen çıplak dolaşıyorum, bölgede tamamen çıplak güneşlenmeyi seviyorum. Ama bir keresinde bir komşum beni böyle yakmıştı ama o buna mizahla tepki vermişti. Komşu olarak iletişimimiz böyle başladı. Hatta çıplaklığıyla beni memnun etti. Ama tanışıp seks yapmayı kabul etmiyor) 20 yaşında ve ilk kez 19 yaşında bir akranıyla seks yaptı ve benim çok yaşlı olduğumu söylüyorlar
-
- heyecanlanıyorum
-
- Penetrasyon
- Total posts: 284
Классные прогулки...grekko10: ↑19 Dec 2023, 23:52Мы так летом минимум раз в неделюrim11: ↑19 Dec 2023, 09:12 Baskın bir erkeğe sahip olan bir kız için böyle bir fanteziyi gerçekleştirmek daha kolaydır.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 73
- Registered for: 1 year 5 months
soyunup girişe çıkıp birkaç kat aşağı inmek çok eğlenceli....))) nefes kesici
-
- Similar Topics
- Replies
- Views