foruma giriş yapamıyorum
-
Автор темыangrove
- Penetrasyon
- Total posts: 236
- Registered for: 1 year 8 months
- Orientation: heteroseksüel

Bugün siteye erişim aniden durduruldu. Yalnızca VPN ile giriş yapabilirsiniz. Bunun küresel bir sorun mu olduğunu yoksa bireysel sağlayıcıların şaka mı yaptığını merak ediyorum?
https://i.postimg.cc/7ZRwmFrk/2023-12-05-070030.png
https://i.postimg.cc/7ZRwmFrk/2023-12-05-070030.png
-
- Orgazm!
- Total posts: 923
- Registered for: 1 year 7 months
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Cevap: Foruma giriş yapamıyorum
Ayrıca yalnızca VPN aracılığıyla oturum açıldı
- These users thanked the author alexey.bro for the post:
- Oksana
-
Автор темыangrove
- Penetrasyon
- Total posts: 236
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2381
- Registered for: 2 years 4 months
Bana Https ile giriş yapmanın imkansız olduğu söylendi, az önce http ile giriş yaptım.
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 181
- Registered for: 2 years 8 months
- Orientation: biseksüel
Bizim silinmez küçümsememiz şu anda LGBT bireylere karşı mücadele ediyor;
Roskomnadzor’un elinden gelenin en iyisini yaptığını anlıyorum.
Yalnızca VPN üzerinden giriş yaptım.
Acaba hiç ölecek mi?
Yaşlı, çılgın bir ibneden ne kadar çok zarar gelebilir...
Acaba hiç ölecek mi?
- These users thanked the author Juravl for the post (total 3):
- Ksenofon, Aion2012Ölü, Oksana
-
- Nirvana’dayım
90’lardaki çocukluğumu da çok iyi hatırlıyorum, özellikle ne kadar havalı giyindiğimi (döküntülerle), çok lezzetli yediğimi (sadece patates ve makarna), nasıl sporlar geliştirildi (bahçedeki yaşlıların neredeyse tamamı eroinden öldü) ve etrafta ne tür bir sevgi hüküm sürdü (tecavüz her hafta haberlerdeydi).
Eh, bize verecekler cheburnet ve canı cehenneme. Benim için ailemin ve çevremin malları Liberach’ın kıçını doldurmasından daha önemli.
Putin’in yönetimi altında, eski halimden 20 kat daha iyi yaşıyorum Ebeveynler Yeltsin’in yönetimi altında bunu yaptılar.
90’lardaki çocukluğumu da çok iyi hatırlıyorum, özellikle ne kadar havalı giyindiğimi (döküntülerle), çok lezzetli yediğimi (sadece patates ve makarna), nasıl sporlar geliştirildi (bahçedeki yaşlıların neredeyse tamamı eroinden öldü) ve etrafta ne tür bir sevgi hüküm sürdü (tecavüz her hafta haberlerdeydi).
Eh, bize verecekler cheburnet ve canı cehenneme. Benim için ailemin ve çevremin malları Liberach’ın kıçını doldurmasından daha önemli.
- These users thanked the author Üstü kendinize saklayın for the post (total 7):
- Büyücü, ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊, Manfred, Topçik, slavik.meshalkin, Dimon84, Oksana
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2391
- Registered for: 3 years 4 months
forum pedofili yüzünden kapatıldı, LGBT.. biseksüeller ve geyler yüzünden değil bebek severlerin aksine, bence en hoş insanlar buradalar.
- These users thanked the author ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊ for the post (total 4):
- Üstü kendinize saklayın, Murena0314, Oksana, Devam etmek
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2154
- Registered for: 1 year 9 months
eşcinsellerin ve biseksüellerin yeterli partneri yok, biz Bu pedofililerin bunu onlara vermesi gerekiyor ki, eşcinseller kıçlarını parçalasın ve onları bir daire içine alsınlar.
-
- Orgazm!
- Total posts: 514
- Registered for: 2 years 2 months
Vay be, ne kadar muhteşem. Evet? Forum pedofili nedeniyle kapatıldı)))) Bu sadece bir an meselesiydi. İp ne kadar bükülürse bükülsün, sonunda bir ilmikle karşılaşırsınız. Hepsinin ait olduğu yer orası.◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: ↑05 Dec 2023, 08:56 forum LGBT yüzünden değil pedofili yüzünden kapatıldı. Bebek severlerin aksine buradaki biseksüeller ve geyler bence en iyi insanlar.
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1371
- Registered for: 2 years 10 months
Ama artık Rusya’da LGBT’nin durumu iyi...
Yüksek Mahkeme LGBT hareketini aşırılıkçı olarak tanıdı (RBC bağlantısı)
https://www .rbc .ru/politics/30/11/2023/ ... i130952728
Hayır. Doğru değil. Burada binbaşı yoldaşlar pedofilleri yünleri çıkana kadar ağıllarda koyun gibi güttüler.
-
- Nirvana’dayım
Şu tarihten sonra gönderildi: 2 dakika 20 saniye:
Burada pedofili olmadığını söyledin.. En sevdiğin dalları o kadar şevkle savundun ki..grekko10: ↑05 Dec 2023, 09:24Vay be, ne kadar muhteşem. Evet? Forum pedofili nedeniyle kapatıldı)))) Bu sadece bir an meselesiydi. İp ne kadar bükülürse bükülsün, sonunda bir ilmikle karşılaşırsınız. Hepsinin ait olduğu yer orası.◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: ↑05 Dec 2023, 08:56 forum LGBT yüzünden değil pedofili yüzünden kapatıldı. Biseksüeller ve geyler bence buradaki en iyi insanlar. bebek sevenlerden farkları.
Şu tarihten sonra gönderildi: 2 dakika 20 saniye:
forumun kapatılması nedeniyle makale bile listeleniyor Forum şu kişiler tarafından engellendi: RKN’nin kararıKral Zogu:05 Dec 2023, 09:26Hayır. Doğru değil. Burada binbaşı yoldaşlar pedofilleri yünleri çıkana kadar ağıllarda koyun gibi güttüler.Forum LGBT yüzünden değil pedofili yüzünden kapatıldı.
- These users thanked the author ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊ for the post:
- Oksana
-
- En güçlü orgazm!
Siz orada neyin belirtildiğini asla bilemeyeceğim. Erogen’de pedofili konusunda yarım kelime bile söylemek genellikle imkansızdı ve eşcinsellikle ilgili bölümleri temizlemeyi reddettiklerinde engellendiler. Ve orada hangi gerekçenin verildiği kimsenin umrunda değil. Ancak, daha önce de varsaydığım gibi, yoldaş binbaşıların SORM’un ilk aşamasını tamamlamış, listeler toplanmış ve potansiyel sanıkların ayıklanmış olması mümkün.
-
- Nirvana’dayım
bu LGBT’ler yüzünden siteleri yasaklamak elbette aptalca ama pedofililer yüzünden yasaklamayın, ikincisi toplum için tehlikelidir, her şeyden önce cezalandırılmaları gerekir.Kral Zogu: ↑05 Dec 2023, 09:38Orada neyin belirtildiğini asla bilemezsiniz. Erogen’de pedofili konusunda yarım kelime bile söylemek genellikle imkansızdı ve eşcinsellikle ilgili bölümleri temizlemeyi reddettiklerinde engellendiler. Ve orada hangi gerekçenin verildiği kimsenin umrunda değil. Ancak belki de, daha önce de varsaydığım gibi, yoldaş binbaşılar SORM’un ilk aşamasını tamamlamış, listeler toplanmış ve potansiyel sanıklar sıralanmıştır.
Last edited by ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊ on 05 Dec 2023, 09:41, edited 1 time in total.
- Oksana
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 355
- Registered for: 1 year 7 months
Amcık tehlikede!) ve belki meme uçları da :bükülmüş:bu, pençelerin sıkıştığı anlamına gelir
-
- En güçlü orgazm!
Burada Bu ifadeyle yeni mevzuat zaten dolaylı olarak aşırılıkçılığa bir çağrı içeriyor.◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: ↑05 Dec 2023, 09:40 it elbette ki siteleri LGBT nedeniyle yasaklamak aptallıktır
-
- Orgazm!
Yine trolllük adına yalan. Pedofiliyi savunmadım ve bunların en sevdiğim branşlar olduğunu asla söylemedim. Bazı konuların pedofiliye uygun olmadığını, eğer yönetim açık pedofili konularına izin veriyorsa ya sapık forumu terk edin ya da oraya gitmeyin dedim. Siz yönetim değilsiniz, etkilenemezsiniz. Neyse sinirinizi bozmayın.◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: ↑05 Dec 2023, 09:33 burada pedofili olmadığını söyledin.. en sevdiğin dalları büyük bir gayretle savundun..
-
- Nirvana’dayım
Kendinizi kandırıyorsunuz ve kendinizi koruyorsunuz.. Ben bu konulara hiç girmedim. Bu tartışma forumun çalışmasıyla ilgili tamamen tarafsız bir başka konudaydı.grekko10: ↑05 Dec 2023, 09:52Yine trolllük adına yalan söylüyoruz. Pedofiliyi savunmadım ve bunların en sevdiğim branşlar olduğunu asla söylemedim. Bazı konuların pedofiliye uygun olmadığını, eğer yönetim açık pedofili konularına izin veriyorsa ya sapık forumu terk edin ya da oraya gitmeyin dedim. Siz yönetim değilsiniz, etkilenemezsiniz. Neyse sinirlenmeyin.◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: ↑05 Dec 2023, 09:33 burada pedofili olmadığını söyledin.. en sevdiğin dalları o kadar şevkle savundun ki..
- Oksana
-
- Orgazm!
Pedofili suçtur, aslında suçtur. LGBT devlet, devletçilik, demografik gidişat ve aile değerleri açısından saatli bir bombadır.
Bir delik açılmış bir gemide, deliği kapatırlar ve ancak bundan sonra suyu dışarı pompalarlar. LGBT bir deliktir. ABD’de LGBT bireyler zaten pedofilileri ve sapıklığı 5 yaşından itibaren.
1 dakika 4 saniye sonra gönderilir:
Tanrım.....bir şey yazmadan önce biraz düşünmedin mi?◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: ↑05 Dec 2023, 09:40 Siteleri LGBT kişiler yüzünden yasaklamak elbette aptalcadır, ancak sübyancılar yüzünden yasaklamamak, ikincisi toplum için tehlikelidir, öncelikle cezalandırılmalılar
Pedofili suçtur, aslında suçtur. LGBT devlet, devletçilik, demografik gidişat ve aile değerleri açısından saatli bir bombadır.
Bir delik açılmış bir gemide, deliği kapatırlar ve ancak bundan sonra suyu dışarı pompalarlar. LGBT bir deliktir. ABD’de LGBT bireyler zaten pedofilileri ve sapıklığı 5 yaşından itibaren.
1 dakika 4 saniye sonra gönderilir:
Her zaman inanmak istediğini söylüyorsun.
-
- Nirvana’dayım
ve yine arkadaşlarını koruyorsun.. bu konu seni inanılmaz derecede bombalıyor. sakin ol... sakinleştirici bir şey kabul et ve kıçını buza koy.grekko10: ↑05 Dec 2023, 09:57Aman Tanrım.....bir şey yazmadan önce biraz düşünmeye çalışmadın mı?◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: ↑05 Dec 2023, 09:40 it elbette ki siteleri LGBT bireyler yüzünden yasaklamak aptalca ama sübyancılar yüzünden yasaklamak değil; ikincisi tehlikelidir topluma göre cezalandırmada öncelik verilmeli
nPedofili ceza gerektiren bir suçtur, aslında suçtur. LGBT devlet, devletçilik, demografik gidişat ve aile değerleri açısından saatli bir bombadır.
Bir delik açılmış bir gemide, deliği kapatırlar ve ancak bundan sonra suyu dışarı pompalarlar. LGBT bir deliktir. ABD’de LGBT bireyler zaten pedofilileri ve sapıklığı5 yaşından itibaren.
- Oksana
-
- En güçlü orgazm!
Başka birisinin aşırı dozda bülbül pisliği var, değil mi?
Peki Bay hangi eyalette yaşamaya tenezzül ediyor? Veya daha basit bir ifadeyle, bilgiyi devlet kontrolündeki medya aracılığıyla mı alıyor?ABD’de LGBT bireyler zaten pedofilileri ve sapkınlığı yasallaştırıyor 5 yaşından itibaren.
-
- Orgazm!
Yine bir yalan. Artık sana cevap vermenin bir anlamı yok sanırım. Trollemek için, konu dışı yazıyorsunuz. Bu seni eğlendiriyor.
-
- Nirvana’dayım
İnanılmaz derecede üzgünüm, gidip köşede ağlayacağım

- Oksana
-
- Orgazm!
Orada yaşamak zorunda mısın? Kaliforniya’dan, Teksas’tan, Florida’dan bilgi. Tabiri caizse ilk elden. Kanada’da akrabalarının evinde kalan kızlar, kendilerini kadın olarak tanımlayan erkeklerin eşlik etmesi nedeniyle eğitimden sonra duşa gitmeyi bıraktı.
-
- Flört etmek
- Total posts: 46
Bu kaynağı bugün ilk kez VPN aracılığıyla ziyaret ettim. daha dün her şey yolundaydı.
-
- Nirvana’dayım
Ülkedeki demografi, LGBT bireyler yüzünden değil, hükümetin esas olarak ülkemizdeki insanları ve çocukları umursamaması nedeniyle sıkıntı çekiyor, dolayısıyla insanları düşündüklerinde belki bu konuda bir şeyler düzelebilir.
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1313
- Registered for: 3 years 11 months
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊, yani bu kral o zaman bilmiyor, kötü boyarlar ona söylemiyor :evet:
LGBT topluluğuna ilişkin son kararlar ışığında forumlar engellendi. var olmak.
Sadece bu değil, forumların yanı sıra VK Tinder’daki zararsız gruplar da engellendi, örneğin "dövme" hayran grubu da silindi.
n4 dakika sonra gönderilir 5 saniye:
LGBT topluluğuna ilişkin son kararlar ışığında forumlar engellendi. var olmak.
Sadece bu değil, forumların yanı sıra VK Tinder’daki zararsız gruplar da engellendi, örneğin "dövme" hayran grubu da silindi.
n4 dakika sonra gönderilir 5 saniye:
Bırakın da büyük bir ülkenin bu yurtseverleri öncelikle filmleri, şarkıcıları ve televizyonlarıyla bu ibne partisini dağıtsınlar (ya da en azından bir başlangıç için) bunun için her şeyi bütçeden para kullanarak finanse etmek)grekko10: ↑05 Dec 2023, 09:58 Delik açılan bir gemide deliği onarırlar ve ancak bundan sonra suyu dışarı pompalayın. LGBT bir deliktir
- These users thanked the author Kardeş for the post (total 3):
- Ded, ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊, Oksana
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1065
- Registered for: 3 years 1 month
İskandinavya’da LGBT kişiler uzun süredir yasallaştırılıyor ve ekonominin büyümesi ve ülkelerin refahı azalmadı. Çünkü daha az çalıyorlar.
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 3155
- Registered for: 2 years 3 months
Lütfen Yargıtay kararını okuyun. Aşırılıkçı olarak tanınan belirli bir örgütle ilgilidir. Bizde kaydı bile yok. Panik yaratmaya ve alışılmadık yönelime sahip insanlara saldırmaya gerek yok. Geleneksel olmayan ilişkilerin propagandası uzun süredir Federal Kanun tarafından yasaklanmıştır.
Şu ana kadar Tanrıya şükür, tüm lezbiyenler ve lezbiyenler aşırılıkçı olarak tanınmadı.
Ama her şey yolunda. Mastürbasyon da yakında yasaklanacak - Anavatan’da yeterli asker yok. Ancak bazılarının burada yazdığı gibi hâlâ bol miktarda yiyecek var. Sadece boğulma.
Şu ana kadar Tanrıya şükür, tüm lezbiyenler ve lezbiyenler aşırılıkçı olarak tanınmadı.
Ama her şey yolunda. Mastürbasyon da yakında yasaklanacak - Anavatan’da yeterli asker yok. Ancak bazılarının burada yazdığı gibi hâlâ bol miktarda yiyecek var. Sadece boğulma.
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1232
- Registered for: 2 years 7 months
[q
15 saniye sonra gönderildi:
Korku hikayeleri Penseli bir televizyonu duydunuz mu?
Çok iyi biliyorduk, mutlu yaşadık !
3 dakika 35 saniye sonra gönderildi:
People ..İNSANLARIN VPN’İNİ verin!
Kim neyi kullanıyor? :evet:
15 saniye sonra gönderildi:
70-80’imiz hakkında bir şeyler duymak ister misin?) )))Putin’in yönetimi altında, eski halimden 20 kat daha iyi yaşıyorum Ebeveynler Yeltsin’in yönetimi altında bunu yaptılar.Eh, silinmez prezervatifimiz şu anda LGBT bireylere karşı mücadele ediyor;
Acaba hiç ölecek mi?
Eh, bize verecekler cheburnet ve canı cehenneme. Ailemin ve çevremin malı benim için Liberach’ın göt sikmesinden daha önemli.
Korku hikayeleri Penseli bir televizyonu duydunuz mu?

Çok iyi biliyorduk, mutlu yaşadık !
3 dakika 35 saniye sonra gönderildi:
People ..İNSANLARIN VPN’İNİ verin!
Kim neyi kullanıyor? :evet:
-
- Orgazm!
- Total posts: 689
Ve böylece - Troywell kullanıyorum
Birkaç dakika önce VPN olmadan yeniden giriş yaptım. Burada birisi http://my.sexforum.top (https’deki son e-postaları kaldırın) tavsiyesinde bulundu, bu da yardımcı oldu.
Ve böylece - Troywell kullanıyorum
-
- En güçlü orgazm!
Her ikisi de teknik olarak ve yasal yollar.
Kölelerin çok fazla şey bilmesi iyi değil
Rusya Federasyonu’nda Mart 2024’ten itibaren tüm VPN hizmetlerini engellemeyi planlıyorlar.
Her ikisi de teknik olarak ve yasal yollar.
Kölelerin çok fazla şey bilmesi iyi değil
-
- Nirvana’dayım
-
- Nirvana’dayım
Cheburnet sadece cheburnet.
YouTube bırakın ya da düzgün bir analog yapın.
Siktir et o zaman.
Cheburnet sadece cheburnet.
YouTube bırakın ya da düzgün bir analog yapın.
- These users thanked the author Üstü kendinize saklayın for the post:
- Topçik
-
- En güçlü orgazm!
1 dakika 16 saniye sonra gönderildi:
Bu siyaset değil, her gün. hayat
1 dakika 16 saniye sonra gönderildi:
YouTube hakkında, bu arada onlar da aktif olarak çalışıyorlarYouTube’u bırakın

-
- Nirvana’dayım
Yollarımızı ayırdık.
Yönetici "ru" ifadesini "my" olarak değiştirdi
1 dakika 14 saniye sonra gönderildi:
Yönetici "ru" ifadesini "my" olarak değiştirdi
1 dakika 14 saniye sonra gönderildi:
nStas Aikak uzun zamandır engelleme konusunda içeriden bilgi sahibi olduğunu ima ediyordu. Bu sefer yanıldığını nasıl da umuyorum (ve o kaltak, çoğu zaman haklıdır).
- These users thanked the author Üstü kendinize saklayın for the post (total 2):
- 0dlb0, Topçik
-
- En güçlü orgazm!
Her kurnaz eşek için yakalı bir “sik” vardır
Genel olarak, yel değirmenlerine karşı mücadele!
İlerleme ilerliyor..bu artık eskilerin basılı bir sözü değil 20. yüzyıl!
Ve Putin ebedi değil..az kaldı ve sonra her şey yeniden yoluna girecek!))
Sapıklar!
n
https://i.postimg.cc/c17tq1jh/6.jpg
..macunu tüpe geri döndürmek imkansızdır!
Her kurnaz eşek için yakalı bir “sik” vardır
Genel olarak, yel değirmenlerine karşı mücadele!
İlerleme ilerliyor..bu artık eskilerin basılı bir sözü değil 20. yüzyıl!
Ve Putin ebedi değil..az kaldı ve sonra her şey yeniden yoluna girecek!))
Sapıklar!
n
https://i.postimg.cc/c17tq1jh/6.jpg
-
- En güçlü orgazm!
evet insanlar bunu çok daha ciddi bir şekilde ima ettiler, şimdi sigaradan bahsediyorlar Sütun’da çalışmalar tüm hızıyla sürüyor.Stas Aikak uzun süredir engelleme konusunda içeriden bilgi sahibi olduğunu ima ediyordu. Umarım bu sefer yanılmıştır (ve o kaltak çoğu zaman haklıdır)
-
- Nirvana’dayım
daha iyi birinin geleceğinden emin misin? ? Onunla yaşamaktan kötü hissetmiyorum.
-
- En güçlü orgazm!
Üstünü kendine sakla, Markul, ne tür bir şey takma adın ve avka’n var mı? Onun sen olduğunu hemen fark etmedim bile 
1 dakika 15 saniye sonra gönderilir:

1 dakika 15 saniye sonra gönderilir:
Ve bu kişi biraz daha yüksek yazmış"Siyasetin buraya sürüklenmesi güzel" *x )
-
- En güçlü orgazm!
Şimdi en azından bir şey söyle akıllıca ve sonuna kadar yaptığını mı?(((
* beni kızdırma, kızıyorum(((
Çünkü siperde değilsin!
Şimdi en azından bir şey söyle akıllıca ve sonuna kadar yaptığını mı?(((

* beni kızdırma, kızıyorum(((